چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورسی
    عضو جدید
    • Oct 2012
    • 15

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    سلام

من بودم با فرواور تعویض می کردم ..چون فراور قیمت بهتر داره ..
    با تشکر فراوان جناب پرریسک

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
      شپترو دوباره صف خرید شد
      ایشالا فردا صف خرید شفن رو هم ببینیم.
      بازار همیشه اشتباه می کنه ..

از اشتباه بازار استفاده کنید ..

فعلا شاراک وشفن برترین هستن برا خرید ..

جالبه یه عده رفتن میلیونی زاگرس ورماون خرید می کنن ..در ارنزدگی اونها شکی نیست ولی اول سهام خوبه رو باید خرید کرد ...اگر اینها رو نشه خرید اونها ..

تا وقتی غمارگ باشه غبشهر باشه خرید هیچ سهم قندی وغذایی درست نیست ..

تا وقتی شاراک شفن شیراز باشه خرید هیچ سهم گروه پترو از نظر من درست نیست واینده نشان میده ما درست کفتیم یا اشبتاه...

نظر

• بچه کف بازار
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 461

سلام بچه ها
        بالاخره غمارگ و غبشهر و سهام دارای صبورش دارن کم کم حقشون از بازار می گیرن به قول سید سهم خوب محکوم به صعوده
        راستی سید جان کنور بدم شفن یا شاراک بگیرم

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

حتو کا با حد ضرر 560 وهدف 700 همچنان در لیست خرید هست ..تکنکال زیبایی داره ..

فایرا هم در صورت شکست 870 رالی سهم برا 1200 اغاز میشه ..البته اگر بالای 825 دوام بیاره روند سهم صعودی باقی میمونه..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
            سلام بچه ها
            بالاخره غمارگ و غبشهر و سهام دارای صبورش دارن کم کم حقشون از بازار می گیرن به قول سید سهم خوب محکوم به صعوده
            راستی سید جان کنور بدم شفن یا شاراک بگیرم
            سلام..

بازدهی غمارگ وغبشهر رو با کل بازار مقایسه خواهیم کرد ..فک بازار باید بیاد پایین ..فروشنده های غمارگ 310 تومنی کجایید ..

رفتید فولاد 500 خرید کردید الان رو 490 هست ..برید سهام رشد کرده بخرید ..

کنور سهم خوبی هست ولی بازار رو سهام پترو مترکز شده وحق هم داره ..معدنیها رشد زیادی کردن کمی استراحت لازمه ..

نظر

• eli77
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 263

بازار همیشه اشتباه می کنه ..

از اشتباه بازار استفاده کنید ..

فعلا شاراک وشفن برترین هستن برا خرید ..

جالبه یه عده رفتن میلیونی زاگرس ورماون خرید می کنن ..در ارنزدگی اونها شکی نیست ولی اول سهام خوبه رو باید خرید کرد ...اگر اینها رو نشه خرید اونها ..

تا وقتی غمارگ باشه غبشهر باشه خرید هیچ سهم قندی وغذایی درست نیست ..

تا وقتی شاراک شفن شیراز باشه خرید هیچ سهم گروه پترو از نظر من درست نیست واینده نشان میده ما درست کفتیم یا اشبتاه...
              خوشبختانه شاراک و شفن که تو لیست شما هستند رو دارم،ولی از شیراز جا موندم
              ایشالا سفن یه حال توپ بهمون بده. البته فعلا که پایانیش منفیه. حجم معاملاتش هم نسبت به بقیه پتروشیمی ها پایینه،فکر کنم بخاطر اینه
              [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

بعضی نمادها تو ضمیر ناخوداگاه آدم دلنشین میشن یکیش این شدوص هستش که از اون زیر خاکی های بسیار درخشان تو تصوراتم جا گرفته و به نظرم حرفها خواهدداشت

شلعاب هم خیلی نماد خوبیه ولی خوب شاید وقتی برسه به 400 قدرشو بدونن و بیان سراغش ولی خوب مثلا روی شدوص تک سهم شدن و هم ضمیر ناخوداگاهم روا میدونه هر چند عقل تایید نمیزنه ولی خوب برای شلعاب 10 درصدی بیشتر جایز نیستیم چون اصلا جذاب نیست......

این کفرا هم که خوب موقعی تونستیم واردش بشیم و دست نیافتنی شده این هم حرفهای زیادی داره و از نظر قیمت به درامد و پوشش از بهترین های بازاره

این فجام وشدوص هر دوتاشون برام نمادهایی طلایی بودن ولی خوب فجام وکه دیگه تو گره هم ازش دل نمیشه کند و اتفاقا کار درستی هم میکنن.....

یه نکته مهم اینه که تا امروز سود کردن هنر نبود و کار هر کس بود ولی از امروز تا پایان سال مهمه که چه جوری باشه کارنامه بورسیمون پس دقت و انتخاب درست و باز هم دقت و دقت وانتخاب درست وانتخاب درست تا فتح قله ها........
                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• مهران
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 442

شنیده شده است شرکت پتروشیمی شازند از محل به تعویق افتادن نرخ خوراک با احتمال تعدیل مثبت عایدی در سال مالی جاری همراه شده است برخی شنیده ها از تعدیل بیش از 40% در این شرکت حکایت دارد

نظر

• حميد كيا
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 35

سيد جون ميخوام فملي رو با شفن عوض كنم نظرت چيه؟
                    [SIZE=4]كار ساز كارما در كار ماست - فكر ما در كار ما آزار ماست[/SIZE]

نظر

• علی بابا
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 972

طمع نگذاشت مارون را بفروشم . . .
                      ولی شفن اضافه شد . . . . . . . در روزهای اینده مترصد تعویض این دو (شفن مثل مارون می شود؟!؟)
                      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط حميد كيا پست شده است View Post
                        سيد جون ميخوام فملي رو با شفن عوض كنم نظرت چيه؟
                        هدف فملی 1000 هست ولی با این همه بنده شاراک وشیراز وشفن رو برتر می بینم ..

شفن در روزهای بعد صف های میلیونی انتظار دارم شاید همین امروز ..

ببینم بازار کی به اشتباه خود پی میبره ..

زاگرس با اون سود وپوشش رو 1850 صف خرید بعد شفن شناور ..عجب بازاری وعجب تحلیل گرهایی..

شاراک 1500 تومنی برا خرید ناز هم می کنن..

نظر

• AIRAN
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 81

سید جون
                          با خگستر -شدوص -فسپا چکار کنم تعویض با شفن -غمارگ یا نگهداری (در جا میزنند)

نظر

• تاران
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 959

سلام..

بازدهی غمارگ وغبشهر رو با کل بازار مقایسه خواهیم کرد ..فک بازار باید بیاد پایین ..فروشنده های غمارگ 310 تومنی کجایید ..

رفتید فولاد 500 خرید کردید الان رو 490 هست ..برید سهام رشد کرده بخرید ..

کنور سهم خوبی هست ولی بازار رو سهام پترو مترکز شده وحق هم داره ..معدنیها رشد زیادی کردن کمی استراحت لازمه ..
                            پرریسک
                            خوشم میاد رک گویی
                            تشکر از تمام راهنماییها و پیشنهاد های ارزنده شما در معرفی سهام خوب
                            اکثرا جواب دادند
                            از طرف تمامی اهل تالار از شما تشکر میکنم

نظر

• AIRAN
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 81

سید جون
                              در مورد مپنا با توجه ورود بمپنا در فرابورس یک تحلیل و راهنمایی انجام بدهی ممنون

نظر

• حسینی
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 137

توی این بازار 5تا از سهام زنبیل من بسته است:شیراز؛شراز؛شبندر؛ذوب و شصفها......خداییش نمیدونم باید از دست این احمقهای نادان به کجا پناه ببرم!!زنگ زدم دفتر مالمیر و هرآنچه لایقش بودند را نثارشان کردم

نظر

در حال کار...
                                X