در اصل توسط sourena پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
به من هم زنگ زدندر اصل توسط کریم زاده پست شده است View Postسلام
امروز آقاي خالقي از بورس با شماره 88679546 تماس گرفت و از شكايتي كه براي بسته بودن نماد شراز و چندتا ديگه كرده بودم گفت: شكايت ها بررسي شده و براي بازگشايي نمادها تلاش مي كنيم انشاالله سعي مي كنيم اكثر نمادها باز شود
با كس ديگري هم تماس داشته ؟
و همین حرفهای معمولی را زدن
بهشون گفتم والا 1 ماهه که هر روز می گویند هفته بعد باز می شود
گفت نه
1-2 ماه دیگه باز می شود
:)
بسته بودنش موردی ندارد چون به قول دوستان وگرنه تا الان 100 بار فروخته بودیم (هر چند من اینطوری نیستم)
ولی از کار اینا بدم می اید . دزدی و دروغ چیزی که اصلا در مملکت ما پیدا نمی شود!.
و این است واقعیت روزگار :
روزگاریست که شیطان فریاد می زند: آدم پیدا کنید! سجده خواهم کرد.سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در رابطه با اهداف تکنیکالش اساتیدی مثل سید جعفر عزیز بهتر می دوننددر اصل توسط eli77 پست شده است View Postبه به از این کنور. امروز دوباره یه کم ازش گرفتم
ولی با توجه به قیمتهای جهانی و دلار 3200 تومانی دوستان بنیادی کار
سود 1000 تا 1500 را برای سال بعد محاسبه میکنند
واین منهای طرحهای توسعه و افزایش سرمایه استآخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/01/09, 11:40.سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
-
-
سلام دوستاندر اصل توسط کریم زاده پست شده است View Postسلام
امروز آقاي خالقي از بورس با شماره 88679546 تماس گرفت و از شكايتي كه براي بسته بودن نماد شراز و چندتا ديگه كرده بودم گفت: شكايت ها بررسي شده و براي بازگشايي نمادها تلاش مي كنيم انشاالله سعي مي كنيم اكثر نمادها باز شود
با كس ديگري هم تماس داشته ؟
با این آقای خاقی میشه درباره بسته بودن ورنا هم حرف زد؟
اصلا یادم رفته آخرین معامله سهم کی بوده و چرا بسته شده؟!!
نظر
-

نظر