چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFA
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 989

در اصل توسط گل آقا پست شده است View Post
    سهم باید در مرزهای خاص اون باشرایط بازار و .. فروخت . ومعادن 380 جانانه شکسته و تازه اول عشقه کچاد بست کگل و فملی هم میبندند برای تعدیل تپل
    کروی و فاسمین گل گفتی .
    من امروز اولین پستم زدم و جالبه که خیلی وقته که عضو سایت هستم
    بچه های تالار بورس و بورکس ماشالا هر جا میرند چراغ اون سایت میشند
    امروز شخصا ومعادن و فاسمین اضافه کردم
    فاسمین زیر 920 و ومعادن زیر 600 فروشنده نباشید
    دوسهم شیک بازار .
    به به گل آقای گرامی
    شما کجا اینجا کجا
    من همیشه مطالب خوبتو میخونم اینجا بنبویس فیض ببریم البته بحثهای خاص من و خودتون رو حتما به یاد دارید البته نه با این ایدی ;)

موفق باشی

نظر

• alizare1982
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 590

سلام دوستان. کسی حد ضرر و هدف ساروم رو میدونه؟!!! توی صفحات قبل هر چی گشتم پیدا نکردم. ممنون از لطفتون.
      پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• گل آقا
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 63

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
        به به گل آقای گرامی
        شما کجا اینجا کجا
        من همیشه مطالب خوبتو میخونم اینجا بنبویس فیض ببریم البته بحثهای خاص من و خودتون رو حتما به یاد دارید البته نه با این ایدی ;)

موفق باشی
        بورس دوست دارم بخاطر این فرومهای ناز که بروبچ ناز دور هم جمع میکنه
        در خدمت دوستان هستم
        فعلا در تاپیکها دور میزنم
        حتما نوع نگارش منو میشناسید
        ایدی قبلیتون بگید که بیشتر خوشحال میشم:)

نظر

• mogh
          عضو عادی
          • Feb 2012
          • 30

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
          به عبارتی هر روز معاملات را یک کندل میگویند
          سلام حالا اینکه اقا سید میگن برای حد ضرر باید دو کندل زیر اون حد ضرری که مشخص کردن بزنه یعنی چه کدوم قسمت شمع لطفا برای من اماتور هم تو ضیح دهید پیشاپیش متشکرم مخصوصا از اقا سید

نظر

• momtaz1976
            عضو جدید
            • Jun 2011
            • 3

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            زاگرس مفت ترین سهم پتروشیمیه ...............منتها مشکل فروش داشته وگرنه الان 2000 تومن هم به کسی نمیدادن ....من از حدود 900 تومن دنبال این سهمم ولی میترسم فروشش به مشکل بخوره .............کما اینکه مشکل داشته ...........ولی خوب شاید اوضاع بهتر شده باشه براش ........دوستان اگه خبر دارن که دیگه مشکلی نداره بهترین سهم پتروشیمیه در این قیمت ها نسبت به سایرین .......فقط یکی به من موثق بگه همه چیش اوکی هست میریم رو این سهم ........

البته گزارش 6 ماهش بیاد خوب بررسی دقیق میکنیم ........و خود گزارش نشون دهنده وضعیت شرکته .......نیازی به رانت هم نداره ....ولی خوب اون موقع شاید دیر باشه شاید هم دیر نباشه ......
            زاگرس یک کشتی برای حمل محصولاتش تهیه کرده که از این طریق، مشکل فروش رو حل کنه که موفق هم بوده.

نظر

• انزلیچی
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 55

در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Post
              تو فولاي چند روزه چهار تا سهامدار عمده كه يكيشون بالاي 25 درصده دارن مي خرن . نكنه خبريه ؟؟؟ دوستان اگه خبري دارن اطلاع رساني كنن .
              سلام دوست گرامی.... فولاد 35% افزایش قیمت گرفته... در کل به نظر میرسه بازار مثبت باشه... گروه کانی های فلزی به همراه گروه صنایع غذایی و پتروشیمی پیشرو هستند.......:x در مورد غبشهر خدمت دوستان عرض کنم فقط سهامداری کنید 100% تعدیل دیگر در راه هست...:x

نظر

• انزلیچی
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 55

جناب پرریسک سلام.... اگر امکان داره میخواستم نظرتون را در مورد سهمهای مپنا و حفاری بپرسم؟ بسیار ممنون از لطفت:x

نظر

• انزلیچی
                  عضو عادی
                  • Dec 2011
                  • 55

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
                  من قندیا رو دادم رفت تا موقعه ای که بازی تو این گروه تموم شه اون موقعه در قیمت پایین تر می شه خرید
                  بجایش سهامهای زیر خاکی غبهشهر،غمارگ ، کرمانشاه ، ساروم و بموتو گرفتم در شرایط کنونی کمی باید محتاط بود سهامهای باید بخریم 1-که رشد نکرده باشد 2- وابستگی شدیدی به دلار نداشته باشد که در صورت توافق وریزش دلار به کما نرود موفق و پرسود باشید
                  سلام دوست بزرگوار... حتما از سهمهای ارز آور در سبد داشته باشید... جناب پرریسک به وفور معرفی کرده اند... حتی اگه همین امروز به غربیها بگیم برادر... دلار 6000 را خواهد دید... ببینیم در آبان ماه سکه 2540000 را میبینه...؟

نظر

• honaramuz
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 72

در اصل توسط bours پست شده است View Post
                    این کندل رو توی نرم افزار و یا نمودار سهم از سایت tsetmc میتونید ببینید
                    =========
                    دوست عزيز براي راهنمايي بيشتر ميشود يه تصويري هم بذاريد و روي تصوير كندل رو نشان بدهيد.
                    با سپاس
                    [B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• جواد مهرابی
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 543

@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

تقدیم به پرریسک بابت زحماتشون
                      آخرین ویرایش توسط جواد مهرابی؛ 2012/10/18, 09:54.
                      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        سلام..
                        همون سهامی که فروخته مجدد بره بخره ..چون امروز مقاومت شکستن ..سهمی که مقاومت میشکنه رو نگه می دارن نمی فروشن..این دسوت شمام نفروخته بعد شکست مقاومت فروخته ..عجب...

فاسمین وکروی پیشنهاد میشه ..طوفان گروه روی نزدیک هست ..زاگرس از گروه پترو وکرمانشاه همچنان درصدر ..
                        پي به اي کالسمين 5 هست.قيمت سهم کالسمين بيشتر به جک شباهت دارد.
                        سکه بين 1490000تومان تا 1540000تومان معامله ميشه و دلار 3800تومان
                        هفته اينده با روي جهاني 1880دلار و دلار 3800توماني شمش کالسمين بايد تا قيمت 7200تومان معامله بشه و شمش سرب 8200تومان
                        فروش شمش کالسمين تو بودجه اش 3300تومان هست.
                        در نماد کالسمين که هفته پيش س مسکن فروشنده بود دوباره شروع به خريد کرده است و اين يعني متوجه اشتباده خودش شده است.
                        طوفان روي با کالسمين فراور باما بافق کروي فسرب .منتظر اين طوفان خواهيم ماند.

نظر

• هامد
                          ستاره دار(7)
                          • Aug 2012
                          • 2611

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                          بادرود

دوستان خرید اعتباری از گارگزاری شرایطش چطوره؟

کارگزاری کشاورزی هم خرید اعتباری داره ؟ حداکثر مبلغش چقدره؟ نیاز هست به کارگزاری بری و فرمی امضا کنی؟ تاکی باید پس بدی؟

ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه. باتشکر
                          یه دوستمون بود میگف سره هر مااه سوده پنج درصد ازت میگیره !!!! انصافا صدرحمت به نزول خوراا بازار بابا کلی انصاف دارن بدتریناشون دیگه 4% ایــَن !!! حالا کاری ندارم واسه ما که تو بورسیم سوده پنج درصد تو ماه اونقدرام سخ نیس ولی به نظره من گرفتن این پول، ربا به معنیه کامله ...
                          تازه به هرکسیم که نمیدن گردش مالی نسبتا بالایی میخواد....

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                          پي به اي کالسمين 5 هست.قيمت سهم کالسمين بيشتر به جک شباهت دارد.
                          سکه بين 1490000تومان تا 1540000تومان معامله ميشه و دلار 3800تومان
                          هفته اينده با روي جهاني 1880دلار و دلار 3800توماني شمش کالسمين بايد تا قيمت 7200تومان معامله بشه و شمش سرب 8200تومان
                          فروش شمش کالسمين تو بودجه اش 3300تومان هست.
                          در نماد کالسمين که هفته پيش س مسکن فروشنده بود دوباره شروع به خريد کرده است و اين يعني متوجه اشتباده خودش شده است.
                          طوفان روي با کالسمين فراور باما بافق کروي فسرب .منتظر اين طوفان خواهيم ماند.
                          اره کیا جون، ماام منتظریم کی استارتو میزنن :) اره خیلی پایینه الان علنن پی بر ایــ تحلیلی نزدیک 2 دارن، به نظرم این اصلاحشون بیشتر به خاطره انتظاری بود که بازار از گزارششون داشت و اونقدرا راضیشون نکرد حتی باما که به نسبت گزارش خیلی بهتری داد با منفی 3 استارت زد...
                          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• dowpal
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 78

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                            چرا تو زاپاتا جون؟؟؟؟!!!ما هم مثل خودت شاکرد استاد جعفریم باور کن انتقاد از جعفر هم برای کسی که بی مزد وخدمت داره زحمت میکشه جایز نیست ومن که چند ماهه با جعفر رفاقت پیدا کردم از صمیم قلب دوسش دارم.
                            دوستان بعضا با تاکتیک های جعفر آشنا نشدن که من اینجا توضیح میدم:

دوستی که انتقاد داشتی که صدر جدول دایم عوض میشه اولا که کی اینطور بوده؟؟؟اگر هم تغییراتی داشتیم بخاطر شرایطه و اوضاع کاملا متغیر کشوره و اصولا تو بورس باید انتخابها دایم تغییر کنه که سود کنی وقتی یه سهمی به هدف رسید که نباید بازم به زور انتظار رشدداشت!!!هیچ سهم جعفر کسی رو بیچاره نکرده و نخواهد کرد چون حد ضررهاش حرفه ای گذاشته میشه وبا قیمت پیشنهاد بالا میاد.
                            من سوالم اینه که کی جعفر گفته که زاگرس الان برترین پتروشیمی هست که دوستی اینگونه برداشت کرده؟؟؟دوست من جعفر الان احتمالا با دید قویی بورسی وتجربه خودش با اومدن شبدیس و افزایش قیمت باقی پتروشیمی ها و انتظار رشد بیشتر برای نمادهای هم گروه تحلیل کرده که نسبت فاصله قیمت به درامدی باید حفظ بشه و زاگرس هم رشدی چنددرصدی داشته باشه واین سهم به عنوان خرید امروز معرفی شد.
                            گویا بعضی از دوستان فقط فکر حاشیه ها هستن
                            من تا زمانی که حاشیه پردازها تعرض کنن جواب میدم
                            حالا بهم ببافین و آسمون ریسمون کنین . . .

و اما شما . . .

متاسفم که به جملات من هیچ دقتی نکردی

من نمونه ها رو نوشتم تا سید بدونه که سردرگم شدم که آیا به این زودی صدر ها رو عوض کنم
                            واقعا پیشنهاد رو همیشه نمیشه به سرعت عملی کرد

دکتر شریعتی میگه اگر میخای یکی رو بکوبی ازش بد دفاع کن...

امثال شما با توجه به اینکه فقط به نکات منفی توجه میکنین و این همه تملق ...باعث دشمن تراشی برای همین سیدی میشید که میخاین ازش دفاع کنید
                            وگرنه وقتی صدرها رو ذکر کردم و میگم آیا شما تندتند اونا رو عوض میکنی حرفهای شما جایی نداره

هیچکس زحمتهای سید رو نادیده نمیگیره و من هم تو پستهام نشون دادم که قدردانی کردم که وقت و زندگیشو صرف دیگران میکنه
                            نمیدونم این حرفهای شما برای چیه...میخاین خودتونو شیرین کنین؟؟

باورکن این سیدی که من دیدم احتیاج به شیرین بازی شما نداره ... نترس همیشه جواب تحلیلهای همه رو میده...حتی من که ازم دلخور بود جواب سوالم رو داد

ضمنا
                            چطور اون همه تشکر و خسته نباشی و جمله فوق العاده محترمانه "مطالعه میکنم" رو تو پست من نمیبینی ؟!!!

نظر

• bashash
                              كاربر فعال
                              • Sep 2012
                              • 580

جناب پرريسك باتشكر از زحمات بي دريغ شما درصورت امكان التفاتي بفرمائيد باتوجه به قلم زيبا وپيشنهادهاي عالي براي خريد ونگهداري وفروش كه مي فرمائيد وباتوجه به مطالعه تاپيك زيبايتون كه سهامها رابه موقع شناسايي وباحد ضرر وسقف دراختيار همه قرار ميديد و رويكرد بازار هم باتوجه به نگارشهاتون بسمت معدنيها وغذايها و فلزيها رفته (تا آنجا كه من از عرايضتون متوجه شدم ) اگه مقدور باشه چون برام خيلي نظرتون اهميت داره ميخواستم راجب رانفور ومپنا نظرتون رو بدونم بي نهايت ازوقتي كه براي پاسخ دادن مي زاريد پيشاپش سپاسگذارم:x
                              آخرین ویرایش توسط bashash؛ 2012/10/18, 12:16.
                              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

در اصل توسط dowpal پست شده است View Post
                                گویا بعضی از دوستان فقط فکر حاشیه ها هستن
                                من تا زمانی که حاشیه پردازها تعرض کنن جواب میدم
                                حالا بهم ببافین و آسمون ریسمون کنین . . .

و اما شما . . .

متاسفم که به جملات من هیچ دقتی نکردی

من نمونه ها رو نوشتم تا سید بدونه که سردرگم شدم که آیا به این زودی صدر ها رو عوض کنم
                                واقعا پیشنهاد رو همیشه نمیشه به سرعت عملی کرد

دکتر شریعتی میگه اگر میخای یکی رو بکوبی ازش بد دفاع کن...

امثال شما با توجه به اینکه فقط به نکات منفی توجه میکنین و این همه تملق ...باعث دشمن تراشی برای همین سیدی میشید که میخاین ازش دفاع کنید
                                وگرنه وقتی صدرها رو ذکر کردم و میگم آیا شما تندتند اونا رو عوض میکنی حرفهای شما جایی نداره

هیچکس زحمتهای سید رو نادیده نمیگیره و من هم تو پستهام نشون دادم که قدردانی کردم که وقت و زندگیشو صرف دیگران میکنه
                                نمیدونم این حرفهای شما برای چیه...میخاین خودتونو شیرین کنین؟؟

باورکن این سیدی که من دیدم احتیاج به شیرین بازی شما نداره ... نترس همیشه جواب تحلیلهای همه رو میده...حتی من که ازم دلخور بود جواب سوالم رو داد

ضمنا
                                چطور اون همه تشکر و خسته نباشی و جمله فوق العاده محترمانه "مطالعه میکنم" رو تو پست من نمیبینی ؟!!!
                                دوستان عزیز
                                لطفا به احترام موی سفید خیلی از دوستان که اینجا نوشته های ما رو می خونن، روی همو ببوسین و تمومش کنین. به خدا دنیا ارزش این حرفا رو نداره.
                                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...
                                X