سبد من که همه متوقفه بجز شبندر و فسپا
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشبندر ليدر بازار هست.
به معاملات شبندر و ذوب دقت کنيد.
ذوب منفي شبندر داره ميره واسه صف خريد.
اين وسط شراز را دريابيم شبريز هم بست واسه تعديل حالا نوبت بسته شدن شراز هست.
نظر
-
بموتو داره باز میشه!!!!!!!!!!!!!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
بازگشايي نماد معاملاتي بموتو 91/8/2 10:12
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت موتوژن با توجه به ارائه صورتهاي مالي حسابرسي نشده سال مالي منتهي به 1391/06/31،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازاربه ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
نظر
-
دوستان در مورد قندیها روزهای قبل هشدار دادم ..امیدورام به دل نگیرید ولی تعصب خوب نیست ..حد ضرر هم گفته بودم قشیر حد ضرر 1180 بود ..
حتی سهم مثبت شد برگشت بالای 1200 همونجا راها گفتم هر کی میخواد خروج کنه وبعدا گله نکنه ...
گروه قند رفت تو فاز اصلاح..فعلا 10 درصد دیگه جا داره برگشت نزنن براشون گران تمام یمشه ...
در ضمن تا گزارش نه ماهه انتظار تعدیل از گروه قند نداشته باشید ..برا بار چندم میگم ..
غبشهر هم بهترنی سهم بازاره ..گفتم لیدر کل بازار میشه ..غبشهر کل بازار رو منفی کرد ..این رو میکن سهم ...خوب فروشنده ها امروز هم رو منفی نشستن ..ببینم تا چه قیمتی حاضر به فروش هستن ..دوستان خریدها رو هر 10 درصد یک پله بخرید ...
نظر
-
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postدوستان پکویر بد جوری داره سیگنال خرید میده تو کف قیمت و حد ضرر 225 تومنیه که پرریسک عزیز گفتن ازش غافل نشید منکه 224 تا 225 خرید کردم.
ایشالا مثل بقیه سهمایی که پرریسک معرفی میکنه بره تو سود.
ببینم چی میشه ..فعلا عالی هست ..باید ببینم فردا چی میشه بازار برگشت میزنه ..
نظر
نظر