پرريسك جان بموتو فردا احتمال برگشت دارد
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط mobin پست شده است View Postپرريسك جان بموتو فردا احتمال برگشت دارد
دوست من دیگه دلار زیر 3000 رو ما توخواب هم نمی بینم ولی اینجا دارن به شما سهایم رو میفروشن که سود خودش رو با دلار زیر 2000 بسته ..یعنی شما داری الان دلار 2000 تومنی میخری...صحبت از دلار 4000 هست ...
انتظار برگشت بازار رو دارم ..گروه روی برید ببیند ارمزو سرب چه قیمتی خورده ..شرکتها با این دلار سودهاشون به قیمت سهامشون میشه ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر ضمن امروز دقت می کرید سهام غذایی گروهی بود که تمام عرضه در اون بلعیده شد ..غاذر از صف فروش به صف خرید رسید ..
نظر
-
سلام جعفرجان
با این اوضاع که شما اشاره کردی، و با این دلار، کدوم گروه بیشترین بازدهی رو میده؟ از پست آخر شما حدس زدم گروه روی
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postسلام جعفرجان
با این اوضاع که شما اشاره کردی، و با این دلار، کدوم گروه بیشترین بازدهی رو میده؟ از پست آخر شما حدس زدم گروه روی
دوست من الان باید سهام پی بریا 20 بگیره ..الان فولاد باید بشه 800 تومن نه رو 280 صف فروش باشه ..الان باید گروه روی کالسمین رو 2000 باشه ...همه سهام ..
همین الان پاشید برید تو یه اهن فروشی بگید اقا من میلگرد میخوام ورق میخوام ببنید میاد 4 درصد زیر قیمت دیروز به شما بفروشه ..15 درصد الان کشیده رو قیمت حداقل ...
اونوقت بورس ما سهامی بورس ما هنوز به قیمت چند ماه قبل نرسیدن هنوز رشدوشن به اندازه دلار 2000 نشده اونوقت سهامدار جماعت داره 4 درصد زیر قیمت دیروز میده اونم در روزی که دلار 11 درصد بالا رفته ...اونم با دلار بالای 3345 تومنی تا این لحظه ....
فقط فقط یک دلیل می تونه این منفی رو توجیه کنه اونم ترس ..ترس از نبود امنیت ..ولی خوب دلار روزی 4 درصد بره بالا من میخوام ببینم تا چه قیمتی طرف حاضره سهامر و رو منفی بده ....هر کس شاجاع باشه سود می کنه ..الان یا با باید دلار 3345 تومنی بخرید یا سهامی که به نظر من مثل دلار 2000 تومنی هستن ..تصمیم با ددوستا ن...
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدلار 3480 تومن ..رشد دلار 17 درصد در یک روز ...خدایا این چه بلایی است داری برا این ملت نازل می کنی ....اینها مسلمان هستن کافر نیستن ..رحمی بکن ..
===========================================
حالا بیخیال .........به نظرت پتروشیمی بخریم یا قندی؟؟
من تا امروز از قندی ها جا مونده بودم .نگاشون هم نمیکردم .......با این دلار تحلیل ها باید اپدیت بشه .............:d تحلیل ها دقیقه ای شده ..........ما خیلی عقب افتادیم ........ تا یه ماه پیش امار 10-20 تا شرکت رو داشتیم .......الان شاید امار یکی دو تا رو داریم ..از سودی که میتونن بسازن!!!!!
ما امروز مات و مبهوت مونده بودیم که بازار چرا قفل کرد یهو.............................
بین قزوین-قپیرا- قشهد- قصفها کدوم رو میپسندی جعفر جان ؟ همشون هم خوبن به نظر........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/01, 15:02.///
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدلار 3480 تومن ..رشد دلار 17 درصد در یک روز ...خدایا این چه بلایی است داری برا این ملت نازل می کنی ....اینها مسلمان هستن کافر نیستن ..رحمی بکن ..
هرچه دلار زودتر بره بالا احتمال تغییر حکومت توسط مردم نزدیکتر.........
وقتی ملت مابرا یه مهر تو شناسنامه ............. دهنم بسته باشه بهتره.......
با تشکر از دوستانبي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
اونایی که پولشون رو گذاشته بودن بانک سود سالیانه بگیرن الان میفهمن تازه چه کلاهی سرشون رفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
امروز باید از صف خرید بازار میترکید .......بازار در پیت ما همه سهم ها صف فروش ............!!!!1 عجیبه بابا ...................احتمالا تازه ملت یه هفته دیگه بفهمن چه خبره .....پولاشون رو از بانک در بیارن بریزن به پای دلار و سکه و سهام و ملک ........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/01, 15:25.///
نظر
-
فقط دلار
اوضاع اگر پیچیده بشه نه سهام به درد میخوره نه ملک
سکه هم به درد بخور نیست
یکی بخواد از این مملکت بره فقط باید دلار داشته باشه
به نظرم تو این شرایط باز سهام بهتر از ملکه چون سهام زودتر از ملک نقد میشه
اولویت بندی بخوایم بکنیم
دلار طلا سهام ملکالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
نظر
نظر