چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
    jafar jan khaste nabashi.age be farz ke khorak e palayeshgah o ba dolare otaghe tabadol arzi be petroshimiha bedan aya sharayet sodsazi petroha bohrani mishe?tasiresh ro ta che had mibini?
    اگر دلار به 6000 برسه اونوقت چی میشه گروه پترو ....

درصد رو رعایت کنید حد ضرر بزارید ..دقت کرده باشید بهترنی ها رو گفتم از گروه پترو کرمانشاه از گروه پالایشگاه شراز ..حالا هر کاری میخوان بکنن ..به نفع یکی میشه دیگه ینطور نیست ..حد ضرر پس برا چی میزاریم برا قشنگی نیست که...

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط alireza88 پست شده است View Post
      سلام
      می خواستم نظرتون رو درباره پتروشیمی زاگرس بدونم ؟
      اگه کسی بخواد سبدی از پتروشیمی ها داشته باشه به نظر شما چند درصد سبدش باید زاگرس باشه؟و از پتروشیمی های دیگه چند درصد؟
      از وقت و انرژی که برای پاسخ دهی می گذارید خیلی ممنون
      سلام..
      بنده وقتی زاگرس میخرم که کرمانشاه بالای 800 باشه ..ایمدوارم منظورم رو گرفته باشید ..وقتی کرمانشاه میشه خرید چرا اصرار دارید حتما برید اون یکی رو بخرید ..از هر گروه 20 تا 30 درصد واز هر گرده دو سهم یعنی 10 تا 15 درصد ..این روش منه ..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط m2075 پست شده است View Post
        پر ريسك عزيز سلام شب بخير آيا اين سبد شامل بهترين ها ميباشد؟ 1-غبشهر ---2- بموتو---3-رايان----4-كر مانشاه-5-فايرا----6-شراز----7-فخوز هر كدام14%سرمايه بدون نقدينگي لطفا غلط هاي شاگردتون رو بگيريد تا اصلاح كنم (مخصوصانداشتن نقدينگي)سپاسگزارم
        با سلام..

سبد بسیار عالی هست .

فقط یک نکته این وسط هست اونم اینکه شما بتونی از این سهام خوب نوسان بگیری ...اگر بتوین خوب نوسان بگیری میتونی بالای 200 درصد از همین سهام در یکسال سود بگیری اگرم میان مدت هستی ووسان گیری وارد نیستی با سهامداری وگذاشتن حد ضرر وخرید در قیمت مناسب وکف قیمتی بالای 50 درصد سود می کنی ..

نظر

• ebi1352
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 151

jafar jan khaste nabashi.age be farz ke khorak e palayeshgah o ba dolare otaghe tabadol arzi be petroshimiha bedan aya sharayet sodsazi petroha bohrani mishe?tasiresh ro ta che had mibini?

سعید خان چی شد رفتی تو فاز فینگلیش دوست عزیز.

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

در اصل توسط alireza88 پست شده است View Post
            سلام
            می خواستم نظرتون رو درباره پتروشیمی زاگرس بدونم ؟
            اگه کسی بخواد سبدی از پتروشیمی ها داشته باشه به نظر شما چند درصد سبدش باید زاگرس باشه؟و از پتروشیمی های دیگه چند درصد؟
            از وقت و انرژی که برای پاسخ دهی می گذارید خیلی ممنون
            dost aziz in soal ham tekrarist va khode man az jafar jan porside bodam va zagros to list jafar nist chon baraye kharid kermansha az in goroh bartare va tolidatesh frosh dakheli dare va tarafdar khob khareji va jaygozin mishe vali metanol e zagros froshesh kahesh e ziyadi dashte...AZ HAR GOROH BEHTARINHA MAD E NAZAR E JAFAREH
            آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/10/14, 21:30.
            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
              سعید خان چی شد رفتی تو فاز فینگلیش دوست عزیز.
              vaghean sharmande hastam goshim o avaz kardam farsi nadare..say mikonam bishtar az rayaneh estefadeh konam sharmane be khoda.

نظر

• کاوشگر
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 71

پرریسک عزیز سلام
                وتوکا رو از قیمت 245 دارم ،ضمن بررسی مجدد این سهم با دیتای امروز خواهشمند است بفرمائید مجمع رفتن با این سهم یا جایگزینی با سهم دیگر رو چطور می بینید؟ با تشکر
                [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

• ebi1352
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 151

vaghean sharmande hastam goshim o avaz kardam farsi nadare..say mikonam bishtar az rayaneh estefadeh konam sharmane be khoda.
                  پس با هم همدردیم.چون منم تو طول تایم کاریم مجبوریم جهت خرید و فروش آنلاین و مرور تایپکها از گوشیم استفاده کنم.

گوشیت آندوریده؟ اگه آندرویده از اپرا موبایل استفاده کنی فارسی رو ساپورت میکنه.مال من اچ تی سی هستش که فارسی رو نداره ولی با اپرا تا الان تونستم مشکلمو حل کنم

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
                    پس با هم همدردیم.چون منم تو طول تایم کاریم مجبوریم جهت خرید و فروش آنلاین و مرور تایپکها از گوشیم استفاده کنم.

گوشیت آندوریده؟ اگه آندرویده از اپرا موبایل استفاده کنی فارسی رو ساپورت میکنه.مال من اچ تی سی هستش که فارسی رو نداره ولی با اپرا تا الان تونستم مشکلمو حل کنم
                    na goshim nokia c7 hast ke sistem amelesh ana bod farsi dash man update kardam be belle farsi nadare albate shenidam belle noskheye farsisham hast ke bayad nasb konam.

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

جعفرجان سبد من خیلی نامنظمه بنظرت چه تغییراتی میتونم توش بدم که بازدهی مطمئنتری داشته باشه ممنون میشم.
                      30%قهکمت 20%بموتو 12%غمارک 12%قشهد10% قلرست 8%قمرو 4%شراز 4%وپست

نظر

• mogh
                        عضو عادی
                        • Feb 2012
                        • 30

در اصل توسط mogh پست شده است View Post
                        سلام دوستان میشه لطف کنید شما به سید بگید شاید جواب منو هم داد نظرتون در مورد وغدی410روپترو ووتوکا253 بگید بقول دوستمون 3دفعه شد پیشاپیش متشکرم
                        هل من ناصر ینصرنی سید چرا جوابمو نمیدی

نظر

• dowpal
                          عضو عادی
                          • Dec 2011
                          • 78

در اصل توسط زاپاتا پست شده است View Post
                          سلام

من سالهاست که با کارگزاری مفید کار می کنم.

حدود پنج ماه هم هست که از آن لاینش استفاده می کنم.

تا حالا مشکلی نداشتم.

ولی یادم میاد که بعضی از دوستان همینجا پست زده بودند که از مفید راضی نیستند.

انتخاب با شما علی رضا خان.

آقاجون از بی کارگذاری اگر مردی نرو سمت مفید
                          استادم میگفت بهترینه اما سرش شلوغه من خل شدم گرفتم
                          اما اصلا بدرد نمیخوره
                          امتحان کن :یه سوال از طریق گزینه تماس باما براشون بفرست یه سوال از طریق ایمیل ...دو سال بعد بیا بگو چی بهت گفتن... اصلا محل نمیذارن
                          من 1000 تا مشکل داشتم محل نذاشتن
                          شکایت از عرضه اولیه کردم به سازمان ...مفید ماست مالی کرد و کپی خرید انلاینم رو در جواب خرید سفارشی داد به قسمت شکایات.
                          و...
                          و...
                          و...

نظر

• h00mi
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 504

باند 215-220 حمایت مهم اخابر
                            تشکیل کندل برگشتی صعودی در سهم نوید روزهای بهتری میدهد...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                            هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• dowpal
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 78

در اصل توسط bours پست شده است View Post
                              جهت سهولت کار دوستان و عدم تکرار مکررات جمع بندی از چند صفحه اخیر:

کرمانشاه با حد ضر 550.. اهداف کرمانشاه 700...800
                              سیمان هگمتان حد ضرر 277...اهداف هگمتان بالای 350...400.. میان مدت 500
                              بموتو با حد ضرر 280 ....اهداف بموتو 360...... بالای 450
                              غبشهر با حد ضرر 1250..اهداف غبشهر 1800 پله اول وبعد بالای 2000 و بعد 3000
                              سدرو با حد ضرر415......اهداف سیمان دورد بالای 540... 600
                              شراز با حد ضرر 420.....اهداف شراز 480
                              شبندر با حد ضر 211 میان مدت 195.....اهداف شبندر 240
                              قشیر با حد ضرر 1180 .. اهداف قشیر هم 2000
                              قنیشا با حد ضرر 1550....اهداف قنیشا بالای 2000
                              غمارگ حد ضرر 260.....اهداف غمارگ 500 بعد 600
                              کاذر با حد ضرر 100 ومیان مدت 90 ...اهداف کاذر 110-115 وهدف اصلی 140 بعد 180
                              ولساپا حد ضرر 190.......اهداف ولساپا 240....بالای 300
                              شفارسحد ضرر 310 .... بالای 320 همچنان در روند صعود هست

خیلی آقایی ...

جدا این گروه همدلن
                              هرچند من یکبار ورود کردم و ضرر
                              اما همه چیزو صحیح دیدم و فقط صبر کم و فاکتور عظیم شانس! با من یار نبود :-)

نظر

• dowpal
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 78

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                با سلام..

سبد بسیار عالی هست .

فقط یک نکته این وسط هست اونم اینکه شما بتونی از این سهام خوب نوسان بگیری ...اگر بتوین خوب نوسان بگیری میتونی بالای 200 درصد از همین سهام در یکسال سود بگیری اگرم میان مدت هستی ونوسان گیری وارد نیستی با سهامداری وگذاشتن حد ضرر وخرید در قیمت مناسب وکف قیمتی بالای 50 درصد سود می کنی ..
                                اینجا کلاس نیس اما میخاستم لطف کنی و ...

1) کمی در مورد نوسانگیری بگی که بلد بشیم
                                2) شما احتمالا حوالی350 از بموتو خارج شدی و احتمالا پایین تر وارد شدی... چطور بازار و صف رو تحلیل کردی برا این کار؟
                                3) سهمی دارم که یه کله داره میره بالا چطور نقطه خروج رو پیدا کنم که بعد پشیمون نشم (خب الان با 30٪ سود میتونم برم بیرون اما اگر همیشه اینجور استراتژیم باشه سودهایی مث قزوین که 4 برابر بازده داشته رو از دست میدم)

پیشاپیش سپاسگزارم

نظر

در حال کار...
                                X