چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • صداقت2
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 704

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    بازار پایه رو دنبال نمی کنم ..بار فکر چند هزارم باشه که میگم...:d
    ولی اغلب نون خوبی در سهام مندرج در پایه فرابورس نهفته است و فقط باید در زمان مناسب ورود و خروج داشته باشیم.
    به هر حال خیلی دوست داریم - دوستانی نظیر شما سهامدار حرهشا شده و اینگونه سهام ها در پرتفوی به منزله نان خرد در سفره است!!!!!
    اخبار بنیادی خوبی دارد - قرارداد ارایه سرویس ایاب و ذهاب کارکنان شرکت های فولاد مبارکه و ذوب آهن را گرفته که با توجه به سرمایه کم 15 میلیاردی و حجم بالای رقم ریالی قرارداد ها و فروش ساختمانی در عسلویه می تواند تعدیل eps مناسبی اعلام کند. اگر امکان بررسی تکنیکال حرهشا بود ممنون می شویم!!!!
    ظاهرا تا 500 تومان عرضه ای نداشته باشد.

صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط saidiy پست شده است View Post
      سلام سید جون شنفتو هم یه نیگا میندازی ممنون میشم
      سلام..هفته بعدی رالی این سهم اغاز میشه ..قبل 440 برگشت باید بزنه رو 480 یک مقاومت داره بشکنه هدف سهم بالای 550 وشاید حوالی 700 قبلی ..دور دور گروه پالایشگاه هست ..شنفت شبهنر هم با این گروه بالا میرن ...

نظر

• sys144
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 29

گروه ساختمان چون در بخش املاک هستن وگفتم اگر سری به بنگاه املاک بزنید قیمت ملک تا دو برابر هم رشد کرده
        در ضمن در شهر ما که بد میخرن ..هم خریدار داره هم فروشنده هر هفته هم 10 درصد میره رو قیمت خصوصا قیمت زمین ...

در ضمن این گروه سال مالی برج 9 هست ومعمولا سود بالایی میدن اگر روند صعود این گروه اغاز بشه یک رالی 50 درصد رو دارن بی برو برگرد ...باید دید شنبه چه می کنن ایا می تون ادامه بدن
        بنده نگهداری گروه ساحختمان ر صلاح می بینم وگروه بانکی رو فعلا مناسب نیم بینم هر چند شاید 10 درصد نوسان بدن ولی در این بازار صعودی با وجود سهامی که میشه ازشون بالای 50 درصد سود گرفت ارزش سهامداری نداره گروه غذایی فلزات پالایشگاه پترو و...
        پس به امید خدا وبملت رو خرج غبشهر میکنم.
        مرسی از راهنماییت پرریسک جان.

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
          با سلام جناب پرریسک شما روی قزوین نظر مثبتی داشتی به نظر شما وایه خرید خوبه و تا چند میتونه رشد کنه با تشکر
          سلام..
          هنوزم نظرم مثبت هست ..جایی نگفتم قزوین سهم بدیه وقزوین تا اینجا از همه قندیها بیشتر تعدیل مثبت داده ..تو گزارش 6 ماهه کمتر قندی میاد تعدیل مثبت بده ..قندیها معمولا در گزارش نه ودوازده ماهه تعدیل میدن ...پس اشتباه نکردیم در انتخاب سهم ..

فقط از نظر تکنیکالی سهم خورده به فاز نزولی وگروه هم همینطور ..پس بهتره تا وقتی روند صعود نرگفتن وارد نشیم ..چند درصد بالاتر خریدن ولی در روند صعود خریدن خیلی بهتره ...شعار همیشکی ما ..خرید در روند صعودی ..مگر اینکه سهم دیگه خیلی خیلی مفت باشه مثل زمانی که قزوین رفت زیر 340 اونجا روند نزولی بود ولی گفتیم دیگه مف اندر مفت شده پله ای وارد بشید تا هر جا که بره فقط بخرید ..

قزوین بارها گفتم اصفهان دوم هست وهنوزم میگم وبه وقتش زمان خرید خواهیم گفت ...در صدر گروه قند قزوین قشهد قشیر قمرو هگمتان قنیشا ودر اخر قپیرا هست..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط sys144 پست شده است View Post
            پس به امید خدا وبملت رو خرج غبشهر میکنم.
            مرسی از راهنماییت پرریسک جان.
            دوست من نمی دونم پله های خرید شما در غبشهر چطوری ...هر 10 درصد یک پله ..غبشهر اگر شنبه بیاد بالای 1490 کار تمومه ومیریم برا رالی بعد یوگرنه شاید بشه رو 1350 هم خرید کرد پس ببیند شنبه سهم کجا میره واگر نتونست بالای 1490 بیاد پله بعدی رو در قیمت گفته شده وارد بشید وبزارید فروشندها ها کامل ضرر کنن ....فروشنده بی تحلیل باید ضر کنه ..هر چند سهم چهارشنبه طبق انتظارم اومد بالیا 1490 حتی قیمت پایانی هم بالا اومده بود که غپینو خراب کرد ولی معاملات چهارنشبه حرفها داشت برا گفتن ..خیلی حال کردم....

غبشهر سال بعد سود بالای 500 داره ومفت ترین سهم بازاره ..

نظر

• محمود گرگانی
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 973

سلام با اینکه من تازه وارد بورس شدم اما حدس میزنم در صورتیکه غبشهر بالای 1600 بشه نوسانگیرها شروع به عرضه کردن کنند و باعث بشن عده ای هم از ترس سهماشون بفروشن که این رشد سهمو کند میکنه که امیدوارم این اتفاق نیافته و غبشهر به ارزش واقغی خودشو که بالای 2000 هست زودتر برسه . روغن 810 گرمی بهار برای من مغازه دار 3200 تومن شده در صورتی قبلا 2600 خرید داشتیم والله هیچکدوم از غذاییها مثه غبشهر ارزشمند نیستن
              بس عمارت که بود خانهٔ رنج
              بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• بنان
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 840

دوست من نمی دونم پله های خرید شما در غبشهر چطوری ...هر 10 درصد یک پله ..غبشهر اگر شنبه بیاد بالای 1490 کار تمومه ومیریم برا رالی بعد یوگرنه شاید بشه رو 1350 هم خرید کرد پس ببیند شنبه سهم کجا میره واگر نتونست بالای 1490 بیاد پله بعدی رو در قیمت گفته شده وارد بشید وبزارید فروشندها ها کامل ضرر کنن ....فروشنده بی تحلیل باید ضر کنه ..هر چند سهم چهارشنبه طبق انتظارم اومد بالیا 1490 حتی قیمت پایانی هم بالا اومده بود که غپینو خراب کرد ولی معاملات چهارنشبه حرفها داشت برا گفتن ..خیلی حال کردم....

غبشهر سال بعد سود بالای 500 داره ومفت ترین سهم بازاره ..
                البته با اجازه جناب پرریسک دوستان توجه داشته باشند چون غبشهر سال مالیش برج 9 هست تا یکی دو ماه آینده پیش بینی سال مالی بعد میاد روی کدال یعنی قبل از پایان سال انتظار یه صعود خوبو از غبشهر داریم

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post
                  سلام با اینکه من تازه وارد بورس شدم اما حدس میزنم در صورتیکه غبشهر بالای 1600 بشه نوسانگیرها شروع به عرضه کردن کنند و باعث بشن عده ای هم از ترس سهماشون بفروشن که این رشد سهمو کند میکنه که امیدوارم این اتفاق نیافته و غبشهر به ارزش واقغی خودشو که بالای 2000 هست زودتر برسه . روغن 810 گرمی بهار برای من مغازه دار 3200 تومن شده در صورتی قبلا 2600 خرید داشتیم والله هیچکدوم از غذاییها مثه غبشهر ارزشمند نیستن
                  بازار از قیمت بالا فرار می کنه ولی دقت کنید همیشه سوداوری رو هم ببیند ..اگر سود با قیمت متناسب باشه واینده سهم روشن ترس بیمورد خواهد بود ..

کل بازار داره پی برای میگیره وپی برای بازار رفته بالای 5 واکثر صنایع کلی اما واگر ترس ولرز توششون هست حتی بهترنیها از فلزات گرفته تا پترو وپالایش وغیره البته با شریاط حال حاضر کشور ...

واگر توافقی صورت بگیره باز هم ریسک ها دیگر نظیر افت ارز در کنار اون افت بازار های جهانی که همینطور ادامه داره وشرکتها فقط به خاطر دلار بالا از این قسمت در امان هستند ...

ولی گروه غذایی ..غذا تنها کالایی هست که مطمئن باشید در لیست تحریم قرار نمی گیره ..دولت هم جرات داره فقط یک هفته در تامین غذا کم کاری کنه ..بلای مرغ یادتان هست ..کل کشور رو داشت وارد تشنج می کرد در عرض کمتر از دو هفته سرو وهم مرغ رو جمع کردن ..با غذایی مردم شوخی نمیشه کرد ..ماشین لپ تاپ واین چیزها نیست ..

پس الان که بازار روغن انحصاری افتاده دست اینها وهمه چیز به نفع اینهاست منتظر جهش سو اوری اینها باشید هم اینگروه هم گروه قند ...این گروه با توجه به شرایط کشور که در تحریم های شدید هست پی بریا 10 هم بگیرن تعجبی نداره ..با این همه ما بهترین رو انتخاب می کنیم وبا بهترنی پی برای ...اینده روشن می کنه پی بریا کدام گروه بازار وکدام سهم بازار بیشتر خواهد بود ...صبر می کینم ..

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

با سلام امرروز در یکی از سایتها که تحلیل خوبی ارایه می کند در مورد گزارش سال آینده غبشهر تحلیلی نوشته بود که می تواند این شرکت سود سال آینده را دو برابر سود کنونی اعلام کند یعنی 600 تومان البته تا پایان سال مالی 92 ! با تشکر
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• majid abd
                      عضو عادی
                      • Jul 2025
                      • 58

سلام خدمت دوستان: پرریسک گرامی نظر شما درمورد پارسان که هنوزم تعدیلشو اعلام نکرده با تعدیلات خوب شپدیس کرمانشاه و...... که سودهای خوبی نصیب پارسان کردند چیه؟ تشکر

نظر

• abbfar5254
                        عضو جدید
                        • Sep 2012
                        • 18

باسلام خدمت سید جعفر عزیز ما که با راهنمایی شما کرمانشاه را از410 داریم در صورت بازگشایی خوب ایا تعویض ان را با غبشهر صلاح میدانید اگر نه لطفا راهنمایی بفرمایید پیشاپیش کمال تشکر را دارم

نظر

• bashash
                          كاربر فعال
                          • Sep 2012
                          • 580

در اصل توسط majid abd پست شده است View Post
                          سلام خدمت دوستان: پرریسک گرامی نظر شما درمورد پارسان که هنوزم تعدیلشو اعلام نکرده با تعدیلات خوب شپدیس کرمانشاه و...... که سودهای خوبی نصیب پارسان کردند چیه؟ تشکر
                          باتشكر از جناب پرريسك من هم مي خواستم نظرتون رو بدونم قبلا ازوقتي كه صرف مي كنيد ممنون
                          .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• saeedte
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 478

جعفرجان سلام
                            اگه شبریز با این گزارش عالی که داد بالای ۷۰۰ که ظاهرا هدف و مقاومتشه طبق فرمایش شما باز شد بفروشیم یا نگه داریم برای ادامه داستان ؟
                            چون مثلا در مورد شپترو اگه کسی در روز بازگشایی نمیفروخت بهتر بود و روزهای بعد مثبت خورد چون روی مقاومت باز شد و اونو به سمت بالا شکست
                            در مورد شبریز نظرت چیه ؟

نظر

• honaramuz
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 72

جناب پرريسك عزيز نظرتون براي شنبه در مورد شفارس چيست؟
                              با سپاس
                              [B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• boorsy
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 31

سلام آقا سید عید شما مبارک
                                سوال قبلی مارو که جواب ندادید یه سوال دیگه ازتون دارم گروه قند بنظرتون پایان اصلاح و استارت رالی بعد کی هست؟ آخر آبان آخر آذر چه موقع؟ ممنون

نظر

در حال کار...
                                X