سید جان خسته نباشی . میخواستم یه نظر در مورد کنتور سازی بدی . ارزش داره روش کار کنیم یا نه ؟؟؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط ron پست شده است View Postسید عزیز درود ذوب ارزش اضافه کردن هنوز داره؟
(ورود نقدینگی جدید)
در این سهم بحث دعوای تصاحب هست ودعوای ارزش بازار که بالا دوستان گفتن...این سهم با این ملیگرد کولاک خواهد کرد ...حد ضرر 247 ..فردا ببینم چی میشه ..فعلا که دور دور گروه فولاد هست وپالایش وغذایی...
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postجعفر یه سوال:
با این تورم و گرونی که قیمت یه خونه معمولی تو تهران 500میلیون شده و خونه های میلیاردی تا دلمون بخواد هست و قیمت یه سکه شده 1.5 ملیون و..........این ارزش بازارهای سهام بورس تهران چه معنی میده؟؟!!!
یه شرکت با این هم دارایی و زمین چند هکتاری واستراکچر مستغلات و دیوایس های جورباجور و دم ودستگاه و با ارزش های جایگزینی سر به فلک کشیده فقط چندین میلیارد؟؟؟
سوای افق سودسازی و......آیا بورس تهران جای رشد زیادی نداره؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postجعفرجان از بین غبشهر و شپترو کدومو برا فردا پیشنهاد میدی میخوام بخرم؟
میدونم دوراهی سختیه:d
از نظر درصد رشد تقریبا مساوین
اما خودم به شخصه فکر میکنم غبشهر زودتر به ۲۵۰۰ میرسه تا اینکه شپترو به ۱۵۰۰ برسه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنی و نظرتو بگی :)
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
برتریهانها در قیمتهای خیلی پایین تر گفتم بازم میگم..
از گروه پترو ..ابادان بهترنی وبا ارزشت رین سهم گروه هست وهدف سهم 1500 تومن بعد شاراک..
از گروه غذایی غگل که دست احدی بهش نمیرسه بعد غبشهر بعد غدام به خاطر حامی ...
از گروه قند قشهد بترین از نظر بنیادی ..بعد قزوین وقشیر...
از گروه سیمان ساروم سغرب درود سیمازن ودتر کل همه گروه ...
از گروه پالایش چند روز قبل شبریز مفت بود شبندر شراز ..
از گروه فولاد یادش بخیر فولاد 250 تومنی مفت بود الان ذوب مفت ترین می بینم ..بعد فخوز وفسپا..
از گروه ریو فاسمین وفراور رو برتر می بینم بعد کروی..
از گروه برقی بموتو عشق من بترین سهم بود بعد بشهاب..
از گروه تجهیزات حفاری برترین هست ..
از گروه کاشی کاذر برترین هست بعد کسعدی ...شلعاب هم شاه این گروه هست ..
از گروه لاستیک پکویر در صدر هست ..
از گروه ساختمان ثباغ ثشرق پتران اس پ..
دوست من بهترین سهام تابلو هستن فقط بیاد زمانی بخرید که بهترنی تکنیکال رو دارن ...
مثال در چند روز اخیر بارها گفتیم گروه پاایش وگروه فولاد رو بخرید که لیدر میشن ..وبعد امروز گفتیم پکویر....
جناب پرريسك ميشه حد ضرر ، قيمت كف و هدف هر كدوم رو هم جلوشون بنويسي.ممنون ميشم[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
جعفرخان خسته نباشي عزيز
به نظر شما بازار در اين روزها فرصت خريد است يا فرصت فروش؟؟؟ اين بازار اصلاح مصلاح نخواهد شد يا اينكه يك كله تا 40000 خواهد رفت؟ :-/ من فردا پله دوم غبشهر را خواهم خريد اگه پايين تر بياد پله آخر را هم اضافه خواهم كرد به نظر شما براي فردا از سبدي كه گلچيني از بهترين ها است خريد كنيم يا منتظر اصلاح بازار باشيم ؟؟؟؟:)
جعفر خان به نظر شما گروه فولاد و پالايش كجاي راه هستن؟ اول دوره رشد وسط ها يا آخر؟؟؟ :)
نظر
-
يكي از سهمهاي در كف قيمتي با وجود رشد بازار تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور ) است. اين سهم تنها سهم بسته نشده براي تعديل از گروه سنگ آهن مي باشد، شناوري فوق العاده كم است. ومعادني كه فملي روي600 تومان، كگل و كچاد رو روي 700 تومان ميفروخت. اين سهم را مي خرد. ومعادن هميشه سهم رو به قيمت مديريتي مي فروشد، يعني كنور را براي 5000 تومان خواهد فروخت. فعلا تا مي شود بايد از بازار جمع كرد. چون متوجه شده سهم هرچي بيشتر داشته باشد، سود بيشتري خواهد كرد!
كشرق كف نيست، اما كفش در 350 محكم است. خريدارهاي جديد در حال ورود به سهم هستند. بازيهاي خوبي را براي گروه ذغالسنگي خواهيم داشت. گروهي با دو سهم.
فردا به هر دو گزينه فكر كنيد.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postحد ضرر 247 ..بالای این قیمت فردا دوام بیاره هدف بعدی ما باای 300 هست ...ارزش خرید چرا نداره ..
در این سهم بحث دعوای تصاحب هست ودعوای ارزش بازار که بالا دوستان گفتن...این سهم با این ملیگرد کولاک خواهد کرد ...حد ضرر 247 ..فردا ببینم چی میشه ..فعلا که دور دور گروه فولاد هست وپالایش وغذایی...[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
طوفان وتوکا نزدیک است...
یک تعدیل مثبت سنگین حمل و نقلی
حمل و نقل توکا سود هر سهم سال جاری خود را با سرمایه 51537 میلیون ریالی 200 تومان اعلام کرده است.eps قبلی شرکت در تاریخ 19 تیر ماه مبلغ 111 تومان اعلام شده بود.رشد 80 درصدی سود شرکت با پوشش 48.5 درصدی شرکت در شش ماهه همراه شده است
دلیل تعديل eps ناشي از فروش سرمايه گذاري ها بوده است. که یکی از آنها فروش 4 درصد از سهام شرکت توکاريل با سود به مبلغ 750ر45 ميليون ريال(به ازاي هر سهم 888ريال)بوده است.
شرکت همچنین در سال مالي 91، مبلغ 301ر90 ميليون ريال(به ازاي هر سهم مبلغ 1752ريال) درآمد حاصل از سرمايه گذاري پيش بيني نموده است که مبلغ 825ر68 ميليون ريال(به ازاي هر سهم مبلغ 1335ريال) آن مربوط به سود حاصل از فروش سرمايه گذاري مي باشد
پرشین تحلیل
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
نظر
-
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postبا اجازه ی جناب پرریسک!
دوست عزیز مگه" ودی" وارد روند صعودی شده؟ روند این سهم هنوز نزولیه. لطفا حرفهای دوستان رو بزارین همون جا بمونه. ضمناً این همه سهم خوب، چرا این سهمو باید پیشنهاد کنن؟ یه ضرب المثل قدیمی می گه این همه پیامبر حالا چرا جرجیس؟
با سلام
البته خرید امروز من بر اساس یک سری اطلاعات بنیادی بود - تکنیکالش را هم از دوستان پرسیدم - تایید خرید پله ای سهم را داشتند.
دوست عزیز - اگر ودی روتد صعودی بگیرد با حجم مبنای 1 بعید می دانم بشود تعداد خرید.
البته اگر نظر تکنیکالی پر ریسگ گرامی را بدانیم - موهبتی است!!!!!صداقت همیشه بهترین است.
نظر
نظر