کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سید جان درود بر شما
به نظر شما مقداری وساخت و وبوعلی با غمارک عوض کنم ؟
دوست من الان میگن طرف داره سهام تبلیغ می کنه ..
به خدا اینطوری نیست ..اگر هدف قیمتی سهام شما از هدف غمارگ وغبشهر بیتره تعویض نکنید اگر کمتره تعویض کنید ..
بنده میگم غبشهر وغمارگ 100 درصد رشد می کنن حداقل ...ایا بوعی وساخت 100 درصد جای رشد دارن ..
ما گفتیم شاراک تا 1200 بعد 1500 یه کله میره ..خوب من تشخیص دادم هر چی سهم داشتم با شاراک ومارون شیراز غمارگ غبشهر تعویض کنم چون اهدافشون خیلی بالاست ..
چون غماگر به روند صعود نزدیک تر هست فعلا غمارگ بهتره ..گفتم غمارگ بالای 342 بمونه کار تمومه وپشتش غبشهر رو هم میاره در روند صعود ..
معاملات عالی هست ...تا روند صعود فاصله زیادی نمونده ..
بازار چاره ای جز امدن رو غبشهر وغمارگ نداره چون مفت هستن وسهام مفت باید رشد کنه..
با سلام
200هزار تایی غمارگ اضافه شد .
اگه صلاح می دانید 100 هزار تا در سیستم غیر هیدن بچینم تا فروشندگان واقعی هم ....
پر ریسک خان
اگه اعلام کنید - همه خریدارن این تایپیک تقاضای خریدشان را آشکار در سیستم بچینند تا با شتاپ بیشتری روند صعودی را آغاز کنیم.
از تو به یک اشاره....... از ما به سر دویدن
الان قیمت 3420 ریال است .
اگر اوکی هستید بسم ا...
سریع تر اعلام کنید. منتظریم.
ممنون
با سلام
200هزار تایی غمارگ اضافه شد .
اگه صلاح می دانید 100 هزار تا در سیستم غیر هیدن بچینم تا فروشندگان واقعی هم ....
پر ریسک خان
اگه اعلام کنید - همه خریدارن این تایپیک تقاضای خریدشان را آشکار در سیستم بچینند تا با شتاپ بیشتری روند صعودی را آغاز کنیم.
از تو به یک اشاره....... از ما به سر دویدن
الان قیمت 3420 ریال است .
اگر اوکی هستید بسم ا...
سریع تر اعلام کنید. منتظریم.
ممنون
با سلام..
دوست من نمیخوام کسی فکر کنه ما در معاملات دخالت داریم ..بزارید سهم روند طبیعی رو طی کنه ..چه بیاد دپایین چه بره بالا من صبرم زیاده وبه هدف گفته شده ایمان دارم ..حالا هر که دوست نداره بفروشه بره هر سهمی خواست بخره ..
هدف سهم 1000 هست ..کمی هم صبر کنید ضرر نمی کنید سهام خوبی هست در قیاس با بازار کمترین رشد رو کرده ..گروه روی به بازار یک رشد سنگین بدهکار هستن...
ممنون از راهنماييت من دو سال پيش فراور خريدم 5ماه توي 500تا550 در جا ضد و خستم كرد به محض فروش رفت روي 750 اين سهم از من خوشش نمياد
يا من اونوقتي كه با نگهدارم ميفروشم بدبختانه 70 درصدسبدم هم فرآور
نظر