در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postشپترو دوباره صف خرید شد
ایشالا فردا صف خرید شفن رو هم ببینیم.
از اشتباه بازار استفاده کنید ..
فعلا شاراک وشفن برترین هستن برا خرید ..
جالبه یه عده رفتن میلیونی زاگرس ورماون خرید می کنن ..در ارنزدگی اونها شکی نیست ولی اول سهام خوبه رو باید خرید کرد ...اگر اینها رو نشه خرید اونها ..
تا وقتی غمارگ باشه غبشهر باشه خرید هیچ سهم قندی وغذایی درست نیست ..
تا وقتی شاراک شفن شیراز باشه خرید هیچ سهم گروه پترو از نظر من درست نیست واینده نشان میده ما درست کفتیم یا اشبتاه...
نظر
-
سلام بچه ها
بالاخره غمارگ و غبشهر و سهام دارای صبورش دارن کم کم حقشون از بازار می گیرن به قول سید سهم خوب محکوم به صعوده
راستی سید جان کنور بدم شفن یا شاراک بگیرم
نظر
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postسلام بچه ها
بالاخره غمارگ و غبشهر و سهام دارای صبورش دارن کم کم حقشون از بازار می گیرن به قول سید سهم خوب محکوم به صعوده
راستی سید جان کنور بدم شفن یا شاراک بگیرم
بازدهی غمارگ وغبشهر رو با کل بازار مقایسه خواهیم کرد ..فک بازار باید بیاد پایین ..فروشنده های غمارگ 310 تومنی کجایید ..
رفتید فولاد 500 خرید کردید الان رو 490 هست ..برید سهام رشد کرده بخرید ..
کنور سهم خوبی هست ولی بازار رو سهام پترو مترکز شده وحق هم داره ..معدنیها رشد زیادی کردن کمی استراحت لازمه ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبازار همیشه اشتباه می کنه ..
از اشتباه بازار استفاده کنید ..
فعلا شاراک وشفن برترین هستن برا خرید ..
جالبه یه عده رفتن میلیونی زاگرس ورماون خرید می کنن ..در ارنزدگی اونها شکی نیست ولی اول سهام خوبه رو باید خرید کرد ...اگر اینها رو نشه خرید اونها ..
تا وقتی غمارگ باشه غبشهر باشه خرید هیچ سهم قندی وغذایی درست نیست ..
تا وقتی شاراک شفن شیراز باشه خرید هیچ سهم گروه پترو از نظر من درست نیست واینده نشان میده ما درست کفتیم یا اشبتاه...
ایشالا سفن یه حال توپ بهمون بده. البته فعلا که پایانیش منفیه. حجم معاملاتش هم نسبت به بقیه پتروشیمی ها پایینه،فکر کنم بخاطر اینه[B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]
نظر
-
بعضی نمادها تو ضمیر ناخوداگاه آدم دلنشین میشن یکیش این شدوص هستش که از اون زیر خاکی های بسیار درخشان تو تصوراتم جا گرفته و به نظرم حرفها خواهدداشت
شلعاب هم خیلی نماد خوبیه ولی خوب شاید وقتی برسه به 400 قدرشو بدونن و بیان سراغش ولی خوب مثلا روی شدوص تک سهم شدن و هم ضمیر ناخوداگاهم روا میدونه هر چند عقل تایید نمیزنه ولی خوب برای شلعاب 10 درصدی بیشتر جایز نیستیم چون اصلا جذاب نیست......
این کفرا هم که خوب موقعی تونستیم واردش بشیم و دست نیافتنی شده این هم حرفهای زیادی داره و از نظر قیمت به درامد و پوشش از بهترین های بازاره
این فجام وشدوص هر دوتاشون برام نمادهایی طلایی بودن ولی خوب فجام وکه دیگه تو گره هم ازش دل نمیشه کند و اتفاقا کار درستی هم میکنن.....
یه نکته مهم اینه که تا امروز سود کردن هنر نبود و کار هر کس بود ولی از امروز تا پایان سال مهمه که چه جوری باشه کارنامه بورسیمون پس دقت و انتخاب درست و باز هم دقت و دقت وانتخاب درست وانتخاب درست تا فتح قله ها........سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط حميد كيا پست شده است View Postسيد جون ميخوام فملي رو با شفن عوض كنم نظرت چيه؟
شفن در روزهای بعد صف های میلیونی انتظار دارم شاید همین امروز ..
ببینم بازار کی به اشتباه خود پی میبره ..
زاگرس با اون سود وپوشش رو 1850 صف خرید بعد شفن شناور ..عجب بازاری وعجب تحلیل گرهایی..
شاراک 1500 تومنی برا خرید ناز هم می کنن..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
بازدهی غمارگ وغبشهر رو با کل بازار مقایسه خواهیم کرد ..فک بازار باید بیاد پایین ..فروشنده های غمارگ 310 تومنی کجایید ..
رفتید فولاد 500 خرید کردید الان رو 490 هست ..برید سهام رشد کرده بخرید ..
کنور سهم خوبی هست ولی بازار رو سهام پترو مترکز شده وحق هم داره ..معدنیها رشد زیادی کردن کمی استراحت لازمه ..
خوشم میاد رک گویی
تشکر از تمام راهنماییها و پیشنهاد های ارزنده شما در معرفی سهام خوب
اکثرا جواب دادند
از طرف تمامی اهل تالار از شما تشکر میکنم
نظر
نظر