چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهراب 1
    عضو عادی
    • Jun 2012
    • 159

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
    لطفا تو این تایپیک سهم قندی رو تبلیغ نکنید . میتونید به تایپیک خودش مراجعه بفرمایید . در ضمن محض اطلاع دوستان جعفر خان (پرریسک) هنوز سیگنال خرید قندی رو نداده . باتشکر
    دوست عزيز اولا كه كسي تبليغ نكرد . همونطور كه دوستمون گفتن توصيه به خريد بود . تبليغ اونه كه هر روز بياي بگي فلان سهم خوبه بيا بخر . دوما اين تاپيك عموميه و جعفر خان اونو براي سهم خاصي راه اندازي نكرده .

نظر

• جعفری
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 193

با سلام
      فردا پایان بازی با غمیشه
      ................................
      به نظر میرسد فردا اخرین فرصت فروش سهم قبل از رفتن به مجمع است در این چند روزه تنها موسسه عشایر خریدار سهم انهم در قیمت 270 تومان بوده تنها ریسک سهم میزان توزیع سود است اگر سود مناسبی توزیع شود موسسه سود خوبی کسب خواهد کرد
      .....................
      البته به نطر میرسد مو سسه عشایر سرمایه های خود را بسمت سهام بسیار کم ریسک هدایت میکند امروز هم مقداری ااس پ خریده وروزهای قبل هم از خریداران شبدیس بوده است
      احتمال فعال شدن در چند روز مانده تا مجمع ااس پ بسیار زیاد است
      .............................
      توصیه به خرید کوتاه مدت روی این دوسهم ندارم به نظرم بلند مدت مناسب تر است
      ............................
      در مورد یاسا تایر باید دید این خریدار حقیقی تا چه قیمتی قصد خرید دارد به نظرم در این سهم خبرهایی هست
      ..........................
      برخیها میگویند در مپنا امروز هم از خریداران بوده وقصد حمایت از این سهم را دارد اما باید مواظب این کارکنان نوسانگیر بود
      ........................
      شبدیس در روزهای منفی این سهم در روزهای منفی هم انچنان ریزشی ندارد ورشد قیمتی ان اهسته وپیوسته است شخصا این سهم را دربین پتروشیمیها مناسبتر میدانم

نظر

• parvaz
        عضو فعال
        • Feb 2010
        • 555

در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Post
        دوست عزيز اولا كه كسي تبليغ نكرد . همونطور كه دوستمون گفتن توصيه به خريد بود . تبليغ اونه كه هر روز بياي بگي فلان سهم خوبه بيا بخر . دوما اين تاپيك عموميه و جعفر خان اونو براي سهم خاصي راه اندازي نكرده .
        شما درست میفرمایید اما به این موضوع توجه کنید که مرجع سهمهایی که اینجا صحبت میشه طبق نظر پرریسک هست. حالا یکی بیاد با این آب و تاب از یه سهمی که پرریسک همه رو از ورود به اون منع کنه بگیم به نظرم درست نیست .

نظر

• علیرضاباقری
          عضو عادی
          • Nov 2011
          • 116

کسی از اقای پرریسک خبر ندارد

نظر

• سهراب 1
            عضو عادی
            • Jun 2012
            • 159

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
            شما درست میفرمایید اما به این موضوع توجه کنید که مرجع سهمهایی که اینجا صحبت میشه طبق نظر پرریسک هست. حالا یکی بیاد با این آب و تاب از یه سهمی که پرریسک همه رو از ورود به اون منع کنه بگیم به نظرم درست نیست .
            دوست عزيز حتي جغفر خان هم وقتي سهمي رو پيشنهاد ميدن ميگن كه خودتون بررسي كنيد و بعد وارد بشيد . توصيه به خريد نه تنها بد نيست بلكه خوب هم هست چون ممكنه صاحب تاپيك به دليل مشكلاتي مدتي فرصت سر زدن به تاپيك رو نداشته باشه . اون وقت شما تا كي بايد صبر كني تا پيشنهاد خريد رو ايشون اعلام كنن .

نظر

• kiana
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 93

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
              خب اینم از شدوص!:))

کلا سهم جالبیه!:d
              آقای مرادی گرامی من از180 تومن با شدوص همراه بودم امروزوفرداهم خرید شدوصم تکمیل میشه وتعداد شدوصام به 800 تامیرسه magid abd عزیزهم تو این تاپیک سهامدارکلی شدوصه.چندروزقبل هم به خاطر خالی کردن مسکن وصبا تامین ونوسانگیرها که حدودا 3میل میشدهیچ صف فروشی روندیدیم وهمه عرضه ها خریداری میشد.استراحت شدوصم دیگه تموم شده وشاهد صعودش خواهیم بود وبا یه تعدیل بزودی حداقل حداقل 50%سود کمتراز2ماه خواهیم داشت.حالا هرکسی هم فردا بفروشه برای دوستان این تاپیک وتکمیل خریدها بهتره که اگه مسکن که 300 تا دیگه مونده براش فردا عرضه کنه که دیگه عالی میشه ولی به نظر من این 300 تا رو نفروشه.عرضه های قبلشونم به خاطر نیاز به نقدینگی بود که درجریانش بودم.حالا ممکنه نوسانگیرها بعداز عرضه حقوقیها از فردا پیداشون بشه که دیگه باید خریداشونو تو صف خرید انجام بدن البته من بعید میدونم که سهامدارای شدوص با این قیمتا سهامهشونو ازدست بدن. شدوص را باخیال راحت تا2ماه دیگه نگهداری کنیدوسودشوببریدبدون استرس.کرمانشاه هم امروز عالی بودبرای خرید که منم خریدمو تکمیل کردم
              آخرین ویرایش توسط kiana؛ 2012/12/09, 18:41.

نظر

• ائلشن
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 993

در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Post
                دوست عزيز حتي جغفر خان هم وقتي سهمي رو پيشنهاد ميدن ميگن كه خودتون بررسي كنيد و بعد وارد بشيد . توصيه به خريد نه تنها بد نيست بلكه خوب هم هست چون ممكنه صاحب تاپيك به دليل مشكلاتي مدتي فرصت سر زدن به تاپيك رو نداشته باشه . اون وقت شما تا كي بايد صبر كني تا پيشنهاد خريد رو ايشون اعلام كنن .

دوست بزرگوار هنوز 48 ساعت از آخرین ارسال جعفر خان نگذشته .
                جعفر خان اونقدر سهم معرفی کردن که خیلی از اونا تازه میخوان روند صعودشون آغاز کنن. اگر یک زمانی همه سهمهای معرفی شده جعفر خان به اهداف قیمتیشون رسیدند و خبری از جعفر خان نشد اونموقع این بحثهارو مطرح کنید.

نظر

• سهراب 1
                  عضو عادی
                  • Jun 2012
                  • 159

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
                  دوست بزرگوار هنوز 48 ساعت از آخرین ارسال جعفر خان نگذشته .
                  جعفر خان اونقدر سهم معرفی کردن که خیلی از اونا تازه میخوان روند صعودشون آغاز کنن. اگر یک زمانی همه سهمهای معرفی شده جعفر خان به اهداف قیمتیشون رسیدند و خبری از جعفر خان نشد اونموقع این بحثهارو مطرح کنید.
                  بنده كلي عرض كردم و جعفر خان و تاپيكش فقط يه مثال بود .

نظر

• kiana
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 93

آقای کهنه سوارگرامی امکانش هست که آقای پرریسک از موضوعی تو تاپیک ناراحت شده باشند ؟اگه رفتند به سربازی پس چرا بدون اطلاع یا خداحافظی ؟مگه نمیدونند اعضا این تاپیک فقط به خاطر شخصیت ایشان وصبروحوصله ایشان ومعلومات بالای ایشان عضوتاپیک شدند مگه میشه این تاپیک بدون صاحبش دوام بیاره؟ازآقای پرریسک عزیز خواهشمندیم حاضری خودشونوزودتراعلام کنندواین تاپیک پرمحتوارا بااین همه طرفدار رها نکنند................ آقای کهنه سوارشماکه ازکهنه سوارهای این تاپیک هستید لطفا هرچه زوووووووودتر شفاف سازی کنید

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      خوب ببنیم این فروشنده های کنور مثل فروشنده های پاراسن 530 تومنی ضد حال میخورن.....
                      دلار 1735 تومان ..مثل برق برگشت سر جاش قیمتش..هر چند دلار 1500 هم بشه این سهم با این شنارو واینده هیچ جای نگرانی نداره.....
                      در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      در مورد کنور هم اگر تا پس فردا سهم دوام بیاره وبتونه مثبت بشه روندش همچنان صعودی خواهد بود حد ضرر بزاریم 1900 فکر کنم خوب باشه ..هر چند دیتایی نداره سهم..
                      جعفر جان شما تا چند ماه پیش روی کنور نظر مثبتی داشتین.
                      الان نظرتون چیه؟هنوز واسه ورود مناسب می دونین؟؟
                      با توجه به اینکه eps کنونی سهم 381 هست و صحبت از تعدیل بین 420 تا 520 تومن هست.احتمال داده میشه از همین الان هم اگه کسی واردش بشه 50 درصد سود کنه.
                      لطفا تحلیل بفرمایید
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• محمدرضا مرادی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در اصل توسط kiana پست شده است View Post
                        دوستان میدونید اگه حجم خرید یا فروش تو صف را نمایشی بگذارید درصف به همون تعدادنمایشی هنگام رسیدن به سفارشتون براشما انجام معامله میشه وتا صف را کامل به حجم نمایشی عرضه نکنه دوباره نوبت شما نمیشه وباز این روند ادامه پیدا میکنه.بارها دیدیم که توصفی وقتی نوبت به سفارشمون میرسه سفارش ما انجام گرفته ولی فقط به اندازه حجم نمایش ودیگه سفارشمون پیش نرفته.پس بهتره تو صفها سفارشاتمونو واقعی وبدون حجم نمایشی قراربدیم.تشکر
                        خیلی خیلی ممنونم. نمیدونستم...

فردا هم خریدارم همچنان...امیدوارم فردا خریدم تکمیل بشه.هرچند یه مقدار جزیی بیشتر نمیخوام اونم برای یکی از دوستان:d
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• صداقت2
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 704

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                          خیلی خیلی ممنونم. نمیدونستم...

فردا هم خریدارم همچنان...امیدوارم فردا خریدم تکمیل بشه.هرچند یه مقدار جزیی بیشتر نمیخوام اونم برای یکی از دوستان:d

علاوه بر شفارس و شدوص - مارون و فلامی هم بهترین فرصت برای خرید مناسب است و در لیست خرید پرریسک خان و دوستان دیگر قرار دارد.

مجمع فلامی هم حدودا تا 1 ماه آینده برقرار می شود و گزارش توجیهی برای اعمال افزایش سرمایه 100 در صدی به بورس داده اند.

با ممنوع شدن واردت محصولات چینی - فضا برای افزایش تولید و فروش شرکت مهیا شده و p/e =4 شرکت تا 2 واحد قابل افزایش است.

امروز هم یک پله دیگه اضافه کردم و اگر فردا هم در منفی فرصت داد پله یکی مانده به آخر !!!! هم اضافه می کنم.
                          پله آخر هم بعد از پایان اصلاح و در روند مثبت می خرم.
                          فلامی تا پایان سال 50 در صدی قابلیت رشد دارد و به قول پر ریسک خان اولین هدفش 280 و تارگت بعدی اش 400 تومان است و....
                          صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• جواد مهرابی
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 543

با درود
                            من شایعه ای شنیدم که جناب پرریسک به عنوان کارشناس یا مشاور یه شرکت حقوقی مشغول شدن، شاید واقعیت داشته باشه ، ووقت خالی نداشته باشن، امیدوارم هرجا هستند سالم و تندرست باشند و امیدواریم به تاپیکشون هم سر بزنن.... از دانشتون استفاده کردیم خدا خیرتون بده جناب پرریسک.@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
                            بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• علی بابا
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 972

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                              علاوه بر شفارس و شدوص - مارون و فلامی هم بهترین فرصت برای خرید مناسب است و در لیست خرید پرریسک خان و دوستان دیگر قرار دارد.

مجمع فلامی هم حدودا تا 1 ماه آینده برقرار می شود و گزارش توجیهی برای اعمال افزایش سرمایه 100 در صدی به بورس داده اند.

با ممنوع شدن واردت محصولات چینی - فضا برای افزایش تولید و فروش شرکت مهیا شده و p/e =4 شرکت تا 2 واحد قابل افزایش است.

امروز هم یک پله دیگه اضافه کردم و اگر فردا هم در منفی فرصت داد پله یکی مانده به آخر !!!! هم اضافه می کنم.
                              پله آخر هم بعد از پایان اصلاح و در روند مثبت می خرم.
                              فلامی تا پایان سال 50 در صدی قابلیت رشد دارد و به قول پر ریسک خان اولین هدفش 280 و تارگت بعدی اش 400 تومان است و....[/COLOR][/B]
                              جناب صداقت اماری از نحوی تقسیم سود (چه مقدار و چه مدت بعد از مجمع) و همچنین افزایش سرمایه از کجا دارید؟
                              ممنون
                              سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Post
                                دوست عزیز معاملات امروز قندی ها را دیدی!! ( ای کاش دیروز کمی صبر میکردی، البته امیدوارم در بقیه سهم ها سود کنی)

همانطور که گفتم امروز، شروع حرکت قندی ها بود.

هیچ زمانی به هیچ شخصی توصیه به خرید نمیکنم. اما برای اولین بار به دوستان سهامدار توصیه میکنم که قند پیرانشهر را زیر نظر بگیرند و وارد این سهم شوند. ( حالا اسم توصیه را بگذارید اطلاعات رانتی یا .........;) )

گروهی پر قدرت از چند کارگزاری دیروز و امروز شروع به خرید قپیرا کردن که به سود کمتر از 100 و 150 درصدی راضی نیستند.

پیشنهاد میدهم که حتما قیپرا را در سبد داشته باشید. به غیر از مجموعه جدیدی که وارد قپیرا شدن؛ خود گزارش خوب 3 ماهه گویای ارزندگی سهم است.

انشاء الله چند وقت دیگه این پست بالا میارم تا مطالب گفته شده ثابت شود

به امید سلامتی و سود برای همه دوستان
                                خمید جان امروز تازه از مسافرت همدان برگشتم تهران! بابا امروز چه خبر بوده یه روز مانبودیم ها!! دیدی ثشرق رو سفیدم کرد حقوقی ها که امروز ترکونده بوده تو مثبت گویا میخریدن اونم شدید! خالا از فردا به علت عدم موافقت با افزایش قیمت قندی ها فک کنم به اصلاح داریم! ولی دیروز انصاقا در کف بودن این قندیا! ثشرق یا قپیرا مسئله در این است ....!!!! :d:->
                                بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X