چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمود گرگانی
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 973

با اجازه اساتید. برای تحلیل بنیادی ،کتاب تحلیل بنیادی در بازار سرمایه ایران و ارزش گذاری سهام بر مبنای پی بر ای نوشته سید محمد علی شهدایی میتونه مفید باشه اگه حسابداری بدونی خیلی موفق تری
    در اصل توسط aminian پست شده است View Post
    یکی ما رو راهنمایی کنه
    بس عمارت که بود خانهٔ رنج
    بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• امیر2309
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2127

شنیده ها از بتا سهم

.....بزودی قیمت شکر 16000 تا 18000 میتونه بهترین خبر برای بازار و گروه قند باشه... در این گروه برای چندمین بار تاکید میشود از نوسانگیری خودداری کنید و شرکتهایی مانند اصفهان . لرستان . پیرانشهر میتونه بسیار مناسب باشه..........
      www.mahak-charity.org

نظر

• msa407
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 133

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
        دروود بر شما:

در واقع تکنیکال هم روش های متفاوتی داره برای تحلیل مثل اندیکاتورها و نمودارهای بررسی حمایت ومقاومت های سه و الگوها یا چنگال اندرو یا فیبوناچی که خودم خیلی بهش معتقدم ویا......

بعضی از روش های چارتیستی در واقع پیش رو هستن و اتفاقات آینده رو هم با ضریب صحت خوبی پیشگویی میکنن اما شما برای موفقیت بهتره که حتما بنیادی را هر چند کم هم بدونید چرا که ممکنه چارت شرکت نشون از تحول بده که ولی بخاطر ضعف بنیادی و مدیریتی این فرصت با احتمال قویی از بین بره و در شرایط مشابه شما سهمی رو باید انتخاب کنی که بنیاد بهتری داره.

بهتره صورت های مالی رو بررسی کنی و با ضرایب مختلف در ترازنامه ها حتما آشنا بشی برو تو صورت های مالی و ترازنامه های کدال شرکت مد نظرت بعد با هر چی برخوردی و سوال بود تو گوگل سرچ کن و سعی کن بره تو حافظت و با شرکت های دیگه این فاکتورها واعداد رو مقایسه کنی مثلا نسبت آنی و جاری و بدهی و ........

آسون ترین روش برای شناخت اینکه بنیاد یه شرکت در گذشته چگونه بوده این دو فاکتوره که هرچه برای سال های بیشتری میانگین گیری بشه ضریب خطاش کمتر خواهد بود:

نرخ بازده دارایی ها و نرخ بازده حقوق صاحبان سهام

اولی بیشتر میتونه نشونی از حاشیه سود شرکت و یابازدهی نوع تجارت شرکت وکارکرد مدیریت باشه که در واقع سازنده عددی برای حقوق صاحبان سهام خواهد بود اما فاصله مثبت زیاد بازده نرخ حقوق صاحبان سهام از بازده دارایی ها میتونه دلیلی بر رشدهای هیجانی و یا اقبال همیشگی بازار و یا احتمال افق سود سازی بالا در آینده یا حتی سفته بازی باشه که باید بررسی موشکافانه تری انجام بشه وبه تنهای عیب یا مزیت نخواهدبود...........
        درود
        هر چند من این سوال نکردم ولی از پاسخ روشن شما که نشان از محبتی که به دوستان در این مجموعه دارید سپاسگزارم همچنین از جناب پرریسک و سایر دوستانی که بی دریغ تخصص خودشون رو در اختیار ما مبتدی ها قرار میدهند
        با سپاس فراوان:x
        [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• keyvan1
          کاربر فعال
          • Sep 2012
          • 168

در اصل توسط msa407 پست شده است View Post
          درود
          هر چند من این سوال نکردم ولی از پاسخ روشن شما که نشان از محبتی که به دوستان در این مجموعه دارید سپاسگزارم همچنین از جناب پرریسک و سایر دوستانی که بی دریغ تخصص خودشون رو در اختیار ما مبتدی ها قرار میدهند
          با سپاس فراوان:x
          با سلام به دوست عزیز
          حقیقت اینجا به نظر من بر خلاف بعضی از تالار ها نه کسی چشم داشت به سهمی کسی داره و نه توقع مسائل مادی و ... اینجا تقریبا همه یک خانواده هستیم و برای کمک به همدیگر جمع شده ایم و همانطور که هر خانواده بزرگانی دارد خانواده ما هم بزرگانی دلسوز دارد که در راس آنها آقا سید جعفر عزیز است . من هم به سهم خودم از تمام دوستانی که در جهت سود و منفعت دیگری تلاش میکنند تشکر میکنم و مطمئن باشند این راهنمایی ها راه دوری نمیره
          [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
          من خدایی دارم که همین نزدیکی است
          در امتداد لحظه هایم
          هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

دروود بر جعفر پرریسک:

در گروه روی از بین نمادهایی که هستن بیشتر به فاسمین تاکید داری و سپس هم کروی چرا؟از روی صورت های مالی با توجه به تولید وپوشش شش ماهه و قیمت به درامد کنونی و قیمتی که برای ارز منظور کردن و همچنین میزان فروش صادراتی و داخلی(اخیرا با نرخ هایی با فاصله زیاد از بودجه همشون) فراور بسیار بهتر میتونه سود بسازه و قیمت به درامدش رو تعدیل کنه!!خوب من هم تا الان با اینکه میخوام به نماد دیگری بجز فسرب وارد بشم از گروه روی اما بین فاسمین و فراور مردد شدم چون محاسباتم میگه فراور برتر هست اما نظر شما فاسمین.
            نهایتا آن چه شما تایید کنید خرید خواهد شد اما گفتم شاید در بین نمادهای خوب بازار که کم هم نیستن فراور از قلم افتاده و یا شاید هم از نظر شما مشکلی هست که فاسمین وبرتر میکنه!!

سلام بر دوست عزیز
            به نظر من از هردو سهم فرآور و فاسمین به طور همزمان در پرتوی خود استفاده نمائید و سراغ کروی نروید وقتی خود شما می توانید هر دو سهم خریداری نمانید پس چرا از واسطه کروی استفاده نمائید.

فرآور
            تولید و فروش 16.400 تن شمش روی - متوسط فروش 5 ماهه اول هر کیلو شمش روی 3400 تومان
            صادرات شرکت از 43% سال 90 به 72% در سال 91 رشد نموده است.
            با متوسط فروش 5500 برای باقیمانده سال eps( کل ) 216 تومان و برای سال بعد 288 تومان بدست می آید با فرض 6000 تومان eps امسال 245 تومان و سال بعد 350 بدست می اید.
            با توجه به سرمایه کمتر نسبت به فاسمین و کروی سهم چابکتر و جهش سوداوری بالاتر می باشد.

فاسمین
            تولید و فروش 38000 تن شمش روی - متوسط فروش 6ماهه اول هر کیلو شمش روی 3.222تومان پیش بینی فروش برای 6 ماهه دوم 3.420 تومان
            صادرات شرکت از 54% سال 90 به 60% در سال 91 رشد نموده است.
            با متوسط فروش 5500 برای باقیمانده سال eps( کل ) 188تومان برای سال 91 و برای سال بعد 268تومان بدست می آید با فرض 6000 تومان eps امسال 197تومان و سال بعد 288بدست می اید.
            فروش کنستانتره سرب و روی با قیمت فرضی محاسبه گردیده است (تاثیر ناچیز در eps )
            محاسبه هرکیلو فروش شمش روی صادراتی :
            5700تومان = 1000/ 1900دلار (هر تن ) * 3000 تومان ( نرخ تسعیر ارز )

با توجه محاسبات فوق فرآور نسبت به تمامی سهام گروه روی برتر می باشد
            ولی از آنجا ئیکه فاسمین قدرت اول گروه روی در تامین خاک می باشد و بیشتر مواد اولیه (کنستانتره سرب و روی ) فرآور , فسرب و... توسط فاسمین تامین می گردد لذا ممکن است آن شرکت ها به مشکل تامین مواد اولیه برخورد نمایند.
            نکته دیگر در خصوص فاسمین سرمایه گذاری و ایجاد شرکت های زیر مجموعه تولید سرب و روی مانندمجتمع ذوب و احياء روي قشم ,اسيد سازان زنجان ,فرآورده هاي شيميايي روئين کاران الوند , تولید روی بندر عباس و... می باشد که آینده بسیار روشن در خصوص این شرکت ایجاد نموده است ودر صورت اوج گرفتن بازارهای جهانی و سوداوری شرکت های زیر مجموعه , فاسمین در ایران و آسیا و.. دست نیافتنی خواهد نمودضمنا شرکت مالک 27 درصدی فسرب می باشد .
            موفق باشید.

نظر

• حسینی
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 137

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              بازار بورس چاره ای جز رشد نداره ...

شک نکنید وهم تکنیکال هم بنیادی ..کاری هم به انتخابابت اینها نداریم ..پس الکی همه چی رو به هم ربط ندید....

این بازار با این گزراشها با دلبر بالای 2500 همچنان خواهد تاخت ...
              نمی دانم اینجا یا در بورکس قبلا هم گفته ام و بنظرم تکرارش خالی از لطف نیست که بجز گزینه جنگ در هر حالت دیگری بورس به رشد خود ادامه خواهد داد.....
              اگر همین روال تحریمها و افزایش حجم نقدینگی و رشد قیمت دلار ادامه داشته باشد که قیمت سهام هم بالتبع رشد خواهد کرد
              و اگر احیانا حاکمیت سر عقل بیاید(اگر عقلی وجود داشته باشد) و سازشی رخ دهد در اینصورت هم سهام پی به ای خواهند گرفت و رشد بازار ادامه خواهد داشت پس فعلا یک بازی دو سر برد برای بازار بورس می توان تصور کرد مگر آن اتفاق اولی بیفتد که آن هم بعید می نماید

نظر

• امير سينا
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 483

پرريسك جان شنيدم ميگن ميخوان غبشهر،مارگارين رو ببرن گره ، اگه همينجوري پيش بره تا يكشنبه دوشنبه ميرن گره ، حالا نظر كلي شما چيه؟

نظر

• boorsy
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 31

در اصل توسط حسگر پست شده است View Post
                  صدرا زماني ليدر بورس بود و حالا:
                  اطلاعيه حذف شرکت صنعتي دريايي ايران ازفهرست شرکت هاي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران وانتقال به بازار پايه فرابورس ايران

ولي ما باز هم مي گوييم اقتصاد بايد از نوع مقاومتي باشد تا تحريم ها اثر نكند
                  کلی گریه کردیم با این خبر

نظر

• پاسال
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 304

در اصل توسط boorsy پست شده است View Post
                    کلی گریه کردیم با این خبر
                    چرا گریه عزیز دل برادر خب رفته فرابورس عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد این همه شرکتها در فرابورس هستند چی شد حتی برای بعضی از آنها منظور سهامداران خرد هستند بهتر هم شد بدون حجم مبنا انشالله هر روز 5 درصد مثبت را بزند و بعد از چند ماه به قیمتهای انچنانی که مد نظر است برسد ( ا لبته بخور آش به همین خیالباش ) این آخری را مذاح عرض کردم ولی در کل از صدرا بد ترین شرکتها هم هست (پلوله) با این همه زیان انباشته وملت با آن مدیریت چپاولگر چرا به فرا بورسراه پیدا نکردند پس کاسه ای زیر نیم کاسه است در ناامیدی بسی امید است پایان شب ....
                    در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• بابي چارلتون
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 993

دوستان نظري در مورد نرخ خوراک پتروشيمي ها بر اساس نرخ اتاق ارزي ندارن ؟؟؟؟

راستش صفحات قبل رو نخوندم ببينم آيا در اين مورد صحبتي شده يا نه امروز

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در قپیرا شخص حقیقی که این چند وقته حمایت می کرد ناپدید شد ..مراقب باشن دوستان ...

بالای یک درصد نیست دیگه..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                          دوستان نظري در مورد نرخ خوراک پتروشيمي ها بر اساس نرخ اتاق ارزي ندارن ؟؟؟؟

راستش صفحات قبل رو نخوندم ببينم آيا در اين مورد صحبتي شده يا نه امروز
                          نگران نباشید ..

اتفاق خاصی نمی افته ...کاری می کنن که نه سیخ بسوزه نه کباب...حد ضرر بزارید درصد رعایت کنید سبد داشته باشید ..زیادم به این حرفها گوش ندید ..در گروه معدنی در کچاد کگگل برید ببیند چه بازیها سر اینها چند ماه قبل دراوردن واخرش کسی برنده شد که به این چرندیات این ها گوش نداد وکار خودش رو کرد ...

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

دروود بر جعفر پرریسک:

در گروه روی از بین نمادهایی که هستن بیشتر به فاسمین تاکید داری و سپس هم کروی چرا؟از روی صورت های مالی با توجه به تولید وپوشش شش ماهه و قیمت به درامد کنونی و قیمتی که برای ارز منظور کردن و همچنین میزان فروش صادراتی و داخلی(اخیرا با نرخ هایی با فاصله زیاد از بودجه همشون) فراور بسیار بهتر میتونه سود بسازه و قیمت به درامدش رو تعدیل کنه!!خوب من هم تا الان با اینکه میخوام به نماد دیگری بجز فسرب وارد بشم از گروه روی اما بین فاسمین و فراور مردد شدم چون محاسباتم میگه فراور برتر هست اما نظر شما فاسمین.
                            نهایتا آن چه شما تایید کنید خرید خواهد شد اما گفتم شاید در بین نمادهای خوب بازار که کم هم نیستن فراور از قلم افتاده و یا شاید هم از نظر شما مشکلی هست که فاسمین وبرتر میکنه!!
                            دوست من بنده فاسمین رو برتر دیدم ...فراور هم خوبه ..

یک گروه با هم بالا میره ..شما از هر دو بخر ..مشکلی نیست ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط امير سينا پست شده است View Post
                              پرريسك جان شنيدم ميگن ميخوان غبشهر،مارگارين رو ببرن گره ، اگه همينجوري پيش بره تا يكشنبه دوشنبه ميرن گره ، حالا نظر كلي شما چيه؟
                              ببرن ..مشکلی نیست ..
                              روز بازگشایی گفتم بالای 398 دوام نیاره تا زیر 350 ممکنه بره ..دیگه از این فارسی تر نمیشه گفت ..حالا با گره میخواد بره اونجا یا منفی بخوره بره مهم نیست ..مهم هدف قیمتی بالای اینهاست ...ببینم چی میشه ..

نظر

• داروساز
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 603

هر کسی با سهم های بنیادی قوی مونده توی بلند مدت ضرر نداده باور کنید:-?
                                در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                نگران نباشید ..

اتفاق خاصی نمی افته ...کاری می کنن که نه سیخ بسوزه نه کباب...حد ضرر بزارید درصد رعایت کنید سبد داشته باشید ..زیادم به این حرفها گوش ندید ..در گروه معدنی در کچاد کگگل برید ببیند چه بازیها سر اینها چند ماه قبل دراوردن واخرش کسی برنده شد که به این چرندیات این ها گوش نداد وکار خودش رو کرد ...

نظر

در حال کار...
                                X