چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

"مارون"بعضی سایت ها را بیدار کرد

شنیده ها حاکی از آن است که تعدیل سود مارون بسیار بالاست و اگر نرخ خوراک گاز را بدون تغییر محاسبه نمایند، 4800 ریال سود محقق خواهد نمود. گویا این شرکت در گزارش 9 ماهه نیز 3900 ریال سود محقق نموده است.

منبع: بتاسهم

دوستان از 1880 تا الان با این سهم هستن (36 درصد در کمتر از 20 روز تا اینجا)
    تازه خبرا داره رو می شه. دستت درد نکنه پرریسک عزیز. خدا قوت . خدا به خونواده ت عزت و احترام روز افزون بده
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
      شنیده ها حاکی از آن است که تعدیل سود مارون بسیار بالاست و اگر نرخ خوراک گاز را بدون تغییر محاسبه نمایند، 4800 ریال سود محقق خواهد نمود. گویا این شرکت در گزارش 9 ماهه نیز 3900 ریال سود محقق نموده است.

منبع: بتاسهم

دوستان از 1880 تا الان با این سهم هستن (36 درصد در کمتر از 20 روز تا اینجا)
      تازه خبرا داره رو می شه. دستت درد نکنه پرریسک عزیز. خدا قوت . خدا به خونواده ت عزت و احترام روز افزون بده
      فعلا بازار به مارون سرش گرم باشه ..از مارون بهتر داریم زیر سر ...با مارون خوش باشید تا بعد ..

نظر

• اسیر بورس
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 79

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        فعلا بازار به مارون سرش گرم باشه ..از مارون بهتر داریم زیر سر ...با مارون خوش باشید تا بعد ..
        استاد پرریسک عزیز سلام
        اون بهتر از مارونت چیه؟ نکنه همون شاراک باشه که گفتی و ما هم به فرموده شما خرید کردیم؟من تو بعضی از سهامام توضررم اگه چیز خوب و مایه داری دستور بدی با اون سهم خوشگله عوضش کنیم؟باز از همه زحماتی که میکشی ممنووووووووووووووووووووووووووووووووووووون

نظر

• saeedte
          عضو فعال
          • May 2012
          • 478

در اصل توسط اسیر بورس پست شده است View Post
          استاد پرریسک عزیز سلام
          اون بهتر از مارونت چیه؟ نکنه همون شاراک باشه که گفتی و ما هم به فرموده شما خرید کردیم؟من تو بعضی از سهامام توضررم اگه چیز خوب و مایه داری دستور بدی با اون سهم خوشگله عوضش کنیم؟باز از همه زحماتی که میکشی ممنووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
          عجله نکن بذار وقتی کرماشا به ۱۳۰۰ و شاراک به ۱۵۰۰ و شیراز به ۱۲۰۰ رسیدن سید این سهم خوشگله که میگه رو رو کنه که وقتی اونا به هدف رسیدن سهم عالی برای جایگزین کردن داشته باشیم

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (2)
            • Jul 2012
            • 1281

تشکر ویژه برای دلگرمی هایت در سهم کرماشا

پرریسک عزیز!
            کرمانشاه را در محدوده 390 و سپس 460 تومان ارزنده دانستی و شایسته صعود.
            در حال حاضر این سهم پرقدرت و همچنان صعودی همراه با عرضه دارد.
            اولین هدف فعلی سهم در محدوده 1000 می باشد.
            در حال حاضر در قیمت 930 تومان تشکیل صف خرید دوباره را برای آن شاهد می باشیم.
            ...اما ما به شاراک پیوستیم و روزی به آغوش کرماشا بر خواهیم گشت...یک دنیا ممنون

نظر

• salarnight
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 66

یعنی پرریسک جان کلمه به کلمه حرفاتو باید طلا گرفت
              تازه علاوه بر این پیشنهاد های ارزندت داری آموزش هم میدی

نظرت در مورد فباهنر و فایرا چیه سید جان ؟

نظر

• داود
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 378

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                سلام بر آقا سید پرریسک وهمه بورسیها
                عضو جدید هستم وتازه با بورسی وآقا سید آشنا شدم وتو این چند روز مطالب شمارا کاملا پیگیر بودم با توجه به مشغله کاری (آخه مالیچی هستم )بیشتر نمی تونم وقت بزارم برای تحلیل ؛ولی سعی میکنم حتما مطالب جند تا سایتو مطالعه کنم جدا میگم شمارا خیلی بامرام وصادق دیدمت خواستم بدینوسیله یه تشکر وقدردانی کوچکی کرده باشیم فعلاٌوبایک شناخت کوچک ،هر چند سبدم بد نبود این یکی دو روزه تبدیلش کرده به سهام پیشنهادی شما (شاراک ،غمارک غبشهر و...)انشاا...بتوانیم از تحلیل هاولیدری شما استفاده کنیم ـ پرسود وسلامت باشید
                شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2012
                  • 1281

در اصل توسط salarnight پست شده است View Post
                  یعنی پرریسک جان کلمه به کلمه حرفاتو باید طلا گرفت
                  تازه علاوه بر این پیشنهاد های ارزندت داری آموزش هم میدی

نظرت در مورد فباهنر و فایرا چیه سید جان ؟
                  فایرا:
                  با توجه به احتمال نرخ گذاری محصولات شرکت در بورس کالا با نرخ دلار 2500 تومانی بودجه شرکت را با فرض قیمت های فروش شرکت بر اساس دلار 2500 تومانی تخمین می زنیم. بر این اساس، سود هر سهم پس از کسر مالیات 2137 تومان خواهد بود.

فایرا به دلیل سرمایه اندک و افزایش شدید نرخ محصولات در بورس کالا از موقعیت سود سازی بسیار خوبی برخوردار است.

انتظار یک تعدیل مثبت از این سهم توقع زیادی نیست.
                  فباهنر:
                  فباهنر در اطلاعیه ای اعلام کرده است که در حال حاضر با توجه به عملکرد شرکت و شرایط فعلی بازار هیچ گونه تغییری در پیش بینی بودجه شرکت مد نظر نبوده و گزارش عملکرد 9 ماهه در مهلت قانونی به سازمان بورس ارسال خواهد شد.

سود فعلی شرکت 133 ریال می باشد که در حال حاضر با p/e حدودا 10 با صف فروش در قیمت های 1416 ریالی مواجه است

نظر

• bours
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 259

در اصل توسط sara پست شده است View Post
                    توبخش درخواست تاپیک سوالمو مطرح کردم ولی فعلا که خبری نیس گفتم اینجا بپرسم
                    موضوع پایان نامه من پیش بینی بازار بورس براساس الگوریتم های هوشمند متن کاوی اخباره
                    یعنی بررسی تاثیر خبر روی قیمت ها
                    الان هم نیاز دارم مجموعه داده های خودمو جمع آوری کنم
                    بهم شرکت فناوری بورس تهران رو پیشنهاد دادن
                    داده های من شامل تمام قیمت های روزانه سهام یه شرکته
                    اما مشکلی که دارم اینه که تو ایران زیاد روی بخش خبررسانی درمورد شرکت خاص زوم نمی کنند تنها شرکتی که من می شناسم شرکت ایران خودرو هس که سایت خبری خاص خودشو رو داره و خب اخبار زیادی بالنسبه درموردش تو سایت های خبری غیر از سایت اختصاصی خود ایران خودرو منتشر میشه
                    بخاطر این از شما اساتید که تو بازار حضور واقعی دارید خواهش می کنم منو تو این زمینه راهنمایی کنید
                    اینکه از بین شرکت ها حاضر در بورس کدام یک بیشترین خبرها و اطلاعیه را به خودش اختصاص میده (غیر از ایران خودرو )
                    منظور از خبر هر خبری هس اعم از تعدیل نیرو توسط اون شرکت , افزایش میزان تولید , بستن قرارداد با شرکت ها ی خارجی یا واگذاری بخشی از سهامش به شخصیت حقیقی یا حقوقی دیگر
                    هرچیزی که فکر می کنید انتشارش بر روی قیمت سهام تاثیر می گذاره
                    پیشاپیش از راهنمایی هاتون سپاسگزارم

با سلام

پست بانک (وپست) فکر میکنم یکی از سهامهایی است که بسیار خبر ساز شده است.... اگر سرچ کنید متوجه می شوید که چقدر حرف و حدیث پشتش بوده و هست

نظر

• bours
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 259

در اصل توسط داود پست شده است View Post
                      سلام بر آقا سید پرریسک وهمه بورسیها
                      عضو جدید هستم وتازه با بورسی وآقا سید آشنا شدم وتو این چند روز مطالب شمارا کاملا پیگیر بودم با توجه به مشغله کاری (آخه مالیچی هستم )بیشتر نمی تونم وقت بزارم برای تحلیل ؛ولی سعی میکنم حتما مطالب جند تا سایتو مطالعه کنم جدا میگم شمارا خیلی بامرام وصادق دیدمت خواستم بدینوسیله یه تشکر وقدردانی کوچکی کرده باشیم فعلاٌوبایک شناخت کوچک ،هر چند سبدم بد نبود این یکی دو روزه تبدیلش کرده به سهام پیشنهادی شما (شاراک ،غمارک غبشهر و...)انشاا...بتوانیم از تحلیل هاولیدری شما استفاده کنیم ـ پرسود وسلامت باشید
                      سلام
                      خوب موقعی اومدی
                      خوب سهامی رو در خوب قیمتی خریدی
                      خوب هم سود خواهی کرد
                      مهمتر از همه اینها شناسایی سوده که اگه ندونی کجا بفروشی سودت رو از دست خواهی داد

نظر

• masood5173
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 71

سید جان
                        در گروه پترو شفن صدر لیسته ؟ یا شاراک ؟
                        هدف و مقاومت شلعابم میگی ؟
                        الملک ا...

نظر

• hass
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 20

با درود بر فعالان بازار سرمایه واهالی ریسک مخصوصاً جناب پرریسک
                          نظر شما کارشناسان خبره محترم در مورد غپینو چیست؟
                          با سپاس - (این اولین نوشته من است ولی مدتی است مطالبتان را دنبال می کنم.)

نظر

• علی بابا
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 972

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
                            جعفر جان چون فرا بورسیه ظاهرا با دامنه ی +50% میتونه باز شه
                            با این اوصاف +50% هم که باز بشه باید با کله بپریم توش :d
                            اگر قانونش مثل گره باشد که بی خیال . . .
                            تازه فرابورسی است
                            کی می خواد با این اوضاع بفروشه !
                            روزی 1 دونه خواهند فروخت !
                            من بعد از کرماشاه که در 409 و 430 خریدم (و صد البته اشتباه کردم و درصد را رعایت کردم!)
                            شراز را که بوی کرماشاه می داد 30 درصد سبد را بهش دادم. فقط دلم می سوزد که برای چند نفر تک سهم و 50 درصدی خرید کردم ولی تا رفتم برای یکی دیگه بخرم بست :(
                            خدایا شکرت
                            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                              این موضوع نگران کننده است به این دولت هیچ اعتمادی ندارم اگر ببینه جایی سود هست حتماً وارد میشه و دست میبره
                              پتروشیمی و پالایشگاه این ریسک رو داره
                              معادن ریسک بهره مالکانه
                              فولادیها ریسک افزایش قیمت سوخت

هیچ نگرانی وجود نداره سهام پترو - شیمایی - فلزات - معدنی سفت و سخت دودستی بچسبید
                              با این قیمت دلار با این قیمت فروش محصولات پتروشیمی , شمش روی - فولاد و...
                              هرچقدر هم نرخ خوراک را بالا برند حتی دو برابر هم بشه بازهم سود پترو ها - فلزات - معدنی ها خیلی بیشتر از این حرفها خواهد بود به این مثال ساده دقت کنید :

شرکت x تعداد سهام 1,000,000 سهم
                              فرض بهای تمام شده خوراک 1000,000,000 ریال فروش 2,000,000,000 سود 1000,000,000 که سود هر سهم می شود 1000 ریال
                              حال فرض می کنیم نرخ خوراک دو برابر و نرخ فروش دو برابر بشود
                              بهای تمام شده 2000,000,000 ریال فروش 4000,000,000 ریال سود می شود دو برابر 2000,000,000 ریال یعنی هر سهمی 2000 ریال
                              پس با مثال ساده می بینیم افزایش دو برابری نرخ خوراک و نرخ فروش سود شرکت را دوبرابر می کنه

پس خطری شرکت های معدنی - پترو - شیمایی - فلزی و ..... (دلاری ) را تهدید نمی کنه
                              امسال که تا بحال نرخ خوراک افزایش نیافته پس سود این شرکت ها حداقل 3 برابره وبرای سال بعد حداقل دوبرابره

در حالیکه خیلی از شرکت ها محصولاتشون با دلار آزاد می فروشند یعنی دلار بالای 3000 تومان درحالیکه برای خوراک صحبت از دلار 2000 تومان و نهایتا " دلار مبادلاتی یا 2500 تومان و این یعنی نرخ فروش 3برابر شده و نرخ خوراک حداکثر دوبرابر خواهد شد.

نظر

• دکتر یزدان
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 133

سلام خدمت دوست بزرگوار جناب پرریسک

نظرتون در مورد تارگت ذوب با توجه به معاملات امروز که بالای 68م بود چیه؟

در ضمن رتکو و فنوال رو چطور میبینید ؟
                                مرسی

نظر

در حال کار...
                                X