در اصل توسط abtinsalari پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
-
-
دوستان تو لیست خریدمون سهم هایی مثل پتروشیمی پردیس و پارسان و مارون از قلم افتاد ولی الان فهمیدم که شلعاب این سهم بسیار خوب وارزنده ومفت رو هم تولیست فراموش کردم بیارم....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Postما فرآور و فاسمین و کروی رو چه کنیم نگه داریم یا ردش کنیم بره؟ بالا میاد؟در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postفردا اگه فراور زیر 706 و فاسمین بالا700موند نگه دار واگرریخت میتونی بفروشی پایین تر هم بخری اما ریزش از قیمت هایی که گفتم خیلی بعیده کروی هم بالای 290 دوام بیاره روندش صعودیه
دوست من صد در صد نگه دار
و شکی در اون نکن ... چون تازه گزارش نه ماهه کالسیمین و گروه روی در راهه
که مطمئن باش وقتی اومد به این قیمت کالسیمن خندت میگیره
و برای اتقان حرفم ... هدف کالسیمین رو جناب پر ریسک 900 بیان کردن
خیلی زوده برا فروش دوست من .دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
دوستان عزیز غبشهر و غمارگ به انبار روغن کشور تبدیل شده اند.یکی از نکته های ی کلیدی مسئله: شرکت بازرگاني دولتي ايران مقادير قابل توجهي روغن خام وارد نموده و در مخازن اين شرکت* انبار نموده است و پيش بيني مي شود که تا ارديبهشت سال 1392 مخازن اين شرکت** در اجاره اين شرکت*** باشد.
----------------------------------------------------------------------------------------------
*شرکت بهشهر
**شرکت بهشهر
***شرکت بازرگانی دولتی ایران
در نتیجه، شرکت بازرگانی دولتی ایران، روغن های لازم برای کشور را در مخازن شرکت صافولا بهشهر به امانت گذاشته است و در صورت نیاز، سایر شرکت ها با برگ درخواست به شرکت صافولا مراجعه و نسبت به دریافت سهمیه روغن اقدام می نمایند...پس مسئولیت تحویل روغن خام جیره بندی شده به کارخانه ها بر عهده ی شرکت صافولا بهشهر می باشد.
در روز بازگشایی اگر شاهد غبشهر زیر 1000 بودید لطفاً شوکه نشوید. مگر قزوین 270 تومنی ندیدیم و کمتر از 4 ماه 6 برابر شدن قزوین را...مگر مگسال 450 تومانی یکساله به 6 برابر نرسید؟ از هر قیمتی بخرید، حداقل 3 برابر شدن سهم را در کمتر از یک سال خواهید دید...هدف را فراموش نکنید. هر 15 درصد پایین تر رفت بخرید و اضافه کنید.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postبا اجازه ...
دوست من صد در صد نگه دار
و شکی در اون نکن ... چون تازه گزارش نه ماهه کالسیمین و گروه روی در راهه
که مطمئن باش وقتی اومد به این قیمت کالسیمن خندت میگیره
و برای اتقان حرفم ... هدف کالسیمین رو جناب پر ریسک 900 بیان کردن
خیلی زوده برا فروش دوست من .در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postدوستان عزیز غبشهر و غمارگ به انبار روغن کشور تبدیل شده اند.یکی از نکته های ی کلیدی مسئله: شرکت بازرگاني دولتي ايران مقادير قابل توجهي روغن خام وارد نموده و در مخازن اين شرکت* انبار نموده است و پيش بيني مي شود که تا ارديبهشت سال 1392 مخازن اين شرکت** در اجاره اين شرکت*** باشد.
----------------------------------------------------------------------------------------------
*شرکت بهشهر
**شرکت بهشهر
***شرکت بازرگانی دولتی ایران
در نتیجه، شرکت بازرگانی دولتی ایران، روغن های لازم برای کشور را در مخازن شرکت صافولا بهشهر به امانت گذاشته است و در صورت نیاز، سایر شرکت ها با برگ درخواست به شرکت صافولا مراجعه و نسبت به دریافت سهمیه روغن اقدام می نمایند...پس مسئولیت تحویل روغن خام جیره بندی شده به کارخانه ها بر عهده ی شرکت صافولا بهشهر می باشد.
در روز بازگشایی اگر شاهد غبشهر زیر 1000 بودید لطفاً شوکه نشوید. مگر قزوین 270 تومنی ندیدیم و کمتر از 4 ماه 6 برابر شدن قزوین را...مگر مگسال 450 تومانی یکساله به 6 برابر نرسید؟ از هر قیمتی بخرید، حداقل 3 برابر شدن سهم را در کمتر از یک سال خواهید دید...هدف را فراموش نکنید. هر 15 درصد پایین تر رفت بخرید و اضافه کنید.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
در روز بازگشایی اگر شاهد غبشهر زیر 1000 بودید لطفاً شوکه نشوید. مگر قزوین 270 تومنی ندیدیم و کمتر از 4 ماه 6 برابر شدن قزوین را...مگر مگسال 450 تومانی یکساله به 6 برابر نرسید؟ از هر قیمتی بخرید، حداقل 3 برابر شدن سهم را در کمتر از یک سال خواهید دید...هدف را فراموش نکنید. هر 15 درصد پایین تر رفت بخرید و اضافه کنید.
لیدرهایی تو این سهمن که نمی ذارن
اما با این حال این پایین اومدن ها
فنر جهش رو در این دو سهم قوی تر میکنهدنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postنه فک نمی کنم به اونجا کشیده بشه
لیدرهایی تو این سهمن که نمی ذارن
اما با این حال این پایین اومدن ها
فنر جهش رو در این دو سهم قوی تر میکنه
از هر قیمتی باز بشه، 3 برابر شدن را خواهید دید. راستشو بخواید این حکایت گزارش غبشهر و غمارگ حکایت پیراهن خونی یوسفه که یوسف رو کشته جلوه داد. اما یوسف نه تنها زنده ماند، بلکه عزیز مصر شد...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
شركت دوده صنعتي پارس (شدوص) در يك نگاه
شرکت دوده صنعتی پارس(شدوص)با هدف تأمين بخشي از نياز صنايع داخلي كشور به دوده صنعتي كه عمدتاً در صنايع لاستيك سازي مصرف مي شود، پس از اخذ موافقت اصولي در سال 1362 با سرمايه اوليه ده ميليون ريال تشكيل و به ثبت رسيد.
توليد اوليه كارخانه بر مبناي 15000 تن در سال برنامه ريزي شد و مقرر شد با اجراي طرح توسعه، توليد شركت تا دو برابر افزايش يابد. در سال 1370 پس از انعقاد قرارداد، انتقال تكنولوژي و دانش فني، عمليات اجرايي طرح در شهر صنعتی کاوه (شهرستان ساوه) آغاز و در پاييز سال 1373 با اتمام كارهاي پروژه ، بهره برداري از آن آغاز گرديد.
از آغاز راه اندازي كارخانه تا كنون ظرفيت توليد در كارخانه روندي صعودي داشته به نحوي كه يعداز راه اندازي خط توليد فاز دوم در بهمن ماه 1385 به 30000 تن در سال رسيده است. البته فازسوم رآکتوری هم که سال 1392 به بهره برداری خواهد رسید با 15000 تن افزایش ظرفیت تولیدشرکت بالغ بر45000 تن خواهدرسید.
شركت دوده صنعتي پارس با احراز شرايط عضويت در بورس وارد اين بازار شده و به صورت سهامي عام اداره مي شود در حال حاضر سهامداران عمده شركت عبارتند از:
- شركت سرمايه گذاري صنايع پتروشيمي
- شركت كربن ايران
بخشي از سهام شركت نيز در اختيار ساير سهامداران قرار دارد.
عمده سهام شركت دوده صنعتي پارس (سهامي عام) متعلق به شركت كربن ايران است كه اين شركت نيز به نوبه خود از شركتهاي تابعه شركت سرمايه گذاري صنايع پتروشيمي محسوب مي شود.
شركت دوده صنعتي پارس علاوه بر بازارهاي داخلي مبادرت به صادرات دوده صنعتي به كشورهاي الجزاير، آلمان، امارات متحده عربي، اندونزي، بحرين، پاكستان، تركيه،سريلانكا، عربستان سعودي، فيليپين،مالزي، مراكش،هند،كانادا، ميانمارو تايوان مي نمايد.
تولیدات شرکت
محصولات تولیدی شرکت دوده صنعتی پارس شامل گریدهای مختلف دوده صنعتی(Carbon Black) با شماره های N-330,N-339،N-326 ,N-375,N-550,N-660,N-220 می باشد.
بر اساس اندازه گیریهای صورت گرفته در واحد کنترل کیفیت کارخانه، در صورتیکه پارامترهای اندازه گیری شده محصول در محدوده مشخصات استاندارد ASTM باشد،این محصول به عنوان محصول (Tire Manufacture TM) شناخته شده و قابلیت کاربرد در صنایع ساخت تایر را دارد و در خارج از محدوده فوق بعنوان محصول (Non Tire Manufacture NTM﴾ شناخته شده و عمدتاً در صنایع قطعه سازی لاستیکی کاربرد خواهد داشت.
شرکت دوده صنعتی پارس بر این باور بوده « هميشه حق با مشتري است»و معتقد است: مشتري براي ما يك فرد خارج از سازمان نيست، او جزئي از سازمان ماست. مشتري مهمترين ناظر بر فعاليتهاي ماست. مشتري در كار ما يك هدف زودگذر نيست، او هدف نهايي همه اقدامات ماست.آخرین ویرایش توسط kiana؛ 2012/12/11, 00:06.
نظر
-
-
در اصل توسط رضا حيدرى پست شده استدر اصل توسط cicicom پست شده استدر اصل توسط رضا حيدرى پست شده استدر اصل توسط habib4444 پست شده استدر اصل توسط رضا حيدرى پست شده استدر اصل توسط OTANA پست شده استآقاي حيدري شما سود را چگونه حساب ميکنيد ...به ريال؟
سود بايد به پشتوانه اسکناس حساب شود نه به اسکناس
شما که فاندامنتال کار ميکنيد بفرماييد چرا براي اسکناس پشتوانه تعيين ميکنند
شما کجاي اين شاخص من درآوردي را " INDEX" ميگيريد؟
تو تکنيکال هم بزرگاني نظير رابرت پرچر نمودار ايندکس داو جونز را بدون نمودار اصلاح شده داو به طلا اصلا نگاه نميکنند
آيا نمودار شاخص به دلار را تاکنون ديده ايد؟
با حلوا حلوا گفتن دهان کسي شيرين نميشود....اين رشد قيمتي بورس سودي درش نبوده و اگر آنرا سود بدانيم بايد بريم زيمبابوه خدمت حضرت موگابه که بورسش در سال 2008 رکورد آسماني ميزد بياريمش اينجا....هر چند که شايد اگر صبر کنيم مدعيان مديريت جهاني رکوردهاي او را هم جابجا کنند ،،آخه ما ميتوانيم
اینجا افراد میان ساعتها وقت میذارن صورت مالی میخونند تحقیق میکنند مطلب مینویسند با دلیل و... اونوقت خیلی راحت عده ای بگن بورس پودر میشه و سهم کاغذ پاره هست ... ؟!!!
رشد بورس حبابی بوده ... رشد دلار هم حبابی بوده ... تحریم نبود دلار عمرا از 1600 و 1700 تومان بالاتر میامد ... رشد مسکن هم حباب بوده ...
من دارم تو این مملکت زندگی میکنم با تمام مشکلاتش و دردسرهاش... بمیرم هم حاضر نیستم یک دقیقه خارج از ایران باشم که مجبور باشم سود را با دلار حساب کنم ... تو همین بورس هم فعالیت میکنم ... خیلی هم اوضاع ریخت بهم از بورس میام بیرون ( چند دفعه از بازار به مدت طولانی خارج شدم ) ... البته کسی هم که پول خیلی ضروری در بورس نداره حتی اگر اوضاع خیلی بد بشه سهامدار باشه و صبور خیلی چیزی از دست نمیده ... در اون صورت خیلی از دارائی ها مثل مسکن و ماشین و ... ارزشی ندارن ...
این مملکت تاریخ داره . فرهنگ داره . ریشه داره ... همه چیز قرار نیست تا عمق 10 متری نابود بشه ...
اینها منطق هست ؟
بحث من چیز دیگه هست ... چرا باید اینقدر صنف خودمون رو لگد مال کنیم ؟ ... مگه همه ما از همین بورس سرمایه جمع نکردیم ؟ ...
بنده از سال گذشته گفته ام که وقتی عرضه و تقاضا همخوانی نداشته باشد سقفی برای دلار نخواهد بود ولی رقم 15000 رافقط مثال زدم و امیدوارم ان شالله در ان قیمت استاپ کند ولی زمان خاصی برای ان نگفتم که قرار باشد الان به ان برسد. اگر کلیه مطالب بنده را رصد کرده باشید قیمتی که بطور قطعی بنده عرض کردم، در شرطی بود که با یکی از دوستان روی 4900 تومان برای مهر ماه سال بعد بستم که بنده گفته ام بالاتر خواهد بود.
در مورد بورس هم همیشه گفته ام که با بی ارزش شدن پول ، بورس باید صعودی باشد ولی همیشه پایان جمله عرض کردم که باید ببینیم این به صرف است یا خیر؟ یعنی سود واقعی می دهد یا خیر؟ بهترین مثالش هم همان شاخص بورس به دلار است که می بینیم به درستی هشدار داده شد . بنده در تیر ماه کرمانشاه و کنور و سهگمت داشتم که هر سه را تا مهر ماه فروختم و البته همه انها به سود خوب بود ولی وقتی تبدیل کردم مشاهده کردم که سود واقعی کسب نکرده ام. (رایانی که شما مثال زده اید را بنده در بهمن سال گذشته به 560 ، دو میلیون سهم داشتم که فروختم.)
. .
بنده پای صحبت تاجران زیادی نشسته ام انهایی که سقوط پول را درترکیه یا ترکمنستان یا عراق تجربه کرده اند. وقتی می بینیم هر یک دلار 4 منات ، درعرض یکسال می شود هر یک دلار 40000 منات ، می فهمیم که رقمها همه بازیست و صفر گذاشتن جلوی پول به راحتی اب خوردن است.
وقتی در بورس و این کشور کار می کنیم نباید صرفا از درون به سیستم اقتصاد ریالی نگاه کنیم، . بنظر من برای اینکه ببینیم اوضاع چگونه است و فرصتهای مناسب سرمایه گذاری را بدرستی تشخیص دهیم بهتر است از بالا به کل وضعیت نگاه کنیم. یعنی از خارج از سیستم ریالی . خود را نمی خواهیم گول بزنیم. یک قورباغه درون دیگ هیچ وقت متوجه نمی شود که زیر دیگ شعله گاز روشن است و او اهسته در حال اب پز شدن است.
ولی قورباغه ای که خارج دیگ نشسته وضعیت را می بینید و به دوستانش درون دیگ هشدار می دهد که این استخر، دیگر برای شنا مناسب نیست.
ببینید دوست عزیز ... بورس در شرایط افزایش قیمت ارز و تورم یکی از بهترین گزینه های نگهداشتن ارزش دارائی هست ...
اصلا کسی هم که دلار خریده واقعا سودی نبرده ... چون دلار خریده یک بار سود کرده ولی تا اخر عمر تورم دلاری رو باید به صورت هزینه مستمر بپردازه ... پس در واقع همه عقب هستیم و بازنده ...
طرف تا اخر عمر که نمیتونه دلار رو نگه داره ... اخر باید بفروشه اون رو تبدیل به ملک و ماشین و یا وسائل دیگر کنه ... پس سود دلاری برای کسی که تو ایران زندگی میکنه بی معنی هست ...
اینکه وضع اقتصاد خوب نیست و... خب مسئله ای مشخص هست ... شما صحبت از کاغذ پاره بودن سهم میکردید ... واقعا با این شدت و سرعت داره همه چیز داغون میشه ؟
اصلا کی تو بورس بدون افزایش قیمت ارز و قیمت جهانی رشد اساسی داشتیم ؟ پس باز هم همه عقبیم ...
واقعا فرق کسی که شبندر عرضه اولیه خرید 200% سود کرد و دلار دو سال قبل خرید حدود 180 درصد سود کرد چیست ؟ فرقی با هم دارند ... طرف دلار هم به قصد سود بخره اخرش سودش رو ریالی حساب میکنه ...
دلاری که شما میگید سال اینده مهر ماه 4900 تومن هست همینجا با شما شرط میبندم یه 100 درصد دیگه سهمهای دلاری رشد خواهند کرد ...
بعدم شما همه مسائل رو گفتید ... علاج کار چیست ؟ ... مثلا بنده و امثال من که به هیچ عنوان نمیخواهیم برای ادامه زندگی از کشور خارج بشیم و تو این کشور هستیم تکلیفمون چیست ؟ ...
حرف من اینه دلار بره بالا سهم دلاری هم میره بالا ... خیلی اوضاع وخیم بشه که دلار ناجور صعودی بشه که سهم جابمونه ممکنه یه شبه اتفاقاتی از جنس جام زهر اتفاق بیفته که فرداش نشه نصف قیمت دلار رو فروخت ... و حتی ممکنه کار به جایی برسه که فروش سهم دلاری خیلی راحتر از دلار بشه ... چون برای سهم بحث افزایش پی ای مطرح ممکنه بشه ... سر قطعنامه 598 خیلی ها سکته کردن و مردن ...
به نظر من این کشور نه کره شمالی میشود نه زیمباوه .... در پست قبلی هم گفتم ریشه این خاک و مردم و فرهنگ و هنرش اجازه کره شمالی شدن رو نخواهد داد ...
این مردم هم به زندگی امریکایی تمایل بیشتری دارن تا کره شمالی . روسیه و چین کمونیست و من خودم امیدوارم روزی رابطه ایران و امریکا به بهترین نحو برقرار بشه تا این مردم راحت زندگی کنند و از شر چین و روسیه رها شوند ... به نظرم این اتفاق خواهد افتاد در اینده ...
به شخصه از مهر پارسال با دلار 1270 توماني بودم، تا 2400 هم خريد داشتم.
دو بار هم از دلار خروج كردم، اسفند و فرودين 90 از دلار 1900 خارج شدم و وارد بازار بورس شدم با 10% ضرر از بورس خارج و وارد دلار 1650 تا 1700 توماني شدم.
اما در 3400 خروج كردم، و منابع ريالي حاصل رو به هيچ عنوان وارد دلار نكردم.
آره دلار بالا مي رود، اما تا چند تا 7000 تومان....
به شخصه در اين دو ماه نيم ورود به بورس 100% بازدهي كسب كرده ام. و الان هم تقريبا نقد هستم و مي توانم بيش از دو برابر دلار دوماه و نيم پيش جايگزين كنم.
جناب سي سي كام شايد مبالغ بالاي 10 ميليارد تومان منظورشان است كه ورود و خروج به بازارهاي ديگر سختشان است.
اما براي ما كه مقادير بسيار كمي (زير 10 ميليارد تومان) فرصت طلايي و آشنايي ورود به بورس را نبايد از دست داد.
جو تاپيكهاي ارزي و دلاري توي سايتهاي بورسي از زماني شروع شد كه ملت در بورس با قيمتهاي بالاي 2000 و سپس 3000 تومان وارد بازار شدند. مثل سهمهاي كه وقتي رشد كرد، و خريدارهاي آخري براي رشد بعدي لحظه شماري مي كنند.
موفق باشيدآهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
اما براي ما كه مقادير بسيار كمي (زير 10 ميليارد تومان) فرصت طلايي و آشنايي ورود به بورس را نبايد از دست داد.
موفق باشيد
10 میلیارد سرمایه ی کمیه؟؟؟؟:-s:O:-s
پس اسم پولای ما چیه :((:Dدنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
نظر