در اصل توسط تاران پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط حسینی پست شده است View Postتوی این بازار 5تا از سهام زنبیل من بسته است:شیراز؛شراز؛شبندر؛ذوب و شصفها......خداییش نمیدونم باید از دست این احمقهای نادان به کجا پناه ببرم!!زنگ زدم دفتر مالمیر و هرآنچه لایقش بودند را نثارشان کردم
نظر
-
-
شدوص داره 4 مثبت فردا معامله میشه........هنوز برای ورود وقت هست حدود 6 دقیقه بررسی کنید.......
البته قیمت پایانیش هم داره میکشه بالا کم کم
شد 3 دقیقه........سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام..
غمارگ هدف 400 بعد 450 بعد بالای 800 وحتی 1000
شفن هم 2500 هدف اول سهم البته با این رشد سایر پتروها اهداف شفن خیلی بالاتر هست ..فعلا بعد شاراک در صدر لیست خرید هست البته شیراز هم بسته شده ..بازم میگم از فرصت خرید شفن استفاده کنید که مثل مارون جا نمانید ...
زاگکرس صف خرید بشه شفن شناور ..خندار هست خدایی..
صرفا از لحاظ دید تکنیکال این احتمال هست که شفن به استراحت نیاز داشته باشه ... Rsi=86 , ....
البته فقط از لحاظ تکنیکال .... مگه اینکه خبر خاصی در راه باشه ...
ممنون میشم نظر تکنیکالتو بدونم ...
نظر
-
چند روز پیش من رفتم روی تجارت و پاسار کار کردم متوجه شده بودم اینها هم قراره به زودی حرکت کنن و جزو لیست جدید گفتم که باید بررسی بشه که موکول شد به نظر پرریسک البته برای تایید روند صعودی زمان میخوان بانکی ها ولی خوب من به شخصه تجربی کمی زودتر به حرکت توی سهم میرسم ، بهترین بانکی ها و تجارت و وپاسار هست فعلا ولی وملت هم رده سوم خوبه....به طور کل دست پر باید بیایم سمت گروههای جدید وتازه نفس تر...........
دوستان موفق باشید به امید خدا این هفته به معرفی سهم های رالی جدید میپردازیم دوست دارم تا پایان سال بسیار پربازده تر از الان باشیم البته با مدیریت پرریسک عزیزسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
پارسیان که صف خرید باشه
با توجه به بسته بودن خودرو
خاور رو به راحتی می کشه بالا
من که از سه شنبه دارم خرید می کنم
همچنین ونوین وبشهر و که دارن کنترلش می کنن می کشه بالا
این دو سهم واقعا خشکه خشکند و پایینی ندارن
بترانسم حواستون بهش باشه
با توجه به اینکه اکثر سهمای خوب بسته اند بازار به سمت این سهمها که رشدی نداشته اند خواهد آمد
هر جورم حرکت نکنن یه نوسان 10 تا 15 درصدی تو کوتاه مدت دارن
نظر
-
در اصل توسط paiezan پست شده است View Postجناب پرریسک باتشکر از زحمات بیدریغ شما
شارک الان توی منطقه اشباع خرید توی استاک استیک هستش .
میشه بفرمایین خرید توی این زمان توجیه داره یا نه؟
مخصوصا اینکه امروز یه کندل مرد اویز هم زد.
این سهم هدف 1200 بعد 1500 داره ..
هر که دوست داشت بفروشد ..ریزش امرزو فقط به خاطر ترس از بسته شدن سهام گروه پترو بود ..
امروز شیراز کرمانشاه شبندر شبریز بسته شدن ..چهار سهم از گروه پترو وپالایش ..
اینها خودشون هم می دونن که لیدر بازار گروه پترو هست می خوان ترمز رو بگیرن ..
بقیه بازار نوسان هست وحرفی برا گفتن نداره در برابر سودسازی این گروه..
نظر
نظر