بچه ها به نظرتون شاراک رو تا کجا میخوان بیارن پایین؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
هیچ سایت بورسی مثل بورسی نیست و
هیچ تاپیکی مثل این تاپیک نیست ... نبودش بشدت احساس میشه
تشکر از مدیران سایت و صاحب تاپیک ، پرریسک عزیز:x[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
نظر
-
در اصل توسط arash boursy پست شده است View Postهیچ سایت بورسی مثل بورسی نیست و
هیچ تاپیکی مثل این تاپیک نیست ... نبودش بشدت احساس میشه
تشکر از مدیران سایت و صاحب تاپیک ، پرریسک عزیز:x
واقعا این سایت یه چیز دیگه است >:d<در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
دوستان این شاراک چه کنیم ؟ ، تا حالا غیر از ضرر سنگین چبزی نداشته . نظرتون چیه ؟؟؟؟"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
-
درود
بعد از دو روز که سایت بدون هیچ خبر قبلی دچار مشکل شد، بلاخره مشکل برطرف شده ظاهرا!
ولی از صاحبان سایت انتظار میره خیلی حرفه ای تر برخورد کنن واز وقوع همچین اتفاقاتی پیشگیری کنن[COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
نظر
-
از کاظم نادر علی
مالمير و صحرايي اوامر خواجه نصير اجرا ميكنند اونم پشتش به انحرافيا گرمه مگه اينكه سردار دقيقي و يكسري مديران نظامي ساتا و...با نهادهاي اطلاعاتي و امنيتي برن جلوي اين جوونك بگيرن وگرنه زياد طول نميكشه كه سرمايه ها ازين بازار فراري ميشند حاج مهدي شاراك هدفش1020بود بنظرم امسال200ميسازه پي برايي 5بديم فعلا قيمتش هزار و بايد ديد بهمن ماه سود92چند اعلام ميكنه مشكل اين سهم عدم اعتبار و اعتماد به مديريت و تركيب سهامداري اش كه حمايت درخوري از سهم نميكنن
نظر
-
شدوص
نقل قول از سعید درخشانی در "بورس روزانه"
شدوص و کربن هم به نظرم رشد خوبی خواهند داشت . تنها دلیل افت این شرکتها در سالهای اخیر به همراه بسیاری از صنایع دیگر مثل قندی ها ، ارز ارزان و عدم تعادل در بازار ارز به نفع ارز خارجی بود که با واردات بی رویه محصولات خاری عرصه رو بر شرکتهای داخلی تنگ کرده بود . اخیرا قیمت اکستراکت رو با نرخ مبادله ای دارند میدند یعنی 1180 تومن که قیمت پر اکستراکت هست چون صادراتیش کمتر از 450 دلار هست . یعنی دلار رو با نرخ مبادله ای دارند میدند پس صادرات دوده رو ازاد کردند و مشتری های خوبی برای دوده ایران در ترکیه وجود داره .
قیمت صادراتی دوده بین 1000تا 1150 دلار در گرید های مختلف هست ( در تن ) . برای تولید یک کیلو دوده یک کیلو اکستراکت به همراه 700 گرم قطران و سی اف او و .. مصرف میشه که نرخ قطران هم 350 دلار هست ( در تن ) یعنی 450+245 =695 دلار و با توجه به اینکه 85 درصد بهای تمام شده هست پس در نتیجه 90 دلار به این قیمت اضافه میکنیم میشه 785 دلار بهای تمام شده یک تن دوده بر مبنای نرخ های جهانی .که من میگیرم 850 دلار که بالاتر هم گرفته باشم. پس به ازای هر کیلو 850*2500/1000 = حدود 2 هزار و صد تومن بهای تمام شده یک کیلو دوده صنعتی میشه با دلار مبادله ای .. متوسط قیمت فروش این شرکتها هم الان حدود 3 تومن به اضای هر کیلو هست که با فروش سه تومنی 800 تومن در کیلو سود میکنند که کربن با تولید 30 میلیون کیلو 24 میلیارد سود میکنه و سودش میشه به ازای هر سهم 96 تومن که هزینه های دیگرو ازش کم کنیم به سود حداقلی 70 تومنی میرسیم براش و شدوص هم میتونه چهار -3 برابر این رقم سود بسازه !!! با توجه به سرمایه یک چهارم و تولید 27 میلیون کیلو .. ..آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/03, 13:16.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
مگسال
اجرای طرح خودکفایی گوشت هفته جاری کلید میخورد
خودکفایی گوشت با افزایش ۱۰درصدی وزن لاشه
جزئیات طرح خودکفایی گوشت قرمز
دوست عزیزی که روز چهارشنبه سهام مگسالت رو چوب حراج زدی مطمئنی توی باغی؟ اینم خبر جدید:
شش کشور واردات گوشت برزیلی را ممنوع اعلام کردند
-------------------------------------------------
بنده این سهم رو در سبدم ندارم چون نقدینگی ندارمآخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/03, 13:24.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
فرآور
نقل قول از سعید پور احمدی در "بورس روزانه"
من چندین بار برای این نماد صورت های مالی و مفروضات بودجه و....زیر رو کردم ولی هیچ محاسباتی رو اینجا نمیارم چون میخوام خودتون برید محاسبات وانجام بدید و به نتایجی من در مورد احتمال رشد بسیار خیره کننده این نماد رسیدم برسید ولی یه سری پیش زمینه بهتون میدم:
۱.قیمت فروش داخلی روکه تو بوجه منظور کرده به طور واقعی و اون چیزی که واقعیت داره مقایسه کنید
۲.نرخ فروش صادراتی دلاری رو تو بودجه با اون چیزی که حقیقت میتونه داشته باشه مقایسه کنید.
۳.رشد سهم از اول سال ۹۰ تا الان را در مورد این نماد و نمادهایی با صادرات مشابه مقایسه کنید(سهم افزایش سرمایه نداشته و سود نقدی چشمگیر نیست) حالا اگه از تعجب شاخ دراوردید تو قسمت نظرات برام بنویسید
۴.کاهش زیر پوستی و آروم سهام شناور آزاد و محاسبه کنید!!
۵.با توجه به سود پیش بینی ۶ ماهه و بدون در نظر گرفتن پوشش ۶۹ درصدی و احتمال تعدیل قیمت ذاتی سهم رو با رشد سودآوریش با چند سهم دلاری صادراتی محک بزنید
۶.پوشش ۶۹ درصدی و بدون تعدیل اخیر رو تو ذهنتون منظور کنید که چه اتفاقاتی احتمالا خواهد افت.
خوب همه کار و اگه با دقت انجام داده باشید باید به فکر تک سهم شدن روی سهم باشید که البته کار علمی و منطقی نیست و حتما تو اذهانتون شیرانی دیگر نقش بسته و..........
بازارم که خدا رو شکر در کنار موج کنترلی حقوقی در مورد این نماد تا الان کم لطفی ها کرده پس شرایط خریدم که محیا است فقط میمونه این که شما هم به اون چیزهایی که من رسیدم برسید.
این فنر فشرده به زودی آزاد خواهد شد.......در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postدوستان کسی از وضعیت غبشهر خبری داره ؟
به نظرت در این شرایط غبشهر چه اتفاقی براش می افته؟
یه 25 درصد دوباره بده، ضررمون جبران می شه بقیه ش هم نوش جونمون
من که شنبه اگه بدن سهام رشد کرده مو می فروشم و مجدداً در منفی کامل وارد این سهم می شم. اگه پس فردا هم منفی بود باز هم وارد می شم... فقط این بار درصدو رعایت می کنم....آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/03, 13:37.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postبازار تا 2 هفته توی فاز اصلاحیه و بزرگان بازار (سهام شاخص ساز) رو دارن کف پایی می زنن تا دیگه هوس نکنن حباب ایجاد کنن:)) توی این شرایط، بازار میاد روی سهام با پی بر ای پایین و سهام کوچیکتر و غذایی ها...
به نظرت در این شرایط غبشهر چه اتفاقی براش می افته؟
یه 25 درصد دوباره بده، ضررمون جبران می شه بقیه ش هم نوش جونمون
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postدوست عزیز اگه استارت بزنه بیشتر از این حرفا خواهد داد . راستی نظرتون در مورد ولساپا چطور هست ؟ فباهنرو فروختین ؟
ضمناً فباهنر رو فروختم و دیگه ندارمش...به جاش کپشیر، شدوص، کهرام(تکنیکالی) و غبشهر و غمارگ و ... دارم و اندک اندک دارم سهام دلاری رو که با منفی شدن شاخص عقب نشینی قیمتی می کنن، با شناسایی سود در برخی سهام رشد کرده ی سبدم، پله ای خرید می کنم...
راستی به نظرتون این هفته کدوم سهام رو می بندن دوباره؟آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/03, 14:33.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر