دوستان اگر در مورد قیمت پتایر و شمواد نظر بدهند ممنون میشم
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سید جان راستش من نگرانم از شدوص جا بمونم!هرچند خودمم معتقدم میتونه تا 418 اصلاح کنه ولی میخواستم باز هم نظر شما رو برای نقطه ی وروود بدونم...
امروز هم یه تحرکاتی میشد که نگرانیم رو بیشتر میکرد...صف ناگهان 100 هزارتا کم شد،هرچند چند دقیقه بعد دوباره اضافه شد!تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط aminian پست شده است View Postدوستان کسی میدونه نظر پرریسک راحع به شفارس چی بوده
امروز ردش بکنم یا نه؟
کوتاه مدتیها تا وقتی پایانی بالای ۳۹۰ هست روند کوتاه مدتی صعودی
میانمدتیها تا وقتی بالای ۳۵۰ هست نگرانی نداره
سود امسال ۱۲۰
پی بر ای ۴ بدیم کف سهم باید ۴۸۰ باشه
این جملات رو ایشون تا حالا ۵۴۶۸۳۴ دفعه در مورد شفارس گفتن
نظر
-
در اصل توسط AAbas پست شده است View Postجعفر خان كرماشا چطوره امروز كندل دوم و رو 740 زد ولى رو 750 بدجور مقاومت داره گويادر اصل توسط saheb پست شده است View Postبه نظر میرسه رو 740 داره کفسازی میکنه
نظر اساتید چیست؟:-/
روش عبور همیشگی: خرید سهام از طرف حقوقی ها در زیر آن قیمت، فروش در بالای آن قیمت.
نشانه های عبور: بسته شدن مدیریتی قیمت پایانی سهام در اعدادی مثل 3999، 6999، 7399 و ... توسط بازیگر این سهم.
این عبور دیر و زود داره ولی سوخت و سوز ندارهآخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/11/28, 12:27.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postدوستان عزیز، کرماشا هم از اون سهماییه که خسته نیست، بلکه حرکتی آهسته و پیوسته داره. به اعداد رند مثل 500،450،400 ،...، 700 ، 750 حساسیت موقتی نشون می ده. این یه بحث روانیه برای این سهم و خیلی از سهام مشابه، کرماشا ثابت کرده که اغلب مواقع 10 عدد به عقب عقب نشینی و مانند سوارکاری ماهر از این اعداد عبور می کنه.
روش عبور همیشگی: خرید سهام از طرف حقوقی ها در زیر آن قیمت، فروش در بالای آن قیمت.در اصل توسط saeedte پست شده است View Postهی خدا خدا میکنم همین الان بازار تموم شه که پایانی کرماشا بالای ۷۴۰ بمونه
سه تا کندل پایانی بالای ۷۴۰ بمونه به قول سید تمامه دیگه
نمیدونم چرا حس میکنم اگه سید بود الان میگفت شمواد فرصت خریده :d
به نظر من تکنیکالی میتونه تا 720 هم نزول کنه...من خریدم روی 690-700 بوده و حد ضررم الان 720 هستش،تا دیگر دوستان نظرشون چی باشه...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسید جان راستش من نگرانم از شدوص جا بمونم!هرچند خودمم معتقدم میتونه تا 418 اصلاح کنه ولی میخواستم باز هم نظر شما رو برای نقطه ی وروود بدونم...
امروز هم یه تحرکاتی میشد که نگرانیم رو بیشتر میکرد...صف ناگهان 100 هزارتا کم شد،هرچند چند دقیقه بعد دوباره اضافه شد!
نظر
نظر