در اصل توسط sourena پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط کریم زاده پست شده است View Postسلام
امروز آقاي خالقي از بورس با شماره 88679546 تماس گرفت و از شكايتي كه براي بسته بودن نماد شراز و چندتا ديگه كرده بودم گفت: شكايت ها بررسي شده و براي بازگشايي نمادها تلاش مي كنيم انشاالله سعي مي كنيم اكثر نمادها باز شود
با كس ديگري هم تماس داشته ؟
و همین حرفهای معمولی را زدن
بهشون گفتم والا 1 ماهه که هر روز می گویند هفته بعد باز می شود
گفت نه
1-2 ماه دیگه باز می شود
:)
بسته بودنش موردی ندارد چون به قول دوستان وگرنه تا الان 100 بار فروخته بودیم (هر چند من اینطوری نیستم)
ولی از کار اینا بدم می اید . دزدی و دروغ چیزی که اصلا در مملکت ما پیدا نمی شود!.
و این است واقعیت روزگار :
روزگاریست که شیطان فریاد می زند: آدم پیدا کنید! سجده خواهم کرد.سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postبه به از این کنور. امروز دوباره یه کم ازش گرفتم
ولی با توجه به قیمتهای جهانی و دلار 3200 تومانی دوستان بنیادی کار
سود 1000 تا 1500 را برای سال بعد محاسبه میکنند
واین منهای طرحهای توسعه و افزایش سرمایه استآخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/01/09, 11:40.سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
-
-
در اصل توسط کریم زاده پست شده است View Postسلام
امروز آقاي خالقي از بورس با شماره 88679546 تماس گرفت و از شكايتي كه براي بسته بودن نماد شراز و چندتا ديگه كرده بودم گفت: شكايت ها بررسي شده و براي بازگشايي نمادها تلاش مي كنيم انشاالله سعي مي كنيم اكثر نمادها باز شود
با كس ديگري هم تماس داشته ؟
با این آقای خاقی میشه درباره بسته بودن ورنا هم حرف زد؟
اصلا یادم رفته آخرین معامله سهم کی بوده و چرا بسته شده؟!!
نظر
-
نظر