در اصل توسط parvaz پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
با سلام
فردا پایان بازی با غمیشه
................................
به نظر میرسد فردا اخرین فرصت فروش سهم قبل از رفتن به مجمع است در این چند روزه تنها موسسه عشایر خریدار سهم انهم در قیمت 270 تومان بوده تنها ریسک سهم میزان توزیع سود است اگر سود مناسبی توزیع شود موسسه سود خوبی کسب خواهد کرد
.....................
البته به نطر میرسد مو سسه عشایر سرمایه های خود را بسمت سهام بسیار کم ریسک هدایت میکند امروز هم مقداری ااس پ خریده وروزهای قبل هم از خریداران شبدیس بوده است
احتمال فعال شدن در چند روز مانده تا مجمع ااس پ بسیار زیاد است
.............................
توصیه به خرید کوتاه مدت روی این دوسهم ندارم به نظرم بلند مدت مناسب تر است
............................
در مورد یاسا تایر باید دید این خریدار حقیقی تا چه قیمتی قصد خرید دارد به نظرم در این سهم خبرهایی هست
..........................
برخیها میگویند در مپنا امروز هم از خریداران بوده وقصد حمایت از این سهم را دارد اما باید مواظب این کارکنان نوسانگیر بود
........................
شبدیس در روزهای منفی این سهم در روزهای منفی هم انچنان ریزشی ندارد ورشد قیمتی ان اهسته وپیوسته است شخصا این سهم را دربین پتروشیمیها مناسبتر میدانم
نظر
-
در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Postدوست عزيز اولا كه كسي تبليغ نكرد . همونطور كه دوستمون گفتن توصيه به خريد بود . تبليغ اونه كه هر روز بياي بگي فلان سهم خوبه بيا بخر . دوما اين تاپيك عموميه و جعفر خان اونو براي سهم خاصي راه اندازي نكرده .
نظر
-
-
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postشما درست میفرمایید اما به این موضوع توجه کنید که مرجع سهمهایی که اینجا صحبت میشه طبق نظر پرریسک هست. حالا یکی بیاد با این آب و تاب از یه سهمی که پرریسک همه رو از ورود به اون منع کنه بگیم به نظرم درست نیست .
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postخب اینم از شدوص!:))
کلا سهم جالبیه!:dآخرین ویرایش توسط kiana؛ 2012/12/09, 18:41.
نظر
-
در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Postدوست عزيز حتي جغفر خان هم وقتي سهمي رو پيشنهاد ميدن ميگن كه خودتون بررسي كنيد و بعد وارد بشيد . توصيه به خريد نه تنها بد نيست بلكه خوب هم هست چون ممكنه صاحب تاپيك به دليل مشكلاتي مدتي فرصت سر زدن به تاپيك رو نداشته باشه . اون وقت شما تا كي بايد صبر كني تا پيشنهاد خريد رو ايشون اعلام كنن .
دوست بزرگوار هنوز 48 ساعت از آخرین ارسال جعفر خان نگذشته .
جعفر خان اونقدر سهم معرفی کردن که خیلی از اونا تازه میخوان روند صعودشون آغاز کنن. اگر یک زمانی همه سهمهای معرفی شده جعفر خان به اهداف قیمتیشون رسیدند و خبری از جعفر خان نشد اونموقع این بحثهارو مطرح کنید.
نظر
-
در اصل توسط ائلشن پست شده است View Postدوست بزرگوار هنوز 48 ساعت از آخرین ارسال جعفر خان نگذشته .
جعفر خان اونقدر سهم معرفی کردن که خیلی از اونا تازه میخوان روند صعودشون آغاز کنن. اگر یک زمانی همه سهمهای معرفی شده جعفر خان به اهداف قیمتیشون رسیدند و خبری از جعفر خان نشد اونموقع این بحثهارو مطرح کنید.
نظر
-
آقای کهنه سوارگرامی امکانش هست که آقای پرریسک از موضوعی تو تاپیک ناراحت شده باشند ؟اگه رفتند به سربازی پس چرا بدون اطلاع یا خداحافظی ؟مگه نمیدونند اعضا این تاپیک فقط به خاطر شخصیت ایشان وصبروحوصله ایشان ومعلومات بالای ایشان عضوتاپیک شدند مگه میشه این تاپیک بدون صاحبش دوام بیاره؟ازآقای پرریسک عزیز خواهشمندیم حاضری خودشونوزودتراعلام کنندواین تاپیک پرمحتوارا بااین همه طرفدار رها نکنند................ آقای کهنه سوارشماکه ازکهنه سوارهای این تاپیک هستید لطفا هرچه زوووووووودتر شفاف سازی کنید
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخوب ببنیم این فروشنده های کنور مثل فروشنده های پاراسن 530 تومنی ضد حال میخورن.....
دلار 1735 تومان ..مثل برق برگشت سر جاش قیمتش..هر چند دلار 1500 هم بشه این سهم با این شنارو واینده هیچ جای نگرانی نداره.....در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر مورد کنور هم اگر تا پس فردا سهم دوام بیاره وبتونه مثبت بشه روندش همچنان صعودی خواهد بود حد ضرر بزاریم 1900 فکر کنم خوب باشه ..هر چند دیتایی نداره سهم..
الان نظرتون چیه؟هنوز واسه ورود مناسب می دونین؟؟
با توجه به اینکه eps کنونی سهم 381 هست و صحبت از تعدیل بین 420 تا 520 تومن هست.احتمال داده میشه از همین الان هم اگه کسی واردش بشه 50 درصد سود کنه.
لطفا تحلیل بفرمایید"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط kiana پست شده است View Postدوستان میدونید اگه حجم خرید یا فروش تو صف را نمایشی بگذارید درصف به همون تعدادنمایشی هنگام رسیدن به سفارشتون براشما انجام معامله میشه وتا صف را کامل به حجم نمایشی عرضه نکنه دوباره نوبت شما نمیشه وباز این روند ادامه پیدا میکنه.بارها دیدیم که توصفی وقتی نوبت به سفارشمون میرسه سفارش ما انجام گرفته ولی فقط به اندازه حجم نمایش ودیگه سفارشمون پیش نرفته.پس بهتره تو صفها سفارشاتمونو واقعی وبدون حجم نمایشی قراربدیم.تشکر
فردا هم خریدارم همچنان...امیدوارم فردا خریدم تکمیل بشه.هرچند یه مقدار جزیی بیشتر نمیخوام اونم برای یکی از دوستان:dتمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postخیلی خیلی ممنونم. نمیدونستم...
فردا هم خریدارم همچنان...امیدوارم فردا خریدم تکمیل بشه.هرچند یه مقدار جزیی بیشتر نمیخوام اونم برای یکی از دوستان:d
علاوه بر شفارس و شدوص - مارون و فلامی هم بهترین فرصت برای خرید مناسب است و در لیست خرید پرریسک خان و دوستان دیگر قرار دارد.
مجمع فلامی هم حدودا تا 1 ماه آینده برقرار می شود و گزارش توجیهی برای اعمال افزایش سرمایه 100 در صدی به بورس داده اند.
با ممنوع شدن واردت محصولات چینی - فضا برای افزایش تولید و فروش شرکت مهیا شده و p/e =4 شرکت تا 2 واحد قابل افزایش است.
امروز هم یک پله دیگه اضافه کردم و اگر فردا هم در منفی فرصت داد پله یکی مانده به آخر !!!! هم اضافه می کنم.
پله آخر هم بعد از پایان اصلاح و در روند مثبت می خرم.
فلامی تا پایان سال 50 در صدی قابلیت رشد دارد و به قول پر ریسک خان اولین هدفش 280 و تارگت بعدی اش 400 تومان است و....صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
با درود
من شایعه ای شنیدم که جناب پرریسک به عنوان کارشناس یا مشاور یه شرکت حقوقی مشغول شدن، شاید واقعیت داشته باشه ، ووقت خالی نداشته باشن، امیدوارم هرجا هستند سالم و تندرست باشند و امیدواریم به تاپیکشون هم سر بزنن.... از دانشتون استفاده کردیم خدا خیرتون بده جناب پرریسک.@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postعلاوه بر شفارس و شدوص - مارون و فلامی هم بهترین فرصت برای خرید مناسب است و در لیست خرید پرریسک خان و دوستان دیگر قرار دارد.
مجمع فلامی هم حدودا تا 1 ماه آینده برقرار می شود و گزارش توجیهی برای اعمال افزایش سرمایه 100 در صدی به بورس داده اند.
با ممنوع شدن واردت محصولات چینی - فضا برای افزایش تولید و فروش شرکت مهیا شده و p/e =4 شرکت تا 2 واحد قابل افزایش است.
امروز هم یک پله دیگه اضافه کردم و اگر فردا هم در منفی فرصت داد پله یکی مانده به آخر !!!! هم اضافه می کنم.
پله آخر هم بعد از پایان اصلاح و در روند مثبت می خرم.
فلامی تا پایان سال 50 در صدی قابلیت رشد دارد و به قول پر ریسک خان اولین هدفش 280 و تارگت بعدی اش 400 تومان است و....[/COLOR][/B]
ممنونسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Postدوست عزیز معاملات امروز قندی ها را دیدی!! ( ای کاش دیروز کمی صبر میکردی، البته امیدوارم در بقیه سهم ها سود کنی)
همانطور که گفتم امروز، شروع حرکت قندی ها بود.
هیچ زمانی به هیچ شخصی توصیه به خرید نمیکنم. اما برای اولین بار به دوستان سهامدار توصیه میکنم که قند پیرانشهر را زیر نظر بگیرند و وارد این سهم شوند. ( حالا اسم توصیه را بگذارید اطلاعات رانتی یا .........;) )
گروهی پر قدرت از چند کارگزاری دیروز و امروز شروع به خرید قپیرا کردن که به سود کمتر از 100 و 150 درصدی راضی نیستند.
پیشنهاد میدهم که حتما قیپرا را در سبد داشته باشید. به غیر از مجموعه جدیدی که وارد قپیرا شدن؛ خود گزارش خوب 3 ماهه گویای ارزندگی سهم است.
انشاء الله چند وقت دیگه این پست بالا میارم تا مطالب گفته شده ثابت شود
به امید سلامتی و سود برای همه دوستانبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
نظر