در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postپر ریسک عزیز از غبشهر هم بگین دیگه دوست عزیز . در مورد گزارش 12 ماهه این دو نظرس ندارین ؟
غبشهر هم عالی هست برا سال بعد 400 سود داره باید 2000 باشه نه 1200..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postحتوکا داره روند صعود رو با قدرت تمام اغاز می کنه این سهم تا 1000 هم میتونه بره ..فعلا هدف اول 700 هست..
سلااام سید ...
اره حتوکا تو انتهای موج چاره، انتظار داشتم بیشتر ازین اصلاح کنه ولی گویا داره برگش میزنه علی الظاهر، اخه به کانال اولشم که 38.2 رو 530 باشه نرسید:-/ گویا زیادی تشنس :))
در هر صورت با همون استاپ لاس 530 میشه پوزیشن گرفت، اگه پنج شرو شده باشه هدفه اولش 670 و هدف دومش 760 اِ، هرچن بنیادی بالاتر از اینهاهم جا داره ....اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
واقعا من هر چی سود کردم به خاطر جناب پرریسک بوده خیلیییییییییییی ممنونم
قپیرا رو 880 به گفته ایشون خریدم 15295فروختم میشه چند درصد؟!!
مارگارین 250خریدم 400فروختم دوباره 310خریدم
شراز 400خریدم قک نکنم زیر 750باز بشه
دیروزم شاراک خریدم898
ممنونم جناب پرریسک عزیز
نظر
-
شبندرجان خدا پشت و پناهت
دو چشمم را بدوزم سوی راهت
تو شاخص را به اینجاها رساندی
و طعم سود بر ما ها چشاندی
شتابان رفته ای از صد به چارصد
امید آخر سالت به هفتصد
حقیقی ها هراسان از روندت
بتازد هر حقوقی بر سمندت
اگر نفتی سر سفره نیامد
و آه از این نهاد ما بر آمد
کنون بوی شبندر در سبدها
دهد رونق همه داد و ستدهاسعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش
نظر
-
-
سید جان این شاراک منو یاد شبندر می ندازه البته نه بنیادی از این لحاظ که مدت زیادی فرصت می داد بخریش ولی فکرم شاراک دیگه پرید تا مدتی من که عادت کرده بودم هر روز یکم شبند اضافه کنم فرصت که نداد از 811 تا 930 همین امروز شاراک اضافه کردم
تشکر برای فهم درستت از بازار سید
نظر
-
در اصل توسط irany2 پست شده است View Post
بد نیست نیم نگاهی به توکا فولاد بندازید
روی خط روند واز هفته دیگه شروع رشد تا300
تنها سهمی از گروه فلزات اساسی که رشد نداشته
نظر
-
توبخش درخواست تاپیک سوالمو مطرح کردم ولی فعلا که خبری نیس گفتم اینجا بپرسم
موضوع پایان نامه من پیش بینی بازار بورس براساس الگوریتم های هوشمند متن کاوی اخباره
یعنی بررسی تاثیر خبر روی قیمت ها
الان هم نیاز دارم مجموعه داده های خودمو جمع آوری کنم
بهم شرکت فناوری بورس تهران رو پیشنهاد دادن
داده های من شامل تمام قیمت های روزانه سهام یه شرکته
اما مشکلی که دارم اینه که تو ایران زیاد روی بخش خبررسانی درمورد شرکت خاص زوم نمی کنند تنها شرکتی که من می شناسم شرکت ایران خودرو هس که سایت خبری خاص خودشو رو داره و خب اخبار زیادی بالنسبه درموردش تو سایت های خبری غیر از سایت اختصاصی خود ایران خودرو منتشر میشه
بخاطر این از شما اساتید که تو بازار حضور واقعی دارید خواهش می کنم منو تو این زمینه راهنمایی کنید
اینکه از بین شرکت ها حاضر در بورس کدام یک بیشترین خبرها و اطلاعیه را به خودش اختصاص میده (غیر از ایران خودرو )
منظور از خبر هر خبری هس اعم از تعدیل نیرو توسط اون شرکت , افزایش میزان تولید , بستن قرارداد با شرکت ها ی خارجی یا واگذاری بخشی از سهامش به شخصیت حقیقی یا حقوقی دیگر
هرچیزی که فکر می کنید انتشارش بر روی قیمت سهام تاثیر می گذاره
پیشاپیش از راهنمایی هاتون سپاسگزارم
نظر
-
سلا سید جان
امروز کرماشاهو فروختم سودمو شناسایی کردم
بابا دش گرم 10 روزه 32% خالص گرفتم
. نمیخام از یه سوراخ دوبار گزیده بشم اگه همین کارو تو روغنی ها میکردم الان پایین تر گرفته بودم
------------------------
یه سهم پیشنهادی برا شنبه میخام (پترو و روغنی نباشه)
باتشکرالملک ا...
نظر
نظر