چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • یونس گرامی
    عضو عادی
    • Aug 2025
    • 20

با سلام

1.با توجه به تحریمها و اینکه مواد اولیه غمارگ و غبهشهر از خارج تامین می شود، چگونه برای آنها رشد متصور هستید؟ و آیا این تحریمها به ضرر این دو سهم نیست؟

2. افزایش قیمت دلار به نفع غمارگ و غبهشهر است یا به ضررشان ؟ مگر فروش خارج از کشور دارند؟

3.نظرتان در خصوص خرید (وبانک) با توجه به اینکه هر دو این سهم ها را در قیمت پایین خریداری نموده و در صورت فروش ، سود خوبی را کسب می کند چیست؟

4.شراز را بارها گفته اید بهتر از شبندر می دانید . آیا در صورت افزایش نرخ ارز مرجع ، هر دو سهم منتفع خواهند شد؟ و کدام بیشتر ؟

از زحمات شما ممنون و خسته نباشید جناب پر ریسک

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

امروز را باید روز «کودتای قندی» نامید ، کودتایی که از طرف جاماندگان سهام قندی و نوسان گیران طراحی شد و با درایت بزرگانی همچون جناب پرریسک عزیز ناکام ماند
      @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
      انشاءالله از این بعد شاهد هوشیاری بیشتر سهامداران قندی باشیم
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط یونس گرامی پست شده است View Post
        با سلام

1.با توجه به تحریمها و اینکه مواد اولیه غمارگ و غبهشهر از خارج تامین می شود، چگونه برای آنها رشد متصور هستید؟ و آیا این تحریمها به ضرر این دو سهم نیست؟

2. افزایش قیمت دلار به نفع غمارگ و غبهشهر است یا به ضررشان ؟ مگر فروش خارج از کشور دارند؟

3.نظرتان در خصوص خرید (وبانک) با توجه به اینکه هر دو این سهم ها را در قیمت پایین خریداری نموده و در صورت فروش ، سود خوبی را کسب می کند چیست؟

4.شراز را بارها گفته اید بهتر از شبندر می دانید . آیا در صورت افزایش نرخ ارز مرجع ، هر دو سهم منتفع خواهند شد؟ و کدام بیشتر ؟

از زحمات شما ممنون و خسته نباشید جناب پر ریسک
        با سلام..
        1-نرخ ارز از 1150 به 1226 افزایش یافت روغنی ها 15 تا 18 درصد افزایش نرخ گرفتن ...پس نرخ مرجع بیاد بالا قیمت فروش میره بالا ..شک نکنید ..هر چند از نظر خودم بالای 30-40 درصد اینا کشیدن رو نرخ ..

در مورد مواد اولیه کافیه یه بررسی کنید تو اینترنت روغن خام اولی ن کالای اساسی که نرخ مرجه میگیره ودر مورد واردات هم با تهاتر کالا وموارد دیگر به مزران کافی وارد میشه ..کافیه بازم سرچ کنید همین چند وقت قبل یک محموله بزرگ روغن خام وراد شد ...

حالا شما میگید دلار 1226 تومن به اینها نمیدن اگر نمیدادن الان قیمت روغن از قیمت طلا هم در بازار زده بود بالاتر ....در ضمن این دو سهم هیچ رقیبی ندارن مثل گروه ...در ضمن دلار الان نزدیک یکساله رفته رو 2000 اگر مشل داستن نمی امدن سود رو دو برابر اعلام کنن ...

پس بالا رفتن دلار به نفع اینها بوده وخواهد بود ..صبر کنید ..اینها به نرخ مرجع وارد می کنن به نرخ ازاد میفروشن ...با خرید غمارگ غبشهر شما انگاری داری دلار مرجع میخری...

در مورد وبانک ..بنده فعلا بر روس سهام سرمایه گذاری کار نمی کنم ...خود سهم رو ول کردید چسبیدید به باباش....

در مورد شراز بنیادی بنده به سود 120 رسیدم با دلار 1226 تومن ..کاری به دلار ندارم ..دوستان گفتن با بالا رفتن نرخ مرجع حاشیه سود میاد بالا ...بنده کاری به اینها ندارم به سود 120 سهام با پی بریا 5 میشه 600 ...

در مورد شبندر هم هدف اول رو 200 وبعد 250 گفتیم ..تا 200 اومد ...فعلا ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
          امروز را باید روز «کودتای قندی» نامید ، کودتایی که از طرف جاماندگان سهام قندی و نوسان گیران طراحی شد و با درایت بزرگانی همچون جناب پرریسک عزیز ناکام ماند
          انشاءالله از این بعد شاهد هوشیاری بیشتر سهامداران قندی باشیم
          شما لطف داری دوست من ..

ولی باز هم میگم بنده به غیر از سه تا قندی قزوین قشهد قپیرا هیچ قندی رو در این قیمتها پیشنهاد خرید ندارم...

از نظر خودم این سه سهم از نظر بنیادی در این قیمتها همچنان بدون حباب هستن وارزش خرید وسهامداری وارزش بالا رفتن رو دارن ...

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

دلار در استانه 2300 تومن ...
            چند روز قبل هم گفتم گروه خودرو بی معنی ترین صفهای خرید رو دارن ...باید پودر بشن ....

همچنان گروه قند غذایی پالایشگاه وچند تا سهم از گروه پترو فولاد سیمان و......

نظر

• انزلیچی
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 55

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              دلار در استانه 2300 تومن ...
              چند روز قبل هم گفتم گروه خودرو بی معنی ترین صفهای خرید رو دارن ...باید پودر بشن ....

همچنان گروه قند غذایی پالایشگاه وچند تا سهم از گروه پترو فولاد سیمان و......
              سلام به همه ی دوستان و پرریسک عزیز... سپاس از این همه وقتی که صرف ما میکنید.... امکانش هست سود 400 تومانی قشهد را تحلیل کنید؟ در مورد تحلیل گروه غذایی هم ممنونم... در مورد دلارم کف چند روز آینده 2400 .... بعد 3000:x

نظر

• هادی129
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 296

پرریسک جان سلام
                بموتو فردا میره تو گره ایا ارزش خرید رو 315 رو داره ؟

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط انزلیچی پست شده است View Post
                  سلام به همه ی دوستان و پرریسک عزیز... سپاس از این همه وقتی که صرف ما میکنید.... امکانش هست سود 400 تومانی قشهد را تحلیل کنید؟ در مورد تحلیل گروه غذایی هم ممنونم... در مورد دلارم کف چند روز آینده 2400 .... بعد 3000:x
                  با سلام..

با این طرح سهمی که باید حجم مبناش هم پر نشه باید قشهد باشه دوست من ...سود 400 کف سودی بود که گفتم با این طرح ..نهایت امسال ویا سال دیگه ..ارزش سهامداری داره ..اصفهان سوم هست ..
                  اصفهان دوم قزوین هست ...

ارومیه/
                  اجرای طرح نوسازی و توسعه كارخانه قند خوی
                  مدیرعامل كارخانه قند خوی گفت: با هدف افزایش ظرفیت جذب چغندر و تولید شكر طرح نوسازی و توسعه كارخانه قند این شهرستان به دست متخصصان و صنعتگران ایرانی اجرا می شود.
                  داوود جعفری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: آذربایجان غربی قطب تولید چغندرقند در كشور محسوب می شود لذا در جهت تولید بهنیه و بیشتر و ارائه خدمات مطلوب به هموطنان در سال حمایت از تولید ملی، سرمایه و كار ایرانی این طرح در كارخانه قند خوی صورت می گیرد.
                  وی افزود: در اجرای این طرح 200 نفر متخصص و غیر متخصص ایرانی به كار رگفته شده اند در حالی كه قبلا این نوع طرح ها به دست كارشناسان خارجی انجام می شد. جعفری اظهار كرد: با اجرای طرح توسعه كارخانه قند خوی میزان جذب چغندر و تولید شكر در این واحد تولیدی بیش از دو برابر افزایش می یابد. وی ظرفیت كارخان قند خوی را یك هزار 500 تن در روز اعلام كرد و افزود: با بهره برداری از طرح جدید ظرفیت این كارخانه به سقف سه هزار و 500 در روز خواهد رسید.
                  جعفری گفت: پیش بینی می شود: امسال بیش از 40 هزارتن شكر در این كارخانه تولید و به بازارهای داخلی عرضه شود . مدیرعامل كارخانه قند خوی گفت: با بهره برداری از طرح جدید این كارخانه تعداد اشتغال در این واحد با 25 در صد افزایش سالانه از 300 نفر به بیش از 370 نفر خواهد رسید . وی پیشرفت فیزیكی این طرح جدید را بیش از 55 در صد اعلام كرد و گفت: برای اجرای این طرح بیش از 70 میلیارد ریال سرمایه گذاری می شود./ب

نظر

• آواچی
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 337

یک واردکننده مدعی شد؛
                    پرداخت ارز مرجع به کالاهای اساسی متوقف شد؟

یک واردکننده کالاهای اساسی مدعی شد: کالاهای اساسی که گشایش ال سی شدهاند، هم اکنون در گمرکات مانده و دولت ارز مرجع به آنها پرداخت نمیکند.

یک واردکننده کالاهای اساسی در گفتگو با مهر با بابیان اینکه ظرف روزهای گذشته نرخ ارز به شدت در بازار آزاد بالا رفته و هم اکنون نیز در حال افزایش است، مدعی شد: ظاهرا بانک مرکزی بیش از دو هفته است که ارزی به بانکهای عامل برای واردات کالاهای اساسی پرداخت نکرده است و در مراجعه واردکنندگان به بانکها اعم از دولتی و خصوصی، این جمله مکرر شنیده میشود که "ارز مرجع پرداخت نمیشود".

وی تصریح کرد: ظاهرا هم اکنون تامین ارز از سوی بانک مرکزی متوقف است و هیچ یک از واردکنندگان حتی واردکنندگان کالاهای اساسی، نمی توانند ارز مرجع دریافت کنند، بنابراین قیمت دلار به شدت در بازار بالا رفته است و همینطور کالاهایی که مستقیما به واردات وابسته هستند نیز با افزایش نرخ مواجه شدهاند.

به گفته او، هم اکنون واردات کالا به علت عدم پرداخت ارز با کندی صورت میگیرد و در مواردی هم متوقف شده است، این در شرایطی است که حتی گشایش ال سی نیز برای برخی از کالاها صورت گرفته ولی دولت از پرداخت ارز مرجع به آنها مطابق با وعده خود خودداری میکند.

خبرگزاری مهر آمادگی دارد توضیحات بانک مرکزی درباره ادعاهای این وارد کننده را منتشر کند.

اولویت اول ارزی شامل کالاهای اساسی نظیر گوشت قرمز، گوشت مرغ، گوسفند زنده، جو، ذرت، دانه سویا، کنجاله، روغن خام، شکر خام و شیرخشک صنعتی و اولویت دوم ارزی شامل کالاهایی نظیر داروهای ساخته شده، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی که در داخل کشور تولید نمیشود، است..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

با این دلار باید شاهد صف خرید شرکتهای صادراتی باشیم وهمچین گروه فولاد مس روی و....پالایشگاه...

به نظرم بازار مثبتی در پیش باشه ..این دلار باعث سوداوئری بیشتر شرکتها میشه ..ولی ما همچنان با بهترینها هستیم ...

نظر

• shahmir
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 368

آقا جعفر سلام

وقتی شراز رو چند روز پیش لحظه آخر صفش رو دادن من فرداش رو 430 خالی کردم.باتوجه به صف فروش آخر وقتش ، برای فردا
                        خرید پلکانی تو منفی مناسبه؟
                        اگر حمایت 370 هم بشکنه حمایت مهم بعدی کجاست؟همینطور شبندر؟
                        درضمن میخواستم بدونم تو منفی فردا خرید ذوب مناسب تره یا شراز؟(جهت کوتاه مدت)
                        با توجه به بازار امروز سه سهمی که از قندیا معرفی کردین و سهام غذایی فکر نکنم فعلاً فرصت ورود بدن.(متاسفانه امروز تو بازار نبودم تا به قپیرای 840 تومنیم اضافه کنم)
                        البته از غذائیها مینو رو دارم که باید ببینم فردا با 172 چیکار میکنه؟
                        میخواستم بابت همه راهنمائیهایی که برادرانه به همه دوستان داری ازت خالصانه تشکر کنم و برای خودت و خانواده ات از خدای متعال درخواست سلامتی دارم.

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                          آقا جعفر سلام

وقتی شراز رو چند روز پیش لحظه آخر صفش رو دادن من فرداش رو 430 خالی کردم.باتوجه به صف فروش آخر وقتش ، برای فردا
                          خرید پلکانی تو منفی مناسبه؟
                          اگر حمایت 370 هم بشکنه حمایت مهم بعدی کجاست؟همینطور شبندر؟
                          درضمن میخواستم بدونم تو منفی فردا خرید ذوب مناسب تره یا شراز؟(جهت کوتاه مدت)
                          با توجه به بازار امروز سه سهمی که از قندیا معرفی کردین و سهام غذایی فکر نکنم فعلاً فرصت ورود بدن.(متاسفانه امروز تو بازار نبودم تا به قپیرای 840 تومنیم اضافه کنم)
                          البته از غذائیها مینو رو دارم که باید ببینم فردا با 172 چیکار میکنه؟
                          میخواستم بابت همه راهنمائیهایی که برادرانه به همه دوستان داری ازت خالصانه تشکر کنم و برای خودت و خانواده ات از خدای متعال درخواست سلامتی دارم.
                          با سلام..

شراز کارخونه منفجر شده که 370 هم ممکنه بشکنه ..چه خبر شده توش ...یک تعداد سفته باز وارد شدن ولی دست پا شکسته خارج شدن همین ..

حمایت قدر سهم فعلا 400 بعد 370 ...نمی دونم چرا باید بشکنه این رو ...اگر در بدترین شرایط بشکنه میره رو 340 ...والا اون وقت دیگه میشه مفت مفت مفت ..اونوقت میشه کرمانشاه 420 تومنی ...

من خودم شراز رو بیشتر می پسندم دوست من ...صبر کنید اینم مثل کرمانشاه تمام نوسانگیرها رو جا میزارهوو
                          نوسانگیری با سهام خوب واز این شاخه به اون شاخه پریدن فقط باعث میشه از بازار مثبت وسود جا بموندی ....همین ...

نظر

• ron
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 243

استاد پیروز و پایدار باشید در تکنیکال ذوب مقداری واگرایی منفی دیده میشه به نظر شما به نظر شما قابل اعتنا هست ؟
                            آخرین ویرایش توسط ron؛ 2012/09/08, 17:26.
                            [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• هادی129
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 296

یک واردکننده کالاهای اساسی مدعی شد: کالاهای اساسی که گشایش ال سی شدهاند، هم اکنون در گمرکات مانده و دولت ارز مرجع به آنها پرداخت نمیکند.
                              یک واردکننده کالاهای اساسی در گفتگو با مهر با بابیان اینکه ظرف روزهای گذشته نرخ ارز به شدت در بازار آزاد بالا رفته و هم اکنون نیز در حال افزایش است، مدعی شد: ظاهرا بانک مرکزی بیش از دو هفته است که ارزی به بانکهای عامل برای واردات کالاهای اساسی پرداخت نکرده است و در مراجعه واردکنندگان به بانکها اعم از دولتی و خصوصی، این جمله مکرر شنیده میشود که "ارز مرجع پرداخت نمیشود". وی تصریح کرد: ظاهرا هم اکنون تامین ارز از سوی بانک مرکزی متوقف است و هیچ یک از واردکنندگان حتی واردکنندگان کالاهای اساسی، نمی توانند ارز مرجع دریافت کنند، بنابراین قیمت دلار به شدت در بازار بالا رفته است و همینطور کالاهایی که مستقیما به واردات وابسته هستند نیز با افزایش نرخ مواجه شدهاند. به گفته او، هم اکنون واردات کالا به علت عدم پرداخت ارز با کندی صورت میگیرد و در مواردی هم متوقف شده است، این در شرایطی است که حتی گشایش ال سی نیز برای برخی از کالاها صورت گرفته ولی دولت از پرداخت ارز مرجع به آنها مطابق با وعده خود خودداری میکند. خبرگزاری مهر آمادگی دارد توضیحات بانک مرکزی درباره ادعاهای این وارد کننده را منتشر کند. اولویت اول ارزی شامل کالاهای اساسی نظیر گوشت قرمز، گوشت مرغ، گوسفند زنده، جو، ذرت، دانه سویا، کنجاله، روغن خام، شکر خام و شیرخشک صنعتی و اولویت دوم ارزی شامل کالاهایی نظیر داروهای ساخته شده، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی که در داخل کشور تولید نمیشود، است.

پرریسک جان نظرت در مورد این خبر چیه ؟چه تاثیری ممکنه رو قندی ها بزاره ؟

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                                یک واردکننده کالاهای اساسی در گفتگو با مهر با بابیان اینکه ظرف روزهای گذشته نرخ ارز به شدت در بازار آزاد بالا رفته و هم اکنون نیز در حال افزایش است، مدعی شد: ظاهرا بانک مرکزی بیش از دو هفته است که ارزی به بانکهای عامل برای واردات کالاهای اساسی پرداخت نکرده است و در مراجعه واردکنندگان به بانکها اعم از دولتی و خصوصی، این جمله مکرر شنیده میشود که "ارز مرجع پرداخت نمیشود". وی تصریح کرد: ظاهرا هم اکنون تامین ارز از سوی بانک مرکزی متوقف است و هیچ یک از واردکنندگان حتی واردکنندگان کالاهای اساسی، نمی توانند ارز مرجع دریافت کنند، بنابراین قیمت دلار به شدت در بازار بالا رفته است و همینطور کالاهایی که مستقیما به واردات وابسته هستند نیز با افزایش نرخ مواجه شدهاند. به گفته او، هم اکنون واردات کالا به علت عدم پرداخت ارز با کندی صورت میگیرد و در مواردی هم متوقف شده است، این در شرایطی است که حتی گشایش ال سی نیز برای برخی از کالاها صورت گرفته ولی دولت از پرداخت ارز مرجع به آنها مطابق با وعده خود خودداری میکند. خبرگزاری مهر آمادگی دارد توضیحات بانک مرکزی درباره ادعاهای این وارد کننده را منتشر کند. اولویت اول ارزی شامل کالاهای اساسی نظیر گوشت قرمز، گوشت مرغ، گوسفند زنده، جو، ذرت، دانه سویا، کنجاله، روغن خام، شکر خام و شیرخشک صنعتی و اولویت دوم ارزی شامل کالاهایی نظیر داروهای ساخته شده، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی که در داخل کشور تولید نمیشود، است.

پرریسک جان نظرت در مورد این خبر چیه ؟چه تاثیری ممکنه رو قندی ها بزاره ؟

دوست عزیز خبر رو دیدم ..لازم نبود کپی کنید ..

اینها مقدمه بالا رفتن نرخ مرجع هست همین
                                تاثر مثبت ...

فردا صفشون به مراتب بیشتر هم خواهد شد ....مخصوصا اونهایی بنیاید واقعا ارزشمند هستن .و...

نظر

در حال کار...
                                X