کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام آقا سید عید شما مبارک
سوال قبلی مارو که جواب ندادید یه سوال دیگه ازتون دارم گروه قند بنظرتون پایان اصلاح و استارت رالی بعد کی هست؟ آخر آبان آخر آذر چه موقع؟ ممنون
سلام..عید شما ودوستان هم مبارک..
بارها گفتم بنده دنبال پیشگویی نیستم وتکنیکال رو هم به چشک یک علم پیگویی نگاه نمی کنم که اگر اینکونه بود الان تکنیکالیست ها اکثرا جای بیل گیتس رو هم گرفته بودن در ثروت ولی می بینم اینگونه نیست ..
ما نه دنبال پیدا کردن کف قیمت سهام نه دنبال پیدا کردن نقطه برگشت ما منتظر زمانی هستیم که روند گروه صعودی بشه ..بله روند رو میشه از تکنیکال تشخیص داد ...
در زمان برگشت روند ها به صعودی بارها گفتم در 80 درصد موارد فرصت ورود میدن ..پس عجله نکنید ..گروه قند دفعه قبل قزوین در برگشت قیمتی در 340 روند صعود گرفت قشیر در 390 وقشهد در 1030 ...ایا کسانی که درست در کف قیمت نخریدن و10 تا 20 درصد بالاتر خریدن سود نکردن ؟؟؟؟
کسی که 340 قزوین خرید و280 نخرید کمتر سود کرد ولی بازهم سودی که کرد خیلی بالا بود ..کسی که قشیر 300 نخرید ولی 380 خرید اون سهم سود بالای کرد وکسی که قشهد 1030 خرید ..
جعفرجان سلام
اگه شبریز با این گزارش عالی که داد بالای ۷۰۰ که ظاهرا هدف و مقاومتشه طبق فرمایش شما باز شد بفروشیم یا نگه داریم برای ادامه داستان ؟
چون مثلا در مورد شپترو اگه کسی در روز بازگشایی نمیفروخت بهتر بود و روزهای بعد مثبت خورد چون روی مقاومت باز شد و اونو به سمت بالا شکست
در مورد شبریز نظرت چیه ؟
سلام.
نگفتم 700 مقاومتش هست گفتم ایا به اون هدف ما میرسه ..
در این قیمتها باز نمیشه وکمتر باز خواهد شد ..چه خبره مگه 460 ببنده ویه کله بیاد 700 باز بشه ..اروم واهسته فعلا ..
در مورد شپترو هم بالا اومد ولی سهام دیگر بیشتر بازدهی دادن از ذوب گرفته تا شبندر ورکمانشاه ..روز بازگشایی هم گفتم کرمانشاه برتر هست ..
ولی خوب تکنیکال شپترو داره میگه کم کم باید منتظر صعود مجدد باشیم ..
سلام جعفر جان من 90 درصد سبدم قندیه و قصفها و قهکمت وقشیر دارم میخوام خارج شم نظرت چیه؟
ممنون سید عزیز
سلام..
درصد خیلی بالاست ..
در ضمن اصفهان در حوالی 4000 گفتم کارش تمومه دوستان گفتیم خروج کنن..قشیر حد ضرر 1180 بود وقتی شکیت باید خروج می کردید اینم گفتیم نقطه خروج رو ..
هگمتان هم دمش به اینها وصله از خودش چیزی نداره وقتی اونها کم اوردن حمایتها رو شکست خروج از این هم پرسیدن نمی خواست ...
در این قیمتها اگر طی یکی دور ز دیگه برگشت نزنن 10 تا 15 درصد دیگه اصلاح میشن تا برسن به حمایت بعدی باید دید اونم میشکنن یا اونجا دیگه کم کم اماده برگشت میشن ..گفتم اگر در یکی دور زدیگه برگشت نزنن 15 درصد دیگه اصلاح می کنن حالا ماندن خروج با شما ..هر چند زمان خروج 15 درصد بالاتر بود ...
داداش پرریسک خبری شده که مردم مثل قحطی زده ها فروشگاه های بزرگ رو توی تهران غارت کردن؟ روغن که واسطه ها با التماس و چک یه ماهه به مغازه ها می دادن. الان گیر نمیاد.:-ss. از برخی از فروشگاههای بزرگ فقط قفسه هاش بجا مونده . همه رو مردم خریدن و انبار کردن.
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
داداش پرریسک خبری شده که مردم مثل قحطی زده ها فروشگاه های بزرگ رو توی تهران غارت کردن؟ روغن که واسطه ها با التماس و چک یه ماهه به مغازه ها می دادن. الان گیر نمیاد.:-ss. از برخی از فروشگاههای بزرگ فقط قفسه هاش بجا مونده . همه رو مردم خریدن و انبار کردن.
نظر شما چیه ؟؟؟؟نیومده یا حسش نیومده ....
تو شهر ما هم همینطوره ...همه فقط دارن میخرن ..اونم همه چی ...
تو شهر ما هم همینطوره ...همه فقط دارن میخرن ..اونم همه چی ...
وقتی دولت حقوق کارمندا رو دیرتر می ریزه. وقتی به زور دیگه می تونه یارانه ها رو بده. وقتی کسی حرفی از بهبود وضعیت و دلداری دادن به مردم نمی ده. به نظرتون نتیجه ش از این بهتر می شه؟
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
طرف انبارش رو پر از روغن کرده تا خرخره، جلوی چشم من میگه روغن نداریم!! واقعا برای بعضی از این مردم هر چی بلا نازل بشه کمه. راستی ولایتی اگر واقعا امریکا باشه، شاید زمان اتفاق مهمی فرا رسیده. امیدوارم منافع این مردم پایمال نشه.
وقتی دولت حقوق کارمندا رو دیرتر می ریزه. وقتی به زور دیگه می تونه یارانه ها رو بده. وقتی کسی حرفی از بهبود وضعیت و دلداری دادن به مردم نمی ده. به نظرتون نتیجه ش از این بهتر می شه؟
قحطی نمیاد ...اونم در کشوری با این ثروت ...غذای مردم تامین خواهد شد حالا شده کوپن بدن یارانه بدن ..در ضمن اتفاقی بخواد رخ بده رخ میده ..حالا مگه تا چند ماه از جیره غذایی رو میشه انبار کرد ..خراب میشه خاصیت از دست میده ..
مردم از ترس گرون شدن انبار می کنن ..ما هم به جاش سهامش رو میخریم ...این یکی نه خراب میشه نه خاصیت از دست میده خیلی هم راحته .یک برگه کاغذ هست دیگه..
نگران نباشید قحطی نمیاد ..ولی خوب مردم ما عادت دارن وقتی چیزی گرون شد بریزن بخرن ..وقتی مرغ گرون شد طرف خونه رو پر مرغ کرد ..مرغی که یه هفته بیشتر بمونه اصلا ارزش خوردن هم نداره ..حالا مصرف چند ماه مرغ خرید ..
تو بورس هم همینطوره تا سهمی صف نشه کسی نمیخره ولی وقتی صف باشه دیگه مهم نیست سهم افتابه سازی باشه همه میرن تو صف..مثل صدرا روز اخر با صف خرید بسته شد ..خوش به حال اونهایی که تو صف بهشون سهم نرسید ..خیلی شانس اوردن ..
نظر