در اصل توسط ha_mi پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سید جان بند 3 گزارش پتروشیمی شیراز میگه 3
3- در بودجه مورد گزارش متوسط نرخ ارز فروشهاي صادراتي 6 ماهه دوم سال 1391 به ازاء هر دلار 220ر23 ريال مفروض گرديده است. ضمن آنکه از بابت سود و زيان تسعير ارز نيز مبلغي پيشبيني نشده است. به نظر اين موسسه، با در نظر گرفتن نرخ تسعير ارز محقق شده بعد از تاريخ 31 شهريور 1391 و نرخها و شرايط فعلي حاکم بر مبادلات ارزي کشور، تعديل صورت سود و زيان پيشبيني شده مورد گزارش از اين بابت ضروري است ليکن، تعيين ميزان آن در شرايط حاضر براي اين موسسه مقدور نميباشد.
تاثیری روش نداره؟
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفعلا مراقب شیراز باش ..نوبت اونم هم میشه داره میپره..اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postلیدر کل بازار غبشهر وغمارگ هست ..شک نکنید ...خیلی زود چنان بازدهی بدن بیا وببین ..
زنگان نظری ندارم ..
فباهنر هم فقط تکنیکالی بالای 126 روند کوتاه مدت صعودی هست ..
نظر
-
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postمیدونی چیه سید؟ شیراز اره بنیادی حرف نداره خیلی عقبه، هنوزم تعدیل داره ولی یه مشکل اساسی داره که طرفش نمیرم میدونی چیه ؟ چون خیلی خیلیــــ بی بخاره اکثره موقعا این سهم منفیه و فرصت خریده ولی موقعی که میخواد را بیفته فقط صفه خریده هیچ عرضه ایـ نداره ینی بره صعود فقط باید وایسی منتظر گره وبس :( و من سعی میکنم با این سهما نباشم :(
نظر
-
در اصل توسط R.P.S پست شده است View Postهمشهری عزیز خیلی پکرم خیلی از این مدیران غبشهر .نمیدونم چیکار کنم............................................... .........
خدا با صابران هست ...فقط صبر ..اگر سبد داشته باشی الان نگرانی معنی نداره ...زمانی نگران بشه که تحلیلت اشتباه باشه ..من که به تحلیل خودم ایمان دارم واز روهوا چیزی نمی گم ...
گزارش ها در کدال هست هر کی میگه غبشهر سال بعد 400 سود نداره نخره..ولی من میگم سال بعد 400 سود میسازه پی بریا سهم با سود مجمع زیر 2...
نظر
نظر