کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست من قلب ما ضعیفه شوخی نکن ....210 تومن بشه یه موقع دید پرریسک بی پرریسک ...امیدوارم برسه اروم اروم میریم جلو ..هر چیزی امکان داره ..حتما خبرای در این سهم هست که حقوقی ها وارد میشن ..
سلام داداش
نه ایشالا که خیره. اصلاحات هم جز لاینفک هر منطقی هست... اما این پله، برقیه و ایشالا ریپ نزنه. جزییات اصلاح در صورت لزوم ارائه خواهد شد به دوستان.
عقل ميگه شبندر و شراز نبايد زمين بخورند.
پس داستان اينهمه عرضه چيه.
کيه داره مي فروشه .
کیانوش جان وقتی شما بخوای یک سهم خوب رو جمع کنی چکار می کنی ..
میای میزنی زیر سهم وصف خریدش می کنی اون تعداد رو نمی تونی بخری ..
الان در شنبد روشراز حقوقی رو یک قیمتی نشسته که هم فروشنده تو سوده وسوسه میشه برا فروش هم حقوقی میتونه تعداد لازم رو بخره ..
دقت کنید در شراز وشنبدر از مثبت پایین نمیان ..چرا بیاد بازار حمله می کنه ولی در قیمتی نگه داشته فقط خودش علاقه به خرید داره وبازار منتظر صف خرید هست تا حمله کنه ...
فعلا خوب دارن میخرن ..هر قدر بیشتر معامله بشه بهتره ...
پرريسك جان سلام
ضمن تشكر از راهنمايي شما تعدادي از مپنا را به قپيرا تبديل كردم ( دو روز پيش)
تبديل بقيه به شراز و
تبديل ومعادن به شراز را با نظر شما انجام خواهم داد
ممنون از راهنمايي شما
پرريسك جان سلام
ضمن تشكر از راهنمايي شما تعدادي از مپنا را به قپيرا تبديل كردم ( دو روز پيش)
تبديل بقيه به شراز و
تبديل ومعادن به شراز را با نظر شما انجام خواهم داد
ممنون از راهنمايي شما
با سلام..
دوست من اگر درصد خرید تان کامل هست تبدیل نکنید ولی اگر کامل نیست تبدیل کنید ..
شراز فروشنده کم اورده داره میره رو مثبت کامل ...دوست هر قدر عرضه کنن بازار خواهد خرید چون سهم داره مفت معامله میشه ...
در مورد تبدلی مپنا به قپیرا درود بر شما ..جلوی ضرر رو زا هر کجا بگیری منفعت هست ...
قنیشا با میانگین 970 تومن دارم ولی دیگه مدتهاست درجا میزنه
بنظرت الان امروز وقت خوبی هست که در منفی قنیشا رو بفروشم و برم رو سهام دیگه ؟ (مثل کسعدی یا پکویر یا کرماشا یا سایر سهامی که معرفی کردی)
یا صبر کنم هفته ی دیگه که شاخص احتمالا منفی میشه تو مثبت قنیشا بفروشم و مثلا شراز یا سایر سهام رو باهاش جایگزین کنم ؟
قنیشا با میانگین 970 تومن دارم ولی دیگه مدتهاست درجا میزنه
بنظرت الان امروز وقت خوبی هست که در منفی قنیشا رو بفروشم و برم رو سهام دیگه ؟ (مثل کسعدی یا پکویر یا کرماشا یا سایر سهامی که معرفی کردی)
یا صبر کنم هفته ی دیگه که شاخص احتمالا منفی میشه تو مثبت قنیشا بفروشم و مثلا شراز یا سایر سهام رو باهاش جایگزین کنم ؟
سلام ..
ای کاش دیروز با قپیرا یا قزوین عوض می کردید ..نمی دونم چرا دوستان سهام رو تعویض نمی کنند ..
سلام داداش پر ریسک عزیز
با نظر شما 40 درصد سبدمو به قپیرای 844 تومنی اختصاص دادم
60 درصد دیگه هم 20 درصد" کرماشا" 425 تومنی و 20 درصد" فباهنر" 94 تومنی و 10 درصد "شلعاب" 375 تومنی دارم.
پیشنهادی برای تغییر یا تعویض در سه سهم آخر دارید؟
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر