در اصل توسط kiana پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
اینم تقدیم به کسایی که وتوکا دارن یا میخوان وارد بشن
خط قرمز روند سهم که که میبینیم شکسته شده... و پولبک هم انجام شده و امروز بعد از خورد به خط روند برگشته به سمت بالا...
کندلش هم بالای حمایتش بسته شده... هدف اولش 2485 و بعدیش 2630...
البته اینا نظرات و مشاهدات شخصیه...
خواستم به صاحب تاپیک درس پس بدم و ایشون مشقامو خط بزنن...
اگر جایی خطایی یا مشکلی دیدید حتما بهم گوشزد کنید...
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
کهرام...
همان طور که از جدول مقايسه اي پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 1391 و عملکرد واقعي دوره مالي 6 ماهه منتهي به 31 شهريور ماه 1391 مستفاد مي گردد، سود ناخالص شرکت به ميزان 59% و سود خالص به ميزان 85 % طي دوره مالي ياد شده پوشش يافته است . ليکن نظر به تفاوت هاي عمده حادث شده شرکت اقدام به تعديل بودجه مزبور ننموده است . مضافاً با عنايت به مفاد بند 4 زير در خصوص احتمال تسعير ارز بدهيهاي ارزي با نرخ مرکز مبادلات ارزي، آثار ناشي از موارد فوق بر پيش بيني درآمد هر سهم براي اين موسسه مشخص نگرديده است .
6ماهه 85%...:x
http://codal.ir/Reports/EPSEstimateD...fDWdmNJQ%3d%3dآخرین ویرایش توسط آواچی؛ 2012/12/16, 17:32.
نظر
-
ببخشید ولی به نظر میاد بیشتر نظرات اینجا در مورد کوتاه مدت و نوسانگیری هست
میشه چند سهم هم که در بلند مدت ارزنده باشند معرفی کنید
ممنون
نظر
-
-
در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Postببخشید ولی به نظر میاد بیشتر نظرات اینجا در مورد کوتاه مدت و نوسانگیری هست
میشه چند سهم هم که در بلند مدت ارزنده باشند معرفی کنید
ممنوندر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
باسلام
جناب پرریسک همه درمورد ورود میپرسن من یه سوال در مورد خروج دارم
کی باید از یک سهم خارج شد؟
باید هدف شخصی گذاشت؟(مثلا 40%بگیرم و خارج بشم حالا چ سهم 40%دیگه بده چ نده)یا نه؟
من الان قپیرا دارم از950 باید خورد خورد خارج شم یا یه دفه ای؟
نظر
-
-
با سلام خدمت جعفر خان
دو تا سوال داشتم
1- در زمان خرید پله ای اگر سهم به اندازه ای پایین نیومد که پله های 2و 3 را بخریم و رالی خود را آغاز کرد آن موقع خرید خود را در چه محدوده ای کامل کنیم؟
2- اگر امکانش باشه یک آموزشی هم درمورد فروش سهم ارائه فرمایید.
یاشا
نظر
-
سلام پرریسک عزیز به تایپیک خودت خوش اومدی
با تشکر از زحماتت، 40 درصد سبدم کرمانشاه 608 تومانی هست، صلاح می دونی نصف اونو با سهامی مثل شدوص ، شفارس یا کنور تعویض کنم ؟اصولا" اهل نوسانگیری نیستم و معمولا" حداقل دیدم 2 ماهه هست .ممنونم راهنمایی بفرمائید[COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]
نظر
نظر