کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[QUOTE=پرریسک;276235]اول خرید این تعداد سهام به این راحتی نیست ..حتی در سهام بسیار کوچک بازار ..سهامدار عمده بیکار ننشسته که بزاره شما بیایی شرکت رو صاحب بشی ..احساس خطر کنه خودش رو رنج میزنه یا درصد سهامش رو اونقدر نگه میداره که شما هر قدرم بخری تو شرکت کاره ای نباشی ...
در ضمن با این تورم کسی نمیاد در تولید سرمایه گذاری کنه ..خرید سهام شرکت یعنی سرمایه گذاری در تولید ..فعلا با این همه ابهام ومشکل تولید صرف نمی کنه ..درسته ارزش دلاری شرکتها بالا رفته ولی خوب سود سازی اونها به شدن افت کرده ..
اونهایی هم که افت نکرده ورشد داشته مثل پتروها وفولاد و....گفتم سهامدار جز وجقیقی تا صد سال دیگه هم نمی تونه صاحب این شرکتها بشه وتازه همین الانش دولت برا سود اون شرکتها کلی نقشه کشیده ...باز هم خرید وتصاحب شرکتها توجیه نداره ..
فقط تقسیم سود بالا واینده روشن سودسازی به درد سهامدار جز میخوره ..[/
دوسال پیش با شراکت یکی از دستانم می خواستیم یه زمین تو شهرستان بخریم بزنیم تو کار ساخت ساز ولی یکی از فامیلامون با هزار دلیل برهان و اصرار زیاد به من گفت بیا تو سهام سرمایه گذاری کن هیچ چیز مثل بوری نمیشه من هم به دلیل مشکلاتی که پیش امد و نتونستم اونکار انجام بدم امدم تو بورس سرمایه گذاری کردم حالا بعد دوسال در جا زدن در بورس اون فامیلمون رفته تو شهرستان زمینی که دوسال پیش 7 و 8 تومن قیمت داشت خریده بالای بیستمن
سرمایه گذاری در هر بازاری به موقعش جواب می ده نه هر وقت زیرا هر بالایی یک پایینی دارد
هدف ما استفاده از تجربه دیگران است باز هم از زحماتی که برای ما می کشید متشکرم
خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند
سلام دوستان.
امروز درسته بازار مثبته ولی اصلا جون نداره و به نظر میرسه تا آخر دوباره شاهد منفی شدن شاخص باشیم. صف قشهد و قمرو هم جمع شد و به نظر میرسه امروز فرصت خروج از بقیه سهام و ورود به سهام قندی هستش. هرکسی استراتژی خودش رو داره. استراتژی من هم اینه: همراهی با گروه قند تا اردیبهشت و مجدد ورود به گروه پترو در اواسط اردیبهشت و قبل از گزارشات 12 ماهه...<):)
قند چهار محال بی معنی ترین صف خرید امروز هست در حالی که قندیها دیگه منفی وصف فروش هستن ..
هر قندی میخرید این رو خرید نکنید ..حتی اگر 100 برابر بشه چون در این قیمتها قندیها دیگه بسیار بسیار برتر هستن از قشهد قمرو گرفته تا قشیر وقزوین ..
خالا چرا به وقتش خواهم گفت ....زمانی همه دنبال قثابت 400-500 تومنی بودن اونم با اون حامی کردن گلفت ..گفته شد قزوین سرور همشون هست قزوین در زیر 300 صف فروش بود ..الان قزوین 1200 وقثابت رو 600 ..
گفتم هر قندی خرید می کنید قچار رو خردی نکنید که ارزش نداره ..قشهد قمرو قزوین قشیر در صدر لیست خرید ..
قند چهار محال بی معنی ترین صف خرید امروز هست در حالی که قندیها دیگه منفی وصف فروش هستن ..
هر قندی میخرید این رو خرید نکنید ..حتی اگر 100 برابر بشه چون در این قیمتها قندیها دیگه بسیار بسیار برتر هستن از قشهد قمرو گرفته تا قشیر وقزوین ..
خالا چرا به وقتش خواهم گفت ....زمانی همه دنبال قثابت 400-500 تومنی بودن اونم با اون حامی کردن گلفت ..گفته شد قزوین سرور همشون هست قزوین در زیر 300 صف فروش بود ..الان قزوین 1200 وقثابت رو 600 ..
گفتم هر قندی خرید می کنید قچار رو خردی نکنید که ارزش نداره ..قشهد قمرو قزوین قشیر در صدر لیست خرید ..
سلام
قچار چرا مورد تایید شما نیست ؟
علت خاصی داره؟
یا بالای زیادی نداره؟
پرریسک عزیز درود
میشه نظرتو در مورد بموتو و شراز بگی من بموتورو با میانگین 315وشراز رو با میانگین 405 تومن دارم .
اگر بخوام رو موتوژن میانگین پایین بیارم چه قیمتهایی رو براش متصور هستید؟
اهداف شراز چجوریه؟
من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر