خرید فسرب ( این دفعه ببینیم 300 رو میزنه ) در کنار فنوالی که داشتم <:-p
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
جعفر خان
درود دوباره
ولساپا در 186 به پیشنهاد شما وارد شدم. خسته کنند شد. نظر شما با تعویض با وملت یا سهم دیگر چیست ؟
سپاس[SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Postجعفر خان
درود دوباره
ولساپا در 186 به پیشنهاد شما وارد شدم. خسته کنند شد. نظر شما با تعویض با وملت یا سهم دیگر چیست ؟
سپاس
وملت فقط تکنیکالی...اهدافش خیلی بالاست شاید 3 برابر این قیمت ..گفتم فقط تکنیکالی حد ضرر 44..
کرمانشاه هم عالیه هدف سهم بالای 1000...
نظر
-
دوستم میگفت شسود نماد بسیار خوبی است.او از این نماد سهم داشت و تمام کسانی را که این روزها در صف فروش بودن بی فکر و بی منطق و نادان میخواند.امروز برای کاری درب خانه شان رفتم درب را دیر باز کرد! بالا که رسیدم دیدم با عصبانیت موس رایانه اش را حرکت میدهد!پرسیدم چی شده؟گفت بدبخت شدم، شسود را در صف فروش گذاشته بودم اما صف در حال جمع شدن است آن هم بخاطر یک خبر فوق العاده در مورد شسود.....
من اما برای همیشه دوستم را ترک کردم تا به خود بفهمانم معامله گری همواره آمیخته با حیله گری نیست بلکه قدرت تحلیل بازوی توانای یک معامله گر است.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
صف کچاد به ما رسید، خرید شد . ممنون سید.;)3 ملیون هنوز صف داره[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
نظر
-
اختصاصی مهر/
قیمت سوخت هواپیما 500 تومان افزایش یافت
معاون کالاهای سرمایهای و خدمات زیربنایی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با بیان اینکه وزیر راه و شهرسازی، مصوبه افزایش قیمت بلیت هواپیما به طور متوسط 65 درصد را مستقیما از دولت اخذ کرده است، گفت: قیمت هر لیتر سوخت هواپیما از 2000 ریال به 7000 ریال افزایش یافت
........................
پالايشگاهها را دريابيم.
نظر
نظر