چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nazanin
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 289

پرریسک جان سلام ما هنوز یه مقدار قصفها داریم از 2000 تومن فکر میکنید قندیها کی برمیگردند ؟
    غمارگو هدفشو چند میبینید ؟
    باتشکر

نظر

• mogh
      عضو عادی
      • Feb 2012
      • 30

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      بعضی دوستان فکر می کنن بنده قصد بازار گریم وانداختن سهم دارم ..بنده نه سرماییم اون قدر هست که بخوام سهم بندازم ونه اصلا چنین فردی هستم ...

دیروز ساروم رو 370 می دادن امروز رو 4 مثبت بود ..این چه جور انداختنی هست ..تازه این اولشه ..

سدرو هم از 500 گفتم بازم رو 529 صف خرید اینم اولشه ..

کرمانشاه 500 تومنی هم حجم نمیدن ..اقا اگر کسی فکر می کنه بنده سهم ادنداختم بازم می گیم حاضرم از قیمت که گفتم 10 درصد بالاتر بخرم ...همه سهام گفته شده بالای 40-50 درصد رشد کردن فقط مونده یکی دوتا ..

بموتو هم رنج شدن خیالتون راحت باشه ..دو سهروز دیگه اونقدر تو صف خرید بشینن دوستان احساسی تا زیر پاشون علف سبر بشه همونایی که بموتو رو رو زیر 310 میفروشن ...
      سلام سید ما که از لطف بی کران شما متشکریم

نظر

• homework
        عضو فعال
        • May 2012
        • 747

سلام سید من اکثر پستهای شما رو مطالعه میکنم
        خسته نباشی
        اما یه چیز برام مبهمه
        سبد شما هرروز صدرلیستهاش عوض میشه
        آیا شما به این سرعت سهمها رو عوض میکنی
        یعنی الان کرمانشا هات رو دادی رفت و الان زاگرس خریدی؟؟
        یا جند روز سدور داشتی و همه رو دادی رفت و الآن ساروم داری ؟!!

خداقوت که این همه برا تحلیل ها وقت میذاری
        من که تو خوندن وجمعبندیشم موندم
        قبلا هم گفتم با شما صخبتی ندارم ..

در ضمن به فکر خرید فروش بنده نباشید ..برید ببیند سهام گفته شده چند درصد بازدهی دادن ..

کرمانشاه در 550 گفتم دیر تشریف اوردی ..امروز هم نمی تونی بخری..اگر قصد خرید پترو داری برو زاگرس بخر ..نداریم هم سوالات بی ربط نپرس...

دوستانی که یکم زیادی غُر میزنن به آقا سید ما و همش دنبال اینن که یه آتوو بگیرن
        که دیدی دیدی این جا فلانی ... اشتباه کرد !!!!

بابا بخدا برای کسی تو این تایپک دعوت نامه ارسال نشده هااااااااا !!!
        خوب بی تعارف اگه فکر میکنین اینجا براتون فایده نداره بلکه ضرر هم میده !!!!
        آخه چرا اینقد به خودت زحمت می دی و تا اینجا قدم رنجه می کنی ؟؟؟

نیا عزیزم ! خواهشا نیا !
        اوقات بقیه رو هم تلخ نکن ! والا آسمون به زمین نمیاد اگه شما تشریف نیاری اینجا !!!
        آخرین ویرایش توسط homework؛ 2012/10/17, 13:31.
        دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• زاپاتا
          عضو عادی
          • Jun 2012
          • 229

بعضی دوستان فکر می کنن بنده قصد بازار گریم وانداختن سهم دارم ..بنده نه سرماییم اون قدر هست که بخوام سهم بندازم ونه اصلا چنین فردی هستم ...

دیروز ساروم رو 370 می دادن امروز رو 4 مثبت بود ..این چه جور انداختنی هست ..تازه این اولشه ..

سدرو هم از 500 گفتم بازم رو 529 صف خرید اینم اولشه ..

کرمانشاه 500 تومنی هم حجم نمیدن ..اقا اگر کسی فکر می کنه بنده سهم ادنداختم بازم می گیم حاضرم از قیمت که گفتم 10 درصد بالاتر بخرم ...همه سهام گفته شده بالای 40-50 درصد رشد کردن فقط مونده یکی دوتا ..

بموتو هم رنج شدن خیالتون راحت باشه ..دو سهروز دیگه اونقدر تو صف خرید بشینن دوستان احساسی تا زیر پاشون علف سبر بشه همونایی که بموتو رو رو زیر 310 میفروشن ...

پرریسک عزیز سلام

ضمن تشکر از وقتی که برای بررسی و تحلیل و پاسخ دادن سوالات می گذاری، جسارتا می خواستم یک پیشنهاد بدهم.

با توجه به اینکه هنوز افرادی در این تاپیک هستند که هدف از ایجاد این تاپیک را درست درک نکرده اند

و فکر می کنند که این تاپیک به پیش گویی و پیش بینی آینده یک سهم به صورت تمسک به غیب می پردازد

تا تحلیل علمی و تکنیکالی سهام و همچنین از متغیر بودن و بالا و پایین رفتن سریع قیمت سهم و تقاضای خرید و فروش شوکه می شوند،

پیشنهاد می کنم که در صورت بروز چنین مشکلاتی و بیان سوالات و ابراز نظر های نامربوط، بدون اینکه خودت را ناراحت کنی، پاسخ این افراد را ندهی

و اصطلاحا Ignor him/her

همچنین سایر دوستان هم درصدد پاسخگویی به این افراد بر نیایند تا بقول معروف، مطلب کش نیاید.

در این برهه از زمان که وجود همچنین تاپیک ارزشمند با حضور پرریسک عزیز، غنیمتی گرانبها محسوب می شود،

حیف از وقتی که برای جواب دادن به حرفهای بی اهمیت و فاقد ارزش، صرف گردد.

دوستان عزیز، اگر موافق نپرداختن به حواشی هستند، لطفا تایید نمایند. باز هم از زیاده گویی معذرت می خواهم.

بر قرار باشی پرریسک عزیز.
          آخرین ویرایش توسط زاپاتا؛ 2012/10/17, 13:50.
          [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

دلایل رشد سهام تولید کنندگان اوره و آمونیاک
            با افزایش قیمت جهانی اوره به 439 دلار و آمونیاک به بیش از 7200 دلار در هر تن در بازار های جهانی، مربع 4 ضلعی کرماشا،شیراز،شپدیس و پارسان از گروه پتروشیمی با فشار تقاضا و در نتیجه افزایش نسبی قیمت مواجه گشته اند. هر 4 شرکت از بزرگان تولید کننده اوره در منطقه خاورمیانه بوده و در کنار افزایش قیمت انواع ارز از سطوح قبلی و عبور دلار از مرز 3600 تومانی - با جهش سودآوری و تعدیلات مثبت مکرر مواجه خواهند بود. در بورس های معتبر جهانی نیز سهام شرکتهای تولید کننده اوره و آمونیاک با جهش بیش از 10 درصدی روبرو شده است.
            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• bours
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 259

دوستان به نظر من ایشون کمی گیج شدن و براشون سوال پیش اومده که باتوجه به تغییر صدرهای لیست خرید چی باید بخرن و اینکه آیا سهام قبلی رو که قبلا درصدر لیست خرید بوده باید بفروشن یا نگه دارن
              بی شک کم تجربه هستن وگرنه باید میفهمیدن که این صدرهایی که اعلام میشه برای کسانی هست که میخوان به تازگی وارد سهمی بشن یا خریدی بکنن و سهامهای قبلی هم تا رسیدن به اهداف اعلام شده باید نگه دارن
              خون خودتون رو کثیف نکنید من فکر میکنم سوالشون بی قصد و غرض بوده بیشتر تا اینکه بخوان توهین یا مچ گیری بکنن

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط زاپاتا پست شده است View Post
                پرریسک عزیز سلام

ضمن تشکر از وقتی که برای برسی و تحلیل پاسخ دادن سوالات می گذاری، جسارتا می خواستم یک پیشنهاد بدهم.

با توجه به اینکه هنوز افرادی در این تاپیک هستند که هدف از ایجاد این تاپیک را درست درک نکرده اند

و فکر می کنند که این تاپیک به پیش گویی و پیش بینی آینده یک سهم به صورت تمسک به غیب می پردازد

تا تحلیل علمی و تکنیکالی سهام و همچنین از متغیر بودن و بالا و پایین رفتن سریع قیمت سهم و تقاضای خرید و فروش شوکه می شوند،

پیشنهاد می کنم که در صورت بروز چنین مشکلاتی و بیان سوالات و ابراز نظر های نامربوط، بدون اینکه خودت را ناراحت کنی، پاسخ این افراد را ندهی

و اصطلاحا Ignor him/her همچنین سایر دوستان هم درصدد پاسخگویی به این افراد بر نیایند تا بقول معروف، مطلب کش نیاید.

در این برهه از زمان که وجود همچنین تاپیک ارزشمند با حضور پرریسک عزیز، غنیمتی گرانبها محسوب می شود،

حیف از وقتی که برای جواب دادن به حرفهای بی اهمیت و فاقد ارزش، صرف گردد.

دوستان عزیز، اگر موافق نپرداختن به حواشی هستند، لطفا تایید نمایند. باز هم از زیاده گویی معذرت می خواهم.

بر قرار باشی پرریسک عزیز.
                با سلام..

مشکل من این چیزها نیست ..

بنده بهترین سهام از گروهها رو میگم اونم در اغاز روند اونم با حد ضرر..
                حالا دوستان انتظار دارن بنده هر روز بیام در مود اون سهم پست بزنم ..یکبار دوبار نهایت چند روز سهم معرفی میشه حد ضررش گفته میشه هدف قیمتی گفته میشه بعد هم سهامداری تارسیدن بهقیمت ..

الان در تاپیک بموتو بنده هر ساعت بیام پست بزنم یا در تاپیک کرمانشاه یا در تاپیک ساروم ....اینجا بنده قبلا بهترین سهام رو معرفی کردم گفتم در بورس ایران بهترنی سهام 20 تا هم نمیشن بخردی بندازید یه گوشه حالشو ببرید ..

الان در تاپیک شلعاب بنده برید ببیند چه مدت قبل تحلیل کردم ..خوب بعضی وقتها سهام دیر بالا میاد .ولی شلعاب زیر 360 نرفت ..رشد نکردن دلیل بد بودن ینست ..الان بموتو بهترین سهم بازاره چه کنم بازار درک نمی کنه با روند بجنگم..بنده برا دوستان نقد بهترین سهم گروه برقی رو با هدف 450 گفتم حالا دوستان به وقتش سود رو یمده ..

دوستان کمی صبور باشن سود خوبی می کنن تا اینجا هم کردن ..

نظر

• زاپاتا
                  عضو عادی
                  • Jun 2012
                  • 229

دوستان عزیز،

خودتون را برای استقبال از صفحه 1000 این تاپیک آماده کنید.

تبریک در اول صفحه 1000 ایواله دارد.

ببینیم چه کسی می تواند در اول صفحه 1000 تبریک بزند.
                  ;)
                  [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                    دوست عزیز بنظرت هدف سدور چه قیمتایی هست؟
                    رو 560 یک مقاومت داره بعد اون هدف سهم 700 ..

نظر

• rajoo
                      عضو عادی
                      • Nov 2011
                      • 102

جعفر جان ولساپا(194) ساراب(519) وبوعلی(107) دارم
                      دوست دارم بدونم اگر شما اینارو داشتی چه می کردی؟ (با توجه به اینکه بحث جا موندن از بازار هم هست)
                      تعویض یا نگهداری؟

نظر

• rasam
                        ستاره دار(1)
                        • May 2012
                        • 481

ضمن تبریک هزارمین صفحه به همه کاربران ودر راس همه استاد پرریسک فکر کنم شاخص داره میره تا 35000 واحد>:d<

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

با سلام..

مشکل من این چیزها نیست ..

بنده بهترین سهام از گروهها رو میگم اونم در اغاز روند اونم با حد ضرر..
                          حالا دوستان انتظار دارن بنده هر روز بیام در مود اون سهم پست بزنم ..یکبار دوبار نهایت چند روز سهم معرفی میشه حد ضررش گفته میشه هدف قیمتی گفته میشه بعد هم سهامداری تارسیدن بهقیمت ..

الان در تاپیک بموتو بنده هر ساعت بیام پست بزنم یا در تاپیک کرمانشاه یا در تاپیک ساروم ....اینجا بنده قبلا بهترین سهام رو معرفی کردم گفتم در بورس ایران بهترنی سهام 20 تا هم نمیشن بخردی بندازید یه گوشه حالشو ببرید ..

الان در تاپیک شلعاب بنده برید ببیند چه مدت قبل تحلیل کردم ..خوب بعضی وقتها سهام دیر بالا میاد .ولی شلعاب زیر 360 نرفت ..رشد نکردن دلیل بد بودن ینست ..الان بموتو بهترین سهم بازاره چه کنم بازار درک نمی کنه با روند بجنگم..بنده برا دوستان نقد بهترین سهم گروه برقی رو با هدف 450 گفتم حالا دوستان به وقتش سود رو یمده ..

دوستان کمی صبور باشن سود خوبی می کنن تا اینجا هم کردن ..
                          1000 تشکر بابت 1000 صفحه تلاش.
                          خوشحالم که در لحظه ی ورود این تاپیک به صفحه ی 1000 در کنار شما عزیزان هستم.
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• rasam
                            ستاره دار(1)
                            • May 2012
                            • 481

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                            ضمن تبریک هزارمین صفحه به همه کاربران ودر راس همه استاد پرریسک فکر کنم شاخص داره میره تا 35000 واحد>:d<
                            نشد /؟ فکر کنم اینیکی هزاره <:-p

نظر

• nirvana_00
                              عضو عادی
                              • Feb 2012
                              • 172

درود سید جان.....
                              تبریک می گم فرومت 1000 تایی شد. همیشه پاینده باشی مرد.
                              گزارش سغرب هم روی کدال اومد ملاحظه بفرمایید

نظر

• زاپاتا
                                عضو عادی
                                • Jun 2012
                                • 229

هزارمین صفحه تاپیک چی ....... چرا .......... ؟؟؟؟؟؟؟؟ مبارکباد.

.........

هزاره دوم، خجسته باد.

.

.

.

.

فکر کنم این بشه.
                                :d

نظر

در حال کار...
                                X