چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mobin
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 590

پرريسك جان بموتو فردا احتمال برگشت دارد

نظر

• amin63
      عضو جدید
      • Sep 2012
      • 1

سلام به همه دوستان.من عضو جدید هستم.امیدوارام که بتونم از محضر همه دوستان استفاده کنم.با تشکر

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
        پرريسك جان بموتو فردا احتمال برگشت دارد
        انتظار برگشت کل بازار رو دارم خصوصا شرکتهایی که تولید ومصرف داخل دارن باید لیدر کل بازار بشن گروه قند گروه فولاد گروه سیمان وگفتم با کمی ریسک تحریم گروه پترو ..

دوست من دیگه دلار زیر 3000 رو ما توخواب هم نمی بینم ولی اینجا دارن به شما سهایم رو میفروشن که سود خودش رو با دلار زیر 2000 بسته ..یعنی شما داری الان دلار 2000 تومنی میخری...صحبت از دلار 4000 هست ...

انتظار برگشت بازار رو دارم ..گروه روی برید ببیند ارمزو سرب چه قیمتی خورده ..شرکتها با این دلار سودهاشون به قیمت سهامشون میشه ..

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

اگه از فردا ساعت 10.30 بازار خودشو با دلار همراه نکنه ...
          تمام سهم های خودمو تبدیل به دلار و سکه میکنم
          30 درصد سکه پورتفو رو به 100 درصد میرسونم
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• bari
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 193

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            در ضمن امروز دقت می کرید سهام غذایی گروهی بود که تمام عرضه در اون بلعیده شد ..غاذر از صف فروش به صف خرید رسید ..
            بنظر بنده باید منتظر شگفتی جدید در گروه غذایی باشیم حجم معاملات لیدر های این گروه امروز فوق العاده و بی سابقه بود انگار تو این گروه داره اتفاق های خاصی رخ میده

نظر

• Jamshidyar
              كاربر فعال
              • Oct 2011
              • 556

سلام جعفرجان
              با این اوضاع که شما اشاره کردی، و با این دلار، کدوم گروه بیشترین بازدهی رو میده؟ از پست آخر شما حدس زدم گروه روی
              موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
              www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                سلام جعفرجان
                با این اوضاع که شما اشاره کردی، و با این دلار، کدوم گروه بیشترین بازدهی رو میده؟ از پست آخر شما حدس زدم گروه روی
                سلام..
                دوست من الان باید سهام پی بریا 20 بگیره ..الان فولاد باید بشه 800 تومن نه رو 280 صف فروش باشه ..الان باید گروه روی کالسمین رو 2000 باشه ...همه سهام ..

همین الان پاشید برید تو یه اهن فروشی بگید اقا من میلگرد میخوام ورق میخوام ببنید میاد 4 درصد زیر قیمت دیروز به شما بفروشه ..15 درصد الان کشیده رو قیمت حداقل ...

اونوقت بورس ما سهامی بورس ما هنوز به قیمت چند ماه قبل نرسیدن هنوز رشدوشن به اندازه دلار 2000 نشده اونوقت سهامدار جماعت داره 4 درصد زیر قیمت دیروز میده اونم در روزی که دلار 11 درصد بالا رفته ...اونم با دلار بالای 3345 تومنی تا این لحظه ....

فقط فقط یک دلیل می تونه این منفی رو توجیه کنه اونم ترس ..ترس از نبود امنیت ..ولی خوب دلار روزی 4 درصد بره بالا من میخوام ببینم تا چه قیمتی طرف حاضره سهامر و رو منفی بده ....هر کس شاجاع باشه سود می کنه ..الان یا با باید دلار 3345 تومنی بخرید یا سهامی که به نظر من مثل دلار 2000 تومنی هستن ..تصمیم با ددوستا ن...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

دلار 3480 تومن ..رشد دلار 17 درصد در یک روز ...خدایا این چه بلایی است داری برا این ملت نازل می کنی ....اینها مسلمان هستن کافر نیستن ..رحمی بکن ..

نظر

• برزیل
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 415

دلار 3480 تومن ..رشد دلار 17 درصد در یک روز ...خدایا این چه بلایی است داری برا این ملت نازل می کنی ....اینها مسلمان هستن کافر نیستن ..رحمی بکن ..
                    ایناتواقتصاد دارن تفکرحجتیه روپیاده میکنندخدایایه کاری کن این چندماهه مونده بشه فقط چندروز

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20672

خدا هیچ تعهدی یه هیچ ملتی نداده.......ایرانی ها هم اگه فک میکنن که بشین دست رو دست بزارن خدا میاد کمکشون از این خبرا نیست ........اون هم با این دین و ایمانی ما و که ملت داریم !!!!!!!!!!!!.......مخصوصا کسانی که قدر ندوند ..خدا کمک که نمیکنه هیچ ....... لعنت هم میکنه عذاب هم میفرسته ...................این همه منابع نفت و گاز و انرژی .....ما داریم گیج میزنیم .............و سر همدیگر رو کلاه میزاریم ........یه عده که دیگه پول براشون مهم نیست افتادن دنبال گرفتن قدرت ............!!!!!!!

===========================================

حالا بیخیال .........به نظرت پتروشیمی بخریم یا قندی؟؟
                      من تا امروز از قندی ها جا مونده بودم .نگاشون هم نمیکردم .......با این دلار تحلیل ها باید اپدیت بشه .............:d تحلیل ها دقیقه ای شده ..........ما خیلی عقب افتادیم ........ تا یه ماه پیش امار 10-20 تا شرکت رو داشتیم .......الان شاید امار یکی دو تا رو داریم ..از سودی که میتونن بسازن!!!!!

ما امروز مات و مبهوت مونده بودیم که بازار چرا قفل کرد یهو.............................

بین قزوین-قپیرا- قشهد- قصفها کدوم رو میپسندی جعفر جان ؟ همشون هم خوبن به نظر........
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/01, 15:02.
                      ///

نظر

• جواد مهرابی
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 543

خداوند می فرماید:" سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهد مگر با دستان خودشان"

هرچه دلار زودتر بره بالا احتمال تغییر حکومت توسط مردم نزدیکتر.........

وقتی ملت مابرا یه مهر تو شناسنامه ............. دهنم بسته باشه بهتره.......

با تشکر از دوستان
                        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• 123ارس
                          عضو جدید
                          • Sep 2012
                          • 4

سلام جعفر جان خسته نباشيد
                          با توجه به قيمت دلار سهام کرمانشاه و ولساپا بايد بالابرود يا منفي باشند؟
                          ممنون

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20672

اونایی که پولشون رو گذاشته بودن بانک سود سالیانه بگیرن الان میفهمن تازه چه کلاهی سرشون رفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

امروز باید از صف خرید بازار میترکید .......بازار در پیت ما همه سهم ها صف فروش ............!!!!1 عجیبه بابا ...................احتمالا تازه ملت یه هفته دیگه بفهمن چه خبره .....پولاشون رو از بانک در بیارن بریزن به پای دلار و سکه و سهام و ملک ........
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/01, 15:25.
                            ///

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

فقط دلار
                              اوضاع اگر پیچیده بشه نه سهام به درد میخوره نه ملک
                              سکه هم به درد بخور نیست
                              یکی بخواد از این مملکت بره فقط باید دلار داشته باشه
                              به نظرم تو این شرایط باز سهام بهتر از ملکه چون سهام زودتر از ملک نقد میشه
                              اولویت بندی بخوایم بکنیم
                              دلار طلا سهام ملک
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• abdi
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 48

برای واژگون کردن اساس یک جامعه، هیچ وسیلهای ظریفتر و مطمئنتر از کاهش ارزش پول رایج نیست. تنزل ارزش پول رایج، تمام نیروهای پنهان اقتصادی را در راستای نابودی به کار میگیرد و این عمل را به گونهای انجام میدهد که حتی یک نفر از میلیونها نفر نیز متوجه آن نمیشود... (جان مینارد کینز).

نظر

در حال کار...
                                X