از گروه کاشی کپشیر کسعدی کساوه کهمدا در 207 در لیست خرید بودن که همگی روسفید کردن..
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام..
شما صد بار هم بری برگردی بنده سهامم همون لیست 20 تایی هست که قبلا معرفی کردم ..اگر کسی با اون سهام بمونه سود میکنه نمونه هم بخودش مربوطه .
چه اسی ..بهترین سهام بازار هنوز در جا میزننن..
استاد
فولاد ومس و یا حتی ذوب چطور؟
برای کوتاه مدت منظورم بود.البته هر دو در لیست شما هم هستند.
ممنون
صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
استاد
فولاد ومس و یا حتی ذوب چطور؟
برای کوتاه مدت منظورم بود.البته هر دو در لیست شما هم هستند.
ممنون
ذوب بالای 305 بمونه روند کوتاه مدت صعودی هست صبح گفتم ..سهم بالای 310 بست یعنی روند صعود محفوظ هست حد ضرر 305 فقط تکنیکالی بنیادی نظری ندارم ..
فولاد روند میان مدت صعودی هست بتونه بالای 485 تثبیت بشه مجدد میره در مدار کوتاه مدت صعودی ...
فملی هم حد ضرر 777 بود که شکست وروند کوتاه مدت صعود از بین رفت با اون حر کت سازمان والان روند میان مدت رو هم میخواد بشکنه ولی به نظرم برگرده ..ولی این سهم مدتی در جا خواهد زد ..
نظر
-
-
در اصل توسط paiezan پست شده است View Postجناب پرریسک با تشکر از زحمات شما
با توجه به خبر افزایش قیمت شکر تا 1800 ایا ورود به قندیها رو به صلاح میدونین؟
از بین قشهد و قمرو که جزو لیست شما هستن کدوم رو برا ی خریدمناسب میدونین ؟
با تشکر فراوان ازشما
بنده فکر کنم یک هفته تمام گفتم از قنیدها قزوین قشهد قمرو هر کی دوست داشت بخره ..
قمرو خوبه با حد ضرر 1530 ..
در مورد اون خبر نظری ندارم ولی اول اخر با این دلبر همه چیز بالا خواهد رفت شک نکنید..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postذوب رو درست لحظه بازگشایی پست زدم ..دقت نمی کنید ویک سوال چند بار تکرا میشه..
ذوب بالای 305 بمونه روند کوتاه مدت صعودی هست صبح گفتم ..سهم بالای 310 بست یعنی روند صعود محفوظ هست حد ضرر 305 فقط تکنیکالی بنیادی نظری ندارم ..
فولاد روند میان مدت صعودی هست بتونه بالای 485 تثبیت بشه مجدد میره در مدار کوتاه مدت صعودی ...
فملی هم حد ضرر 777 بود که شکست وروند کوتاه مدت صعود از بین رفت با اون حر کت سازمان والان روند میان مدت رو هم میخواد بشکنه ولی به نظرم برگرده ..ولی این سهم مدتی در جا خواهد زد ..
ممنون از پاسخ گویی صریحتان.صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
جناب پرریسک عزیز نظرتان در مورد گروه روی به خصوص کروی در این دوره زمانی چی هست
ممنون از راهنماییهایتان
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postیک گزارش زیبا از یک خودرویی دیگر ..خمحور بالای 18 تومن زیان نه ماهه ..
اینها با دلبر ازاد هم خودرو بفروشن باز زیان میسازن ...دلر مبادله ای که سهله ..
دلبر بالای 3400..
بدجوري جو گرفته يه عده رو صحبت از 150 به بالا براي سايپا مي كننwww.mahak-charity.org
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postغچین سهمی که در 330 معرفی شد ..گزارش 6 ماههرو ببیند 134 تومن پوشش داده اونم از سود 40 تومنی ..
فک خود من اومد پایین ..انتظار سود تا 80 داشتم ولی 6 ماهه بیاد 134 تومن پوشش بده ...دوستان می گفتن زیان دارن اله بله جیمبله ...باز هم روسفید کرد ..منتظر غمارگ وغبشهر هستم ..
هرکی با پرریسک بود در سود فراوونه ......
نظر
-
در این شرایط خبرها از عرضه هلدینگ خلیج فارس و نفت و گاز تأمین طی دو ماه پایانی سال جاری حکایت دارد که این عرضه های سنگین نیز می تواند بر فشار فروش سهام دامن بزند، بطوریکه اهالی تالار معتقدند رشد قیمت سهام فعال بازار با اجرای این برنامه، چندان متحمل نیست. از این رو به نظر می رسد بخشی از سرمایه های فعال بورس قبل از این عرضه ها از چرخه معاملات خارج شده و برای کسب سود مقطعی در زمان عرضه های اولیه به انتظار بنشیند.
بورس نیوز
نظر
-
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postبا تشکر از جنابعالی من رو 330 شما تا خرخره پرم از غچین به نظرتون تا چند بالا بره ؟؟؟؟؟ باتشکر از شما
هرکی با پرریسک بود در سود فراوونه ......
ولی خودمونیم غذایی ها عجب گزارش های توپی دادن ..بازار منتظر چیه من هنوز مانده ام ..پی بریا پایین مجمع سود بالا ..
نظر
-
در اصل توسط -hadi- پست شده است View Postجناب پرریسک عزیز نظرتان در مورد گروه روی به خصوص کروی در این دوره زمانی چی هست
ممنون از راهنماییهایتان
روند نزولی ...
بالای 320 روند صعودی میشه دوستان علاقه مند به روند صعود بالای اون قیمت با حد ضرر 310 وارد بشن دوستان علاقه مند به خرید در روند نزولی همین حوالی می تونن اغاز خرید کنن..
در ضمن فراور فاسمین در صدر لیست گروه روی هست..
نظر
نظر