کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
غبشهر رو به نظرم فردا دست به ماشه باش ...حس میکنم فردا خیلی روز مهمیه برای سهم توی روند کوتاه مدت...از نظر تکنیکالی فردا باید برگرده وگرنه اصلاحش یه مقدار جدی میشه!
من قبل تر هم گفته بودم از تکنیکال غبشهر میترسم(هر چند الان حدود 65% سبد خودم غبشهره!)
ولی اگه فردا هم صف فروش بود و پایانیش -4 شد یه مقدار با احتیاط بیشتری خرید کن چون احتمال اصلاح بیشتر خیلی محتمل میشه اونموقع!
دوستان اسم این تاپیک باید تاپیک غمارگ و غبشهر باشه چون همه سهامدارای این دوسهم که یکیشم خودمم تعصب زیادی پیداکردیم واین چندوقت همه روی این 2تا زوم کردیم.بهتربوداینارو به حال خودشون میذاشتیمو از سهامهای سودآوردیگه ای هم استفاده میکردیم.با همه تفاسیر درمورد این 2سهم دیدیم که صف فروششون بدون داشتن حامی و اسپانسر جمع نشد.چون سهم هرچقدهم خوب باشه بازم به یک حقیقی بالا ویاحقوقی با وجدان احتیاج داره.
غبشهر چاره ای جز صف خرید شدن نداره!!!!!!!!!!!!! >:d<
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
دوستان اسم این تاپیک باید تاپیک غمارگ و غبشهر باشه چون همه سهامدارای این دوسهم که یکیشم خودمم تعصب زیادی پیداکردیم واین چندوقت همه روی این 2تا زوم کردیم.بهتربوداینارو به حال خودشون میذاشتیمو از سهامهای سودآوردیگه ای هم استفاده میکردیم.با همه تفاسیر درمورد این 2سهم دیدیم که صف فروششون بدون داشتن حامی و اسپانسر جمع نشد.چون سهم هرچقدهم خوب باشه بازم به یک حقیقی بالا ویاحقوقی با وجدان احتیاج داره.
ولی حامی دنبال سهم خوب میاد
پس داش جعفرو عشقه که با اعتماد بنفس میگفت غبشهر بالا نره هیچ سهمی بالا نمیره
البته دم دکتر ولی خانی هم گرم
ادم با مرامیه
موضوع فروش خوراک پتروشيميها از سوي پالايشگاهها با دلار 2500تومان کم کم داره به کرسي ميشينه.
بزودي هجوم بازار را روي شبندر و شبريز و.....را مشاهده خواهيم کرد.
با شبندر تا هدف 1000 تومان بمانيم.
غبشهر چاره ای جز صف خرید شدن نداره!!!!!!!!!!!!! >:d<
ملومه که میشه امروز نه فردا فقط دعاا کنین دیگه امرو با عرضه هاا خودشونو خفه کنن که بازار همه ارو میبلعه الان خیلی کمه فعلا که، یه میل بزنه خوبه به نظرم، ببینیم چی میشه :) غمارگم دیروز عالی بود ولی انتظار بیشتر از 800تا داشتم بره امروزم خدا کنه همشون جم کنن بساطشونو، الان این فروشنده ها که رفتن اون پشت قایم شدن بعدا میخوان اسفالتمون کنن :((
دوست عزیز بزار همین جوری معامله بشه هم قیمت پایانی بالا میره و هم فروشنده ها خالی میکنن و خریدارهای واقعی بالا میان . امروز بخواهی نخواهی صف خرید خواهد شد .
نظر