چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amirhm
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 140

با بورس مهربان باشيم

.....چرا تا بورس مثبت ميشود به فكر حباب ميافتيم؟ آيا آپارتمان مترمربعي 8 ميليون تومان در سعادتآباد تهران حباب ندارد، اما قيمت سهام شركتي كه سودش 3 برابر شده و قيمت سهام آن فقط دو برابر رشد كرده، حباب دارد؟ ....

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط Javad Paye پست شده است View Post
      اومده تو گزارش سيمان خواف نرخ فروش صادراتي رو 60 تومن زده فروش داخلي رو 63 تومن. تو پول نفت رو ورميداري به غريبه ارزونتر از خودمون ميدي. گزارش هگمتان هم همينه اومده نرخ دلار رو 2 برابر كرده از اونطرف مقدار فروش دلاري رو نصف كرده با ميزان فروش ثابت. همشون دروغ ميگن يه رانت خيلي بزرگ تو اين صنعته.
      ...بعله...خسته نباشی....حضرت داریوش هستند دیگه....دارم فکر میکنم تا اسفند خبری از صعود تو بازار نیست...
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• amir99ir
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 31

در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
        با بورس مهربان باشيم

.....چرا تا بورس مثبت ميشود به فكر حباب ميافتيم؟ آيا آپارتمان مترمربعي 8 ميليون تومان در سعادتآباد تهران حباب ندارد، اما قيمت سهام شركتي كه سودش 3 برابر شده و قيمت سهام آن فقط دو برابر رشد كرده، حباب دارد؟ ....
        آپارتمان متري 8 ميليوني در سعات آباد قطعاً حباب است. سهام هم برخي حباب دارند و برخي ندارند. آنهايي كه رشد سود داشته مشكلي ندارند ولي هستند سهم هايي كه سودشان رشد زيادي نكرده ولي يك عده در خيالات خود با محاسبات عجيب و غريب اعداد تخيلي برآورد مي كنند. آن وقت اين اعداد به خورد بازار مي رود و يك عده ضرر و زيان هنگفتي را متحمل مي شوند.

يك تفاوت ديگر هم با آپارتمان وجود دارد. من ممكن است آپارتمان خود در سعادت آباد را بگذارم براي فروش متري 10 ميليون تومان! اتفاقاً يك احمقي هم پيدا شود و از من بخرد. اين دليل نمي شود كه قيمت اين است چون چهار خيابان بالاتر مشابه ملك من را دارند 5.5 ميليون مي فروشند.

ولي بورس وقتي سازمان نظارت دارد و حاشيه تغييرات مشخص است، گزارشات معلوم است نمي شود اينطور كار كرد. در بورس مكانيزم معاملات و قيمت ها بسيار شفاف تر از بازار مسكن است و به همين دليل اعتماد به قيمت هاي بورس بايد بيشتر باشد (البته در مملكت ما لزوما اينطور نيست).

نظر

• عباس110
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 60

تو این تایپیک کل بورس خلاصه شده روی چند سهم غمارگ و غبشهر و شاراک و شفن

من می گم :
          از فردا :
          بترانس
          خاور
          کهمدا

نظر

• parvaz
            عضو فعال
            • Feb 2010
            • 555

در اصل توسط عباس110 پست شده است View Post

من می گم :
            از فردا :
            بترانس
            خاور
            کهمدا
            فزرین یادت رفت :p

نظر

• Javad Paye
              ستاره‌دار(1)
              • Sep 2012
              • 174

در اصل توسط عباس110 پست شده است View Post

من می گم :
              از فردا :
              بترانس
              خاور
              کهمدا
              قربون دهنت. شما هم نظر خودت رو بده ولي ديگه ربطي به شما نداره كه تو اين تاپيك در مورد چي صحبت ميكنن. مطمئن باش اگه كسي احساس كنه دارن بهش دروغ ميگن اينجا نمياد بقول پرريسك بازدهي رو مي بينن. همه چي اينجا اصول داره . امروز سغرب رو تو مثبت 3 فروختم جاش غمارگ 363 تومني گرفتم حالا ميخواد امروز غمارگ 342 هم داشته باشيم. اگه حد ضرر من رو بشكنه ميفروشم . كپشير و شلعاب هم كه صف خريدن. درصد سبد هم رعايت مي كنيم. سهمی هم نميخرييم كه يهو 10 درصد منفي بخوره و هي ميانگين كم كنيم.

نظر

• صداقت2
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 704

با اجازه پرريسك
                هيچ وقت رو سهم احساسي عمل نكن. ارزش غبشهر از غمارگ كمتر نيست بلكه به نظر من بيشتر هم هست اگرچه ممكنه سود خريد غمارگ تو كوتاه مدت بيشتر باشه. شما حساب كن اگه غمارگ بخواد زمينشو بفروشه چند وقت نمادشو ميبندن و توليدش چي ميشه. غبشهر مثل بنز كار ميكنه افزايش سرمايه هم داره. من خودم از هردو به نسبت مساوي مي گيرم.
                با احترام به سهامداران حقیقی غبشهر

باور کنید اگه حقوقی غبشهر اینجور عمل نمی کرد و یا نمادش بسته بود - قطعا غمارگ بالای 400 تومان معامله می شد.
                غمارگ دارد به آتش حقوقی غبشهر می سوزد.
                امیدوارم از فردا روند غبشهر هم مثبت شود و فرصتی برای تبدیل سهامدارانش به غمارگ بوجود آید.
                صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• وقت شناس
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 160

با سلام
                  جناب پرریسک نظرتون در مورد این نقاشی چی هست؟ شکست مقاومت فردای شاراک میتونه سلامی بر 730 تومن باشه؟:-?

مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• ali2000
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 175

قيمت شكر با قيمت واقعي ارز

بهمن دانايي ( دبیر انجمن صنفی کارخانههای قند و شکر )

بانك مركزي ايران اكنون در خدمت تجارت خارجي قرار گرفته است. مسؤولان وزارت صنعت، معدن و تجارت با استفاده از شرايط موجود تصميم گرفته اند كه به كدام كالا و خدمت بايد دلار با قيمت 1226 تومان اختصاص يابد، به كدام كالا بايد دلار با قيمت مركز مبادلات ارزي داده شود و…
                    در آينده اي نزديك و باتوجه به شرايط ويژه موجود، بهاي ارز تخصيصي به واردات شكر از دو حالت خارج نخواهد بود. يا با توجه به قيمت مطرح شده براي ارز مرجع در بودجه 92 هر دلار 1800 تا 2000 تومان مي باشد كه در اين صورت بهاي شكر وارداتي در محدوده 15 تا 17 هزار ريال براي هر كيلوگرم قرار مي گيرد و يا شكر از شمول دريافت ارز مرجع خارج و واردات آن با ارز مبادلاتي ميسر خواهد بود كه در اين حالت نيز بهاي شكر وارداتي در حدود 18 تا 19 هزار ريال قابل عرضه خواهد بود. سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان كه اكنون وظيفه اش را حمايت از مصرف كننده مي داند و توليدكنندگان را نمي بيند توجه داشته باشد كه رشد قيمت شكر در بازار داخلي درصورت تغيير قيمت يا حذف ارز مرجع براي واردات تا رسيدن به هركيلوگرم 1700 تا 1800 تومان اجتناب ناپذير است. اين رقم براي قيمت شكر حتماً همانند تثبيت قيمت دلار در ده ههاي گذشته و رهاسازي يكباره آن به بازار شوك وارد خواهد كرد و احتمال دارد حسرت روزهايي را بخوريم كه هشدار داده ميشد كه از توليد داخلي حمايت شود اما ارز ارزان جلوي واقع بيني را گرفته بود. وقتي قيمت هر دلار را به هر دليل و با دستكاري اداري در سطحي پايين تر از قيمت واقعي آن كه اين روزها شاهد آن هستيم نگه داشته و مقايسه اي غيرمنطقي ميان قيمت واردات شكر و توليد داخلي داريم، بايد منتظر چنين روزهايي باشيم. ايكاش حمايت از توليد شكر داخلي را به دليل اينكه نياز به ارز نفتي ندارد و مي تواند حتي اشتغال مفيد ايجاد كند جدي بگيريد.

نظر

• عباس110
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 60

قربون دهنت. شما هم نظر خودت رو بده ولي ديگه ربطي به شما نداره كه تو اين تاپيك در مورد چي صحبت ميكنن. مطمئن باش اگه كسي احساس كنه دارن بهش دروغ ميگن اينجا نمياد بقول پرريسك بازدهي رو مي بينن. همه چي اينجا اصول داره . امروز سغرب رو تو مثبت 3 فروختم جاش غمارگ 363 تومني گرفتم حالا ميخواد امروز غمارگ 342 هم داشته باشيم. اگه حد ضرر من رو بشكنه ميفروشم . كپشير و شلعاب هم كه صف خريدن. درصد سبد هم رعايت مي كنيم. سهمی هم نميخرييم كه يهو 10 درصد منفي بخوره و هي ميانگين كم كنيم.
                      عجب ظرفیتی داری شما !!
                      چرا به خودت گرفتی
                      میگن داریوش و ابی اومدن ایران گرفتنشون
                      یه بابایی پرید وسطشون گفت ما سه نفر رو کجا می برین

در ضمن هر سهمی رو با نماد خودش بنویس ادب هم خوب چیزیه جواد

نظر

• امیران
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 242

در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
                        با سلام
                        جناب پرریسک نظرتون در مورد این نقاشی چی هست؟ شکست مقاومت فردای شاراک میتونه سلامی بر 730 تومن باشه؟:-?

http://www.uplooder.net/img/image/09...__________.jpg
                        جک میگی چرا؟؟ منفی امروز به خاطر جو بازار بود از فردا روند سهم برمیگرده

نظر

• وقت شناس
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 160

در اصل توسط امیران پست شده است View Post
                          جک میگی چرا؟؟ منفی امروز به خاطر جو بازار بود از فردا روند سهم برمیگرده
                          داداش من، من هم میگم فردا باید برگرده...گفتم اگه برنگرده ممکنه اونجا بره یا نه...#:-s
                          مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• MOSTAFA
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 989

واقعا حجم معملات خیلی پایین بود
                            به خاطر ترس بازار از بسته شدن نمادهاست و باز نشدن نمادهای بسته شده.
                            به نظرم باید به 20:30 بگیم یه گزارش تهیه کنه از این وضع
                            دوستان یکی نامه بنویسه بفرسته سایتش 20:30

نظر

• مجیدشمسعلی
                              كاربر فعال
                              • Jul 2025
                              • 643

Monday 24 December 2012, 19:48 #77
                              dpi

عضو عادی تاریخ عضویتOct 2012ارسال97تشکر119تشکر شده 244 بار در 85 ارسال

عزیزانم من در گروه پتروشیمی شفن و شاراک رو خیلی میپسندم و تارگت شاراک رو بالای 1000و شفن رو 2000میدونم حالا چرا
                              شاراک که سناریوی اعلام سودش خیلی محتاطانه است و از طرفی شنیده میشه افزایش قیمت خوراک کنسل یا یه جورایی کمتر از 2500 است تازه اگر هم که باشد از دی ماه حساب میشه.
                              شفن:این سهم واقعا تک است چرا؟چون مشکل حمل نداره کشتی چارتر کرده،قیمت خوراک رو بالاتر از شرکتهای هم ردیفش دیده.ذخایر زیادی گرفته که اینجا زیاد جاش نیست بگم ولی این سهم امسال 450 رو به امید خدا میسازه.

نظر

• aminian
                                كاربر فعال
                                • Oct 2012
                                • 663

جناب پرریسک
                                من از نظرات شما استفاده کردم این مدت
                                راضیم
                                ولی شما اگه روانشناسی بزارو هم لحاظ کنید وارن بافت ایرانید بی شک
                                بلاخره روانشناسی بازار خیلی مهمه
                                البته شاید بیشتر یه کار دسته جمعی باشه

نظر

در حال کار...
                                X