چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid_farahy
    عضو فعال
    • May 2012
    • 463

پر ریسک عزیز غمارگ و غبشهر که بسته هست . صلاح میدونی بجاش وبشهر بگیریم؟

نظر

• مجیدشمسعلی
      كاربر فعال
      • Jul 2025
      • 643

سلام شب بخیر جناب ببخشید شما جز این سایت در کدام سایت قلم میزنید تا من بتونم انجا نیز از فرمایشات ودرسهای شما استفاذه کنم

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
        پر ریسک عزیز غمارگ و غبشهر که بسته هست . صلاح میدونی بجاش وبشهر بگیریم؟
        وبشهر گفتم فعلا روند نزولی هست ولی پایین دیگه فکر نکنم از این بیشتر بره وکف قیمت اینجاست ..

اصل جنس بهتره به نظرم روز بازگشایی فرصت خرید بدن با این تحلیل گرهای بازار ایران همیشه فرصت خرید هست بموتو قبل مجمع صف فروش بعد مجمع صف خرید :d

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
          سلام شب بخیر جناب ببخشید شما جز این سایت در کدام سایت قلم میزنید تا من بتونم انجا نیز از فرمایشات ودرسهای شما استفاذه کنم
          سلام..
          لطف دارید درس وکلاس کجا بود ما خود شاگر همه دوستان هستیم ..هیچ مطلب جدیدی بنده نمی گویم همان چیزهایی که همه می دانن رو بنده تکرار می کنم وفقط می گویم سهام خوب بخرید حد ضرر بزارید درصد رعایت کنید در روند صعود بخردی اگر ضرر کردید هر چه خواستید بگید ..

بنده غیر اینجا جای دیگر پست نمیزنم بعضی وقتها در تالار بورس دو سه تا پست میزنم اونم خیلی کم..

نظر

• hamid_farahy
            عضو فعال
            • May 2012
            • 463

پر ریسک عزیز وصنا و تایرا بررسی میکنین؟

نظر

• محمدرضا 87
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1522

پرریسک جان بعضی از دوستان تکنیکالیست اصلاح شدوص رو تا 380 تومن هم گفتن نظر شما چیه؟

نظر

• aur140
                عضو عادی
                • Jul 2025
                • 140

http://forums.boursy.com/showthread....9F%D8%9F%D8%9F

جناب شمسعلی دوست عزیزمان جناب کهنه سوار زحمت کشیدند تاپیک درسهایی از تاپیک چی ..... چرا را آماده کردند میتوانید بهره ببرید
                [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• hamid_farahy
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 463

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                  پرریسک جان بعضی از دوستان تکنیکالیست اصلاح شدوص رو تا 380 تومن هم گفتن نظر شما چیه؟
                  دوست عزیز اگر جابمونین چی ؟ شاید تا 380 افت کنه و شایدم فردا صفش جمع بشه و صعودش آغاز بشه . تا جایی که من میدونم خیلی ها قصد خریدش و دارن . در ضمن آقای پرریسک گفتن پله ای خرید کنین در ضمن بخواد تا 800 صعود کنه فکر نکنم دوستان براشون زیاد فرق کنه که 380 بخرن یا 400 یا 420 اختلاف زیادی نخواهد داشت .

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

پر ریسک عزیز اگه مقدور هست به این سوال من جواب بدید ممنون میشم :

پر ریسک عزیز بعضی مواقع یک سهم خط روند نزولی رو میشکنه صف خرید میشه و میره بالا و پول بک به خط رون نمیکنه . ولی در بعضی مواقع خط روند و میشکنه و پول بک میکنه دوباره صعود میکنه و در بسیاری مواقع هم در پول بک به خط روند نزولی یا کانال شکسته شده خط روند و به سمت پایین میشکنه و صعود از بین میره . میشه یک کمکی کنین وتوضیح بدین : که از کجا و از روی چه پارامترها و اندیکاتورها و حجم معاملات میشه فهمید که خط شکسته شده معتبر و ایا پول بک میکنه یا نه . با تشکر فراوان .
                    دوست من اون میشه در واقع پیشگویی کردن ...

یعنی بنده بیام بگم بله خطر روند شکست حالا تا فلان جا میره در اونجا می ایسته یه برگشت می کنه دوباره میره تا فلان جا و...این اسمش پیشگویی میکن بنده تکنیکال رو علم پیشگویی نمی بینم ..

بار روند همراه میشم سهمی روند صعود گرفت همراه میشم تا وقتی که مجدد روند نزولی بگیره ..

مثال ذوب در 150 بنده با روش خود گفتم سهم رو بخرید ولی خوب حد ضرر هم گفتیم 144 بود فکر کنم ولی خوب سهم دوام نیاورد تا زیر 130 رفت ..حالا یا ما در تشخیص روند اشتباه کرده بودیم یا شریاط بازار بد شده بود ..
                    به هر حال حد ضرر رو برا همین می گم تا خدای ناکرده در صورت تشخیص اشتباه باعث ضرر زیاد کسی نشیم با چند درصد ضرر طرف خارج بشه بتونه در سهام دیگر جبران کنه ..

بعد در زیر 130 بارها گفتیم اونهایی که موندن میانگین بیارن پایین ..حالا سهم مجدد در 140 با دیتای جدید روند صعود گرفت واز اون روز گفتیم روند ذوب صعودی هست که هست ..یکی اومد رو 180 گفت میره دوباره زیر 150 گفتیم باد هواست ما که فعلا روند رو صعودی می بینم یکی در 220 گفت یکی در 260 گفت والان ذوب تا بالای 300 هم رشد کرد چون روند صعودی داره پس در روند صعود سهامدار ممکنه تا 500 هم ببره روند صعود تعارف نداره..

در گروه قند هم خیلی ها در رالی اول گفتن قشکر 600بالاتر نداره ولی تا 1000 هم رفت یا قزوین تا 1400 هم رفت ..روند صعود تعارف نداره وهمینطور روند نزولی..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                      حمایت اول 418 دومی 380 خود بنده در صفحات قبل اشاره کردم از 417 برگرده روند سهم عالی خواهد بود باید منتظر ماند ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

پر ریسک عزیز وصنا و تایرا بررسی میکنین؟
                        تایرا واگرایی خفن مثبت داده روز چهارشبنه خریدش عالی بود فکر نکنم فرصت بده فرصت داد با حد ضرر 4 درصد زیر قیمت میتوند وارد بشید تا بالیا 200 فکر کنم بره وصنا هم بالای 150 دوام بیاره وارد روند صعود میشه ودر کف قیمتی میشه گفت هست ..

نظر

• مجیدشمسعلی
                          كاربر فعال
                          • Jul 2025
                          • 643

آنها را خواندم از لطف شما ممنون

نظر

• امير سينا
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 483

سلام جعفر جان عزيز
                            به نظرتون اصلاح وملت تا چه قيمتي هستش؟

نظر

• zooze
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 29

پر ریسک عزیز ! کمی فایرا روی قیمت 9501 خرید داشتم که اد خورد به خبر ارز مرجع و ممنوعیت صادراتو و اینا و کار رو خراب کرد!
                              تکنیکالش داره نشون میده که ممکنه یه روند صعودی آغاز بشه در آینده نزدیک، به علت کمبود نقدینگی به نظرتون این سهم رو تبدیل به سهام دیگه کنم مثل شدوص یا ... ؟ یا نگه دارم! در سود دهی این سهم شکی نیست ولی اهم و مهم اینجا مطرحه و ورود به گزینه های بهتر
                              سپاس

نظر

• bashash
                                كاربر فعال
                                • Sep 2012
                                • 580

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                سلام..
                                با دید سه ماهه با داشتن حد ضرر ضرر..

از گروه پترو کرماشناه ابادان مارون ..

از گروه روی فاسمین کروی فراور

از گروه فلزان فسپا فولاد فملی ..

از گروه شیمایی شدوص شفارس شلعاب..

از گروه غذایی غبشهر غمارگ..

از گروه ساختمان ثباغ ثتران ثشرق اس پ..

وهمان سهام قبلی که بارها گفتم از گروههای دیگر ..یعنی از هر گروه بهترنیها همچنان همانها ..
                                باتشكر از زحماتي كه براي همه مي كشيد وتوكا چي استاد@};-
                                .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

در حال کار...
                                X