چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

سایپا عجب سهمیه صف فروش نشدددددددددددددددددد

نظر

• MOSTAFA
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 989

سلام دوستان
      قبلا عرض کرده بودم تا اوایل دهه ی فجر بازار نزولیه
      انتظار رشد نداشته باشید
      چنبار هم عرضه ی خلیج فارس رو تزکر داده بودم
      یا حق

نظر

• Jamshidyar
        كاربر فعال
        • Oct 2011
        • 556

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
        بازار خدای تحلیله خدا وکیلی ببین با غمارگ و غبشهر چیکار می کنه ! من یکی کامل تو هنگم
        غمارگ :
        خرید حقیقی 251,090 خرید حقوقی 0 خرید گروهی 50,000 فروش حقیقی 251,090 فروش حقوقی 50,000 خریدار 26 فروشنده 27 :O تو این شرایط فروش حقوقی ؟؟؟
        موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
        www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• Hamidkhann
          Banned
          • Dec 2012
          • 476

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
          با سپاس فراوان از توضیح آموزنده ی جناب حمید خان
          در این باره کتاب یا سایتی هم سراغ دارید معرفی کنید؟
          Technical Analysis of the Financial Markets
          John J. Murphy
          فکر کنم ترجمش هم تو بازار هست. بهترین مرجع تحلیل تکنیکال

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط hey پست شده است View Post
            سایپا عجب سهمیه صف فروش نشدددددددددددددددددد
            اره خیلی سهم توپی هست .از بالای 300 رسیده به 100 تومن .....مرگ من بیاد بازم صف فروش بشه ...

خاک بر سر فولاد که از 200 شده 500 تومن حالا رو 440 صف فروش شده اینم شد سهم ..

نظر

• گلاب خان
              Banned
              • Dec 2012
              • 166

فکر کنم بازار، غبشهر و غمارگ رو جزو غذایی ها نمی دونه. نکنه فکر میکنن معدنی یا پتروشیمیه ما خبر نداریم...!!<):)

نظر

• مهران
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 442

در اصل توسط profit پست شده است View Post
                سلام.
                من تازه وارد بورس شدم. يكي به من دلداري بده.:(
                نگران نباش رفتار عادي بازار و شاخص براي بخورد با 36000 وفروشندگان بي شعور كه با تحريك بعضيها براي خريد پايين تر دارن يه كلاه برداري با كلاس ميكنن بعضي از سهم ها بيخودي صفن

نظر

• Hamidkhann
                  Banned
                  • Dec 2012
                  • 476

غمارگ :
                  خرید حقیقی 251,090 خرید حقوقی 0 خرید گروهی 50,000 فروش حقیقی 251,090 فروش حقوقی 50,000 خریدار 26 فروشنده 27 :O تو این شرایط فروش حقوقی ؟؟؟
                  بله قطعاً، سهامداران خودشون رو واسه یه ماراتن نزولی تا دم عید آماده میکنن. موتور محرکه رشد بازار گزارشهای 9 ماهه بود که گند زد. دیگه حتی باز شدن شبندر هم بعیده بازار رو نجات بده

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

بازار خدای تحلیله خدا وکیلی ببین با غمارگ و غبشهر چیکار می کنه ! من یکی کامل تو هنگم
                    بورسی که بیاد کگل وکچاد پارسان ر. بیش از حد رشد بده حالا با منفی شدن اونها چون به اشتباه اونها رو لیدر خودش کرده بایدم به این روز بیفته ..

رشد بیاد منطقی باشه افت هم باید منطقی باشه ...فعلا باید صبر کرد تا این چند تا سهم که بیش از کوپنشون رشد کردن یک اصلاح درست درمون بکنند ولی بقیه بازار اصلاجح چندانی لازم نداره مثال گروه کاشی بدبختها رشد نکردن که میخوان افت هم بکنن ..تازه گزارش هاشون خوب هم بوده..

نظر

• arashsefid
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 205

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                      فرار سرمايه از بورس روانه شدن به بازار ارز و سكه
                      فکر کنم تو باز طاعون اومده!

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                        دوستان عزیز، در مورد سهام با بنیادی قوی که گاهی دچار افت می شوند، متاسفانه این سهام با عرضه های بالایی مواجه می گردند و امکان ورود نوسان گیرها و کسانی که دید میان مدت در این سهم ندارند فراهم می گردد. متاسفانه این افراد در زمان صف خرید شدن و ریل گذاری برای صعود، شناسایی سود کرده و صف را می دهند و دیگران را به فروش سهم تشویق می نمایند و روند سهم را تخریب می کنند.
                        لذا برای ایجاد یک صعود موفق، تنها ایجاد صف خرید مهم نیست و می بایست ریل گذاری لازم برای ادامه ی صعود صورت پذیرد. در این راستا و در زمانی که افراد حقیقی شروع به فروش سهم در قیمت پایین می کنند، حقوقی اقدام به خرید سهم در قیمت پایین می کند و نوسان گیرها را ترغیب به خرید می کند(مرحله 1). روز بعد، حقوقی اقدام به ریل گذاری می کند و چون فروشنده ای وجود ندارد قیمت فروش سهم را تا بالای مثبت 3 درصد مدیریت می کنند و خریداران را تشویق به خرید می کند و وانمود می کند که سهم به سمت صف خرید می رود در این زمان، خریداران که سفارشاتشان به صورت هیدن است، یکی از ریل ها را گذاشته اند. قیمت آخرین معامله سهم از قیمت پایانی سهم بالاتر است. اینک زمان عرضه حقوقی(کاری شبیه دادن حجم مبنا) فرا رسیده است(مرحله 2). در یک لحظه حقوقی اقدام به عرضه با دو هدف بالا آوردن قیمت پایانی سهم و ترساندن نوسان گیرها می نماید و نوسان گیرهایی که سهم را در قیمت پایین روز قبل خرید نموده اند، را از سهم خارج می کند(مرحله 3)(گذاشتن ریل دوم).
                        در سهم غبشهر:
                        مرحله 1: میانگین خرید حقیقی روز قبل غبشهر 9573 ریال بوده است.(نوسان گیرها با تشویق حقوقی وارد می شوند).
                        مرحله 2: میانگین فروش حقوقی امروز غبشهر 9948 ریال بوده است و میانگین خرید حقیقی امروز غبشهر 9853 ریال می باشد.(فروش به خریداران هیدن و بالا آوردن قیمت پایانی)
                        مرحله 3: ترسیدن نوسان گیرها و خروج آنها(میانگین فروش فروشندگان حقیقی9811 ریال)
                        این پست یادتون میاد؟
                        دوستان عزیز با توجه به بالا بودن سهام شناور این سهم، حقوقی و حقیقی هایی که می خوان این سهم وارد فاز صعودی بشه راهی جز خشک کردن سهم ندارن
                        الانم دارن مرحله 1 رو اجرا می کنن...
                        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

خوب دوستان روند اصلاحی شاخص قاعدتا باید تا 36800باشه و احتمال زیاد کم کم بازار شروع به جمع شدن صف ها و بازگشت میکنه فعلا جای نگرانی نیست.........
                          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
                            فکر کنم بازار، غبشهر و غمارگ رو جزو غذایی ها نمی دونه. نکنه فکر میکنن معدنی یا پتروشیمیه ما خبر نداریم...!!<):)
                            نه فکر کنم جزو خودروییها حساب می کنه ..

نظر

• abtinsalari
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 306

من کلا قید این پولی که آوردم تو بورس رو زدم توضرر ام نقد نمیشم میشینم ببینم چی میخاد بشه
                              ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                                خوب دوستان روند اصلاحی شاخص قاعدتا باید تا 36800باشه و احتمال زیاد کم کم بازار شروع به جمع شدن صف ها و بازگشت میکنه فعلا جای نگرانی نیست.........
                                ...اما به نظر من 36800 را هم خواهد شکست...
                                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...
                                X