کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از نظر من گرانترین سهم گروه قند همین هست ..فقط با سفته بازی بالا اومده وبنده حتی یک سهم قپیرا رو در این قیمتها خرید نمی کنم ..مگر اینکه جو گروه بسیار مثبت باشه وهیچ سهم قندی دیگه وغذایی دیگه گیر نیاد ..
در ضمن از فردا سهام دلبری رو دو دستی بچسبید وحتی یک سهم نفروشید که با این نرخ های دلبر دولت هر قدر هم مالیت سوخت وهر کوف وزهر مار رو افزایش بده دلبر جبران خواهد کرد ...فقط بمانید وسهامداری کنید شاید بتوان به دلبر رسید هر چند بعیده با این رشد بالای 6 درصد روزانه همچنان بورس عقب خواهد ماند ...ولی خوب چاره ای نیست ..
- - - Updated - - -
سلام..
تا زیر 450 این سهم همچنان فرصت خرید هست ..پس تا هفته دیگه فرصت خرید وجود دارد ..
سهم های قندی مگه وابسته به دلار نیستند؟
بازهم فروش قپیرا رو صلاح میدونین؟
سهم های قندی مگه وابسته به دلار نیستند؟
بازهم فروش قپیرا رو صلاح میدونین؟
شما نظر خواستید بنده گفتم ..
بنده قپیرا رو گران می بینم .نگفتم قندی نخرید گفتم قپیرا گرانترین سهم گروه هست ..این همه قندی مفت ..برید رو اونها ..از قشهد گرفته تا قمر وهگمتان وقزوین ...
يورو به دلار قوي شد.1.32
قيمت جهاني روي هم شد 2107دلار
دلار هم شد 3330تومان
.........................
فردا گروه روي محکم ميشه.البته کالسمين که توپ توپ هست.
کروي و فراور و باما و فسرب و بافق را مي گم.
ملاحظه فرماييد.http://www.ariva.de/zink_lme-kurs/ch...s&boerse_id=33
واقعا دوستان قدر این سید جعفر را بدانید بی ریا داره به همه خدمت می رساند ، و نکته مثبت اخلاقی اش هم بدون ادعا بودن و با سواد بودن است یک تحلیلگر اگر 60 تا 70 % پیش بینی اش درست باشد کار درست است این جعفر خان که بالای 95 % سهام هایی که
میگه طلاست . از جانب خودم سپاس بیکران
سید جان یک نگاهی هم به باما بنداز با مثبت امروز تکنیکالش خیلی زیبا شد و هدف 1300 را نشان می دهد :p:p، بد نیست یک نگاهی بکنی فکر کنم بیاد صدر لیست گروه روی :D:D:D
در ضمن سید جان این وساخت را چی می بینی آیا امیدی به برگشت سهم هست ؟
جعفر جان ما فونت بزرگ می زنیم ببینی مار و انگار نه انگار ، مثل اینکه دوستومون نداری سید :(:(:(:(:(
باسلام وخسته نباشید خدمت پرریسک عزیز ودست مریزاد
یه سئوال خیلی وقته منو بخودش مشغول کرده : اگر گروه قند روندش نزولیه پس آیا میشه گفت روند این دوروغنی هم اینطوریه واگه هست از چه قیمتی بااطمینان میشه گفت روند برگشته باتشکر
من در قیمت 1655تومن غبشهر و 380 تومن غمارگ خرید کردم 40% سبدم هم هست توصیه شما با توجه به اینکه نقدیینگی ندارم چیه؟
سبد من هم ذوب و کطبس و کبافق و فاذر هست مرسی
باسلام وخسته نباشید خدمت پرریسک عزیز ودست مریزاد
یه سئوال خیلی وقته منو بخودش مشغول کرده : اگر گروه قند روندش نزولیه پس آیا میشه گفت روند این دوروغنی هم اینطوریه واگه هست از چه قیمتی بااطمینان میشه گفت روند برگشته باتشکر
با سلام..
بله گروه قند وروغنی روند نزول دارن ولی گروه روغنی در استانه ورود به فاز صعود هستن ولی گروه قند تا بخوان روند صعود بگیرن باید 15 درصد مثبت بخورن تا بتونن نزدیک فاز صعود بشن ..
ولی گروه روغن کافیه یکی دو تا مثبت بخوره کار تموم هست ..
غمارگ بالای 342 تومن بیاد روند صعودی اغاز میشه ولی غبشهر بالای 1250 ..غبشهر باید کمی بیشتر زور بزنه تا صعودی بشه ..
دوستان می تونن منتظر بشن بعد 342 وارد غمارگ بشن یا بعد 1250 وارد غبشهر ولی خوب در 20 در صد موادر سهام فرصت ورود نمیدن ..در 80 درصد در زمان ورود به روند صعود فرصت خرید رو میدن ..حال تصمیم با دوستان..
نظر