در اصل توسط شفاف سازی پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط behnam1480؛ 2012/11/19, 18:58.
-
دوتان و پر ریسک عزیز تو سایت بورس خرید حقیقی و حقوقی رو قرار دادن و یک قسمتش خرید گروهی هست . منظورشون از خرید گروهی جیست؟
نظر
-
دوستان و پر ریسک عزیز تو سایت بورس خرید حقیقی و حقوقی رو قرار دادن و یک قسمتش خرید گروهی هست . منظورشون از خرید گروهی چیست؟
نظر
-
سلام سيد
نظرتون درباره وتوكا چيه ؟گزارش 3 ماهه داده و 39 ريال زيان اعلام كرده در صورتيكه پارسال 2 ريال سود داشت . البته با توجه به اينكه شركت سرمايه گذاري هست و سودش به شركتهاي زير مجموعه وابسته است شايد طبيعي باشه .
خريد من 238 بود به نظر شما نگهداري كنم يا خارج بشم ؟[B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]
نظر
-
کسی نیست به این سوال من جواب بده ؟
دوستان و پر ریسک عزیز تو سایت بورس خرید حقیقی و حقوقی رو قرار دادن و یک قسمتش خرید گروهی هست . منظورشون از خرید گروهی چیست؟
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام ودرود
چند سوال و جواب از سهامدارن در روز دوشنبه 91/8/29
سوال 1- ارزش اسمی هر سهم بورس چقدر است؟
جواب سهامدار : 100 ریال
سوال 2 - در صورت تعدیل منفی سهم - آن سهم صف خرید می شود یا صف فروش ؟
جواب : صف خرید
مثال ؟
جواب : رتکو
سوال 3 - فاسمین نرخ تسعیر ارز را 1800 گرفته با تسعیر 2500 تومانی نرخ ارز سود 126 تومانی آن چقدرخواهد شد ؟
جواب سهامدار : سود زیر 50 تومان- شایدم زیان بده
سوال 4 - p/e ب الان فاسمین چقدر است؟
جواب سهامدار : 8 - 9 -10
سوال 5 - شما چه جوری سهام خرید و فروش می کنید؟
جواب : خرید در صف خرید در مثبت4 و 8 و 12 در صد و فروش چند روز بعد در صف فروش - 4 و -8و..
سوال 6 - با سهامی که در درصدهای منفی می فروشی چه سهمی را می خری ؟
جواب : به بازار نگاه می کنم هر سمی که صف خرید داشته باشد چند روز 4 درصد مثبت خورده باشد
سوال 7: خوب اینجوریکه خیلی ضرر می کنی ؟
جواب : نمی دونی چه حالی می ده وقتی تو صف خرید می رم و ساعت ها صف خرید رو می بینم تا سهم به من برسه چه حالی می کنم پس از چند روز انتظار و در صف نشستن به من هم سهم می رسه انتظار خیلی چیز خوبیه
مثال ؟
مدتی پیش خیلی تو صف خرید غپینو انتظار کشیدم از حدود قیمت های 130 هرروز آمدم بخرم دیدم صف شد به خودم گفتم هر جوری شده این سهم را می خرم بلخره پس از هفته ها در انتظار ماندن سهم رو در 330 تومان خریدم چه کیفی کردم پرواز می کردم در پوست خود نمی گنجیدم و...
دوستان این سوال و جواب با توجه به وضعیت بازار امروز تهیه شده و خدای نکرده قصد توهین به هیچ یک از عزیزان را ندارم من خودم هم یک سهامدار هستم
نظر
-
در اصل توسط aur140 پست شده است View Postسلام سيد
نظرتون درباره وتوكا چيه ؟گزارش 3 ماهه داده و 39 ريال زيان اعلام كرده در صورتيكه پارسال 2 ريال سود داشت . البته با توجه به اينكه شركت سرمايه گذاري هست و سودش به شركتهاي زير مجموعه وابسته است شايد طبيعي باشه .
خريد من 238 بود به نظر شما نگهداري كنم يا خارج بشم ؟
نظر
-
در اصل توسط javad73 پست شده است View Postدوستان دلیران امروز تعداد سهمش رو از 16 میل به 22 میل رسونده
به زودی باید منتظر وملت سه رقمی باشیم
جناب پر ریسک مخلسیمدر اصل توسط پرریسک پست شده است View Postگفته شد شاید یه پول بک به 53 بکنه وحد ضرر هم گفتیم 53 ..اگر قصد خرید داردی 53 تومن می تونید بخرید اگر بیاد با حد ضرر 53...
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
به نظر من ذوب شبندر رو با کرمانشاه عوض کن ..
ذوب وشبندر فقط تکنیکالی نظر میدم بنیادی کلی ابهام در این دو تاهست ..
ولی کرمانشاه سالاره برا خودش ..بالای 200 وحتی 300 انتظار سود دارم پی بریا 4 میشه 800 تا1200 تومان وپی برای 5 هم 1000 تا1500 تومان قیمت سهم میشه ..
...امروز در نماد کرماشا 500 هزار سهم توسط شركت گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان با هوشیاری تمام از قیمت 6810 تا 7010 ریال جمع آوری شد. دوستان عزیز هر لحظه به پرواز سهم کرماشا نزدیک می شویم و به لطف خدا نوسانگیرها جا خواهند ماند.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط aur140 پست شده است View Postسلام سيد
خريد من 238 بود به نظر شما نگهداري كنم يا خارج بشم ؟
این گزارش اصلا مهم نیست ..سهم سود رو پوشش خواهدداد..
در مورد خرید هم دوست من به حد ضرر ها توجه نکردی که اگر کرده بودی الان شما اگر دید کوتاه مدت داشتی خروج کرده بودی ..گقتم سهم باید 238 رو بشکنه که نشکست وشما هم درست در 238 سوار شدی ..بشکنه یعین بالای 238 بره که سهم نفوذی کرد ولی نتونست دوام بیاره ریخت ..
فعلا در این قیمتها فروش صلاح نیست .البته باید دید رو میان مدتی کنید..
نظر
-
جعفر جان شب خوش و سپاس از زحمات شما ، امروز یک حقوقی خوشنام شروع به خرید در بشهاب کرد و با توجه به وضعیت مناسب بنیادی سهم قصد خرید دارد ( http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...9056549106#url) با توجه به نمودار تکنیکال که اهداف بالایی را نشان می دهد و پول بکی که انجام شده آیا صعود را تایید می کنید .؟
در ضمن وضعیت اصلاح شبندر و ذوب را تا کجا می بینید ؟
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postجعفر جان شب خوش و سپاس از زحمات شما ، امروز یک حقوقی خوشنام شروع به خرید در بشهاب کرد و با توجه به وضعیت مناسب بنیادی سهم قصد خرید دارد ( http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...9056549106#url) با توجه به نمودار تکنیکال که اهداف بالایی را نشان می دهد و پول بکی که انجام شده آیا صعود را تایید می کنید .؟
در ضمن وضعیت اصلاح شبندر و ذوب را تا کجا می بینید ؟
باید دید میتونه بالای 340 برگرده ورند صعود کوتاه مدت رو حفظ کنه ..
ذوب بارها اشاره شده 280 فردا برنکرده تا 250 هم جای افت داره حمایت وحد ضرر دوم که اونم بشکنه تمام ..
شبندر حد ضرر کوتاه مدتتهیا 305 ومیان مدتیها 280 هست ...
305 رو بشکنه روند صعود کوتاه مدت از بین میره ..وباید مدت سهامداری رو کمی میان مدت کرد ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
این گزارش اصلا مهم نیست ..سهم سود رو پوشش خواهدداد..
در مورد خرید هم دوست من به حد ضرر ها توجه نکردی که اگر کرده بودی الان شما اگر دید کوتاه مدت داشتی خروج کرده بودی ..گقتم سهم باید 238 رو بشکنه که نشکست وشما هم درست در 238 سوار شدی ..بشکنه یعین بالای 238 بره که سهم نفوذی کرد ولی نتونست دوام بیاره ریخت ..
فعلا در این قیمتها فروش صلاح نیست .البته باید دید رو میان مدتی کنید..[B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]
نظر
نظر