چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

زندگی خیلی کوتاهتر از اونه که صبح با تأسف از خواب بیدار شین ، و شب با حسرت به رختخواب برین!

از این رو ؛
    افرادی رو که با شما خوب رفتار می کنن دوست داشته باشین وبرای اونهایی که رفتار نامناسبی دارن دُعا کنین .

" زندگی ده درصدش چیزیه که شما می سازین و نود درصدش ، نحوه برداشت شماست "

درود فراوان بر جناب آقای پرریسک که واقعا" در این سایت خالصانه و بدون هیچ چشمداشتی زحمت می کشند و به سوالهای دوستان با صبر و حوصله پاسخ می دهند.

جناب جعفر خان همگی اعضای سایت دوستتان داریم و برایتان آرزوی سلامتی و پرسود بودن را می نماییم.

در پناه حق باشید جعفر خان دوست داشتنی
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• aur140
      عضو عادی
      • Jul 2025
      • 140

در اصل توسط PULP پست شده است View Post
      سلام جعفر عزیز
      من مدتی هست تاپیک شما رو زیز نظر دارم
      در یک کلام حرف نداری:x
      من یه مدت پیش به خاطر پذیرشی که گرفته بودم 5 هزار دلار گرفتم ولی ویزا اوکی نشد و .............
      به نظر شما نقد کنم و وارد بورس شم یا دست نگه دارم؟؟؟
      آینده(کوتاه مدت و بلند مدت) دلار از دید شما؟؟؟؟؟
      دیدم برای سرمایه گذاری در بورس 3 ماه است.
      ممنون میشم راهنمایی کنید
      دوست عزيز روند دلار فعلا صعوديه و با وضع تحريم هاي جديد ميزان ارز بصورت اسكناس در كشور كمتر هم ميشه به نظر من فعلا ارز بيشتر از بورس سود خواهد داد و نگهداري دلبر بهتره
      [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• BETA
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 447

با سلام واحترام خدمت همگی/من تازه عضو این فروم شدم اما مدتیه صفحات این تاپیک و دنبال میکنم/خداییش جذاب و جالبه/حقیقتش با اینکه دانشجوی ارشدمدیریت مالی هستم تخصص بورسی ندارم/و ورودم به بورس با توصیه شدید استادمون(مدیرعامل یکی از بانکهای مطرح و ادم بانفوذیه) به خرید شبندر بود.که میگفت کارگزاری بانکشون فقط صد میلیارد خریده و ... و ادامه با سرک کشیدن به فروم ها و سایتهای مختلف واشنایی با این فروم ومعتاد شدن به خوندن این تاپیک و...شبندر و با۳۸۱ وارد شدم و بقیه شو(شفن و غمارگ و...) از رو دست سید(که خداییش آدم لذت میبره از شخصیتش و تحلیل هاش) کوپ زدیم.البته قبل از بورس هم سبدم فقط سکه بود.که در حا حاضر سکه و سهام و میخام ملک رو هم اضافه کنم چونفکر میکنم که نقدینگی به سوی مسکن حرکت کنه چون اثار روانی تورم ان کمتره وباعث ایجادشغل واافزایش تولیداات داخلی میشه ونمایش اثار تحریم ها کم رنگ ترمی شه. از همه دوستان صاحبنظر که تجربیات و دانش خودشون و به اشتراک میزارن تشکر می کنم.
        یزدان پناهتان
        تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• aur140
          عضو عادی
          • Jul 2025
          • 140

توصيه من به دوستان اينه كه مدتي از سيد عزيز سوال نپرسيد و جوابهاي خود را از صفحات قبلي پيدا كنيد تا ايشان آرامش بيشتري داشته باشند و مجبور نباشند به سوالات تكراري جواب تكراري بدهند و اينجوري تعداد صفحات تاپيك هم خيلي سريع جلو نمي ره و راحتتر ميشه مطلب مورد نظر رو پيدا كرد .
          با اين سرعت فعلي ما همش بايد دنبال تاپيك بدويم تا به آخرين پست برسيم.
          ممنون از همكاري همه دوستان:)
          [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• Diyako
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 170

در اصل توسط aur140 پست شده است View Post
            توصيه من به دوستان اينه كه مدتي از سيد عزيز سوال نپرسيد و جوابهاي خود را از صفحات قبلي پيدا كنيد تا ايشان آرامش بيشتري داشته باشند و مجبور نباشند به سوالات تكراري جواب تكراري بدهند و اينجوري تعداد صفحات تاپيك هم خيلي سريع جلو نمي ره و راحتتر ميشه مطلب مورد نظر رو پيدا كرد .
            با اين سرعت فعلي ما همش بايد دنبال تاپيك بدويم تا به آخرين پست برسيم.
            ممنون از همكاري همه دوستان:)
            سلام دوستان لطفا" همه بخوانید

دیشب ساعت 11 نشستم و تا الان که ساعت از 2 بامداد هم رد شده فقط تونستم مطالب امروز تاپیک رو بخونم
            خودم واقعا" آخراش خسته شدم جا میزدم و فقط مطالب جناب پر ریسک رو میخوندم چون اکثرش تکراری بود . میپرسن قندیها رو چکار کنیم و فملی خوبه یا فرآور و ....

خدا نکنه بخوای از این تاپیک یک چیزی پیدا کنی یک کیسه 10 کیلویی قند اینقدر توش قند نداره :D

خوب یکم وقت بزاریم مطالب رو بخونیم بعدسوال کنیم مگر چند بار یک سهم رو میخوایم بخریم

یک دفتر گذاشتم جلوم توی یک صفحه پیشنهادهای جناب پرریسک رو نوشتم
            توی یک صفحه دیگرش هم نکاتی که جناب پرریسک وسط مطالبشون میگن برای یاد گیریم نوشتم
            وتمام شد

خداییش خودتون باشین بجای پر ریسک عزیز میتونین هم همه مطالب رو بخونین هم به سوالاتش جواب بدین هم سهم معرفی کنین هم خرید و فروشهای خودتون رو دنبال کنید و بعد برین سهم خوب هم پیدا کنین؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

بیایم بجای اینکه با سوالهای تکراری وقت جناب پرریسک رو بگیریم بگذاریم ایشون وقت بیشتری داشته باشند تا سهم های خوب رو پیدا کنن و معرفی کنن
            بعدم یک بار که معرفی شد یادداشت کنیم و تمام
            اونهایی که تازه میان هم اول مطالب رو مرور کنن و برای اینکه سرعت پاسخ گوییشان بره بالا میتونن مطالب جناب پرریسک رو اول مرور کنن بعد مطالب سایر دوستان

فرصت بدیم که مطالب آموزشی بگن و نکات مهمی که بعدا" بتونیم خودمون ماهی بگیریم به نظرتون این بهتر نیست

از توجه دوستان ممنون و متشکرم
            آخرین ویرایش توسط Diyako؛ 2013/01/21, 02:35.

نظر

• msa407
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 133

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              واقعا دارم کم کم نگران دوستان میشم ..

خودم به جهنم با این تورم زیمباوه ای قاطی کردم ودارم قاط میزنم ولی دوستان وضعشون از من خیلی خرابتره...

حتما مراقب خودتون وسلامتیتون باشید ....بیخیال دنیال خودتان رو عشقه ..

در بالا هم لیست خرید رو گفتیم هم حد ضررها رو گفتیم هم روش خرید رو گفتیم ..دیگه با چه زبونی توضیح چند بار یک پست رو تکرا کنم نمی دانم ..قندیها دوستان حساب کنن بار چندم شد ...
              اینجاش خیلی باحال بود کلی خندیدیم
              سپاس پرریسک خان
              [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• msa407
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 133

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
                سلام دوستان لطفا" همه بخوانید

دیشب ساعت 11 نشستم و تا الان که ساعت از 2 بامداد هم رد شده فقط تونستم مطالب امروز تاپیک رو بخونم
                خودم واقعا" آخراش خسته شدم جا میزدم و فقط مطالب جناب پر ریسک رو میخوندم چون اکثرش تکراری بود . میپرسن قندیها رو چکار کنیم و فملی خوبه یا فرآور و ....

خدا نکنه بخوای از این تاپیک یک چیزی پیدا کنی یک کیسه 10 کیلویی قند اینقدر توش قند نداره :D

خوب یکم وقت بزاریم مطالب رو بخونیم بعدسوال کنیم مگر چند بار یک سهم رو میخوایم بخریم

یک دفتر گذاشتم جلوم توی یک صفحه پیشنهادهای جناب پرریسک رو نوشتم
                توی یک صفحه دیگرش هم نکاتی که جناب پرریسک وسط مطالبشون میگن برای یاد گیریم نوشتم
                وتمام شد

خداییش خودتون باشین بجای پر ریسک عزیز میتونین هم همه مطالب رو بخونین هم به سوالاتش جواب بدین هم سهم معرفی کنین هم خرید و فروشهای خودتون رو دنبال کنید و بعد برین سهم خوب هم پیدا کنین؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

بیایم بجای اینکه با سوالهای تکراری وقت جناب پرریسک رو بگیریم بگذاریم ایشون وقت بیشتری داشته باشند تا سهم های خوب رو پیدا کنن و معرفی کنن
                بعدم یک بار که معرفی شد یادداشت کنیم و تمام
                اونهایی که تازه میان هم اول مطالب رو مرور کنن و برای اینکه سرعت پاسخ گوییشان بره بالا میتونن مطالب جناب پرریسک رو اول مرور کنن بعد مطالب سایر دوستان

فرصت بدیم که مطالب آموزشی بگن و نکات مهمی که بعدا" بتونیم خودمون ماهی بگیریم به نظرتون این بهتر نیست

از توجه دوستان ممنون و متشکرم
                درود
                چرا دفتر بذاریم خسته میشیم بخوایم بنویسیم
                یه صفحه ی ورد word باز کنید کپی و پیست( Copy&paste )تو صفحه ی وردتون بالاش هم تاریخ روز رو بذارید مثل من :D
                [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• najafi613
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 62

با عرض سلام و خسته نباشید به جناب پرریسک عزیز
                  لطفا نظرتون درباره فسرب را هم بفرمایید
                  من این سهم رو زمانی که 3120 بود گرفتم و از آن روز متاسفانه روبه پایین بوده
                  البته از اوایل این هفته که بازار منفی بود این سهم مثبت خورده
                  پیش بینی شما از آینده این سهم و گزارش نه ماهه آن چیست؟
                  با تشکر و آرزوی موفقیت روز افزون برای شما
                  [B][CENTER][COLOR="#008000"][COLOR="#006400"]فقر شب را بی غذا سر کردن نیست فقر روز را بی اندیشه سر کردن است[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• امیر2309
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2127

وملت شفاف سازي فروش ملك زده
                    www.mahak-charity.org

نظر

• msa407
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 133

فاسمین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1391/12/30 بر اساس عملکرد واقعی دوره 9 ماهه

نظر

• asal
                        عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 128

جالبه که نرخ فروش دلار را 1800 تومان دیده...........

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

تصمیم گرفتم فعلا تا وقتی صف پابرجاست با خبهمن بمونم و اما آینده خوبی برای شمواد میبینم فعلا به قصد کوتاه مدت وارد میشم تا ببینم چی میشه در ضمن فاسمینم اون چیزی نبود که فکر میکردیم و با حد ضرر 800خروج میکنیم اما فعلا با این نماد هم موندیم و خواهیم موند چون شاید بازی باشه..........
                          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• hamed322
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 25

گزارش كالسمين يك تومن تعديل مثبت داده

پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1391/12/30 بر اساس عملکرد واقعي دوره 9 ماهه

نظر

• emran
                              عضو جدید
                              • Dec 2012
                              • 3

سلام آقای پور احمدی
                              میخواستم بابت معرفی سهم خبهمن ازتون تشکر کنم
                              1350 وارد شدم و الانم که صفه....
                              ممنون بابت لطفتون

نظر

• hasan85
                                عضو عادی
                                • May 2012
                                • 157

جناب پرریسک حتوکا 95 درصد پوشش داده نظرتون چیه راجع به حرید امروز حتوکا؟

نظر

در حال کار...
                                X