دوستان بازیگران شفن هم کارشون یه چند وقتی همین شده اول حقوقیش یه تعداد محدودی میفروشه در واقع برا حقیقی ها دام پهن میکنه و قیمتو پایین میکشه بعد 10 برابر سهم فروخته شده رو آخر وقت از دست حقیقی ها جارو می کنند تازه با کلی ناز و ادا. به قول پرریسک عزیز شفن یکی از سهم هایست که به راحتی 2500 رو میبینه از رفتار حقوقیشونم کاملاً واضح است فقط صبر می خواد چون حقوقی های بازار اینو فهمیدن که اگر حقیقیو خسته کنند راحت تر و با قیمت پایین تر سود بالایی می برند دقیقاً رفتار شفن این چنین است 1 ماه هست در این قیمت نوسان دارد.
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
سید امروز 100 میلیون تومان کرماشا خریدم... اون دقیقه آخریه یکیمش مال من بود ... با 6تا از بچه ها 500 میلیون تومان خریدیم... نوش جونمون...
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست من هنوز صبر کنید بزارید بازار بره هر چی سهام رشد کرده هست بخره ..
همه نبال خرید پارسان بودن ما شیراز ..امروز شیراز طوفانی کرد ..
همچنان صبر می کنم ..ببینم غبشهر چه می کنه غمارگ فلامی شلعاب کاشی ها و...کلی سهام که در این بازار یک ریال هم رشد نکردن افت هم کردن اونم با گزارشها طوفانی ..این بازار باید درش رو گل گرفت..
سلام
آخه برادر من استاد من
چرا باید درش رو گل گرفت
وقتی ما شما رو داریم و پیشنهادات عالیتون رو
تازه داریم میفهمیم سود کردن یعنی چی
جناب پرریسک هدف شیراز چنده ؟
نظر
-
در اصل توسط آوای بورس پست شده است View Postکرماشا
خرید حقیقی
6.108 M
خرید حقوقی
1.231 M
خرید گروهی
5.24 M
فروش حقیقی
7.003 M
فروش حقوقی
5.576 M
اساتید چه تفسیری در این مورد دارن ؟
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام.
شفن بالای 1720 ..خارک بالای 2357 روند صعود میگیرن ...هدف شفن بالای 2500 وهدف خارک بالای 3000 هست .
در ضمن کرمانشاه مفت باز شد ..داره میاد در صدر لیست خرید ...ببینم چی میشه هدف 1300 بزاریم خوبه براش..؟؟
کرمانشاه از صف فروش خرید شد .گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام خسته نباشی بااین انرزی زیاد . ما هم تا ارقام فوق باشما هستیم پیگیری میکنیم
حد ضرر بزارید ..حتما ..
ولی اگر قرار باشه شیراز همینطور بره بالا ..با این خریدی که در این قیمت انجام میشد کرمانشاه 1300 واراک 1500 خیلی سریع محقق میشن ..
شفن 2500 وخارک 3000 هم سر جاشون هستن ..باز هم لیدر بازار گروه پترو شد ..هیچ گروهی نمی تونه با گروه پترو رقابت کنه ..بحث خوراک و..هزار تا حرف دیگه مفت بود ..
گروه پترو همچنان سرور وسالار بازار هستن..
نظر
-
در اصل توسط Diyako پست شده است View Postسلام
آخه برادر من استاد من
چرا باید درش رو گل گرفت
وقتی ما شما رو داریم و پیشنهادات عالیتون رو
تازه داریم میفهمیم سود کردن یعنی چی
جناب پرریسک هدف شیراز چنده ؟
مثل کربن که چند روز قبل هم گفتم با حد ضرر 180 میتونید وارد بشید وهدف بالیا 350 ..
حد ضرر بزارید وسهامداری کنید ولی حد ضرر حتما بزارید ..به نظر من شیراز وکرمانشاه کفشون باید رو 1000 بسته بشه که دیروز هم اشاره کردم...
نظر
نظر