چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

خوب اینم از سحنرانی شهردار ..

گفتم که قیمت ها خیلی عجیب بالا داره میره ...البته در بعضی مناطق به اعتقاد بنده همچنان جا برای رشد 100 تا200 درصد دیگر هست ..البته با احترام به نظر شهردار محترم ..

در ضمن فروشنده لاموجود ..دلیل افت معاملات اینه ..خریدار هست تا دلتون بخواد ...قیمت ها همچنان در حال صعود ..

شهردار خبر داد: افزایش قیمت زمین در ارومیه کاذب است
    » سرویس: استان ها - آذربايجان غربي
    کد خبر: 91101710021
    یکشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۵
    8427.jpg

شهردار ارومیه گفت: قیمتهای زمین به صورت کاذب از طرف دلالان در ارومیه افزایش یافته است و مردم به هیچ عنوان وارد بازار مسکن و زمین در این مقطع نشوند، چون یقینا فقط خود مردم متضرر میشوند و در این میان دلالان سود خواهند برد و قیمتها کاهش مییابد.

حضرتپور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه آذربایجانغربی، با بیان اینکه، شهر ارومیه به هیچ عنوان کمبود زمین ندارد، گفت: شهرداری ارومیه آماده است تا برای هرگونه نیاز مردم در خصوص مسکن پاسخ دهد و مردم میتوانند با مراجعه به سازمان املاک شهرداری ارومیه درخواست خود را برای رفع نیازهایشان در خصوص زمین و تأمین آن وساخت مسکن به این سازمان ارائه دهند.

وی گفت: شهرداری ارومیه حاضر است برای رفع نیاز واقعی مردم هزار قطعه زمین به قیمت کارشناسی مناسب در اختیار مردم قرار دهد.

شهردار ارومیه با اشاره به اینکه دلالان قیمت زمین را تا آخرین حد اشباع بالا برده و یقینا این قیمتها در هفتههای آتی به صورت سرسام آوری کاهش پیدا میکند، گفت: مردم وارد اینگونه آشفته بازار مسکن در ارومیه نشوند و با خرید خانه و زمین با چنین قیمت کاذب و حبابوار خود را متضرر نکنند، چون با کاهش قیمتها مردم بسیار متضرر خواهند شد.

وی در رابطه با کاذب بودن قیمتهای زمین در ارومیه و افزایش صورت گرفته اخیر حتی نسبت به استانهای بسیار پرجمعیتتر بر اساس آمار رسمی مرکز آمار، گفت: این قیمتها بسیار غیرعادی و سوء استفاده دلالان از سرمایههای نقدی در دست مردم است.

وی گفت: قیمتهای خانه و زمین یقینا بسیار پایینتر خواهد آمد و فقط در این رابطه تأکید میکنم مردم نباید خرید کرده و متضرر شوند، چون مسکن و زمین اسبابی برای آسایش و آرامش خانواده ایرانی است و نباید به شکلی عمل کنند که در آینده به دغدغه و محل ضرر مادی آنها تبدیل شود.

شهردار ارومیه گفت: قیمت مسکن و زمین در ارومیه به هیچ عنوان روال طبیعی خود را طی نکرده و حتی افزایش بخاطر و بر اساس عرضه و تقاضا هم نبوده است و فقط دلالان مسکن برای سوء استفاده از مردم و احساس کاذب سود بیشتر در این حوزه بصورت روانی قیمتها را بالا بردهاند و در حال حاضر چون قیمتها اشباع شده و نمیتوان بیشتر از این میزان قیمت و خرید و فروش را بالا برد، آماده کنار کشیدن و ضرر مردم هستند و مردم باید مواظب بوده و در این حباب بسیار کاذب قیمتها، خرید نکنند.

وی اظهار کرد: نقدینگی حاصل از فروش سکه و پول نقد که زمانی در ارز و زمانی در سکه باعث ایجاد وضعیت این چنینی شده، در حال حاضر به سمت مسکن رفته و از مسکن نیز به حوزههای دیگر خواهد رفت و این مهم باعث افزایش کاذب قیمتها و سوء استفاده دلالان میشود، اما در هر صورت شهرداری آماده است یک هزار قطعه زمین به قیمت کارشناسی در اختیار مردم شریف استان قرار دهد.

حضرت پور گفت: به عنوان شهرداری ارومیه رسما اعلام میکنم افزایش قیمت به هیچ عنوان بخاطر افزایش تقاضا و نیاز نیست لذا بازار ایجاد شده بسیار مقطعی و قیمتها نیز کاذب و از طریق دلالان ایجاد شده است و هر لحظه منتظر سقوط است.

شهردار ارومیه تاکید کرد: شهر ارومیه کمبود مسکن و زمین ندارد که قیمتهای آن بدین شکل تصاعدی بالا رفته است، چرا که شهر ارومیه با 8 هزار و 200 هکتار محدوده قانونی 1000 هکتار فضای خالی دارد و این امر اصولا نشان میدهد قیمتها باید کاهش یابد و قطعا این امر نیز اتفاق خواهد افتاد، فقط مردم باید وارد این بازار در این مقطع نشوند تا زمین و مسکن را چند برابر خریده و بعد از کنار کشیدن دلالان بعد چند مدت متضرر شوند و حتی مجبور شوند قیمت آن را از قیمت واقعی نیز پایینتر بفروشند یا بهرهبرداری کنند.

وی تاکید کرد: شهرداری در حال حاضر آماده است برای پایین آمدن کامل قیمت مسکن و زمین هزار قطعه بصورت قیمت مناسب و کارشناسی واقعی در اختیار مردم ارومیه قرار دهد.

وی گفت: مطمئنا کسانی که بخاطر تجارت وارد بازار زمین و مسکن شدهاند، بهرهای نبرده و مورد سوء استفاده دلالان قرار گرفتهاند.

شهردار ارومیه هشدار داد: مردم در این بازار کاذب قیمتها وارد خرید مسکن و زمین نشده و مورد طمع دلالان قرار نگیرند چون این سقف کاذب قیمتها بسیار مقطعی و بالا بوده و در حال از بین رفتن است.

به گزارش ایسنا، قیمت زمین در ارومیه مدتی است بصورت رویایی حتی با درصد بیشتر از کلان شهرها و حتی تهران افزایش یافته و در آخرین حد خود قرار گرفته بطوری که بنگاهداران از کاهش فاحش خرید و فروش و راکد شدن بازار و عدم توان خرید مردم و هزینه کردن برای مسکنی که ارزشش را نداشته و چند برابر قیمت واقعی است، سخن میگویند.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

دوستانی که در ملک سرمایه گذاری می کنن فقط در املاک زیر 100 میل سرمایه گذاری کنن اونم در منطقه خوب اونم زیر قیمت منطقه ای ..البته درصد رو رعایت کنید ...

خوب ملکی که 31 خریده ده بود در این چند از سد 35 رد شد وامروز قیمت 37 رو هم رد کرد تا اخر هفته فکر کنم 40 رو بزنه ..خریدار اومده در بازار بسیار فجیع..

البته در املاک بالای 150 میل بنده هم قوبل دارم خرید فروش کمتر شده ولی زیر 100 به شدت خریدار داره ...

نظر

• saeedte
        عضو فعال
        • May 2012
        • 478

جعفرجان همه شهرها منظورته ؟
        تو تهران زیاد خبری نیست مثل ارومیه شما...
        نمیدونم شاید بزودی موج تو تهرانم بیفته

نظر

• سیگنال
          Banned
          • Nov 2012
          • 714

گروه سیمان و صنعت و معدن بهترین گروهها برای رشد

سیمانیها مخصوصا سغرب نشان دادند بازار نخواهد گذاشت این سهم اصلاح چندانی داشته باشه و بزودی به روند صعودی خود ادامه خواهد داد

خرید های حقوقی بر روی واتی و وصنعت دیدنی است

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
            بنده در تهران نیستم ولی مطمئن هستم این موج در کل کشور رخ داده ..

در شهر ما هم همه مناطق به یک نسبت رشد نکردن ..ولی کل شهر 100 درصد رشد رو کرده در این 8 ماهه از ملک گرفته تا زمین واپارتمان ...

ولی بعضی مناطق چون بسیار زیر ارزش منطقه ای بودن به یکباره جهش بسیار عجیبی کردن که این جهش کاملا واقعی بوده وفروشند ها به ارزش ملک خود واقف نبودن ..

مثل اونهایی که پارسان رو در 500 فروختن والان 1200 هست یا قزوین رو 300 فروختن وبعد تا 1400 رفت ویا مثل اونهایی که قند اصفهان رو 1200 فروختن وتا 4000 رفت والان 3300 هست ..

در همه جا فروشنده احساسی بی تحلیل وحود داره ..

در تهران باید بررسی کنید بگرید وقت بزارید ..البته به نظرم تهران هم الان رشدهای عجیب توش صورت گرفته ولی در همه مناطق نه ..در قسمت های لوکس وقیمت های بالا بازدهی به مراتب کمتر هست ..

نظر

• bashash
              كاربر فعال
              • Sep 2012
              • 580

جناب پرريسك نوشته
              شهردار گفته شهرداری ارومیه حاضر است برای رفع نیاز واقعی مردم هزار قطعه زمین :d به قیمت کارشناسی مناسب:dدر اختیار مردم قرار دهد.:d
              اينا هم خودشون كلي كاسبند بوي پول خورده به دماغشون مي خوان ازغافله عقب نيفتند :d
              من پارسال اروميه بودم قسمتي كه مثل دربند تهرانه خيلي حال كردم از محيط وهواش ومرمان دوست داشتنش برام خيلي خيلي عجيب بود قيمتها فوق العاده درمقايسه با جنوبترين قسمت تهران مفت بود بااينكه محله ها ومناظق فوق العاده اي داشت من فكر مي كنم بيشتر رشد شتابنده اروميه بخاطر عقب افتادگي قيمت به نسبت جاهاي ديگر كشوره
              اين تيكه شوخيه ناراحت نشيد تورو خدا همه جاي ايران سراي من است
              ضمنا يكي ازدلايل رشد قيمت زمين تو اروميه فكر كنم به خاطر خشك شدن درياچه وبانمك شدن زمينش باشه آلان خيلي بانمكه :d
              آخرین ویرایش توسط bashash؛ 2013/01/06, 23:47.
              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                جناب پرريسك نوشته
                شهردار گفته شهرداری ارومیه حاضر است برای رفع نیاز واقعی مردم هزار قطعه زمین :d به قیمت کارشناسی مناسب:dدر اختیار مردم قرار دهد.:d
                اينا هم خودشون كلي كاسبند بوي پول خورده به دماغشون مي خوان ازغافله عقب نيفتند :d
                ضمنا يكي ازدلايل رشد قيمت زمين تو اروميه فكر كنم به خاطر خشك شدن درياچه وبانمك شدن زمينش باشه آلان خيلي بانمكه :d(اين تيكه شوخي بود )
                دقیقا ..

گفتن چکاری هست ..همه دارن سود می کنن ما هم سود کنیم ..

باید دید این زمین ها شون کجاست چه شرایطی داره اصلا ارزش خرید داره ..در ضمن 1000 قطعه فکر نکنم بتونه در برابر این تقاضای ایجاد شده عددی باشه ...

نظر

• ron
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 243

دوستان اگر لطف کنن مثل سید عزیز آماری از ملک توی شهرهای متفاوت بدن بد نیست تهران که چندان خبری نیست شاید هم به دلیل قیمت های بالا هست شخصا سپاسگزار خواهم شد اگر آماری از ملک در قزوین و یا اهواز داشته باشم
                  [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

دوستان شدوص هم امروز همانطور که بارها گفته بودیم برای تعدیل خوبی بست و پولها قسمی از سبدمون هم به خوبی و خوشی بلوکه شد من امروز منتظر یه اصلاحکی دست به نقد واسه یه پله خرید بودم طبق برنامه تو 400 و 460 و اینبار526 خرید های اصلیم بود سهم خوبی بود یه دو باری هم ریسک کردم و نوسان گرفتم که میرفت با رنج مثبت اول صبح یه بنده خدایی داشت سکتم میداد که خدا رو شکر به خیر گذشت وسریع خریدم اینجاست که میگیم نوسان رو سهم خوب ریسکش بالاست ها چون شدوص همیشه اول صبح میخریدم و میدونستم بین 11.30 یه سری سهم شناس تازه شروع میکن به خرید بگذریم راستی تو اوج منفی بازار کپشیر و شلعاب که تو مثبت بازار گوشه نشین شده بودن دارن جولان میدن و نوش جون کسایی که سهامدارشن از جمله خودم که به سهم هامون باور داریم..
                    خوب از مثبت ها گفتیم منفی سبدمون هم کم نبود این غبشهر و سهامدار بی خردش کاری کردن که روند غپینو و غمارگم عوض شد اما خوب سهم خوب و بد بازی داره ولی سهم خوب همون عقب گردم جبران میکنه و در واقع تو سهم خوب حسرت نخواهیم داشت ما واسه غبشهر دلیل زیاد داریم و نیزم به تعریف نیست.
                    سرب و روی هم که تحت تاثییر جو بازار منفی شدن و اصلا رشد نداشتن که بخوان اصلاح کنن واینجا حدیث بازار روان پریش صادقه پس واضح فراور و فسرب و فاسمین همگی فرصت خریدن و بس از اون فرصت ها که باعث سود میشه تو بورس ها پس دست به کار خرید شدن و برید بررسی کنید
                    احسانم که گیر داده به کنور و کم بیراهم نمیگه از 1600 دارمش ولی درصد خیلی کم و تصمیم برای خرید دارم البته قیمت پایین وبالاش مهم نیست مهم اینه که فعلا سهم های سبدم و توقیمت برتری میبینم ولی جا داره بگم این بنده خدا هم حق داره سهم خوبیه و جای رشد داره قیمت سنگ آهن دانه بندیشم که خوب افزایشیه و البته 90 درصدم تا جایی که یادم صادرات داشت فقط چیزی که من و اون زمان که میخریدم نگران کرده بود این بود که 90 درصد صادرات اونم بخش عظیم به چین و خوب البته نه که ریسک بالایی باشه ولی خوب ریسکه دیگه به قول جعفر اگه دنبال بی ریسکی هستی از بورس برو به سود بانکی . اینجا هر سهمی ریسکی هم داره....
                    در مورد غبشهر هم بگم کف سهم 1010.8به محض اینکه چهار تا معامله کوچیک تو این قیمت بشه سهم برمیگرده اگه بخواد از این قیمت بریزه دیگه باید به سهم شک کرد ولی من احتمالش رو 1 به 1000میبینم دیگه کندل زدن که محاله خوب خودم تو پیش بینیم اینه که شروع معانلات فردا روی 3 منفی در حد الندک شروع میشه سریع صفر معاملاتی و 300هزار تا اینجا حجم میخوره و صف خرید و غمارگ تثبیت روند رشد و هدف سهم بالای 1300مرحله اوله
                    بازار خوبه و دیدید که پرریسکم گفت سهم خوب که تولیست خریدماست خیلی هاش تو رالیست و خیلی هاشم در حال استراحت و چون بازار تقریبا رونه مشکلی نیست و مالمیر و خرید اعتباری دردسر ساز شده+این غبشهر ناقلای 3000تومنی.
                    بازار از فردا شروع به بهبود میکنه برای بازه بلند مدت هم تکنیکال شاخص و اینجور دیدم 36800یت داره و به اجتمال زیاد از همینجا برمیگرده و فعلا بحث پایین تر و نمیکنیم به امید فتح قله ها و بازاری خوب و پر بار و بازم میگم بازارجایی بهتر از نقدینگی نداره چون مسکن گرونه و قدرت هر کس به خریدش نیست و دلار به قیمت های واقعی رسده ولی قیمت سهام ما خیلی جای رشدداره هر جا بره به زودی برمیگرده کو تا شاخص 44000و بعد 50000 و...........
                    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• bashash
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 580

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                      دوستان اگر لطف کنن مثل سید عزیز آماری از ملک توی شهرهای متفاوت بدن بد نیست تهران که چندان خبری نیست شاید هم به دلیل قیمت های بالا هست شخصا سپاسگزار خواهم شد اگر آماری از ملک در قزوین و یا اهواز داشته باشم
                      همه فتنه ها وخبرا تو تهرانه يك كارمند اگه 30 سال كار كنه وماهي يك ميل پس انداز(عمرا اگه بتونه :d) يعني هيچي نخوره وهيچ كاري نكنه ومعده اش رو هم با انرژي هسته اي غني سازي كنه بعد از 30 سال ميشه چقدر 360 ميل درسته ديگه حالا يك آپارتمان 100متري با متوسط قيمت ودر محله متوسط مي شه 500 ميل حالااگه قيمت 30 سال بعد هم بافرض محال ثابت باشه كه جز رويا چيزي نيست پيدا كنيد پرتقال فروشو :d
                      .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
                        ببخشید دوست من شما گویا در باع نیستین ها! خونه 42 متری تو لویزان شهرک امام علی بود 92 تومن سال 90 (برح 11) امسال اذر همون طبقه بالاشو داده 140 تومن. اصلا شرق چرا خونه های شهرک پژوهشو و شهرک راه اهن سال پیش بود متری 1.5 الان شده 3.2 کوجای تهران هستی که تورم روتون اثر نداره بیام همسایه شیم. تازه دارم از عرب و شهران و کوهسار بر می گردم خونه (الان ساعت 12 هستش). قیمت از سال پیش تا حالا حداقل توی تهران 2 برابر شده. دیگه طرافای دامپزشکی آپارتمان شده 2 تا 2.5 . این همشهریای تهرانی من یا از بازار ملک خیبر ندارن یا یه محله جدید زندگی میکنن که من توی تهران نمی شناسم!:d
                        آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2013/01/07, 00:02.
                        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• saeedte
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 478

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                          ببخشید دوست من شما گویا در باع نیستین ها! خونه 42 متری تو لویزان شهرک امام علی بود 92 تومن (برح 11) امسال اذر همون طبقه بالاشو داده 140 تومن. اصلا شرق چرا خونه های شهرک پژوهشو و شهرک راه اهن سال پیش بود متری 1.5 الان شده 3.2 کوجای تهران هستی که تورم روتون اثر نداره بیام همسایه شیم.
                          در جریان هستم دوست عزیز
                          منظورم بیشتر بهذسرعت رشده
                          همچین رشدهایی تو تهران تو بازه ی یکسال به بالا رخ میده اما سید میگه اونجا تو بازه یک دو ماهه

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                            همه فتنه ها وخبرا تو تهرانه يك كارمند اگه 30 سال كار كنه وماهي يك ميل پس انداز(عمرا اگه بتونه :d) يعني هيچي نخوره وهيچ كاري نكنه ومعده اش رو هم با انرژي هسته غني سازي كنه بعد از 30 سال ميشه چقدر 360 ميل درسته ديگه حالا يك آپارتمان 100متري با متوسط قيمت ودر محله متوسط مي شه 500 ميل حالااگه قيمت 30 سال بعد هم بافرض محال ثابت باشه كه جز رويا چيزي نيست پيدا كنيد پرتقال فروشو :d
                            تهران الان مثل پارسان 1200 تومنی هست ..

ارومیه مثل شاراک 800 تومنی هست ..

اخه کی میاد ارومیه شهر به این تمیزی خوشگلی با این قیمتهای مفت رو ول کنه بره تهران ..

در بهترین نقطه شهر ما اپارتمان متری بود 700-800 تومن فوق 1 تومن ...تازه با 20 میل وام ..راحت با 70-80 تومن صاحب یک اپارتمون خوشکل در بهترنی نقطه شهر با بهترنی اب وهوا ..

خدایی من نمی دونم مردم تو تهران چی دیدن ..شاید هم یکی از دلایل رشد بی رویه قیمت ارومیه قیمت های مفت در این شهر باشه ..خدایی قیمتهاش خیلی مفته در قیاس با تهران وخیلی از شهرها..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                              ببخشید دوست من شما گویا در باع نیستین ها! خونه 42 متری تو لویزان شهرک امام علی بود 92 تومن (برح 11) امسال اذر همون طبقه بالاشو داده 140 تومن. اصلا شرق چرا خونه های شهرک پژوهشو و شهرک راه اهن سال پیش بود متری 1.5 الان شده 3.2 کوجای تهران هستی که تورم روتون اثر نداره بیام همسایه شیم.
                              خوب اینم تهران ..
                              بعد هی تا سهام دو زار میره بالا یایین داد بزنن حبابه ..

خونه 42 متری 140 میل ..قیمتو ...صد رحمت به شهر خودمون..

نظر

• bashash
                                كاربر فعال
                                • Sep 2012
                                • 580

جناب پرريسك خدا وكيلي يه جورايي خواستي بگي كه تهران (پارسان) بفروشيم بيايم اروميه (شاراك ) بخريم :d

نظر

در حال کار...
                                X