جعفر جان نظرت در مورد افرا چیه؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط ali123456123456 پست شده استدوست ندارم تایپیک با بحث های بیهوده صفحه بخوره، اما من فقط یک سوال پرسیدم، یک جواب داشت، الان نگاه می کنم می بینم ده نفر جواب دادن، بگذریم..... باز هم میگم اولاً ببیند باعث و بانی برگشتن گروه کی بوده، ثانیاً سه چهار روزه که روی منفی پنج و چهار بودن، حالا یه روزه به زور و التماس مثبت چهار و پنج گرفتن، خواهشاً جو گیر نشین، اجازه بدین قشیر بشه 2000 بعداً اظهار فضل بکنین=d>
خواهش میکنم ادامه ندین، این خواهش نه از سر کوتاه آمدن از موضع، بلکه از امروز به بعد بحث بی فایده ای است.[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در این تاپیک به معرفی دسته سهام با ارزش برای خرید و نگهداری که اخیرا بررسیشون وبه پایان بردم میپردازم:
1.قهگمت
2.قزوین
3.سدرو
4.زاگرس
5.شخارک
6.کرمانشا
7.سفارس
8.کترام
9.کنیلو
10.فخوزسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postدر این تاپیک به معرفی دسته سهام با ارزش برای خرید و نگهداری که اخیرا بررسیشون وبه پایان بردم میپردازم:
1.قهگمت
2.قزوین
3.سدرو
4.زاگرس
5.شخارک
6.کرمانشا
7.سفارس
8.کترام
9.کنیلو
10.فخوز
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postدر این تاپیک به معرفی دسته سهام با ارزش برای خرید و نگهداری که اخیرا بررسیشون وبه پایان بردم میپردازم:
1.قهگمت
2.قزوین
3.سدرو
4.زاگرس
5.شخارک
6.کرمانشا
7.سفارس
8.کترام
9.کنیلو
10.فخوز
نظر
-
درود
ابراز عقیده و اظهار نظرمخالف با حفظ روحیه دوستی و رعایت احترام، به هیچ عنوان مغایرتی با قوانین سایت ندارد اما چنانچه این اظهارات با اهداف تخریبی خاص و جنبه توهین و تمسخر پیدا کند با کاربر خاطی برخورد لازم صورت خواهد گرفت
لذا
حساب کاربری *ali123456123456* محدود می شود.
ضمنا
در صورت مشاهده پست هاي توهين آميز از بحث کردن و پاسخ دادن جدا خودداری کرده و صرفا موضوع را از طریق امکان "گزارش ارسال خلاف" که در پائین هر پست وجود دارد جهت رسیدگی به مدیران انجمن ارجاع نمایید.
سپاس
نظر
-
در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Postجعفر جان واسه فردای بموتو نظرت چیه.میانگینو بیاریم پایین
خرید یک پله در 310 وبعدی در 280 اگر بدهن عالی هست ..نظرم روی سهم همچنان همان هست واین سهم هیچ مشکلی از نظر من ندارد....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postآخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/10/09, 22:38.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postجعفر جان حرفت متین ولی آیا با توجه به قیمت به درامد کرمانشاه و میزان صادرات و........و مقایسه با زاگرس ، زاگرس ارجحیت نداره و برتر نیست؟؟؟؟؟؟
کرمانشاه تولید کاهش نداشته وفقط فروش متانول کاهش داشته ولی در عوض فروش اوره رشد داشته ودر مجموع فروش 18 درصد رشد داشته ونگرانی نداره چون اوره هم تولید می کنه ..کرمانشاه نگرانی وریسک کمتر داره و در سه ماهه هم پوشش خیلی بهتری از زاگرس داشته ومن کرمانشاه رو برتر می بینم ..مشکل زاگرس حل بشه اینم خوبه..ولی خوب چه کاری هست ..ما از همین حالا سهمی میخریم که مشکلی نداره یا اگر داره با محصول دیگه یعنی اوره جبران می کنه ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
نظر