چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    دوست من لیدر بازار بی چون چرا گروه پالایشگاه هست ...پی نبرد ..شا حالشو ببر مفت بخر ..هر چند از نظر خودم شنبه فکر کنم اخرین منفی اینا باشه شایدم منفی نباشن ...

بازار چاره ای جز امدن روی این گروه ندارد صبر می کنم ..
    اکثر شرکتهاي صادراتي ارزشون را در بازار ازاد دارند به نرخ ازاد مي فروشند الا شبندر و چند تا سهم ديگه.
    شبندر وارد بورس شده است و ديگه دولتي نيست و ميتونه ارزشو تو بازار ازاد بفروشه.احتمالا فعلا دارند اين سهم را جمع مي کنند.
    در صورتي که شبندر بخواهد ارزش را در بازار ازاد بفروشد تعديل 1000 درصدي خواهد داد.
    شبندر ليدر بازار شده است به معاملات شبندر نگاه کنيد تا منفي ميشه ذوب و فولاد و...هم شل مي کنند و تا مثبت ميشه بازار جون ميگيره.
    در درون شبندر و شراز پتانسيلهاي خفن بلقوهاي خوابيده است که اگر بيدار شود و بلفعل درايد سهامدارانش سود چند صد درصدي خواهند برد.
    شبندر من را ياد شصفهاي سال گذشته مي اندازد.

نظر

• saeedte
      عضو فعال
      • May 2012
      • 478

سلام پرریسک عزیز

آقا یه سوال
      فردا کرماشا میرسه به مقاومت 520 و با یه کم ارزونتر شدن دلار احتمال اینکه ملت دو سه روزی عرضه کنن زیاده
      این یه طرف قضیه
      از طرف دیگه قندیا لیدرن و آشغالترینشون هم که قثابته تحت جو میاد بالا و +4 میخوره
      اینم یه طرف قضیه
      حالا صلاح میدونی فردا نصف قثابت آشغالو با کرماشا عوض کنم یا بذارم قثابت خودش با جو بره بالا حالا که داره میره ؟
      کلشو نگه دارم بیشتر بازده داره کوتاه مدت یا تعویض با کرماشا ؟ آخه میترسم کرماشا ببنده برا اون تعدیل خوشگله و دیگه بره اون بالا مالاها باز شه

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
        سلام پرریسک عزیز

آقا یه سوال
        فردا کرماشا میرسه به مقاومت 520 و با یه کم ارزونتر شدن دلار احتمال اینکه ملت دو سه روزی عرضه کنن زیاده
        این یه طرف قضیه
        از طرف دیگه قندیا لیدرن و آشغالترینشون هم که قثابته تحت جو میاد بالا و +4 میخوره
        اینم یه طرف قضیه
        حالا صلاح میدونی فردا نصف قثابت آشغالو با کرماشا عوض کنم یا بذارم قثابت خودش با جو بره بالا حالا که داره میره ؟
        کلشو نگه دارم بیشتر بازده داره کوتاه مدت یا تعویض با کرماشا ؟ آخه میترسم کرماشا ببنده برا اون تعدیل خوشگله و دیگه بره اون بالا مالاها باز شه
        سلام..

اون زمان که باید خرید می کردید خرید نکردید..الان نظری ندارم ...
        در ضمن این نظر بنده بود ..وگرنه کرمانشاه فرصت خرید فکر نکنم بدهد ..در مورد قثابت هم گفتم از شر محدوده 540-550 رد بشه تا بالای 600 جای رشد داره ..فعلا که تا اینجا خوب اومده بالا ..فقط تکنیکالی ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
          جعفر جون امروز داشتم صورتحای مالی پترو شیراز مطالعه میکردم به نظرم راحت میتونه 90 تومن بسازه
          نظرت چیه؟! قابل تامل نیست؟ p/e 6 بدیم میشه 540 تومن
          بله حدود 100 میسازه ...
          ولی به نظر شما کرمانشاه بهتر نبود 150 بسازه بخوام پی برای 6 بدم میشه 900 تومن ..یا ابادان 150 تا200 بسازه پی بریا 6 بدم میشه بالای 1000...

بهترین ها رو ما قبلا پیدا کردیم ...

شراز هم تکنیکالی عالیه روند صعود گرفته ..موقع بالا اومدن با گره بالا میاد مثل فخاس..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط m2075 پست شده است View Post
            پر ريسك جان سلام شنبه خاور در حد 20%سبد بخريم؟ممنون
            سلام..تنها دلیل رشد این سهم میتونه افت دلار باشه در کنار جو فروش بلوک پارسیان ..اونم که الان چندین ساله میگن می فروشیم وبعد تکذیب می کنن ..تصمیم باشما...سهم قبل 83 تومن مثبت بشه همچنان روند صعود داره ..

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

بله حدود 100 میسازه ...
              ولی به نظر شما کرمانشاه بهتر نبود 150 بسازه بخوام پی برای 6 بدم میشه 900 تومن ..یا ابادان 150 تا200 بسازه پی بریا 6 بدم میشه بالای 1000...

بهترین ها رو ما قبلا پیدا کردیم ...

شراز هم تکنیکالی عالیه روند صعود گرفته ..موقع بالا اومدن با گره بالا میاد مثل فخاس..
              آره واقعا" گل گفتی جعفر عزیز
              من هم در نبود کرماشا و شپترو این را گفتم
              کفش کهنه هم در بیابان نعمتیست.! :d

نظر

• ron
                عضو عادی
                • Aug 2012
                • 243

آقا کسی نمی خواد حرفی در مورد شیران بزنه؟ پیشنهادی راهنمایی چیزی؟
                [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• تاران
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 959

تشکر از پررسک عزیز

نظر

• saeedte
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 478

سلام..

اون زمان که باید خرید می کردید خرید نکردید..الان نظری ندارم ...
                    در ضمن این نظر بنده بود ..وگرنه کرمانشاه فرصت خرید فکر نکنم بدهد ..در مورد قثابت هم گفتم از شر محدوده 540-550 رد بشه تا بالای 600 جای رشد داره ..فعلا که تا اینجا خوب اومده بالا ..فقط تکنیکالی ..
                    ممنون از پاسخت
                    جعفر جون آخه اون موقع سبدم 100% قند بود و داشتم حالشو میبردم ، دلم نمیومد بفروشم برم کرماشا
                    اما خب 100% تو یه صنعت رفتن کاملا اشتباهه و من ریسک بزرگی کردم ، لذا الان کم کم دارم درصد قند در سبد رو تعدیل میکنم
                    الان از 100% رسیده به حدود 55%

نظر

• Fmoradi
                      كاربر فعال
                      • Nov 2011
                      • 279

جناب پرريسك سلام
                      خوب در خصوص شيران و واتي من فكر مكنم شيران ٢٠٪ جاي رشد داره اما تا حالا ١٤٠٪ رشد كرده و واتي ٤٠ درصد رشد كرده يا ٥٠ درصد بنظرم واتي گزينه مناسبتري در ادامه روند خواهد بود نظر شما چيست

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

با سلام ..گزرش سهم خوب بوده ..اگر بتونه بحث واردات رو حل کنه سهم خوبیه ..یا اگر در اینده قیمت ارز بیاد پایین دور دور این گروه واین سهام هست ..فعلا که خبری از افت نیتس ..بالای 60 درصد واردات اونم با پورو 2000 تومن دیدیه..
                        الان یورو بالای 3000 هست ..

تکنیکالی واگرایی منفی زده وامکان افت تا 150 هست ...150 حمایت محکمی برا سهم هست ..در ضمن بازم میگم برید رو سهامی که بازار توجه وتمرکزش رو اونهاست ..

سهام قندی رو که بازار روش تمرکز کرده وهمه چیز حکایت از رشد این گروه دارد رو فروختید رفتید سهمی خریدید که فعلا در حال حاضر شرایط علیه اون هست ...

حداقل اگر قصد خرید سهام دیگر از گروههای دیگر داشتید گروه پترو فولاد مس روی پالایشگاه بهتر بودن ودر کوتاه مدت سود بیشتری می دادن...

در اخر باید دید اون دوستاین که به شما پیشنهاد این سهم رو کردن سابقه معاملاتیشون وسابقه کاریشون قابل اعتماد بوده ..اگر بوده پس حتما خبری در سهم شاید باشد...ولی از من میشنوید همیشه خودتان اول سهم رو بررسی کنید وبا تحلیل خود بخرید ....

جعفر جان ممنون از پاسخ خوب وکاملت ودرمورد پیشناد دوستان دیدگاهشون اینجوری بود:

در مورد گرو قندی اعتقاد به افت طی فت آینده داشتن چون میگن ک در دریافت ارز مرجع برای واردات شکر یچ جای شکی نیست و الانه دولت در ذخیر شکر اشباع شده و قیمت ب درامدی ک قندی ا دارن پاسخگوی تعدیلاشون نخوادبود و زیادی رشدداشتن و بازر در واقع در مورد این گروه دچار اشتباه و احساس شده و با تمام تعدیل ها قندی ها توان سوددهی بیشتر از سودبدون ریسک بانکی رو نخواندداشت ومحکوم ب افت هستن ودر مورد گروه لاستیک هم اعتقاد ب گرفتن ارز مرجع با توجه ب گزارش ها و تماس با امور مالی شرکت های زیر مجموعه داشتن ودر واقع معتقد بودن گروه لاستیگ قندی ای دیگر خواندبود چون از یک طرف تا پارسال قیمت پایین ارز در مقابل تولیدات وارداتی لاستیک فروششون وشدیدا کاش داد بود و مچنین الان با گرفتن ارز مرجع در واقع دو طرف دارن سود میکنن و فروش لاستیک داخلی مثلا در مورد پکویر 40 درصد افزایش داشته البته تاکیید میکنم این تحلیلی بود بین تحلیل ها ومن م با 30 درصدی سود از قگمت خارج شدم والانه م درصد بیشتر سبدم قندی وبخصوص قپیراست وتحلیل شما رو منطقی تر میبینم وبازم سپاسگزارم
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
                          جناب پرريسك سلام
                          خوب در خصوص شيران و واتي من فكر مكنم شيران ٢٠٪ جاي رشد داره اما تا حالا ١٤٠٪ رشد كرده و واتي ٤٠ درصد رشد كرده يا ٥٠ درصد بنظرم واتي گزينه مناسبتري در ادامه روند خواهد بود نظر شما چيست
                          با سلام ..بله برا شیران فعلا هدف 2900-3000 رو میشه در نظر رگفت ...

واتی وقتی زیر 110 بود اشاره شد میتونه بازدهی 50 درصد بده ..یعنی هدف قیمتی خودم بالای 170 بود ...

سهم با شکست 110 روند صعود رو اغاز کرد تا 145 مشکلی نداره بشکنه تا 170-180 میشه هدف بعدی سهم ..

از 110 تا 180 میشه بالای 50 درصد بازدهی همون هدفی که برا واتی مدنظر داشتم ودر لیست خرید بود ...

بله بازدهی واتی به نظر بیشتر باشه فعلا ...

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                            جعفر جان ممنون از پاسخ خوب وکاملت ودرمورد پیشناد دوستان دیدگاهشون اینجوری بود:

در مورد گرو قندی اعتقاد به افت طی فت آینده داشتن چون میگن ک در دریافت ارز مرجع برای واردات شکر یچ جای شکی نیست و الانه دولت در ذخیر شکر اشباع شده و قیمت ب درامدی ک قندی ا دارن پاسخگوی تعدیلاشون نخوادبود و زیادی رشدداشتن و بازر در واقع در مورد این گروه دچار اشتباه و احساس شده و با تمام تعدیل ها قندی ها توان سوددهی بیشتر از سودبدون ریسک بانکی رو نخواندداشت ومحکوم ب افت هستن ودر مورد گروه لاستیک هم اعتقاد ب گرفتن ارز مرجع با توجه ب گزارش ها و تماس با امور مالی شرکت های زیر مجموعه داشتن ودر واقع معتقد بودن گروه لاستیگ قندی ای دیگر خواندبود چون از یک طرف تا پارسال قیمت پایین ارز در مقابل تولیدات وارداتی لاستیک فروششون وشدیدا کاش داد بود و مچنین الان با گرفتن ارز مرجع در واقع دو طرف دارن سود میکنن و فروش لاستیک داخلی مثلا در مورد پکویر 40 درصد افزایش داشته البته تاکیید میکنم این تحلیلی بود بین تحلیل ها ومن م با 30 درصدی سود از قگمت خارج شدم والانه م درصد بیشتر سبدم قندی وبخصوص قپیراست وتحلیل شما رو منطقی تر میبینم وبازم سپاسگزارم
                            دوست من گروه لاستیک از رده دریافت دلار مرجع خارج شدن ..کالاهای اساسی هم به زور دریافت می کنن ..
                            ما که نمی تواینم به امید امور مالی یک شرکت لاستیک بیاییم گزراش وواردات 60 درصد مواد اولیه رو نادیده بگیریم وبعد بیاییم براخودمون سود در بیاریم اونم در این شرایط بحرانی ..

فقط میشه گفت این گروه در کف قیمتی هستن ریسک ندارن ولی اینکه رشد بکنن مطمئن باشید بازار روی اینها نخواهد امد مگر اینکه به یکباره بیان در گزراش های بعدی سودشون رو چند برابر کنن اگر گفته این دوستان درست باشه وبا دلار مرجع وارد کرده وبا دلار ازاد فروخته باشن ....

در اخر به نظر شما خرید غمارگ وغبشهر خیلی بهتر از خرید گروه لاستیک نیست ..اینها مواد اولیه در اولویت اول نرخ مرجع هست ....بازار روغن هم کاملا انحصاری افتاده دستشون ..اونم با این پی بریا پایین ..مجمع نزدیک ...تقسیم سود بالا ..افزایش سرمایه وفروش زمین ...

بنده بخوام بخرم این دوتا رو بر گروه لاستیک ترجیح میدم ..گروه لاستیک هم در لیست بودن ولی چون مواد اولیه از رده نرخ مرجع خارج شد از لیست ما هم خارج شدن ..

در مورد گروه قند هم خدا رو چه دیدی شاید با این دلار شروع کنن به صادرات شکر به عراق وکشورهای همجوار ..چه اصراری هست حتما بدن بازار داخل ریال بگیرن ...صبور باشید ...نرخ مرجع فقط یک دلیل رشد گروه هست ...

قشهد میخواد از 40 هزار تن برسه به 70 هزرا تن وقزوین همینطور وقپیرا همینطرو ...با این تولید حتی با این نرخ شکر سود این سه تا طوفان می کنه ..کاملا تابلو هست که نرخ ها بالا میاد وشایدم اومده ...

نظر

• سعید پور احمدی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1339

دوست من گروه لاستیک از رده دریافت دلار مرجع خارج شدن ..کالاهای اساسی هم به زور دریافت می کنن ..
                              ما که نمی تواینم به امید امور مالی یک شرکت لاستیک بیاییم گزراش وواردات 60 درصد مواد اولیه رو نادیده بگیریم وبعد بیاییم براخودمون سود در بیاریم اونم در این شرایط بحرانی ..

فقط میشه گفت این گروه در کف قیمتی هستن ریسک ندارن ولی اینکه رشد بکنن مطمئن باشید بازار روی اینها نخواهد امد مگر اینکه به یکباره بیان در گزراش های بعدی سودشون رو چند برابر کنن اگر گفته این دوستان درست باشه وبا دلار مرجع وارد کرده وبا دلار ازاد فروخته باشن ....

در اخر به نظر شما خرید غمارگ وغبشهر خیلی بهتر از خرید گروه لاستیک نیست ..اینها مواد اولیه در اولویت اول نرخ مرجع هست ....بازار روغن هم کاملا انحصاری افتاده دستشون ..اونم با این پی بریا پایین ..مجمع نزدیک ...تقسیم سود بالا ..افزایش سرمایه وفروش زمین ...

بنده بخوام بخرم این دوتا رو بر گروه لاستیک ترجیح میدم ..گروه لاستیک هم در لیست بودن ولی چون مواد اولیه از رده نرخ مرجع خارج شد از لیست ما هم خارج شدن ..

در مورد گروه قند هم خدا رو چه دیدی شاید با این دلار شروع کنن به صادرات شکر به عراق وکشورهای همجوار ..چه اصراری هست حتما بدن بازار داخل ریال بگیرن ...صبور باشید ...نرخ مرجع فقط یک دلیل رشد گروه هست ...

قشهد میخواد از 40 هزار تن برسه به 70 هزرا تن وقزوین همینطور وقپیرا همینطرو ...با این تولید حتی با این نرخ شکر سود این سه تا طوفان می کنه ..کاملا تابلو هست که نرخ ها بالا میاد وشایدم اومده ...

جعفر جان در مورد غمارک که تو لیست بنده هم بود تکنیکالش نشون از اصلاح نداره؟در مورد گروه لاستیک پس با اوصاف شما نمیشه انتظار شگفتی داشت ولی یه سوال اینکه اگه ارز مرجع هم نگیرن آیا افزایش نرخ نخواهندداشت؟؟؟
                              در مورد نرخ ارز به نظر میاد که دولت قصد پایین اوردن داشته باشه امروزهم افت داشت وشنیدم از شنبه تا 2000میاد پایین البته من به اصلاح کوتا مدت تو قندی ها معتقدم واینکه در مورد پی روی از روند بازار هم کاملا با شما موافقم و با تمام اوصاف خرید پکرمان وخروج از قهگمت ویک اشتباه میدونم ولی با قبول ریسک منتظر گزارش 6ماه میمونم
                              سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                                جعفر جان در مورد غمارک که تو لیست بنده هم بود تکنیکالش نشون از اصلاح نداره؟در مورد گروه لاستیک پس با اوصاف شما نمیشه انتظار شگفتی داشت ولی یه سوال اینکه اگه ارز مرجع هم نگیرن آیا افزایش نرخ نخواهندداشت؟؟؟
                                در مورد نرخ ارز به نظر میاد که دولت قصد پایین اوردن داشته باشه امروزهم افت داشت وشنیدم از شنبه تا 2000میاد پایین البته من به اصلاح کوتا مدت تو قندی ها معتقدم واینکه در مورد پی روی از روند بازار هم کاملا با شما موافقم و با تمام اوصاف خرید پکرمان وخروج از قهگمت ویک اشتباه میدونم ولی با قبول ریسک منتظر گزارش 6ماه میمونم
                                غمارگ زیر 240 نمی بینم ..هر لحظه هم امکان بسته شدن مجدد برا تعدیل هست ..مدیر عامل هم رسما تایید کرده ..دیگه از این بالاتر ..

در مورد گروه لاستیک بازم میگم بنده خرید غمارگ وغبشهر و که مواد اولیه در اولویت اول هست وصنایع غذایی هست ودولیت نمی تونه با این گروه شوخی کنه رو ترجیح میدم ...

در مورد دلار هم بشنوید ولی باور نکنید ...تا توافق نباشه این افت ها فقط میشه فرصت خرید ...پس در روند صعود شاید نوسان گرفتن همراه بشه با جا ماندن ..خیلی ها سکه ودلار فروختن ولی الان پشیمون هستن ..

در مورد گروه قند سعی کنید برید بروی اونهایی که از نظر بنیادی با این قیمت امروز شکر هم مشکل نداشته باشن ..یعنی تنها دلیل خریدشون قیمت شکر نباشه ....من اصلاح رو موقت می بینم ولی دوستان می تونن با 50 درصد نوسان بگیرن ولی مراقب باشن جا نمونن..در ضمن شاید اصلا شنبه مجدد مشکل حجم مبنا داشته باشیم ...چون بازار همیشه اونطوری که ما فکر می کنیم جلو نمیره ...

الان خیلی وقته خیلیها منتظر اصلاح گروه قند هستن ولی بازار فقط داره جا میزاره ...پس تا اتفاقی رخ نداده به پیشواز نرید ..یعی نکنید جلوتر از بازار وجلوتر از روند بازار حرکت کنید که ضرر می کنید ...بلکه فرصتها رو شناسایی کنید ومنتظر باشید تا بازار وروند گروه سهام مورد نظر صعودی بشه ...

مثال گروه لاستیک پرکمان بخواد مثبت بشه در کنارش پکویر هست پاسا هست پسهند هست ...با هم حر کت می کنن ..با یک گل بهار نمیشه ..

نظر

در حال کار...
                                X