چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saeedte
    عضو فعال
    • May 2012
    • 478

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    با سلام..
    دوست عزیز به شما چی گفتم ..غبشهر در صدر همه گروه های غذایی وقندی وشاید کل بازار..البته بارها گفتم قشهد خودش یه چیزی تو مایه های غبشهر هست ..

برا قلر انتظار سود چند دارید 800 بگیرم خوبه ...پی برای 5 میشه قیمت 4000 تومن ..قیمت امروز سهم 3800 تومن 200 تومن فاصله داریم ..

برا غبشهر انتظار سود 500 دارم ..شما بگو 400 اصلا ..پی بریا 5 بدم 2000 در یماد با سود 400 وبا سود 500 در میاد2500 تومن چقدر فاصله داریم ...

برا قزوین هم سود 300 ..پی بریا 5 بدیم در میاد 1500 قیمت امروز نزدیک 1200..بازم غبشهر برتر هست وخیلی بالاتر بازدهی داره وخیلی هم ریسک کمتری داره ..

تا وقتی غبشهر زیر 2000 فرصت خرید بده بنده به خرید سهام دیگر از این گروه فکر نمی کنم ..

اگر خیلی قندی دوست داری ..قنیشا بالای 1550 با حد ضرر 1550 می تویند بخرید ..در ضمن قنیدها حالا حالا فرصت خرید میدن ولی غبشهر نمی دونم نداد نداد ..مثل غدام امروز کی تونست بخره ..هیچ کس..
    ممنون از پاسخت جعفرجان
    واقعا استرس دیوانه کننده ای دارن قندیها
    من یکسال سهامدار این گروه بودم در مقاطع مختلف و با درصدهای مختلف در سبد سودم کردم اما استرسش وااقعا خیلی زیاده
    دیگه حوصله و اعصاب فشارشونو نداشتم ضمن اینکه سهام با قابلیت رشد بالاتر موجود هست و دیروز تقریبا از گروه خارج شدم و فقط با قشیر موندم اونم چون در ضررم یه مقدار وگرنه اون رو هم با غبشهر تعویض میکردم
    به هر صورت ممنون از راهنماییهای راهگشات و اینکه کنارمون هستی
    واقعا مث یه خونواده شدیم اینجا ، روزی 1000 بار سر میزنم و هربار پویایی اینجا رو میبینم لذت میبرم :)

نظر

• Godfathers
      عضو عادی
      • May 2011
      • 256

داداش جعفر شنفت خریدم 465 و وبانک 310 تومان نظرت چیه.
      شنفت به نظر شما کی میتونه صعود خودشو شروع کنه.
      ممنون

نظر

• aghaye boursi
        عضو عادی
        • Feb 2011
        • 109

پکویر نزولی شد الان؟؟؟:(

نظر

• اسد-ص
          ستاره دار(5)
          • Feb 2011
          • 683

[QUOTE=misha;228281]آدمهاي مي آيند،زندگي ميكنند ،ميميرند ومي روند اما فاجعه زندگي تو آن هنگام آغاز ميشود كه كسي درزندگيت مي آيد ،ميميرد ولي نميرود ونبودنش دربودن تو چنان ته نشين ميشود كه توميميري درحالي كه زنده اي...

ازتمامي دوستان عزيز وگرامي وناديده ام كه براي شفاي فرزندم دعاكردندو سعي كردند باابراز همدردي وزدن تشكر تسلي اندوه جانكاهم باشند نهايت تشكر وسپاس دارم اميدم اول به خدا بود بعد به دعاي دوستان كه نااميد شد شايد تقدير چنين بود .يارب نظر تو برنگردد[/QUOT

تسلیت عرض میکنم

انشالله خدا خودش یاور شما باشه

نظر

• بابک خان
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 246

در اصل توسط misha پست شده است View Post
            آدمهاي مي آيند،زندگي ميكنند ،ميميرند ومي روند اما فاجعه زندگي تو آن هنگام آغاز ميشود كه كسي درزندگيت مي آيد ،ميميرد ولي نميرود ونبودنش دربودن تو چنان ته نشين ميشود كه توميميري درحالي كه زنده اي...

ازتمامي دوستان عزيز وگرامي وناديده ام كه براي شفاي فرزندم دعاكردندو سعي كردند باابراز همدردي وزدن تشكر تسلي اندوه جانكاهم باشند نهايت تشكر وسپاس دارم اميدم اول به خدا بود بعد به دعاي دوستان كه نااميد شد شايد تقدير چنين بود .يارب نظر تو برنگردد
            دوست عزیز ونادیده
            واقعا متاسف شدم.
            درک شرایط شما واقعا سخته فقط امیدوارم همدردی ما تسکینی هر چند موقتی باشه برای دل دردمند شما
            من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• king
              عضو عادی
              • Aug 2025
              • 166

اقا پیشبینی غمارگ اومد :d
              سهمتونو سفت بچسبید که 1 رالی جدید داره شروع می شه >:d<
              احتمالا اونایی که دیروز و امروز خریدن خبر داشتن :-?
              مبارک همه ی سهامدارای صبور این سهم باشه

نظر

• bours
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 259

آدمهاي مي آيند،زندگي ميكنند ،ميميرند ومي روند اما فاجعه زندگي تو آن هنگام آغاز ميشود كه كسي درزندگيت مي آيد ،ميميرد ولي نميرود ونبودنش دربودن تو چنان ته نشين ميشود كه توميميري درحالي كه زنده اي...

ازتمامي دوستان عزيز وگرامي وناديده ام كه براي شفاي فرزندم دعاكردندو سعي كردند باابراز همدردي وزدن تشكر تسلي اندوه جانكاهم باشند نهايت تشكر وسپاس دارم اميدم اول به خدا بود بعد به دعاي دوستان كه نااميد شد شايد تقدير چنين بود .يارب نظر تو برنگردد

دعا کردیم به امید شفایش
                نشد. . .
                امروز دعا میکنیم به امید صبرش
                میشود، می دانم این یکی را میدهد اینبار

تسلیت دوستم. . .

نظر

• هامد
                  ستاره دار(7)
                  • Aug 2012
                  • 2611

پیش بینی غمارگ اومد، تنهاا نکته مثبت این پیش بینی اینه که فردا سهم تو یه جو فوق العاده باز میشه و قیمت خوبی میخوره همین وگرنه خیلی محتاطانه اعلام کردن سودو نامردا!!!! اخه چطور سهمی که تو سه ماهه ی سوم 60 تومن سود ساخته تو سه ماهه اخر 25 میخاد بسازه !!!!؟ مینیمم حالته ممکن همین ساختن 60 تومن تو سه ماهه اخره که حداقل 135 تومن تازه من اصن سوده غیر عملیاتی فروش زمین رو در نظر نگرفتم!! دقیقا 135 تومن مینیمم بود بعد فرستادن 100!!!!!!! فقد 42% تعدیل !!! البته تمام سهامداراش و خریداراش این موضوعو میدونن ......
                  اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• جواد مهرابی
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 543

فردا صبح هم آفتاب طلوع خواهد کرد ........ خداوند به شما صبردهد ...... آینده خوبی را برایتان آرزومندم ...
                    بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• mobin
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 590

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                      پیش بینی غمارگ اومد، تنهاا نکته مثبت این پیش بینی اینه که فردا سهم تو یه جو فوق العاده باز میشه و قیمت خوبی میخوره همین وگرنه خیلی محتاطانه اعلام کردن سودو نامردا!!!! اخه چطور سهمی که تو سه ماهه ی سوم 60 تومن سود ساخته تو سه ماهه اخر 25 میخاد بسازه !!!!؟ مینیمم حالته ممکن همین ساختن 60 تومن تو سه ماهه اخره که حداقل 135 تومن تازه من اصن سوده غیر عملیاتی فروش زمین رو در نظر نگرفتم!! دقیقا 135 تومن مینیمم بود بعد فرستادن 100!!!!!!! فقد 42% تعدیل !!! البته تمام سهامداراش و خریداراش این موضوعو میدونن ......
                      دوست عزير
                      تو سه ماهه سوم حدود 40 تومن ساخته
                      اينم گزارش 6ماهه
                      An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

نظر

• هامد
                        ستاره دار(7)
                        • Aug 2012
                        • 2611

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                        دوست عزير
                        تو سه ماهه سوم حدود 40 تومن ساخته
                        اينم گزارش 6ماهه
                        http://www.codal.ir/Reports/EPSEstim...Fruao2cQ%3d%3d
                        اره اشتب زدم 60 چون 75 پوشش داده بود 6ماهم 33 ....
                        درهر صورت بالای 120 بدونه فروشه هیشکدوم از زمیناش قطعیه ....
                        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• h00mi
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 504

غچین نامردا عرضه نکردند... :(( جعفر خان فردا چه کنم؟ بین غبشهر و وبشهر و غچین موندم فردا کدومو عرضه می کنن که برم تو صف...:-< از یه طرف شیطونه می گه فردا شلعاب رو درو کنم رو 400 :d

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                          هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• parvaz
                            عضو فعال
                            • Feb 2010
                            • 555

ba salam . jafar khan nazareton dar morede roy chie khososan fasmin. ba tashakor

نظر

• saeedte
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 478

جعفرجان با توجه به اینکه به نظر رسید رالی جدید غذاییها شروع شد از امروز فروش غمارگ رو فردا در حدود قیمت 600 که شمام به عنوان هدفش عنوان کرده بودی صلاح میدونی یا بذاریم با جو بیاد بالا ؟
                              من به فضل خدا و به راهنمایی شما از 280 دارمش اما از طرفی میگم اگه رالی شروع شده باشه بفروشمش چی بذارم جاش آخه از خودش بهتر :x
                              ممنون میشم اگه بزرگواری کنی مثل همیشه و نظرتو بگی :)

نظر

• basira
                                عضو جدید
                                • May 2012
                                • 15

سلام جناب اقای پرریسک ماسود کنور را نگرفته ام فکس شرکت خراب است اگر شماره امور سهام شرکت رادارید لطف کنیدبدهید متشکرم

نظر

در حال کار...
                                X