چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط keyvan1 پست شده است View Post
    جناب پرریسک . با توجه به ورود غبشهر به مرحله فوق اشباع ممنون میشوم پاسخ دهید . (البته به نظر من با توجه به حمایتی که از سهم میشه و طبق گفته شما تا 2000 جا دارد ولی شنیدن نظر شما خالی از لطف نیست )
    ببخشید شما از کجا متوجه شدید این سهم فوق اشباع شده ..

والا گروه غذایی با پی بالای 10-15-20 کسی نمی گه فوق اشباع شده همه دارن با سر میخرن غبشهر با پی بریا زیر 6 اونم بدون تعدیل تعدیل بده میره زیر 5 مجدد شد فوق اشباع ...عجب...

بنده اگر قرار باشه سهم غذایی بخرم در صدر همه اونها غبشهر هست وگرنه جتی یک سهم غذایی دیگر خرید نمی کنم به جز غگل اونم فکر کنم گیر احدی بیاد رو این قیمتها ..

غبشهر رو 1800 یک گیر کوچک داره بع با رد شدن از 2000 هدف بعدی 2600..این سهم چه چیزی از قندیها کم داره ..چرا نباید پی بریا 10 بگیره اینکه در سود اوری برتر هم بوده از خیلی از سهمهای غذایی وقندی ...سود 150 شده 300 تازه این اولشه ..مجمع هم نرفته وافزایش سرمایه هم دراه ..

حد ضر هم داریم وهمچنان صبر می کینم ..در روند صعود سهامدار باشید حالشو ببرید ..هیچ سهمی یک شبه روند صعود ونزول نمیگیره ...فوقش چند درصد سودمون می پره ولی اگر بخواد بالا بره اونوقت حسرت خواهد ماند ..خیلی ها از 1000 دارن میفروشن وهر روز بالاتر میخرن ویا دارن با حسرت بالا رفتن سهم رو نگاه می کنن ونگاه خواهند کرد همچنان ..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Post
      سلام سید عزیز
      نظرت راجع غدیر و تعویض با یه سهم دیگه چیه؟ خیلی وقته دارمش تازه سر به سر شدم و خیلی سخت بالا می ره .
      سلام..
      بالای 406 روند صعود دراه حد ضر 406 ..

رو 425 هم مقاومت هست بشکنه حد ضرر بره رو 425 وهدف حوالی 500 ..در روند صعود توصیه به تعویض ندرام ..حال ببیند میتونید از مقاومت بگذره یا نه ..

نظر

• علیرضاباقری
        عضو عادی
        • Nov 2011
        • 116

جناب پرریسک نظر شما درمورد کگل چیست

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط علیرضاباقری پست شده است View Post
          جناب پرریسک نظر شما درمورد کگل چیست
          حد ضرر 750 هدف 950...

نظر

• shahmir
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 368

جعغر جون

نظرت رو در مورد کهرام هم میگی ؟ از بقیه همگروهاش داره عقب میمونه.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
              جعغر جون

نظرت رو در مورد کهرام هم میگی ؟ از بقیه همگروهاش داره عقب میمونه.
              تا وتقی زیر 130 نرفته نگرانی نداره ..منظور تثبیت نشده ..

در ضمن به هدف اول ما رسید هدف بعدی اگر زیر 130 تثبیت نشه 160..

نظر

• king
                عضو عادی
                • Jul 2025
                • 166

پر ریسک جان در مورد کسعدی نظر خود را می گویید؟
                ممنون

نظر

• keyvan1
                  کاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 168

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  ببخشید شما از کجا متوجه شدید این سهم فوق اشباع شده ..

والا گروه غذایی با پی بالای 10-15-20 کسی نمی گه فوق اشباع شده همه دارن با سر میخرن غبشهر با پی بریا زیر 6 اونم بدون تعدیل تعدیل بده میره زیر 5 مجدد شد فوق اشباع ...عجب...

بنده اگر قرار باشه سهم غذایی بخرم در صدر همه اونها غبشهر هست وگرنه جتی یک سهم غذایی دیگر خرید نمی کنم به جز غگل اونم فکر کنم گیر احدی بیاد رو این قیمتها ..

غبشهر رو 1800 یک گیر کوچک داره بع با رد شدن از 2000 هدف بعدی 2600..این سهم چه چیزی از قندیها کم داره ..چرا نباید پی بریا 10 بگیره اینکه در سود اوری برتر هم بوده از خیلی از سهمهای غذایی وقندی ...سود 150 شده 300 تازه این اولشه ..مجمع هم نرفته وافزایش سرمایه هم دراه ..

حد ضر هم داریم وهمچنان صبر می کینم ..در روند صعود سهامدار باشید حالشو ببرید ..هیچ سهمی یک شبه روند صعود ونزول نمیگیره ...فوقش چند درصد سودمون می پره ولی اگر بخواد بالا بره اونوقت حسرت خواهد ماند ..خیلی ها از 1000 دارن میفروشن وهر روز بالاتر میخرن ویا دارن با حسرت بالا رفتن سهم رو نگاه می کنن ونگاه خواهند کرد همچنان ..
                  پرریسک جان خسته نباشی . من از روی rsi حدس زدم که اینگونه باشد . الان تقریبا روی 90 است .ولی قطعا در جایی که از سهم حمایت میشود و همچنین طبق گفته شما صف خرید هم میشود باید طور دیگه ای روی آن حساب باز کرد . من خودم غبشهر زیاد دارم و اگر هم بتوانم فردا اضافه میکنم . اگر هم ضرر کرد فدای سر سید جعفر بزرگوار
                  [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                  من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                  در امتداد لحظه هایم
                  هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• abbfar5254
                    عضو جدید
                    • Sep 2012
                    • 18

باسلام خدمت جناب پرریسک در صورت امکان بفرماعید کرمانشا چه مقاومتهایی پیش رو دارد وایا تعدیل گزارش 6 ماهه همان 15 درصد است ؟ زیرا این عدد بانحوه سود سازی شرکت کاملا مغایرت دارد

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط keyvan1 پست شده است View Post
                      پرریسک جان خسته نباشی . من از روی rsi حدس زدم که اینگونه باشد . الان تقریبا روی 90 است .ولی قطعا در جایی که از سهم حمایت میشود و همچنین طبق گفته شما صف خرید هم میشود باید طور دیگه ای روی آن حساب باز کرد . من خودم غبشهر زیاد دارم و اگر هم بتوانم فردا اضافه میکنم . اگر هم ضرر کرد فدای سر سید جعفر بزرگوار
                      در قزوین rsiوقتی 90 بود قیمت سهم 800 بود ولی سهم تا حدود 1400 رفت ..روند صعود هیچی حالیش نیست ...مخصوصا در سهام با بنیادی قدر وکوچک...

حد ضرر بره رو 1600 تا دوستان استرش بیخود بهشون وارد نشه..هر چند بازم میگم سهام با این قیمت وسود استرس نداره...من دارم به غدام 2000 فکر می کنم برا غبشهر هنوز موندم تا کجا میره کفش میشه 2000 احتمال زیاد وبعد هدف 3000..باید صبر کرد...اینجا بورس ایران هست وهر چیزی امکان داره ..ولی خوب همیشه از اشتباه بازار استفاده کنید ..

همین بازار غبشهر 1000 رو نیمخرید ولی اصفهان رو بالای 3500 تو صف می نشست ...حالا برید بازدهی رو مقایسه کنید ..بازار بدون تحلیل یعنی این ..

نظر

• محمدرضا مرادی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

جناب کهنه سوار از زحمتی که میکشید ممنون!واقعا استفاده کردیم...

یه نظری هم دارم بهتر نیست این جمله های آموزشی جعفر عزیز رو توی یه تاپیک منسجم و پشت سر هم بنویسید...

واقعا این نکته ها یه دوره کامل اصول کار در بازار سرمایه به حساب میومد...باز هم ممنون!
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• صداقت2
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 704

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                          پر ریسک خان
                          چهارشنبه تعدادی ساروم در صف خرید و تعدادی خارج از صف خریدم.
                          برای تکمیل خرید روز شنبه در چه محدوده قیمتی صلاح می دانید؟
                          آیا پول بکی امکان دارد تا در منفی تا صفر قیمتی اضافه کنیم؟
                          ممنون
                          سلام
                          مشتاقانه منتظریم
                          اگه لطف کنید - اولین نقاط حمایتی و مقاومتی را مرحمت فرمایید.
                          ممنون
                          صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            جناب کهنه سوار از زحمتی که میکشید ممنون!واقعا استفاده کردیم...

یه نظری هم دارم بهتر نیست این جمله های آموزشی جعفر عزیز رو توی یه تاپیک منسجم و پشت سر هم بنویسید...

واقعا این نکته ها یه دوره کامل اصول کار در بازار سرمایه به حساب میومد...باز هم ممنون!
                            با سلام و عرض تشکر
                            در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            همین یک تاپیک هم از سرمان زیاد است....
                            همین جا در خدمت هستیم ...
                            دوستی وعزیزی برای بورس وسهام وسرمایه اش ارزش قائل باشد حتما پیگیر خواهد بود ومطالعه چند صفحه چندان سخت نخواهد بود در غیر اینصورت با 10 تا تاپیک هم مشکل حل نمی شود..

بورس خود یک شغل است باید برایش ارزش قائل بود ووقت گذاشت....
                            آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/10/19, 22:09.
                            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• hamid_farahy
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 463

پر ریسک عزیز دیتای انس طلا رو چگونه و از کجا میشه گرفت؟

نظر

• امير سينا
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 483

سلام پر ريسك جان ، به نظرت با اين شرايط ، سرمايه گذاري در كدوم يكي از موارد زير بهتره؟
                                سكه
                                بورس
                                دلار
                                يا اينكه همون سود بانكي؟

نظر

در حال کار...
                                X