چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
    در گزارش 6 ماهه غبشهرتامین مواد اولیه 67 درصد داخل و 33 درصد خارج
    حالا ارز بره بالا
    روغن با قیمت بالا دولت بهشون میده و اینا هم بالا میفروشن
    ولی 67 درصد روغنا از داخل تهیه میشن که قیمتشون به اون نسبت بالا نرفته
    در نتیجه به نفع شرکته و سود بالا میبره

یکی بگه این استدلال من صحیحه نه؟
    دوست سود غمارگ برا سال بعد بالای 100 وبرا غبشهر بالای 400 ..زیاد در حبر نرو وبزار هر کی میخواد بفروشه ..هر قدر پایین تر بهتر شما بخر ..

فعلا فروشنده ها رفتن چه سهمی خریدن در اینب زاار که بالا رفته ..کل بازار در جازده از روزی که غبشهر وغمارگ منفی شدن ..به جز چند سهم که اونها هم بارها معرفی کردیم در اینجا از شبندر گرفته تا وملت وکاذر وشفارس و....

نظر

• ahmad30_n
      عضو عادی
      • Jul 2025
      • 207

با سلام
      جناب پرريسك مي خواستم بدونم رفتن سهم به حالت صعودي و يا نزولي رو چطور مي شه تشخيص داد.باتشكر
      [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• yahya3004
        عضو عادی
        • May 2012
        • 60

سلام جعفر خان
        به شماره امور سهام غمارگ زنگ زدم. جالبه سود غمارگ و غبشهر هر دوشون رو اعلام می کنه برای غبشهر 159 رو اعلام می کنه.. انگار واقعیت داره این سود

نظر

• زبل شیرازی
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 22

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          رالی قندیها خیلی وقته شروع شده وقتی قزوین 340 بود ..
          اون دوستان که به شما گفتن خیلی دیر تشریف اوردن ودر ردیف اونهایی هستن که منتظر میشن تا معما حل بشه بعد بیان بگن فلان سهم میره بالا ..

خوب معلومه بالا میره البته اگر قبلش بالا نرفته باشه ..قنیدها از این به بعد زمانی بالا میرن که شکر بره بالای 1600 درب کارخانه وگرنه میگم رشدها در اکثر قنیدها پیشخور شده حالا بازار میخواد بخره بخره مهم نیست اگر شکر رشد پیشخور شده ..

فعلا قشهد سهمی هست که خیلی عقبه حتی با این نرخ شکر 1400-1500 درب کارخانه ..

در مورد گروه روغن هم هزار بار گفتم تاثیری نداره ..نرخ مرجع بیاد بالا قیمت فروش هم بالا میره ..

در ضمن اگر سود بالای 50 غمارگ درست باشه چه شود...هر چند الانم خیلی ها بعد اینکه معما حل شده میگن این سهم بالا میره ..خوب ما که از روز بازگشایی گفتم این دو سهم غمارگ وغبشهر بالای 50 تا 100 درصد سود میدن اونم بنیاید ..

12 ماهه غمارگ وغبشهر دیدن داره ..برا غمارگ انتظار بالای 100 وبرا غبشهر هم انتظار بالای 400 دارم وکمریسک ترین سهام بازار این دو تا هستن ...چون با غذای مردم شوخی نمیشه کرد نه دولت اینکار رو می کنه نه دینا این قسمت رو تحریم می کنه ..
          سید جان شما زحمت میکشی و میگی ولی کو گوش شنوا.
          این به خاطر اینه که قدرت ریسک کردن ندارن...قدرت ریسک
          [SIZE=4][COLOR="#0000CD"]هر آنچه به زندگی دیگران بفرستیم،به زندگی خودمان بر می گردد.*ادوین مارکهام*[/COLOR][/SIZE]

نظر

• hamid_farahy
            عضو فعال
            • May 2012
            • 463

[QUOTE=yahya3004;239577]سلام جعفر خان
            به شماره امور سهام غمارگ زنگ زدم. جالبه سود غمارگ و غبشهر هر دوشون رو اعلام می کنه برای غبشهر 159 رو اعلام می کنه.. انگار واقعیت داره اید

دوست عزیز بله واقعیت داره . البته ترس بازاز از اعلام پایین بود که حل شد و روز بازگشایی دیدن داره این دو سهم . پرسود باشید .

نظر

• metitondar
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 443

سلام جناب پرریسک
              وا
              60 درصد سبد سهامم غبشهره با میانگین1500 .
              با توجه به پیش بینی 1597 ریالی سود 92 برای این سهم از طرف شرکت (تلفن گویای 63965040) آینده ی سهم رو در کوتاه مدت و میان مدت چطور میبینین ؟ (پی بر ای 5 بدیم حداکثر میشه 800تومن!!!)
              با توجه به اصل حفظ سرمایه، در شرایط کوتاه مدت چه پیشنهادی دارین؟ چون نقد نیستم دیگه نمیتونم میانگین پایین بیارم! با این میانگین بالا باید سهامداری کنم یا خروج؟
              با تشکر از محبتتون

نظر

• hamid_farahy
                عضو فعال
                • May 2012
                • 463

در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Post
                با سلام
                جناب پرريسك مي خواستم بدونم رفتن سهم به حالت صعودي و يا نزولي رو چطور مي شه تشخيص داد.باتشكر
                یکیش خط روند نزولی رو بشکنه و دوم قله قبلیشم رد کنه . ودر ضمن خط رون نزولی رو در rsi هم باید شکسته شود .

نظر

• امیر علی
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 120

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
                  سلام جناب پرریسک
                  من از این گروه امروز کچینی از صف فروش برداشتم امیدوارم نظرتون رو این سهم هم مثبت باشه.
                  لطفا وبیمه رو یه تحلیلی بفرمایید ممنون میشم.
                  چرا این سهم اصلا خریدار نداره؟
                  قبلا از راهنماییتون ممنونم
                  جناب پرریسک لطف می کنید به این سوال منم جواب بدید.
                  ممنون

نظر

• زبل شیرازی
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 22

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
                    سلام جناب پرریسک
                    وا
                    60 درصد سبد سهامم غبشهره با میانگین1500 .
                    با توجه به پیش بینی 1597 ریالی سود 92 برای این سهم از طرف شرکت (تلفن گویای 63965040) آینده ی سهم رو در کوتاه مدت و میان مدت چطور میبینین ؟ (پی بر ای 5 بدیم حداکثر میشه 800تومن!!!)
                    با توجه به اصل حفظ سرمایه، در شرایط کوتاه مدت چه پیشنهادی دارین؟ چون نقد نیستم دیگه نمیتونم میانگین پایین بیارم! با این میانگین بالا باید سهامداری کنم یا خروج؟
                    با تشکر از محبتتون
                    دوست عزیز فعلا که بسته شده . اگه می تونی خروج کن!!!!!!!!
                    آخه من دندون تیز کردم واسه سهام غبشهر.
                    ولی از قدیم گفتن: چو فردا شود فکر فردا کنیم.
                    کدوم آدم عاقلی از ماشین فراری پیاده می شه و سوار ماشینی مثل ژیان میشه؟ خودت بگو.....
                    این سهم محکوم به صعوده. تعرفه ی واردات روغن هم پایین میاد. دولت راهی جز این نداره. چن روز دیگه هم بخشنامه ش میاد.
                    آخرین ویرایش توسط زبل شیرازی؛ 2012/11/17, 22:18.
                    [SIZE=4][COLOR="#0000CD"]هر آنچه به زندگی دیگران بفرستیم،به زندگی خودمان بر می گردد.*ادوین مارکهام*[/COLOR][/SIZE]

نظر

• aminian
                      كاربر فعال
                      • Oct 2012
                      • 663

سید اخرش نگفتی استدلال من صحیح بود یا نه
                      برا یادگیری میخواستم بدونم
                      در اصل توسط aminian پست شده است View Post
                      در گزارش 6 ماهه غبشهرتامین مواد اولیه 67 درصد داخل و 33 درصد خارج
                      حالا ارز بره بالا
                      روغن با قیمت بالا دولت بهشون میده و اینا هم بالا میفروشن
                      ولی 67 درصد روغنا از داخل تهیه میشن که قیمتشون به اون نسبت بالا نرفته
                      در نتیجه به نفع شرکته و سود بالا میبره

یکی بگه این استدلال من صحیحه نه؟
                      نظر

• hamid_farahy
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 463

پر ریسک عزیز فردا قصد دارم وصنعت بگیرم یک بررسی میکنین؟ با تشکر

نظر

• نیکا
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Nov 2011
                          • 2122

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          دوست سود غمارگ برا سال بعد بالای 100 وبرا غبشهر بالای 400 ..زیاد در حبر نرو وبزار هر کی میخواد بفروشه ..هر قدر پایین تر بهتر شما بخر ..

فعلا فروشنده ها رفتن چه سهمی خریدن در اینب زاار که بالا رفته ..کل بازار در جازده از روزی که غبشهر وغمارگ منفی شدن ..به جز چند سهم که اونها هم بارها معرفی کردیم در اینجا از شبندر گرفته تا وملت وکاذر وشفارس و....
                          سلام پرریسک گفته های شما باسود اعلامی اتی 2سهم غذایی که کاهش یافته است کاملا منظقی است زیرادولت برای جبران عدم افزایش قیمت و اعمال نرخ ارز مرجع در تعرفه واردات باندازه ای کاهش میدهد که جبران شود لذا برگشت سهم قوی است . صبرمیکنیم .سهامدارعمده اعراب هستند !!!

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

در اصل توسط زبل شیرازی پست شده است View Post
                            کدوم آدم عاقلی از ماشین فراری پیاده می شه و سوار ماشینی مثل ژیان میشه؟ خودت بگو.....
                            این سهم محکوم به صعوده. تعرفه ی واردات روغن هم پایین میاد. دولت راهی جز این نداره. چن روز دیگه هم بخشنامه ش میاد.
                            ای زبل شیرازی، پس تو خبر داشتی که تعرفه ی واردات روغن رو 50 درصد کاهش می دن؟
                            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• R.P.S
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 57

در اصل توسط زبل شیرازی پست شده است View Post
                              زبلی جون تحلیل کن که این کاهش تعرف چه حالی به غبشهره مظلومه من میده؟

نظر

• زبل شیرازی
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 22

در اصل توسط R.P.S پست شده است View Post
                                زبلی جون تحلیل کن که این کاهش تعرف چه حالی به غبشهره مظلومه من میده؟
                                دارن تک تکه بهونه هایی رو که شرک صافولا توی شفاف سازی آورده بود رو حل میکنن. مگه میشه با قوت روزانه مردم شوخی کرد؟
                                هر مشکلی که ممکنه منجر به گرون شدن این کالای اساسی بشه حل میشه. پس بهتره دیگه این بحثای پیرامون غبشهر و غمارگ رو تموم کنیم و خودمون رو برای یه پرواز دیگه آماده کنیم.

نظر

در حال کار...
                                X