چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
    جناب پر ریسک حد ضرر کسعدی رو چند بذارم خوبه؟
    اگه بدن یه پله زیر 177 بر میدارم بعدیشم بالای 177
    در مورد کساوه چی؟
    امروز سایپارو 108 رد کردم قپیرا 844اضافه کردم یکمم 860 برداشتم
    یه دنیا ممنون از بابت تحلیل هاتون خسته نباشید!
    کسعدی بتونه 177 رو بشکنه شاید دیگه گیر نیاد ..همیشه جو گروه رو لحاظ کنید ..امروز اینهمه در کچینی کساوه خرید شد وبرا فردا صف خرید چیده شد ..کسعدی با 100 تا داشت صف خرید میشد ..
    اینهایی که خریدن از رو هوا نخریدن ..گروه در کف قیمتی قرار داره ودر اغاز رالی صعود ...
    کساوه حد ضرر 270 وکسعدی حد ضرر 160 ..

نظر

• تاران
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 959

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
      پرریسک جان
      امروز زد به سرم و مقداری ذوب رو 165 ورداشتم
      روندش مثبته
      به نظرت حمایت و مقاومتش کجاس
      مرسی
      پرریسک جان
      منتظر جوابتون هستم
      من با توجه به نمودار پاب بالانس خرید کردم
      سیگنال ورود داد!

نظر

• nazanin
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 289

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        دوست من همیشه گفتم در هر گروه بهترینها ...

در گروه قند قزوین در صدر بود ..قپیرا عقب افتاد اومد در صدر وهمینطور برو بریم ..

تا حالا خدایی قزوین بیشترین بازدهی رو داده وخواهد دداد ..از حالا به بعد قپیرا دیدیم با شناور بالا هم سهم رو درو کردن ..چون بنیاید ارزش داشت ...

در گروه پالایشگاه بنده گزارش ها رو دیدم ..شبریز وشراز رو پسند کردم به شخصه ..
        شبریز ولی خوب قیمت سهم بالای 450 باز شد وانتظار اصلاح تا حدود 400-410 رو دارم ..برا پول بک ..
        از اون شراز زیر 400 هست ..سرمایش هم نصفه شبریز هست ..بنیادی هم گزارش خیلی خوبی داده ..

اگر کسی فکر می کنه گروه پالایشگاه بالا میره بنده شراز رو برا خرید پیشنهاد می دم زیر 400 ..اگر کسی فکر می کنه این گروه بالا نداره هیچ سهم این گروه رو نخرید ..

با بالا اومدن نرخ مرجع این گروه مثل گروه قند شگفتی ساز میشن در صدر اونها شراز ..ولی خوب تعطیلات باعث بشه شاید کمی گروه روان بشن قبول دارم ..ولی گفتم حد ضرر ببری رو 370 .

به نظر خودم فرصت خرید باشه ورو بلوک سهم رقابت هم بشه ..تا زمان بلوک هم فعلا زمان هست ..

در مرود فروش نظری ندارم مونده به شما ..50 درصد فروش بقیه نگهداری خوبه تا در صورت بالا رفتن جا نمانید ..اهداف خوبی براش میشه دید ..بازار امروز نزدیک 5 میل شبریز خرید اونم در 440 ..شراز به مراتب ارزشمندتر هست..فرصت خرید می بینم..
        جناب پرریسک بنده هنوز رسما افزایش نرخ ارزو ازجایی نشنیدم واقعا خبری هست ؟

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
          پرریسک جان
          منتظر جوابتون هستم
          من با توجه به نمودار پاب بالانس خرید کردم
          سیگنال ورود داد!
          ذوب تا وقتی زیر 155 نرفته روند صعود داره ...رو 170-180 مقاومت داره ...
          اگر بتونه بشکنه هدف بعدی رو بالای 200 می بینم برا این سهم تکنیکالی ...
          پس مراقب 155 باشید هر چند فکر نکنم زیر این قیمت بیاد شاید نفوذ کنه ولی زود برمی گرده بالا ..با این همه احتیاط کنید ..زیر 130 کلی میشد خرید کرد ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
            جناب پرریسک بنده هنوز رسما افزایش نرخ ارزو ازجایی نشنیدم واقعا خبری هست ؟
            بنده احتمال دادم .....

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              دوست من همیشه گفتم در هر گروه بهترینها ...

در گروه قند قزوین در صدر بود ..قپیرا عقب افتاد اومد در صدر وهمینطور برو بریم ..

تا حالا خدایی قزوین بیشترین بازدهی رو داده وخواهد دداد ..از حالا به بعد قپیرا دیدیم با شناور بالا هم سهم رو درو کردن ..چون بنیاید ارزش داشت ...

در گروه پالایشگاه بنده گزارش ها رو دیدم ..شبریز وشراز رو پسند کردم به شخصه ..
              شبریز ولی خوب قیمت سهم بالای 450 باز شد وانتظار اصلاح تا حدود 400-410 رو دارم ..برا پول بک ..
              از اون شراز زیر 400 هست ..سرمایش هم نصفه شبریز هست ..بنیادی هم گزارش خیلی خوبی داده ..

اگر کسی فکر می کنه گروه پالایشگاه بالا میره بنده شراز رو برا خرید پیشنهاد می دم زیر 400 ..اگر کسی فکر می کنه این گروه بالا نداره هیچ سهم این گروه رو نخرید ..

با بالا اومدن نرخ مرجع این گروه مثل گروه قند شگفتی ساز میشن در صدر اونها شراز ..ولی خوب تعطیلات باعث بشه شاید کمی گروه روان بشن قبول دارم ..ولی گفتم حد ضرر ببری رو 370 .

به نظر خودم فرصت خرید باشه ورو بلوک سهم رقابت هم بشه ..تا زمان بلوک هم فعلا زمان هست ..

در مرود فروش نظری ندارم مونده به شما ..50 درصد فروش بقیه نگهداری خوبه تا در صورت بالا رفتن جا نمانید ..اهداف خوبی براش میشه دید ..بازار امروز نزدیک 5 میل شبریز خرید اونم در 440 ..شراز به مراتب ارزشمندتر هست..فرصت خرید می بینم..
              پس احتمال ميدهيد فردا شراز روان بشه.

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                پس احتمال ميدهيد فردا شراز روان بشه.
                با توجه به تعطیلات احتمال میدم یک فرصت خرید خوب بده ...

شاید اصلا شناور نشه بشه هم به نظرم همین فردا ونهایت هفته بعد مجدد صف خرید شده به رالی ادامه بده ....تعطیلات فعلا شده بلای بازار..

نظر

• آواچی
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 337

با تشکر از پرریسک عزیز بابت ثامان و کسعدی...

ثاخت هم اولین پیش بینی 92 را با تعدیل مثبت اعلام کرد ...ساختمانیها...

نظر

• یوگی
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 35

جعفر جان پی صحبت دیروز .....خیالم از بابت قپیرا راحت شد ممنونم...........
                    [COLOR="darkgreen"][B]رفیق بی کلک مادر[/B][/COLOR]

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط یوگی پست شده است View Post
                      جعفر جان پی صحبت دیروز .....خیالم از بابت قپیرا راحت شد ممنونم...........
                      خوشحالم از خوشحالی شما ..
                      حد ضرر قرار دادن یعنی بیمه کردن سبد ....
                      سهم اصلا حد ضرر 820 رو امروز ندید ..زیر 835 نرفت ..حد ضرر 850 ..هر چند کمی بعد حد ضررمان میشود 970 با کمی صبر..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط آواچی پست شده است View Post
                        با تشکر از پرریسک عزیز بابت ثامان و کسعدی...

ثاخت هم اولین پیش بینی 92 را با تعدیل مثبت اعلام کرد ...ساختمانیها...

http://codal.ir/Reports/FirstEPSEsti...Fm9QXDMw%3d%3d
                        با این قیمت ملک واملاک وافزایش قیمت مصالح به جای خرید ملک که رشد کرده ایا بهتر نیست سهامش رو بخریم ..

نظر

• آواچی
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 337

گزارش قند هگمتان با پیش بینی 2001 ریال
                          به اطلاع مي رساند بر مبناي اطلاعات دريافتي از شرکت قند هکمتان طي نامه شماره مورخ
                          1391/06/04
                          پيش بيني درآمد هر سهم براي سال منتهي به
                          1392/06/31
                          با سرمايه 30,060 ميليون ريال مبلغ 2,001 ريال به طور خالص پس از کسر ماليات مي باشد.

نظر

• masome
                            عضو عادی
                            • Nov 2011
                            • 186

جعفر جان به نظرم نکته مهم تو پیش بینی92 قهگمت افزایش سرمایه250٪ شرکته و آلارم پذیرش افزایش سرمایه های قندیها. نظر شما چیه؟

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
                              جعفر جان به نظرم نکته مهم تو پیش بینی92 قهگمت افزایش سرمایه250٪ شرکته و آلارم پذیرش افزایش سرمایه های قندیها. نظر شما چیه؟
                              نکته مهم گزارش اینه سال قبل اول سال 100 تومن گفته بود اخر سال کرد 200 تومن ..
                              امسال همین اول کار اومده 200 گفته ..ببینم چند می کنه ...

نظر

• 664
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 424

با سلام و خسته نباشی خدمت جناب پرریسک

نظر شما را در مورد کاذر میخواستم بدونم .

25% از سبد من را تشکیل میدهد با میانگین 105 تومان ، با توجه به شکست قیمت 90 تومان خروج آن را فردا وتعویض آن با یکی از سهامهای (قندی یا کاشی یا ساختمانی) را چطور میبینید ؟؟؟

با تشکر .
                                آخرین ویرایش توسط 664؛ 2012/08/26, 15:45.
                                حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

در حال کار...
                                X