چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
    سید فقط فاسمین خروج کردم و خدا شاهده 1 دونه غمارگ و غبشهر ندادم منظورم نقدینگی بود..............
    دوست من شما مختاری هر سهمی دوست داشتی بخری هر سهمی دوست داشتی بفروشی..قسم لازم نیست ..چرا من رو شرمنده خودتون می کنید ..

غمارگ بالای 347 روند صعود میگیره با دتیای دیروز غبشهر بالای 1098 تومن تثبیت بشه ..دوستانی که دید نوسان دران بالای این قیمتها این دو سهم صف خرید خواستن بشن بخرن البته بستن برا تعدیل اینها دیگه قضیه فرق خواهد کرد ..

نظر

• آواچی
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 337

خرید کربن...

نظر

• امیر علی
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 120

سلام جناب پرریسک
        با توجه به صف خودروها خرید ولساپا رو مناسب میدونید؟
        سپاس

نظر

• hamid_farahy
          عضو فعال
          • May 2012
          • 463

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          دوست من شما مختاری هر سهمی دوست داشتی بخری هر سهمی دوست داشتی بفروشی..قسم لازم نیست ..چرا من رو شرمنده خودتون می کنید ..

غمارگ بالای 347 روند صعود میگیره با دتیای دیروز غبشهر بالای 1098 تومن تثبیت بشه ..دوستانی که دید نوسان دران بالای این قیمتها این دو سهم صف خرید خواستن بشن بخرن البته بستن برا تعدیل اینها دیگه قضیه فرق خواهد کرد ..
          پر ریسک عزیز خدا کنه غمارگ و غبشهر ببندن برای تعدیل تا همه دوستانی که ناراحت هستن دلشون شاد بشه .

نظر

• بابااتی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 314

سید به نظرت امروز وملت سیگنال خرید نداد ؟

شنیدم دلیران هم 10 میلیون داشته که کلا خالی کرد

نظر

• گلاب خان
              Banned
              • Dec 2012
              • 166

سلام دوستان.
              یه عمر تبلیغ قندی ها بخصوص قمرو رو کردیم، نقدینگی نداشتیم بخریم. امروز که نقدینگی جور شده، لعنتی هیچی گیر نمیاد. گفتیم بریم شفارس بگیریم لااقل، صف خرید شد. یعنی شانس دارم در حد اون سنجابه توی کارتون عصر یخبندان!!!
              <):)

نظر

• Diyako
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 170

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                شما به گزارش چیکار داری ..

گزارش عالی بود با پوشش 100 درصد تو نه ماه چی میخوای ..سازمان بورست میگه باید سهام منفی بشن ..ما که دو سه هفته قبل هشدار دادیم وگفتیم به همه گفتیم از بورس خارج بشن برن تو ملک ..دوستان هی میخواستن ما رو بزنن می گفتن اله بله جیمبله ...

فاسمین بالی 823 روند صعود داشت وحد ضرر 823 بود دیروز هم گفتیم ..شکست یعنی خروج..دوستان کوتاه مدتی حتما حد ضر شکست خارج بشن ..

سلام جناب پر ریسک

من یک دفتر گذاشتم جلوم و مطالب شما رو یادداشت میکنم و سعی میکنم حفظ کنم تا از نکات با ارزشتون استفاده کنم

میخواستم لطف کنین در مورد نوسان گرفتن یک توضیح مختصری بفرمایید که نوسان گیری چی هست و چی نیست ؟

ممنون از زحمات فراوان شما و خدا نگه دارتون باشه

نظر

• بچه کف بازار
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 461

سید جان خسته نباشی
                  شدوصو فروختیم وارد شفارس شدیم 5200 و کهرام 1420 فکر می کنم جبران کنه
                  یک پیشنهاد می دم میگم حال که زمین غمارگ مشتری نداره جمع شیم با هم زمینشو بخریم اون موقع دوسر سود می شیم:D

نظر

• hasan85
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 157

دوستان یک سوال فنی دارم
                    صنعت قند با صنعت غذا همبستگی مثبت دارند یا مستقلند؟ منظورم اینه که وقتی صنعت قند رشد میکنه صنایع غذایی هم رشد می کنند یا نه؟

نظر

• بچه کف بازار
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 461

راستی فلامی هم مثل هلو می شد تو 190 تا 200 خرید ما که یکم داشتیم داریم صفا شو می کنیم ولی قبولت دارم هیچی زمین نمی شه تو این شرایط تورم زیمباوه ای

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
                        سلام جناب پرریسک
                        با توجه به صف خودروها خرید ولساپا رو مناسب میدونید؟
                        سپاس
                        من به همین دلیل خریدم به قول سید یا باید بری ملک و زمین بخری یا سکه یا به نظرم تو بورس تو این شرایط این پله و پله کنی تا سود بگیری البته تو هر پله ای هم بهترین ها من به دلیل صف محکم خودرویی ها ولساپا خریدم

سید راستش اگه منطقی باشیم هر کس تنو زمینه ای که کار نکرده و وارد نیست تعصب منفی داره و دوست نداره اون زمینه بشه زمینه سرمایه گذاریش و در واقع نا خوداگاه ذهنش به غلط میندازتش منم معامله زمین و ملک چندان نکردم وشاید ندانستن باعث شده بیخود مخالف باشیم دیروز پروازم که تو فرودگاه نشست مسافرکش ها دم از کرایه 20000 هزار میزدن در صورتی که چند هفته قبل همین مسیر رو 10000 میرفتم چون ماهی چند بار مسیرم هست و رفت وآمددارم خلاصه با تاکسی که میومدم یارو میگفت وضع اطرافیان با خرید و فروش ملک تو پردیس دگرگون شده و ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم میگفت زمین میخرن 100 م سه هفته بعد 155 میفروشن دوباره همون زمین و میخرن 170 هفته بعد 180 به خدا شاخ دراوردم و به حرف هات رسیدم......
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• MOSTAFA
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 989

اصلاحیه فاسمین اومد رو کدال
                          چی توشه؟
                          من بازش کنم دستگام میخاموشه

نظر

• كهكشان
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 111

فلامي رو به توصيه سيد هر چند قبل از مجمع رو 200 اومده بود نگه داشتم كه جاي تشكر دارد .اميدوارم تارگت 300 كه براش ترسيم شده رو فتح كنه.
                            هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است.@};-

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
                              [/COLOR]

سلام جناب پر ریسک

من یک دفتر گذاشتم جلوم و مطالب شما رو یادداشت میکنم و سعی میکنم حفظ کنم تا از نکات با ارزشتون استفاده کنم

میخواستم لطف کنین در مورد نوسان گرفتن یک توضیح مختصری بفرمایید که نوسان گیری چی هست و چی نیست ؟

ممنون از زحمات فراوان شما و خدا نگه دارتون باشه
                              سلام..

بنده اهل نوسان نیستم ..
                              ببیند بنده روش م خرید در روند صعود هست ..در روند نزولی خیلی کم وارد میشم مگر اینکه به سهم ایمان داشته باشم وسهم واقعا زیر ارزش ذاتی باشه مثل قزوین زیر 340 که تا 1400 رشد کرد وهمنی غمارگ وغبشهر ..

حال در روند صعود سهم یا اول روند صعود هست ودر اغازش مثل قنیدها ..که اینجا خرید ریسک کمی داره چون سهام افت کرده یا مدتها در جازده وتازه میخواد روند صعود رو اغاز کنه میخری حد ضرر میزاری صبر می کنی ..

یا در وسط روند صعود که اینجا حتما باید حد ضرر رو رعایت کنی چون اینجا شما وارد سهام رشد کرده میشی مثل ذوب ..ذوب از 140 رسیده به 300 تومن وقتی اینجا گفته میشه بالای 305 روند صعود با حد ضرر 305 یعنی 305 رو شکست در فروش اصلا شک نکن بفروش ..سهم برگشت هم مهم نیست شما به حد ضررت پایبند باش چون این سهم بالای 200 درصد رشد کرده..

نظر

• hamid_farahy
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 463

در اصل توسط hasan85 پست شده است View Post
                                دوستان یک سوال فنی دارم
                                صنعت قند با صنعت غذا همبستگی مثبت دارند یا مستقلند؟ منظورم اینه که وقتی صنعت قند رشد میکنه صنایع غذایی هم رشد می کنند یا نه؟
                                دوست عزیز باید این جوری باشه ولی اینجا ایران هست و همه چی امکان داره در ایران 2+2 شاید بشه صفر شاید بشه 1000 هیچ حساب کتابی نداره .

نظر

در حال کار...
                                X