چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • delaram
    عضو جدید
    • Dec 2012
    • 10

سلام و شب بخیر جناب پرریسک

من امروز قزوین خریدم، طبق اینکه بالای حد ضرر بود و روند صعودی داشت...اما به دلیل شناوری که داره خیلی بالا پایین میشه، خواستم بدونم جای رشد داره یا فعلا همینطور درجا میزنه؟
    وقتی تو قلب خدا این همه جا هست واسه تو.....چرخ گردون واسه تو چرخشو آغاز میکنه.

نظر

• گلاب خان
      Banned
      • Dec 2012
      • 166

سلام و شب بخیر؛ دوستان اگر استراتژی درست جناب پرریسک یعنی رعایت حد ضرر و مطمئن شدن از روند صعودی رو اجرا کرده باشند، الان در بهترین وضعیت قرار دارند. بنده به شخصه با رعایت حد ضرر وارد قندی ها شدم و امروز روی سقف قیمتی، قمرو و قشهد رو فروختم و الان دست به نقدم و فکر میکنم بهترین وضعیت همینه. استراتژیم در ادامه اینه که اگر دیدم فردا قندیها تا قبل از ساعت 10 دارن صف خرید میشن، دوباره وارد میشم و اگر دیدم دارن گیج میزنن، صبر میکنم تا موقعش برسه.
      احساس من اینه که با وضعیت امروز مجلس، محمود لج میکنه و بودجه رو باز به تعویق میندازه. لذا بزرگترین موتور محرک گروه قندی یعنی نرخ ارز مرجع، دیرتر روشن میشه و این یعنی میشه با قیمتهای مناسبتر، قمرو و قشهد سوار شد.
      شب همگی خوش<):)

نظر

• mehranmehr
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 26

در اصل توسط mp3 پست شده است View Post
        اونا کنلی باکتری هلیکو باکتر پیلوریه و با سرطان فرق داره . دکتر ملک زاده میکروبیولوژیست برتر ایران دارویی رو اختراع کردن به نام ایرانا و ملکینا که میگفتن مواد اولیش نعناع و عسل هست با ترکیبات دیگه .همون دکتر روازاده که خودتون میشناسید بهترین داروها رو دارن و دکتر ناصری د ردانشگاه شهید بهشتی.سلامتی روزی شما باشد انشاءالله
        شد تاپیک پزشکی :))
        حالا که اینطور شد، من یه تجربه ای در این مورد دارم که بگم.
        منم با داروی سنتی بیشتر موافقم. متاسفانه دکترهای ایرانی آنتی بیوتیک های قوی و بیربط رو مثل نقل و نبات تجویز میکنند. دو نمونه خطرناک آنتی بیوتیک که به هیچوجه نباید مصرف کنید سیپروفلوکساسین (سیپرو) و فورالوزیدون (فورابن) هستند (اصلا ربطی به عفونت معده هم ندارند).
        برای عفونت معده من اولی رو دادند، برای دوستم دومی رو، الان دو سال و نیم از اون جریان میگذره، هنوز از عوارض آنتی بیوتیک ها خلاص نشدیم. عوارض میگم هاااااااا.

نظر

• ahmad30_n
          عضو عادی
          • Aug 2025
          • 207

فولای تنها سهامی که در این مدت رشد نکرده و امکان رشد 100 درصدی دارد.
          [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• MOSTAFA
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 989

با تشکر از همه وستان..
            با برکناری وزیر وصندوق شاید تا 270 بیاد

نظر

• Hamidkhann
              Banned
              • Dec 2012
              • 476

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
              سلام
              بچه ها امروز رفتم دکتر بم گفت یه بیماری خطرناک گرفتم که اگه زود درمان نشه تبدیل میشه به سرطان و بعدش......:(
              خیلی دپرس شدم
              عجب دنیای نامردیه
              برام دعا کنید

دوست عزیز دعا و آرزوی قلبی ما نثار شما انشالا که بلا به دوره

نظر

• dowpal
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 78

سلام بر سيد باپشتکار و خير

عبور از صفحه 2300 تاپيکت مبارک

من هميشه بدون ورود به سايت مطالب رو ميخونم
                فقط در صورت ضرورت لاگين ميکنم

با هيچ سيگنالي از اينجا سود نکردم اما ناراضي هم نيستم چون بازده ها رو ديدم که چقدر عالي بودن!
                و با انکه ديره تازه ميخام رو بعضي سيگنالها مايه بذارم

1 مدت که سيد نبود يا سايت مشکل داشت مثل همه دوستان ديگه
                ويتامين سيد !!
                خون من هم کم شده بود.

يادمه اونروزا در بدر دنبال حرفي از سيد بودم
                تو dailybourse.blogfa هم خواستم از رفقا که از سيد تلفن و ايميل بگيرن که اگر بلايي سر سايت اومدم سيد رو گم نکنيم

مطالب سيگنالي سيد رو با تاريخ توي 1 فايل ثبت ميکنم و 1 فايل هم از استراتژي هاش درست کردم (شايد شبيه تاپيک درسها باشه...چون بخاطر مشغله زياد کم لطفي کردم و تاپيک کهنه سوار رو نخوندم)

کاش سيد کمي هم روش تحليل شخصيش رو آموزش ميداد... آخه گاهي سوالات خيلي ابتدايي بنظر ميان. و عموما ميايم که سيگنال رو مستقيم از حرفهاي سيد بگيريم و گاهي چند بار تو يک روز 1 سوال مشابه ميپرسيم و وقت سيد رو ميگيريم... اين آماده خوري ممکنه ما رو از فکر و تحليل دور کنه.
                بهتره سيد ياد بده بعد با تحليلگرهاي هم فکر انرژي بيشتري براي جلو رفتن داشته باشيم

با ارزوی شادکامی

سيدجان ... بابت به وجود آوردن و بودنت در جمع بچه هاي تاپيک ازت متشکریم!

نظر

• Asadirad
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 24

بدون شرح!

نظر

• mmis
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 235

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                    نوشته اصلی توسط پرریسک
                    دلم برا احمدی سوخت ...
                    با این که بهش رای ندادم ولی ازش ممنونم برای تمام خدماتش ..خدمتی که محمود کرد هیچ کس نکرد ..این رو تاریخ وگذشت زمان ثابت خواهد کرد ..
                    احسنت به اين اظهار نظر هوشمندانه
                    احسنت
                    اتفاقا تاریخ نشان خواهد داد بزرگترین خیانت را به مردم کرد خدا می دونه گندی که زده چند سال گریبان مردمو می گیره درطی یکسال چند میلیون ایرانی به زیر خط فقر برد این ها همه دست و پا زدن وانداختن تقصیر گناه خود به گردن دیگران است شاید هم ازپایین آمدن قیمت دلار ناراحت بود این جنگ را راه انداخت تا دوباره قیمت دلار بالاببره بالارفتن دلار به نفع کیست به نفع مردم یا به نفع دولت و گروهی خاص اگر دقت کنید شرایط کمی به سمت خوب شدن می رود این آقا یک بابولی جور می کند شرایط را متشنج می کند مگرنه نیاز نیست که من یک لیست را هفت سال درجیبم نگه دارم هر موقع جای گیر افتادم و نیاز به معامله دیدم آنرا رو کنم وباگروکشی خودم رو از مخمصه نجات دهم
                    من به شخصه راضی نیستم قیمت دلار بالا برود هموطنان من به فشار بیفتن ومن ازسهامهای دلاری سود ببرم ولی دولتی که برای خدمت به مردم قسم خورده پاروی گلوی بدبخترین قشر مردم گذاشته و با اصرار براشتباهات خود برای جبران گندهای که زده قیمت دلار را بالا می بردتاهم کاسبی کند وهم کسر بودجه ای خودراازجیب مردم بدبخت جبران کند
                    آخرین ویرایش توسط mmis؛ 2013/02/04, 07:54.
                    خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• msa407
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 133

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
                      اتفاقا تاریخ نشان خواهد داد بزرگترین خیانت را به مردم کرد خدا می دونه گندی که زده چند سال گریبان مردمو می گیره درطی یکسال چند میلیون ایرانی به زیر خط فقر برد این ها همه دست و پا زدن وانداختن تقصیر گناه خود به گردن دیگران است شاید هم ازپایین آمدن قیمت دلار ناراحت بود این جنگ را راه انداخت تا دوباره قیمت دلار بالاببره بالارفتن دلار به نفع کیست به نفع مردم یا به نفع دولت و گروهی خاص اگر دقت کنید شرایط کمی به سمت خوب شدن می رود این آقا یک بابولی جور می کند شرایط را متشنج می کند مگرنه نیاز نیست که من یک لیست را هفت سال درجیبم نگه دارم هر موقع جای گیر افتادم و نیاز به معامله دیدم آنرا رو کنم وباگروکشی خودم رو از مخمصه نجات دهم
                      من به شخصه راضی نیستم قیمت دلار بالا برود هموطنان من به فشار بیفتن ومن ازسهامهای دلاری سود ببرم ولی دولتی که برای خدمت به مردم قسم خورده پاروی گلوی بدبخترین قشر مردم گذاشته و با اصرار براشتباهات خود برای جبران گندهای که زده قیمت دلار را بالا می بردتاهم کاسبی کند وهم کسر بودجه ای خودراازجیب مردم بدبخت جبران کند
                      درود
                      دوست عزیز من فکر میکنم منظور جناب پرریسک این بود که ما مردم با اشاره و تلنگرو و... این چیزا از خواب بیدار نمیشیم باید سیلی بزنن زیر گوشمون یا چند تا لگد جانانه بخوریم تا بفهمیم که کجاییم ..
                      خیلی جالبه که دیروز آقای لاریجانی حرفایی رو میزد که یکی از سران فتنه!! 4 سال پیش توی مناظره ها میگفت ولی گوش شنوایی نبود امروز که به خودشون رسیده آقایون دردشون گرفته

البته نظر من به محمود نزدیک تر است :D والا
                      [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
                        همون قشر بدبخت این اقا رو سر کار اورد ...

ولی خوب احمدی هم خوب حقشون رو گذاشت کف دستشون ..خدمت بزرگی کرد ..

در ضمن منظور از خدمت این نبود دلبر بالا رفت سهام ما بالا رفت یا سرکه بالا رفت خوش به حالمون شد ..هر بچه دبستانی میدونه ریال ارزشش بالا بره برا مردم ایران بزرگترین نعمت هست ....

ولی همه چی پول نیست ..باید به یک روشی چشمهای این مردم باز میشد واون روش دلبر 5000 تومنی وشایدم بالاتر هست نه لبخندهای ملیح خاتمی که خود بنده عاشق این سید هستم ..
                        آخرین ویرایش توسط پرریسک؛ 2013/02/04, 08:50.

نظر

• گلاب خان
                          Banned
                          • Dec 2012
                          • 166

سلام دوستان.
                          امروز قندی ها رو فکر کنم بشه توی منفی سوار شد. البته یهو خرید نکنید. شاید فردا باز پائینترش هم گیر بیاد. مثل قزوین که امروز قطعا پائینتر از دیروز میشه اضافه کرد.
                          <):)

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

قنديها صف خريد شدند.
                            مثل اينکه بعضي ها بوي افزايش نرخ مرجع را تو بودجه را شنيده اند.
                            قچار 14000000سهم
                            قمرو 1200000سهم تو منفي و 300000تا تو مثبت
                            قشهد .............
                            ........................
                            بتصورم با دلار 2500
                            سود قمرو 900تومان
                            قزوين 600تومان
                            قشير450تومان
                            قچار 300تومان
                            و.....
                            هر 100تومان افزايش قيمت قند و شکر حدود 60الي 70توماني ميره رو سود سهام قندي

نظر

• AVIN 8861
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 210

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
                              سلام دوستان.
                              امروز قندی ها رو فکر کنم بشه توی منفی سوار شد. البته یهو خرید نکنید. شاید فردا باز پائینترش هم گیر بیاد. مثل قزوین که امروز قطعا پائینتر از دیروز میشه اضافه کرد.
                              <):)
                              سلام
                              كاش مي شد جور ديگر ديد.
                              اين كه وقتي سهمي را داريم مدام از صعود و فرصت خريد و تشويق حرف بزنيم و زماني كه سهم را نداريم يا فروختيم مدام حرف از كاهش و منفي و آرزوي افت بزنيم به نظر شما پسنديده است؟

نظر

• msa407
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 133

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                همون قشر بدبخت این اقا رو سر کار اورد ...

ولی خوب احمدی هم خوب حقشون رو گذاشت کف دستشون ..خدمت بزرگی کرد ..

در ضمن منظور از خدمت این نبود دلبر بالا رفت سهام ما بالا رفت یا سرکه بالا رفت خوش به حالمون شد ..هر بچه دبستانی میدونه ریال ارزشش بالا بره برا مردم ایران بزرگترین نعمت هست ....

ولی همه چی پول نیست ..باید به یک روشی چشمهای این مردم باز میشد واون روش دلبر 5000 تومنی وشایدم بالاتر هست نه لبخندهای ملیح خاتمی که خود بنده عاشق این سید هستم ..
                                در اصل توسط msa407 پست شده است View Post
                                درود
                                دوست عزیز من فکر میکنم منظور جناب پرریسک این بود که ما مردم با اشاره و تلنگرو و... این چیزا از خواب بیدار نمیشیم باید سیلی بزنن زیر گوشمون یا چند تا لگد جانانه بخوریم تا بفهمیم که کجاییم ..
                                خیلی جالبه که دیروز آقای لاریجانی حرفایی رو میزد که یکی از سران فتنه!! 4 سال پیش توی مناظره ها میگفت ولی گوش شنوایی نبود امروز که به خودشون رسیده آقایون دردشون گرفته

البته نظر من به محمود نزدیک تر است :D والا
                                دیدی گفتم منظور آقا این بوده ;;)
                                [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

در حال کار...
                                X