کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گروه قند مگه رشدم کرده ..بدترین عملکرد مال قنیدها بوده تو این مدت ...گفتم در لیست ما قشهد قمرو قزوین بوده وبا قشیر با حد ضرر 1100 ..
فردا قشیر قزوین قنیشا میرشن به مقاومت وسقف قبلی اگر شکستن میتونید با حد ضر بخرید اگر نه نگاه کنید واگر داشتید 50 درصد خروج ..
در ضمن با هر مثبت بازار قنیدها به شدت به لرزه می افتن پس حواستون به سهام لیدر بازار هم باشه که پی برای اونها داره میرسه به زیر 3 واقعا مفت شدن با این دلبر وهرلحظه امکان مثبت شدن بازار هست ..
بازار بنیادی مشکل نداره ولی خوب در این چند هفته بی اعتماد کردن بازار رو ولی خوب سهام هم مفت شدن وهر قدر هم بی اعتمادی باشه چون بازارهیا رقیب رشد کردن خروج در این روزها رو بنده صلاح نمی بینم ..خروج مال دو سه هفته پیش بود که اشاره شد ولی خوب بعضی ها تازه امروز خارج شدن ...با خروج اونها شاید بازار برگرده ..ببینم چه میشه ..
منم با سید موافقم؛ منتهی این نکته رو باید مد نظر داشت که این گروه قند، دیگه اونی نیست که بر خلاف جهت بازار باشه. بازار منفی باشه، قندیا مثبت اند؛ بازار مثبت باشه، بازم قندیا مثبت اند. دلیلم اینه که دیگه الان بازار به ارزندگی قندی ها پی برده. فقط کاقیه نرخ ارز مرجع، 1300 به بالا باشه. اونوقت دیگه کولاک قندیا شروع میشه. قلرست هم که بسته برای تعدیل. همین انتظار رو برای قمرو و قشهد دارم. تمام بازار هم اینو میدونه و دیگه اجازه سقوط به گروه قندی نمیده. البته قندی ها دارن میرسن به مقاومتهای محکمشون که همین مساله باعث افزایش عرضه میشه. پیشنهاد من اینه که حتما قمرو و قشهد و قزوین و در صورت بازگشایی قهکمت رو توی سبد داشته باشید و از گروه جا نمونید. کلیت بازار فکر میکنم وارد استراحت شده و قعلا احتمال جاموندن ازش وجود نداره.
به قول یکی از دوستان: اول تحقیق، بعد تحلیل و بعد خرید...<):)
برای معامله دربورس باید یکم هم رواشناسی بدونی الان حقوقی ها بعد جوری با روان حقیقی ها بازی می کنند تا سهامهای ارزندشون مفت به اونها واگذارکنند فکر کنم یه تیم روانشناس قوی دارند و خیلی حساب شده عمل می کنند صبرو باشید اسیر جو روانی نشوید
خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند
چیزی که کاملا مشخصه اینکه امروز هر چی حقوقی ها در سهام لیدر و بنیادی قوی بازار رنج مثبت کشیدند
در عوض حقیقی ها کم نیاوردند و دو برابر اونا رنج منفی کشیدند و اینقدر این کار را انجام دادند تا حقوقیها را
از نفس انداختند
میگم نظرتون چیه که همین کار را در دهه فجر هم انجام بدیم و دهه فجر امسال را خاطره انگیز بکنیم؟؟؟
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
حد ضرر شاراک قبل بسته شدن 977 بود الانم همونه ولی خوب تا وقتی زیر 915 نره روند صعود کوتاه مدت محفوظ هست ..کرمانشاه هم گفتم تا وقتی زیر 850 نره مشکلی نیست ..
شاراک با حد ضرر گفته شده کرمانشاه هم در نزدیک قیمت گفته شده ..زیر 850 یعنی روند صعود کوتاه مدت به مشکل خورده ..
جناب آقای پر ریسک سلام .
یکی از دوستام با میانگین خرید 170 تعدادی صدرا داره نمیدونه چکارش کنه ؟
نگه داری یا فروش ؟
خیلی هم نگرانه.لطفا راهنماییمون کنید
با درود
هرچند که بازار نشون داده بدیهی ترین احتمالات و قویترین تحلیلها به صورت کاملاً خودجوش!
نتیجه عکس می دهند اما بنظرم فردا عجله در فروش تصمیم درستی نیست
احتمال می دهم فردا خصوصاً اگر شراز و شپنا بازگشایی شوند شاخص صعودی بشه
و نه تنها صفهای فروش جمع بشه بلکه انتظار روزهای بهتری رو داشته باشیم
درسته که شاراک دیروز بازگشایی بدی داشت اما مطمئنم کسی رو که
باهاش سهامداری کنه نا امید نمیکنه بنظرم یک ماه بهش فرصت بدید
و از قیمت امروز حداقل 25 درصد بالاتر بفروشید
نباید فراموش کرد پتروها استارت بزنند رشد خوبی میکنند و سریع افت
یا درجا زدن قبلی خودشون رو جبران میکنند همین 2 ماه پیش کرماشا
بین 700 تا 730 خیلیها رو خسته و پیاده کرد اما با یک استارت انفجاری
در 10 روز 200 تومن افزایش قیمت گرفت یا همین شاراک تا 730 افت کرده بود
به هرحال من از اینکه امروز حجم شاراک پر نشد راضی بودم چون فردا انشالله بر میگرده
همین هفته پیش ودر سه شنبه کذایی پارسان روی 1202 تومان با صف فروش 8 میلیونی
بسته شد و فرداش با صف خرید میلیونی بازشد و به پایان رفت
صبور باشید روزهای خیلی بهتری در پیش داریم
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
جناب آقای پر ریسک سلام .
یکی از دوستام با میانگین خرید 170 تعدادی صدرا داره نمیدونه چکارش کنه ؟
نگه داری یا فروش ؟
خیلی هم نگرانه.لطفا راهنماییمون کنید
با سلام ..
فروش ..سهام ورشکسته دیگه نگهداریش چیه ...اونم تازه پارس جنوبی سالهای بعد گندش در میاد ..صدرا یک پل زده تو دریاچه گند زده به تمام معنا ..
جناب پرریسک اگر فردا شراز رو باز کردن خرید تا چه قیمتی خوبه؟
با این قیمت شبریز باید 2000 باشه ..
حالا تو بازار ایران چه رخ بده خدا داند ..گفتم در قیاس با قیمت شبریز ...
در ضمن همیشه خرید در روز بازگشایی خوب نیست ..روز های بعد بهتر میشه خرید کرد البته بستگی به قیمت بازگشایی هم داره ..شراز ببینم چی میشه شاید منفی هم خورد با این بازار..
نظر