چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط انزلیچی پست شده است View Post
    سلام جناب پرریسک... تشکر میکنم از زحماتتون و همه ی لطفی که به ما دارید... نظرتون در مورد سهمهای شیران_ مپنا_ غبهشهر در حال حاضر چیست؟ ممنونم
    سلام..
    هر سه تا روند صعودی دارن ..

مپنا حد ضرر 210 وهدف بالای 250..

غبشهر حد ضرر620 وهدف بالای 700..

شیارن هم بعد شکیت مقاومت 2290 هدف فعلا حدود 2600تا 2700 باید دید بعدش چه می کنه ..حد ضرر2290...

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط ژولیده پست شده است View Post
      پرریسک عزیز خسته نباشی. من سه شنبه کمی شفارس برداشتم، امروز هم +4 خورد و صف خرید شد. روند سهم رو چطور میبینی؟
      با تشکر
      حد ضرر بزارید 290 ..بالای 295 بتونه دوام بیاره روند صعودی میگیره....وقتی رو 280 داشت معامله میشد دوستی پرسید برا خرید چطوره که گفته شد این سهم با پی برای زیر 3 داره معامله میشه ....

مجمع هم نرفته و25 تومن هم تقسیم سود داره ...فکر کنم..هدف بالایی براش می بینم .....

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
        جعفر عزیز.نمی دونم چه طوری ازت بابت راهنماییهایی که با حوصله و بدون هیچ چشمداشتی میکنی تشکر کنم .جعفر جان من قبلا وپترو خریدم تو 101 تومن که الان نزدیک سیصدهزار تومن تو ضررم.حساب کردم با احتساب سهمی 71 تومن باید حدود هشت میلیون تومن خرید کنم تا میانگین رو به همون 71-72 تومن برسونم و ضررم رو صفر کنم به نظرت برای شنبه چنین کاری درسته؟اگه نه میشه راهنماییم کنی .ممنونم ازت
        وپترو بالای 75 تومن روند صعودی میگره....
        بالای 75 اومد میتونید خرید کنید تا باسرعت بیاد بالا سهم ..اگر در روند نوزل قصد خرید دارید یک پله در 70 وپله بعدی در صورت افت در 63 بخرید .و

در مورد پایین اوردن میانگین هم در سهامی میانگین میارن پایین که از نظر بنیادی واقعا ارزش داشته باشه نه در هر سهمی ...
        حالا وپتر واقعا از نظر بنیادی خوبه یا فقط روش سفته بازی میشه ؟

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

جهت ياداوري مي گم.
          امسال سال شرکتهاي صادراتي در بورس هست.شرکتهايي که درامد ارزي دارند.هر شرکتي که بيشتر از فروش ارز ازاد متاثر شود ارزنده تر هست.
          مثل شصفها -شپترو-کرمانشا-شيران-شفن-شاراک-شپديس-پارسان
          شبندر-فباهنر-بکام-
          و حتي باما-فراور-
          تو گزارش شپترو دلار را 1650 تومان ديده است
          شاراک 1686 تومان دلار 2220 تومان يورو
          شپديس 1673 تومان دلار را ديده است
          شخارک يورو را 2000 تومان ديده است.
          شفن-شيران-شصفها-هنوز 1226 تومان هستند که تو گزارش 3 ماهه مي برند بالا و سود را تغيير خواهند داد.هفته ديگه هفته شفنه.
          شبندر و بکام و فباهنر هم هنوز به ارز مرجع دست نزدند که انها هم بزودي بله.
          من براي سال 91 رشد 100 درصدي را براي اين گروهها دارم.
          و ماه رمضان امسال بخاطر گزارشات 3 ماهه خوب شرکتها و تزريق پول بانکها و حمايت دولت از بورس ماه بسيار پر برکتي در پيش هست.

نظر

• AVIN 8861
            عضو عادی
            • May 2012
            • 210

پر ريسك عزيز
            سلام و احترام

...الان گروه پتروشيمي دارند يكي يكي جواب مي دهند و روند صعودي مي گيرند.... اين درست و عالي....
            اما نگاهي به يك نماد ، كه سهامدار عمده كه چه عرض كنم ،بايد بگوييم مالك خيلي از اين پتروشيمي ها هم است نينداختيم.
            غدير تقريبا مالك مطلق پارسان است...... پارسان هم كه شما فرمودي در صفحات قبل كه تقريبا بيشتر پتروشيمي هاي مهم و سودده از زيرمجموعه هايش هستند.....
            ......غدير.... كه واقعا شير خفته اي اشت.... چه اتفاقي برايش مي افتد؟؟؟ اين تعديلهاي پي درپي و ادامه دار در زير مجموعه هاي وغدير با غدير چه مي كنند؟
            حالا تكنيكالي چگونه است؟ و روندش چيه و اينها را استادمون مي توانند بگويند....

.....يادم هست سال 89 غدير گرفتم 320 تومان....انقدر بازي كرد و بالاپايين شد كه حوصله نكردم و رد كردم.... چي شد؟؟؟؟ يك دفعه چشم باز كرديم ديديم غدير 300 توماني در سه ماهه آخر 89و اوايل 90 تبديل شده به غدير 750 توماني..... تازه جالب بود كه وقتي غدير در 300 دست و پا مي زد خيلي ها هم مي گفتند گران است و جاي افت دارد....
            حالا اضافه كنيد به همه تحولاتي كه تو صنعت پترو امسال داره اتفاق مي افته و... البته اگر ساير زيرمجموعه هاي ديگرش رو هم دوستان اطلاع دارند كه وضعيتشان چگونه است هم عالي مي شود....

نظر

• محمد حسن
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 423

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
              با اجازه دوستان در این اوضاع و شرایط می خواهم پیشنهاد خود را برای تحت نظر گرفتن برخی سهام جهت خدید در روزهای آینده داشته باشم
              1) از گروه قند مثل قشکر و قپیرا
              2) از گروه شیمیایی مثل شیران و شمواد
              3) از گروه روی مثل کالسیمین و فرآور
              4) از گروه پتروشیمی
              5) از گروه سیمان
              6) وغدیر به دلیل داشتن پرتفویی از سهام برتر
              در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
              پر ريسك عزيز
              سلام و احترام

...الان گروه پتروشيمي دارند يكي يكي جواب مي دهند و روند صعودي مي گيرند.... اين درست و عالي....
              اما نگاهي به يك نماد ، كه سهامدار عمده كه چه عرض كنم ،بايد بگوييم مالك خيلي از اين پتروشيمي ها هم است نينداختيم.
              غدير تقريبا مالك مطلق پارسان است...... پارسان هم كه شما فرمودي در صفحات قبل كه تقريبا بيشتر پتروشيمي هاي مهم و سودده از زيرمجموعه هايش هستند.....
              ......غدير.... كه واقعا شير خفته اي اشت.... چه اتفاقي برايش مي افتد؟؟؟ اين تعديلهاي پي درپي و ادامه دار در زير مجموعه هاي وغدير با غدير چه مي كنند؟

.....يادم هست سال 89 غدير گرفتم 320 تومان....انقدر بازي كرد و بالاپايين شد كه حوصله نكردم و رد كردم.... چي شد؟؟؟؟ يك دفعه چشم باز كرديم ديديم غدير 300 توماني در سه ماهه آخر 89و اوايل 90 تبديل شده به غدير 750 توماني..... تازه جالب بود كه وقتي غدير در 300 دست و پا مي زد خيلي ها هم مي گفتند گران است و جاي افت دارد....
              حالا اضافه كنيد به همه تحولاتي كه تو صنعت پترو امسال داره اتفاق مي افته و... البته اگر ساير زيرمجموعه هاي ديگرش رو هم دوستان اطلاع دارند كه وضعيتشان چگونه است هم عالي مي شود....
              احسن بر شما
              این سهم غدیر را بنده در آخر همان هفته ای که بورس پشت سر هم منفی می خورد خدمت دوستان عرض کردم از اون موقع تا حالا خیلی از سهام به ویژه زیر مجموعه های آن عالی نشان دادند ولی خود غدیر همچنان درجا می زند این درجا زدن فقط فرصتیه برای جمع آوری این سهم در قیمتهای طلایی
              احتمالا جناب پرریسک شاید بگویند که حالا که خود سهام در شرف رشد است چه لزومی دارد که پدر یا مامانشان را بخریم خودشان را می خریم این درست ولی ریسک این شرکت بسیار بسیار پایین است

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
                پر ريسك عزيز
                سلام و احترام

با سلام..

در مورد غدیر واینکه چرا تا به امروز در لیست خرید ما نبود..

دوست من اولین سهامی که از گروه پترو گفته شد بخرید کدومها بودن..اراک بود ..ابادان بود ..کرمانشاه بود ..شیران بود..اصفهان بود...اینها در اولویت بود...حتی پارسان در لیست خرید نبود..چرا اینها؟؟؟

دلیل اینکه اینها برا ورود به روند صعود فقط فقط یک یا دو مثبت نیاز داشتن ...وحالا شما بازدهی کرمانشاه ابادان اراک واصفهان وشیارن رو با پارسان وغدیر مقایسه کنید....

تا اینجا بالای 20 درصد سهام بالا رشد کردن وهمچنان صف خرید وبا این صفهایی که دارن بازدهی 40 درصد رو خواهند زد ...بازدهی غدیر وپارسان 10 درصد هم نشده ؟؟واقعا چرا..چون غدیر وپارسان برا ورود به روند صعود هنوز به زمان نیاز دارن ...

البته پاراسن در 650 گفتیم وارد روند صعود شد ودیدید که سرعت رشد پارسان به یکباره افزایش یافت ..اینها تصادفی نیست ....اولویت ما سهام در روند صعود برا کسب بیشسترین بازدهی هست وگرنه ما با غدیر وسایر سهام مشکل نداریم..

غدیر هم بالای 375 تومن تثبیت بشه روند صعودی میگیره وکم کم ببینم میتونه خودش رو وارد روند صعود کنه...

در ضمن این برا اکثر گروهها هست ..الان در رگوه روی فرواور وارد روند صعود شده وشما ببیند مثبت خوردن وصف خرید فراور با بقیه هم گروههاش چقدر فرق داره ..فاسمین تازه بالای 500 روند صعود میگیره...

نظر

• AVIN 8861
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 210

پر ريسك عزيز ....

نظر

• AVIN 8861
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 210

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    با سلام..

در مورد غدیر واینکه چرا تا به امروز در لیست خرید ما نبود..

دوست من اولین سهامی که از گروه پترو گفته شد بخرید کدومها بودن..اراک بود ..ابادان بود ..کرمانشاه بود ..شیران بود..اصفهان بود...اینها در اولویت بود...حتی پارسان در لیست خرید نبود..چرا اینها؟؟؟

دلیل اینکه اینها برا ورود به روند صعود فقط فقط یک یا دو مثبت نیاز داشتن ...وحالا شما بازدهی کرمانشاه ابادان اراک واصفهان وشیارن رو با پارسان وغدیر مقایسه کنید....

تا اینجا بالای 20 درصد سهام بالا رشد کردن وهمچنان صف خرید وبا این صفهایی که دارن بازدهی 40 درصد رو خواهند زد ...بازدهی غدیر وپارسان 10 درصد هم نشده ؟؟واقعا چرا..چون غدیر وپارسان برا ورود به روند صعود هنوز به زمان نیاز دارن ...

البته پاراسن در 650 گفتیم وارد روند صعود شد ودیدید که سرعت رشد پارسان به یکباره افزایش یافت ..اینها تصادفی نیست ....اولویت ما سهام در روند صعود برا کسب بیشسترین بازدهی هست وگرنه ما با غدیر وسایر سهام مشکل نداریم..

غدیر هم بالای 375 تومن تثبیت بشه روند صعودی میگیره وکم کم ببینم میتونه خودش رو وارد روند صعود کنه...

در ضمن این برا اکثر گروهها هست ..الان در رگوه روی فرواور وارد روند صعود شده وشما ببیند مثبت خوردن وصف خرید فراور با بقیه هم گروههاش چقدر فرق داره ..فاسمین تازه بالای 500 روند صعود میگیره...

پر ريسك عزيز البته اين نكته هم هست اونم بحث عام كندي و فرز بودن سهم هاست...بعضي سهمها ماهيتا چالاكند بعضيا ... راستش من مي بينم اين قانون شده حالا اگه مبنا نداره ولي واقعيت داره......
                    ...غدير ،كلا هم سهم سنگيني هست....بلند شدنش هميشه سخت تره... مثال خوبي زدين تو گروه روي هم هميشه فرآور از بقيه چالاك تر بوده زودترم صعودي شده.... تو همين گروه پترو جالبه سهمهايي رو كه اول گفتيد و همه هم صعودي و عالي شدند سهمهاي چالاك تر و فرز تر بودند..به قول خودتون پارسان هم كه بزرگشون بود ديرتر از همه صعودي شد. يا مثلا مپنا رو مقايسه كنيد با فاراك ..تا مپنا بياد تصميم بگيره يه تكوني بخوره ...فاراك چهار تا چهار درصدشو زده رفته.....!! يا مثلا تو بانكي ها از قديم يادمه صادرات كند بوده و حال نداشته ولي سينا اگه قرار به رشدي بوده اول صف بوده.... مساله اين كندي و فرزي غير از حجم مبنا كه خيلي مهمه ، انگار به ماهيت و ذات سهم هم بر مي گرده ... به فلسفه يه سهم...اگه قبول كنيم هر سهمي راه خودشو و فلسفه خودشو داره.... (اي بابا رفتم جاده خاكي فكر كنم...شرمنده...)

نظر

• مسعود
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 128

سلام دوستان
                      وقت بخیر

نظر

• مسعود
                        عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 128

جعفر خان ماه رمضان در پیشه
                        قرار بود بیای پیش ما
                        چی شد؟;)

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

به بورس و به شما سلامی دوباره خواهم کرد
                          آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/07/12, 13:55.
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• عليمردان
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 123

مبارک باشه شصفها هم 300 تومان سود تقسیم کرد
                            70% پتروشیمی بیستون هم خرید
                            82تومان سه ماهه عملیاتی ساخته و 43تومان هم از طلبهای ارزیش گرفته جمعآ 125 تومان پوشش 3 ماهه
                            اگر هر 3 ماه همین مقدار از طلب های ارزیش را نقد کند و مشکل خوراک هم حل بشه که گویا میخوان مثل شاراک از کشورهای همستیه زیر قیمت تهیه کند امسال واقعآ سال شصفها و شرکتهای مشابه خواهد بود
                            125*4=500 حداقل سود امسال با کمترین p/e=4گروه هم حساب کنیم 2000تومان قیمت سهم خواهد بود.
                            حالا تقسیمی بالا و درآمد های ارزی و افزایش سرمایه از محل انباشته که در انتظار دریافت مجوز از بورس هست بکنار
                            خدايا عطا كن
                            آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
                            شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
                            بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2012
                              • 1281

به بورس و به شما سلامی دوباره خواهم کرد
                              سلام
                              حضور در این جمع با صفای شما و بخصوص جناب مصطفی مصری پور و پر ریسک و hasa و چن نفر دیگر باعث شد بعد از 8سال با عشقم(بورس) آشتی کنم
                              آخرین خرید من به سال 1383 "وبانک " با مبلغ خیلی بالا برمی گشت که در نتیجه متضرر شدم.
                              هنوز والبر اون موقع رو هم دارم.
                              قدر جمع صمیمیتونو بدونین
                              ----------------------------
                              به جناب مصری پور هم قبلا در وبلاگشون گفتم که یه قانون موفقیت اینه که: با تقسیم موفقیت، موفقیت فردی افزایش پیدا می کنه
                              بابت تقسیم موفقیت هاتون ممنونم.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

با سلام به جناب جعفر خان گل و دوستان
                                بااین روند ، آینده "شپارس" رو چطور می بینین؟
                                من 3000 تا از این سهم با قیمت 142 تومن دارم.
                                شرمنده. بعد این 9 سال تا باز راه بیافتم نیاز به راهنمایی دوستان دارم. آخه نبض بازار هنوز دستم نیومده.

نظر

در حال کار...
                                X