چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bours
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 259

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    دوست عزیز این سهم در صدر لیست خرید هست ..

شما میتوانستی با 50 درصد ر قیمت 970 نوسان بگیری ..

از نظر من ارزش سهم 1500 هست وبه این قیمت خواهد رسید ولی وقتی سازمان بورس با این مسخره بازی ها زمان رسیدن به هدف قیمتی رو درا مدت تر می کنه اون وقت هست که همین بورس از تورم عقب میمونه ..

سهم باید خیلی سریعتر از تورم حر کت کنه نه عقب تر از اون ..وقتی میان میگن سهام با پی برای 4-5 حبابه ومیان سهم رو میبندن اونم نه یک روز نه دو روز یک ماه دو ماه وبیشتر ..باید در این بورس رو گل گرفت ..

یک ماه قبل زمین فروختم 50 میل اوردیم در بورس همون زمین الان 60 میل طرف حاضر به فروش نیست ...20 درصد با خیال راحت ..بعد اینجا تا اومدیم ما سود کنیم گرفتن سهام رو بستن وبازار رو هم منفی کرد ..تا اون سهام بنده بیاد باز بشه وبازار هم مثبت بشه این زمین 70-80 رو هم رد کرده ..

این سود دیگه به چه درد بنده میخوره ..

ولی خوب گفتم اهداف سهم پابرجاست ..روند صعودی هست ..فقط دارن زمان رسیدن رو عقب میندازن ..خدا از اینها نگذره که سهام پی برای زیر 4 با سود مجمع رو حباب می دونن اونم با این تورم بی سابقه..

- - - Updated - - -

سلام..

60 گفته بود حدود 62 ساخته ..گزارش همان بود ..سال بعد هم انتظار سود خوبی دارم ازش ..

تکنیکالی بالای 220 بیاد کار تمامه .اهداف سهم همچنان سر جاش هست..
    ممنون دوست خوبم

آخه اهل نوسانگیری نیستم... ترجیح میدم صبر کنم.....

نظر

• MOSTAFA
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 989

سلام

چه عجب سید جعفر
      کل سایتا رو دنبات گشتم
      اخه کجایی نامرد؟:(

نظر

• Jamshidyar
        كاربر فعال
        • Oct 2011
        • 556

دوست عزیز این سهم در صدر لیست خرید هست ..

شما میتوانستی با 50 درصد ر قیمت 970 نوسان بگیری ..

از نظر من ارزش سهم 1500 هست وبه این قیمت خواهد رسید ولی وقتی سازمان بورس با این مسخره بازی ها زمان رسیدن به هدف قیمتی رو درا مدت تر می کنه اون وقت هست که همین بورس از تورم عقب میمونه ..

سهم باید خیلی سریعتر از تورم حر کت کنه نه عقب تر از اون ..وقتی میان میگن سهام با پی برای 4-5 حبابه ومیان سهم رو میبندن اونم نه یک روز نه دو روز یک ماه دو ماه وبیشتر ..باید در این بورس رو گل گرفت ...
        جعفرجان نظرت در مورد سودسازی سال 92 شاراک چیه ؟ با این وضعی که این اراذل ایجاد کردن، اینور سال بعیده به هدفش برسه.
        موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
        www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
          پرریسک عزیز
          سلام و احترام
          پس از یک هفته انتظار
          با چه پست ناامیدکننده ای...
          شمام یه سر بزنی بیرون وتورم رو ببین اونوقت از هر چی بورس هست نفرت پیدا می کنی ...

ولی خوب گفتم ما از بازار نرفتیم درصد رو کاهش دادیم واگر این رویه ادامه پیدا کنه این کاهش سرمایه گذاری در بورس همچنان ادامه خواهد داشت ..

ما به بورس نیاز نداریم ..بورس به سرمایه های ما وشما نیاز داره ..تا چند وقت التماس میگردن مردم بیان تو بورس سرمیاه گذاری کنن الان همنی ها دارن کاری می کنن که سرمایه ها فرار کنه ..

بدترین بازدهی در این دو سال اخیر در قیاس با تورم از ان بورس بوده وبنده همینجا اعتارف می کنم سهامداران بازنده ترین قشر جامعه بودن ...افتابه خریده بودیم بیشتر سود کرده بودیم تا سهام اونم با این همه استرس اعصب خوردی ...

ولی خوب همچنان در بازار هستیم ولی گفتم با سرمیاه کمتر چون بازار های رقیب همچنان دارن طوفان می کنن البته شاید در شهر ما اینگونه باشد بنده از جاهای دیگر خبر ندارم ..زمین وملک همچنان مثل موشک در حال جهش هست..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
            جعفرجان نظرت در مورد سودسازی سال 92 شاراک چیه ؟ با این وضعی که این اراذل ایجاد کردن، اینور سال بعیده به هدفش برسه.
            حداقل حداقل بنده 200 برا سال بعد می بینم ..تازه دلبر سال بعد چند ..فعلا که بالای 3200 هست ..اصلا کسی به این قیمت توجه داره 3200...جبران تمام افزایش سوخت کوفت درد رو می کنه ..

البته اگر دلبر سودای قیمتهای 4000-5000-6000 برو بالا سقف ندراه نکنه ...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

داداش پرریسک عزیز سلام
              ممنون که در کنار دوستان هستی
              خدمت جنابعالی عرض کنم که ما هم با دیدن اوضاع زدیم تو کار سهام کاشی و سیمان و پشم شیشه و شدوص و ... که از شانس ما همه صف خرید شد... به نظرت این روند افت شاخص تا کی ادامه داره؟
              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

خطاب سازمان بورس به خاور :
                احسنت آفرین , مرحبا به این گزارش - پیش بینی 23 تومان زیان به جای 26 تومان زیان
                به این می گند گزارش خوب - عالی به این شرکت می گند نماد یک شرکت ایرانی
                برای چی نماد این شرکت را ببندیم 200% زیان نسبت به پیش بینی قبلی
                هرچه درصد زیان بیشتر باشه نماد بسته نمی شه

وای به حال اون شرکت هائی که بخواهند یکی دو درصد سودشون ببرند بالا گزارش نیامده نمادش می بندیم باز شدن نماد مونده به میزان تعدیل عایدی
                اگر یکی دو درصد باشه پس از چند روز
                اگر 10 - 20 درصد باشه یکی و دو هفته
                اگر تا 50 % تعدیل بده یکی دو ماه
                اگر از 50 تا 100 % باشه یکی دو سال

دوستان خاور نزدیک 200% تعدیل منفی داده گزارشش از کی ارسال شده ولی از اونجائی این تعدیل از نظر سازمان بی اهمیت بوده نمادش باز باز

نظر

• Jamshidyar
                  كاربر فعال
                  • Oct 2011
                  • 556

شمام یه سر بزنی بیرون وتورم رو ببین اونوقت از هر چی بورس هست نفرت پیدا می کنی ...

ولی خوب گفتم ما از بازار نرفتیم درصد رو کاهش دادیم واگر این رویه ادامه پیدا کنه این کاهش سرمایه گذاری در بورس همچنان ادامه خواهد داشت ..

ما به بورس نیاز نداریم ..بورس به سرمایه های ما وشما نیاز داره ..تا چند وقت التماس میگردن مردم بیان تو بورس سرمیاه گذاری کنن الان همنی ها دارن کاری می کنن که سرمایه ها فرار کنه ..

بدترین بازدهی در این دو سال اخیر در قیاس با تورم از ان بورس بوده وبنده همینجا اعتارف می کنم سهامداران بازنده ترین قشر جامعه بودن ...افتابه خریده بودیم بیشتر سود کرده بودیم تا سهام اونم با این همه استرس اعصب خوردی ...

ولی خوب همچنان در بازار هستیم ولی گفتم با سرمیاه کمتر چون بازار های رقیب همچنان دارن طوفان می کنن البته شاید در شهر ما اینگونه باشد بنده از جاهای دیگر خبر ندارم ..زمین وملک همچنان مثل موشک در حال جهش هست..
                  خداشاهده پارسال می تونستم کاغذ بخرم با 3 برابر قیمت اینور سال بفروشم. فقط اعتقاد به حلال و حروم باعث شد منصرف بشم. همون سرمایه رو آوردم بورس خیر سرم سود کنم غافل از اینکه در یکی از تاریکترین دوران کل تاریخ ایران قرار داریم.

سرجمع اونچه دیدم و فهمیدم اینکه من به شرافت سگ ایمان آوردم. دیگه با این حیوون مهربون تر رفتار خواهم کرد.
                  موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                  www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• saeedte
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 478

سلام سید جان
                    عزاداریها قبول انشاالله
                    آقا خبر موثق موثق دارم که دلار ۵۰۰۰ تومنی در آینده نه جندان دور در راهه متاسفانه

در مورد سبد و خروج سرمایه هم شیراز وکرماشا رو که بستن
                    شاراکو که منفی کردن و یه کم از سر به سر بیشتریم و فروش صرف نداره
                    غبشهرم که اون کثافت کاری در موردش درآوردن و هنوز گیریم شدید و نمیشه فروخت
                    خدا لعنتشون کنه اینجوری آدمو تو انواع تنگناها قرار میدن
                    یه شدوص داریم که تازه مقاومت شکسته و امیدوارم بهش

نظر

• MOSTAFA
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 989

یک ماه قبل زمین فروختم 50 میل اوردیم در بورس همون زمین الان 60 میل طرف حاضر به فروش نیست ...20 درصد با خیال راحت ..بعد اینجا تا اومدیم ما سود کنیم گرفتن سهام رو بستن وبازار رو هم منفی کرد ..تا اون سهام بنده بیاد باز بشه وبازار هم مثبت بشه این زمین 70-80 رو هم رد کرده ..

این سود دیگه به چه درد بنده میخوره ..

- - - Updated - - -

.
                      سلام اخه کی زمینو میفروشه بندازه تو بورس؟!!! از تو بعیده
                      من پولام کمه یعنی اونقدری نیس که زمین بخرم شریکی هم کسی نبود باش زمین بخرم وگرنه زمین میخریدم و بای همه چی
                      الان منتظرم سود بورسیم به اون اندازه برسه که بتونم ی زمین بخرم و بای بدم وگرنه عمرا میموندم تو بورس با این همه مشکلاتش

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                        خداشاهده پارسال می تونستم کاغذ بخرم با 3 برابر قیمت اینور سال بفروشم. فقط اعتقاد به حلال و حروم باعث شد منصرف بشم. همون سرمایه رو آوردم بورس خیر سرم سود کنم غافل از اینکه در یکی از تاریکترین دوران کل تاریخ ایران قرار داریم.

سرجمع اونچه دیدم و فهمیدم اینکه من به شرافت سگ ایمان آوردم. دیگه با این حیوون مهربون تر رفتار خواهم کرد.
                        احسنت ..
                        خودشون دارن کاری می کنن ادم بره سمت اینکارها ..

تازه خدایی در بورس ایران فقط فقط 5 تا نهایت 10 درصد سهامدارها یا تونستن حفظ سرمیاه کنن یا به سود نشستن ..

90 تا95 درصد سهامدارها همچنان درضرر هستن اونم از اصل سرمایه ..حالا تورم ورشد دلبر تا بالای 3000 هم به کنار که اونم حساب کنیم یعنی سهامدار جماعت ورشکست ونابود شده به کل ..

فقط ضرر گروه خودرو تجهیزات دارو سیمان واین سهمه صنعتی که افت وحشتناک کرد ویا در جا زدن رو حساب کنید دود از کله ادم بلند میشه ..

تنها گروه معدنی پترو پالایش تونستن ابروی داری کنن اونم اگر بزارن ..اگر بزارن ..

همین خاور چه ضرری ساخت تازه هنوز تا 12 ماهه مونده ..خدا به داد برسه ..

ولی خوب همچنان در بازار هستیم وخواهیم بود ...

نظر

• امیر علی
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 120

سلام جناب پرریسک
                          میدونم حق دارید دلگیر باشید ولی ما هم که شما رو ناجی و همراه خودمون میدونیم وقتی شما رو اینطور میبینیم بیشتر ته دلمون آشوب میشه.
                          به نظرم همین جریان انحرافی یا هر قدرتی که این روزها داره تو بورس اعمال نفوذ میکنه و منظورشون هم فرار سرمایه از بورس و رو آوردن به بازار دلار و سکه هست داره موفق میشه به هدفش برسه.
                          من بیشترین نگرانیم از غبشهر با میانگین 1360 هست.چهارشنبه سهامدار عمده سهم رو صف فروش کرد و خدا میدونه تا کجا میخواد سهم رو بکشه پایین.

یکی از دوستان نقل قولی از جناب کاظم نادرعلی گذاشته که براتون میذارم شاید در صفحات قبل ندیدید.حمید اعرابی هم در بورکس به همین موضوع اشاره کرده.نظر شما در این مورد چیه؟

از کاظم نادر علی
                          مالمير و صحرايي اوامر خواجه نصير اجرا ميكنند اونم پشتش به انحرافيا گرمه مگه اينكه سردار دقيقي و يكسري مديران نظامي ساتا و...با نهادهاي اطلاعاتي و امنيتي برن جلوي اين جوونك بگيرن وگرنه زياد طول نميكشه كه سرمايه ها ازين بازار فراري ميشند ...
                          آخرین ویرایش توسط امیر علی؛ 2013/01/04, 00:23.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

نیویورک تایمز: مذاکره با تهران به اصرار ایرانیها عقب افتاد
                              روزنامه امریکایی نیویورک تایمز، از زبان مسئولان امریکایی که نخواستند نامشان فاش شود، نوشت که ایالات متحده امریکا و ایران توافق کرده اند تا دور نخست مذاکرات دو جانبه با یکدیگر بر سر برنامه هسته ای را انجام دهند.

به گفته آنها این مذاکرات بی سابقه کاملا سری و بسیار مفصل بوده و مسئولان امریکایی و ایرانی با یکدیگر به توافقاتی نیز رسیده اند.

به گزارش نیویورک تایمز این مذاکرات قبل از ریاست جمهوری امریکا آغاز شده بود اما ایرانی ها اصرار کردند که ادامه مذاکرات مستقیم بعد از انتخابات ریاست جمهوری برگزار شود تا ببینند رئیس جمهوری بعدی امریکا کیست تا بتوانند بر روی مذاکراتشان حساب کنند.

------------------------------------------------------------
                              دوستان مذاكرات رو پيش بيني كرده بودم، شاخص حالا حالا ها مثبت خواهد بود، قله هاي 50 هزار 60 هزار هم يكي پس از ديگري فتح خواهد شد.
                              پرسود باشيد.
                              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                                خطاب سازمان بورس به خاور :
                                احسنت آفرین , مرحبا به این گزارش - پیش بینی 23 تومان زیان به جای 26 تومان سود
                                به این می گند گزارش خوب - عالی به این شرکت می گند نماد یک شرکت ایرانی
                                برای چی نماد این شرکت را ببندیم 200% زیان نسبت به پیش بینی قبلی
                                هرچه درصد زیان بیشتر باشه نماد بسته نمی شه

وای به حال اون شرکت هائی که بخواهند یکی دو درصد سودشون ببرند بالا گزارش نیامده نمادش می بندیم باز شدن نماد مونده به میزان تعدیل عایدی
                                اگر یکی دو درصد باشه پس از چند روز
                                اگر 10 - 20 درصد باشه یکی و دو هفته
                                اگر تا 50 % تعدیل بده یکی دو ماه
                                اگر از 50 تا 100 % باشه یکی دو سال

دوستان خاور نزدیک 200% تعدیل منفی داده گزارشش از کی ارسال شده ولی از اونجائی این تعدیل از نظر سازمان بی اهمیت بوده نمادش باز باز

پیش بینی 23 تومان زیان به جای 26 تومان سود
                                صحیح است

نظر

در حال کار...
                                X