دلار دیگه بیشتر از این کشش بالا رفتن ندارد خونه پرش 1950 ولی پایین هم زیاد نداره جا دارد کم کم نرخ مرجع دلار در پله اول تا 1400 بالا بیاد هفته بعد را هفته سبزی برای بورس میبینم بعد از آن هم که تحریمهای نفتی شروع میشه یک ریزش دیگه ای بورس داره سپس کم کم شرکتهای سرمایه گذاری با شرایط جدید سازگار شده و اصلاح سبدشان را که از قبل شروع کرده اند تکمیل خواهند کرد
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postخوشم میاد شاخص پول بک هم حالیش نیست. فعلا که سرازیری انداخته خلاص
ببینم چی میشه..معمولا وقتی حمایت قدری شکسته میشه یه پول بکی صورت میده...امروز که شاخص حمایت قدری رو شکست..
ببینم پول بک می کنه یا همینطور میره پایین ویا با حمایت های شدید دوباره میاد بالای حمایت شکسته شده..با شرایط پیش رو شما چه فکر می کنید...
برا برگشت مثل امروز باید تو سهام شاخص فقط فقط بخرن البته اونم رو مثبت نه رو منفی...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postشاید هفته بعد به خاطر اینکه نشون بدن تحریم ها اثر نداره یه پول بکی چیزی کرد وفرصت خروجی داد..
ببینم چی میشه..معمولا وقتی حمایت قدری شکسته میشه یه پول بکی صورت میده...امروز که شاخص حمایت قدری رو شکست..
ببینم پول بک می کنه یا همینطور میره پایین ویا با حمایت های شدید دوباره میاد بالای حمایت شکسته شده..با شرایط پیش رو شما چه فکر می کنید...
برا برگشت مثل امروز باید تو سهام شاخص فقط فقط بخرن البته اونم رو مثبت نه رو منفی...
اگه فولاد رو اول بازار جمع میکردن تا اخر کار بایست 25 میل جمع میکردن که خالی از فروشنده بشه
به نظر من بازار شنبه متعادل و اخر کار رو به منفی
نظر
-
سلام جعفر خان
وقت بخیر
آقا یه چند تا عدد میخواستم ( دارم تمرین میکنم :d )
در مورد چندتا سهم حد ضرر ، حمایت ، مقاومت و عددی که باعث روند صعودی یا نزولی میشه اگه لطف کنی ممنون میشم
مثل قشکر ، قثابت ، مداران ، وساخت ، وغدیر و ... هرکدوم خودت صلاح میدونی
ممنون @};-
نظر
-
دوستان شبندر رو شنبه زیر نظر بگیرید . بنظرم بازی ذوب تکرار میشه . واقعا پول آوردن پشت سهم<:-p
همون دستی که تو شبندر حرکت میزنه ، تو شصفها هم حرکت میزنه
پس دست ما هم بسوی اونها;)
نظر
-
در اصل توسط مسعود پست شده است View Postسلام جعفر خان
وقت بخیر
آقا یه چند تا عدد میخواستم ( دارم تمرین میکنم :d )
در مورد چندتا سهم حد ضرر ، حمایت ، مقاومت و عددی که باعث روند صعودی یا نزولی میشه اگه لطف کنی ممنون میشم
مثل قشکر ، قثابت ، مداران ، وساخت ، وغدیر و ... هرکدوم خودت صلاح میدونی
ممنون @};-
سلام مسعود جون...
به وقتش ..خودم خبرت می کنم..
ولی خدایی حال کردی هر سهمی حد ضرر گفته شده رو می شکنه با مخ میره اون پایین مایینا....این حد ضررها شانسکی نیست ها..
مپنا 228 وساخت 230 فاذر 250 وپترو 82 وکلی سهام ....
به حد ضررها ایمان داشته باشید ودر شکست بی برو برگرد خروج کنید..
نظر
-
-
پرریسک جان سلام
تو از جون این بشار جون! جی میخوای؟ اگه کله پا بشه میدونی چی میشه؟ بعدش نوبت ایرانه
بدتر از این وضعیت میشه این که سیاست خارجی ما عوض بشه این امکان پذیر نیست آخه چه جوری این همه سال گفتند ما رو حرفمون ایستادیم یهو بیاین بگن ببخشید اشتباه شده .... دست ها رو ببرن بالا ! این نمیشه
بخاطر داشته باشیم این جمله کلید امام خمینی رو: حفظ نظام اوجب واجبات است " خوب با این استراتژی دیگه تکلیف همه چی معلومه ... مردم از گرانی و تورم زیر شرمندگی برای تهیه حداقلهای مورد نیاز له بشن خوب بشن نظام که حفظ میشه
نه عزیزم من دیگه امیدمو از دست دادم .....
نظر
نظر