کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حسابی قندیا سهامدارارو کلافه کرده
فکر نکنم کسی تو ضرر باشه
بعضی از سهما 100درصد رشد کرده اگر هم 10-20درصد افت کنه باز هم تو سود هستید
تنها داره از سودتون کم میشه
فملي را دريابيم
محصولات فملي با 14.2 درصد افزايش فروش مس در بازار روبرو شد.
فملي مس کاتد را 249322ريال فروخت.
فملي مس مفتول را 255872ريال فروخت.
بزودي براي تعديل مثبت خواهد بست.
شبندر رفت برا صف خريد.بازار به حرکت در خواهد امد.
بازار وحشي خواهد شد.
خريدهاتون را کامل کنيد.
سلطان حرکت کرد.
قرارنیست که سهم همیشه روند صعودی داشته باشه اگه اینجور باشه میشه مثل چند هفته پیش بعضی سهم ها مثل قزوین حجم مپنا را پر نمی کردند و هیچ معامله ای نمی شد
درضمن اثر افزایش قیمت ارز چند ماه بعد تو قیمت ها دیده می شه این سنامی افزایش قیمت ها اثرافزایش قیمت ارز در چند ماه گذشته است
در ضمن دوست عزیز اگر به حرفت اعتقاد داشتی پست توپاک نمی کردی
دوست عزيز كسي نگفت يه سهم بايد تا ابد رشد كنه . داريم درباره دلايل افت قنديها بحث مي كنيم . بنده خودم بيشتر سبدم قنديه و بابت افت اونها خوشحال نيستم . پس لطفا ژست حق به جانب نگيريد .
سلام اینقدر بهم پیله نکنید نطرات هرکس برای خودش محترم است نظرات جعفرخان بسیارارزشمند است ومن هم درقندی ها سود خوبی از فرمایشات ایشان کردم وتشکرهم کردم .باشد همه در یک سو حرکت کنیم
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
پرریسک عزیز با سلام سوالی از محضرت دارم
شما میگید حد ضرر غبشهر 1250 هست
از طرفی جایی فرموده بودین نهایت حدضرر برای سهام 5.6% هستش؛
سوال من اینه که
ما باید خود این درصد رو روی سهم اعمال کنیم یا شما خودتون اعمال کرده اید و فقط نتیجه خالص رو به دوستان اعلام می کنید؟
.2 این عدد با زمان تغییر هم می کنه؟
باز هم ممنون از زحمات و مهرتون
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
دوست عزیز ما سال هاست ایشان را می شناسیم. ایشان درست شخصیتی برعکس تصورات جنابعالی دارند. سهام ایشان میان مدتی است.بنده هم فراوان سهام قندی دارم.کمی صبر داشته باشید.انشالله همه ما سود می کنیم
طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
به نظر میاد با توجه به روند مثبت خودرو و مس و فولاد و پالایشگاه روند بورس یکی دو هفته ای مثبت بمونه و سی هزار رو بزنه
البته اگه اروغان هوس زدن سوریه بهش دست نده که اگه این اتفاق بیفته فاتحه ی همه چی خوندس
اون موق باید که رخت بست از این دیار و رفت سراغ دلار
عزیزانم زمان همه چیز رو مشخص می کنه
باور کنید فقط چندتا فروم بورسی هست که می شه بهشون گفت فروم تحلیلی... خرابشون نکنید
دعواهاتون و حرف های خاله زنکی رو ببرید جای دیگه
حد ضرربگدارید. قانع باشید و صبور ایشالله که آبان ماه ماه قندی هاست
نه داداش، یه تکونی به خودت بده چند صفحه پیش را بخون، هدف قشیر 2000 ، از بس ایشان و بعضی های دیگر تکرار کردند که صف خرید شد بعدش هم که همه را فروختند می بینید که پیداشون نمیشه.
به احترام کهنه سوار نمی خواستم جوابتو بدم رفته بودم سایت همسایه اما چه کنم....:d
اگه ناراحتي مي توني بري همون سايت همسايه . به نظر مياد اونجا بيشتر به دردت مي خوره . مگه شما با حرفهاي جعفر خان خريد كردي كه حالا ناراحتي و مسئو ليت اين كارو مي اندازي گردن ايشون . يه عده اي هستن كه هر وقت سود مي كنن به خريد خودشون احسنت ميگن ولي هر وقت ضرر مي كنن دنبال مقصر مي گردن . اين سيد جعفر ما چند بار وقتي قزوين 1000 تومن بود پيشنهاد خريد داد ولي بنده با اينكه امكان خريد داشتم اين كارو نكردم . چرا ؟ چون تصميم گيرنده نهايي خودم هستم . چون از سهمي كه 300 درصد رشد كرده فاصله ميگيرم اينها تحليل بنده ست و ممكنه اشتباه هم باشه . همونطور كه ديديم قزوين تا تقريبا 1400 هم اومد . يعني 40 درصد سود . به هر حال مسئوليت خريد و فروش با خودمونه و كسي مقصر نيست .
نظر