کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تکنیکالی بالای 124 روند صعود اغاز میشه ..اهداف 160 هم براش دیده میشه .
ولی مثل همیشه بهترنی ها رو ما در صدر داریم ..از این گروه چند وقت قبل کسعدی کساوه پیشنها شدن ..اون موقع کسعدی رو 170 بود .امروز هم کچینی با حد ضرر 310..
با عرض سلام و شب بخیر خدمت پر ریسک عزیز.
اگه ممکنه اهداف و مقاومت های کسعدی و کچینی را بفرمایید.
ممنون
همیشه حجم معاملات فراتر از قیمت عمل میکند- حجم معاملات خود گویای همه چیز است- وساخت در یک ماه گذشته به طور متوسط روزانه 3 میلیون سهم معامله شده است که در نوع خود با توجه به گذشته سهم بی نظیر است- افزایش حجم معاملات میلیونی در صعود قیمتی و درصدهای مثبت خبر از صعود جانانه دارد- انشاالله با شکست سقف قبلی رفتیم برا 400-با دست به دست شدن وساخت در این قیمتها و جابجایی سهام داران و کاهش شناوری سهم، صعود سهم بعد از عبور از این قیمتها تسهیل خواهد شد-فنر وساخت هر روز در حال جمع شدن میباشد- در هیچ برهه ای در چند سال پیش طرف تقاضا و خریدار در وساخت رو اینقدر قدرتمند ندیده ام- پول اومده پشت سهم و وساخت با این خریداران قدرتمند چاره ای جز صعود نخواهد داشت-یادمون نره که ثنوسا هنوز 400 تومان است یا وساخت باید 400 تومان بشود در کوتاه مدت و یا ثنوسا باید 200 بشود که محال است به نظرتان کدام احتمال تحقق خواهد یافت-وپترو داره صعود جانانه میکنه و برای ادامه رشد و صعود میان مدتش به رشد وساخت احتیاج داره بنابراین وپترو هم بیکار ننشسته و سهمی در این رشد قیمت وساخت داشته و شاید بزودی به صورت اشکار اقدام به افزودن وساخت کنه-
باعرض معذرت ازدوستان وجناب پرريسك عزيز اسم پسرعزيزم بهداده وبراثر تشنج به كما رفته اميدم اول به خدا وبعدهم دعاي دوستان ياحق
دراين سكوت شب كه جزصداي رحمت خداوند ولطف دوستان جيزي به كوش نميرسد ازته دل از خداوند منان آروزي سلامتي بهداد عزيز رو داريم به اميد حق انشاالله به سلامتي خودش ميرسه به اميد سلامتي وبهبودي همه بيماران وشادي روز افزون مردم ايران
.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
باعرض معذرت ازدوستان وجناب پرريسك عزيز اسم پسرعزيزم بهداده وبراثر تشنج به كما رفته اميدم اول به خدا وبعدهم دعاي دوستان ياحق
نمی دونم چرا نمیشه به شما پیام خصوصی فرستاد!
جواب کردن دکترها را فراموش کنید...منتظر پاسخ خداوند هستیم،اراده او بر هرچیز مقدم است... ما را هم در شادی بازگشت بهداد فراموش نکنید :)
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
خداوند بهت صبر بده این روزا
من رو سیاه هم از طرف خودم از خدا تقاضای شفای عاجل برا پسرتون دارم
انشاا... ههمین روزا خبر خوش شفای فرزندتون رو تو تاپیک ببینیم
حق نگهدارت باشه
دوستان عزيز وگرامي ميدونم الان همه درگير قيمت سهام وسودوزيان خودتون هستيدمنم تاهفته پيش درگير همين بودم پسرم از شنبه رفته توكما امشبم دكترا كلا جوابمون كردن پناه مي برم به خدا كاشكي الان هفته پيش بود ونگراني من فقط ضرركردن تو بورس بود اما چه كنم كه پسر نه سالم ازدستم داره ميره يه لحظه سودو زيان تو بورسو ول كنين برا ي پسر من دعا كنيد كسي ازكارخدا خبرنداره شايد پسرم برگشت ياخدا كمكم كن
دوستان عزيز وگرامي ميدونم الان همه درگير قيمت سهام وسودوزيان خودتون هستيدمنم تاهفته پيش درگير همين بودم پسرم از شنبه رفته توكما امشبم دكترا كلا جوابمون كردن پناه مي برم به خدا كاشكي الان هفته پيش بود ونگراني من فقط ضرركردن تو بورس بود اما چه كنم كه پسر نه سالم ازدستم داره ميره يه لحظه سودو زيان تو بورسو ول كنين برا ي پسر من دعا كنيد كسي ازكارخدا خبرنداره شايد پسرم برگشت ياخدا كمكم كن
misha عزیز از صمیم قلبم برای پسرتون آرزوی سلامتی دارم ... ایشالا هر چه زودتر به آغوش گرم خانوادش برگرده و با سلامتی کامل روزهای خوبی رو کنار هم داشته باشین ..
به امید سلامتی برای فرشته عزیزتون
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
misha عزیز خیلی ناراحت شدم ایشالا خدا قدر این اشکای پدر مادر دلسوزیو که تو این روز ها میریزن میدونه و بهداد عزیزو به آغوشتون برمیگردونه.
براش خیلی دعا کردم از وقتی این مطلبو فهمیدم و باز هم ادامه می دهم تا خبر شادی به ما بدهی.
به حق فاطمه زهرا که خودش مادر بوده ایشالا بهداد عزیز سلامت به آغوش مادرش برگرده.
و به حق حضرت محمد و حضرت علی که بهترین پدران بودن دل پدری رو شاد کنه.
امیدوارم هر چی خیره پیش بیاد و چه خوب به نظر برسه و چه بد ... ما بتونیم درک کنیم که خدای مهربان چیزی جز خیر برای بندگان خوب نمیخواد
اما به هر حال همه مقدرات قابل تغییر هست برای خدا
و من برای سلامتی هر چه زودتر دلبندت... دعا میکنم آمین
سلام
جناب misha انشا ا... خدا مشكل همه رو بر طرف كنه
من هم مثل همه دوستان برا سلامتي فرزند عزيزتون دعا مي كنم
سيد جان يه حجم مبنا برا تاپيكت بذار ... خيلي زياد تو يه روز ورق مي خوره
اومدم دو روز اخر رو بخونم ... ديدم نميشه ... نوشته هاي خودت رو تا شنبه خوندم
سدور خيلي بد از دست پريد رو 400 مي خاستم بخرم ... يه كاري پيش اومد نتونستم ...البت من سفارس و سشرق دارم
نظرت درباره خريد ومعادن با هدف 450 چيه
سودش چيزي نيست كه شما رو راضي كنه ... قبول
ولي يه نگاه بنداز ببينيم حد ضرر چند بذاريم
ممنون
نظر