در اصل توسط مهران پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postآل اسحاق خبر داد
نتیجه کارگروه ارزی مجلس برای نرخ دلار در بودجه؛ ۱۷۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان
خبرگزاری فارس: رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت:کارگروهی در مجلس درحال بررسی نرخ ارز در بودجه هستند و آنچه تاکنون مشخص شده این است که نرخ ارز در بودجه حول و حوش نرخ مبادلاتی است نرخ ارز مبادلاتی بین 1700 تا 200 و شاید بیشتر باشددر اصل توسط nazanin پست شده است View Postمنظور نرخ مرجع هست نه مبادلاتی
نظر
-
در اصل توسط hey پست شده است View Postآیا فولاد مجددا صف خرید خواهد شد؟!
فملی 800 تا گزارش نه ماهه 1100 تا مجمع ...
گروه روی رو فاسمین و بافق مثبتن، من نمیدونم این وسط چرا همیشه پس کروی تیزتره صعوداش :)) ولی فاسمینم قصده جم کردن دارن نمیخوان بزارن بالا بره تا تعدیل احتمالا با دادن گزارش یه بازگشایی خوب براش میکنن محدوده 800 تا 900 طبق حرفایی که زدن ....اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postمارون سیگنال خرید در مک اند دی! حقوقی ها هم بسیار خوب دان جمش میکننبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postبالاخره مارون سیگنال خریدو داد، بچه هاا به نظرم امروز جزه معدود فرصتایی باشه که میده ...بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postحامی عزیز تو هم دیدی؟ راستی به جز مک اند دی چیز دیگه هم دیدی؟؟؟اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postمک دی !!! این اندیکاتورا به کار نمیاد چن بار بگم شما برو نیگا کن کی اون دوستمون تو تاپیکش گف سیگنال خرد مارون و امروز کیه نزدیک دو سه هفته بعد!! مک دی و ار اس ای همون موقه شیگنال خرید دادن! و برو نیگا کن ببین از کی اینا سیگنال دادن، اینا اندیکاتورای اولیه ان و ابتدایی و رو اینا صرفا نمیشه خریدو فروش کرد، همون موقم گفتم سیگنال قطعیه مارون در شکسته 1970 اِ سقفه مثلث و مقاومته اصلیشه و بس، البته قاعدتا باس وایسیم تثبیت شه بالاش ولی مارون مطمئنن جا میزاره و نمیشه ریسک کرد همین امروز که شیکوند باید ورود میشد ....
مارون وقتی بالای 1850 اومد سیگنال خرید رو داد فقط یه رنج میخواست وفصت خرید بود ..
مثل شیراز که فخوز که سیگنال خرید رو یک هفته هست دادن ولی خوب همه منتظرن صف بشه برن ته صف..
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postمک دی !!! این اندیکاتورا به کار نمیاد چن بار بگم شما برو نیگا کن کی اون دوستمون تو تاپیکش گف سیگنال خرد مارون و امروز کیه نزدیک دو سه هفته بعد!! مک دی و ار اس ای همون موقه شیگنال خرید دادن! و برو نیگا کن ببین از کی اینا سیگنال دادن، اینا اندیکاتورای اولیه ان و ابتدایی و رو اینا صرفا نمیشه خریدو فروش کرد، همون موقم گفتم سیگنال قطعیه مارون در شکسته 1970 اِ سقفه مثلث و مقاومته اصلیشه و بس، البته قاعدتا باس وایسیم تثبیت شه بالاش ولی مارون مطمئنن جا میزاره و نمیشه ریسک کرد همین امروز که شیکوند باید ورود میشد ....بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسیگنال خرید مارون یک هفته قبل صادر شده نه امروز نه یک دقیقه قبل ...
مارون وقتی بالای 1850 اومد سیگنال خرید رو داد فقط یه رنج میخواست وفصت خرید بود ..
مثل شیراز که فخوز که سیگنال خرید رو یک هفته هست دادن ولی خوب همه منتظرن صف بشه برن ته صف..
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postبله دقیقا حق با شماست. حدود 12 روز پیش سیگنال خرید خوبی داده بود. من ندیده بودم، اخه خیلی کم به بازار سر میزنم!!! :dاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
گیجم از دس شپترو :-/ اونم مثه مارون ه اسندینگ درس کرده بود، اون موقه گفتم با شکسته 970 میشه با حد ضرر 970 و هدف 1350 وارد شد هفته پیش بود فک کنم، انتظار داشتم زد بالا 970 دیگه وخ تلف نکنه و همون اوله هفته بعدش زد ولی از همون موقه داره تو همین محدوده بالا 970 درجا میزنه!!!اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط hogo_wave پست شده است View Postجناب پرریسک هنوز لیدر روغنیها غبشهره؟
آیا زنگان رشدشو کرده یا هنوز جا داره؟
با توجه به حجم معاملات فباهنر به نظرشما جاداره برای ورود؟
زنگان نظری ندارم ..
فباهنر هم فقط تکنیکالی بالای 126 روند کوتاه مدت صعودی هست ..
نظر
نظر